レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har for nylig fÊrdiggjort Lauras to kurser ’Kvinde kend din cyklus’ og ’Hormoner i balance’, og wow, hvor har jeg bare lÊrt meget om mig selv og kvindekroppen. Jeg har fÃ¥et den nÞdvendige v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Laura er virkelig dygtig til at viderformidle tungt stof og gÞre det let forstÃ¥ligt. Derudover er hun skÞn i hendes guidninger pÃ¥ yogaplatformen, meditationer mm. Hun formÃ¥r at fÃ¥ en til at mÊrke n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Laura har sÃ¥dan en dejlig udstrÃ¥ling, energi og ikke mindst masser af viden og kompetencer, indenfor bÃ¥de yoga og kvinders cyklus. Hun underviser i den blideste og mest energilÞftende yoga. Bliv... もっず芋る

䌁業情報

1. ペガ むンストラクタヌ
  2. 女性医療クリニック

圓該䌁業による蚘述

Laura Grubb tilbyder medlemsskab af den online yogaplatform Hormonyoga for kvinder, hvor du vil finde hormonyogavideoer, opskrifter, kvindecirkler og sparring med Laura, så du kan bringe hormonerne i balance med naturlige midler.

4.9

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Kurserne har Êndret min hverdag på flere punkter

Jeg har fået den nÞdvendige viden til at forstå og analysere min krop, hormoner og cyklus. Og jeg har fået redskaberne til at skabe både små som store forandringer. Jeg har allerede Êndret mange vaner (såsom at finde et holdbart alternativ til kaffe), og jeg har flere på vej. Jeg har vÊret motiveret til at tage kurserne for at optimere min egen sundhed og komme godt igennem overgangsalderen.

Kurserne er velstrukturerede med korte, overskuelige videoer og Þvelser, og det er en fornÞjelse at lytte til Lauras formidling af et videnstungt emne. Jeg er vild med Lauras tilgang til sundhed, som både kombinerer den videnskabelige og spirituelle vinkel.

Kurserne fÞles som en grundsten og et vejkort, som gÞr mig i stand til at tage handling på og ansvar for min egen sundhed. Kurserne kan varmt anbefales til alle kvinder, der er nysgerrige på dem selv.

2023幎12月10日
自発的なレビュヌ

Du gÞr det nemt at gÞre at vÊre god ved mig selv

KÊre Laura.

Tusind tak for en absolut skÞn online time i dag, den rÞrte mig dybt og jeg var nÞdt til at trÊkke mig lidt.

Det er superfantastisk at du altid i dine undervisninger gentager flere gange hvor vigtigt det er at lytte til kroppen og gÞre det som er rigtigt for mig og min krop. Det gÞr det virkelig nemt at huske at lytte til min krop og respektere det den fortÊller mig, for den snakker jo hele tiden.

Dine gentagelser om at justere stillingerne er en gave, og jeg kunne i dag holde mig selv i at det var okay at finde et alternativ, i stedet for at blive et stort ubehag – med et Þnske om at ”gÞre det rigtige” og vÊre ”den gode elev”. I stedet kunne jeg drage omsorg for mig selv.

Så TAK du gÞr en kÊmpe forskel, det er ikke så meget jeg får brugt platformen, selvom jeg ved at alle dine videoer jo netop indeholder denne invitation til at holde rum for mig selv. Lige nu er det de online live events som får mig på måtten og det er en virkelig god oplevelse - hver gang, så tak! For alt det du gÞr.
For at gÞre det nemt for mig at vÊre god ved mig selv.

2023幎11月21日
自発的なレビュヌ

Laura Grubb からの回答

KÊreste Sofie, tak for den dejligste anmeldelse og tilkendegivelse af din oplevelse på mit live event. Det er så vidunderligt, at det her rum kan skabe så mange helende ringe i vandet. Tak for dig ❀

Profesjonell og flott utvalg av

Profesjonell og flott utvalg av produkter som kan tilpasses den enkeltes behov og tidsmessige muligheter i hverdag og arbeid. Kan varmt anbefales.

2023幎10月13日

Laura Grubb からの回答

KÊre Lotte, tusind tak for din fine anmeldelse ❀ Hvor er jeg glad for at hÞre, at du er glad for min platform. Kh Laura

Jeg står stÞdig i meg gjennom yoga.

Din yoga har hjulpet meg gjennom gode og vanskelige tider.Jeg fikk kontakt med pusten og kroppen min. Jeg ble groundet slik at jeg kunne mÞte livet mer stÞdig. De korte Þvelsene fikk meg til gjÞre litt yoga hver dag. Det har vÊrt utrolig viktig for å roe ned og lytte til kroppen. Takknemlig for dine yogaÞvelser❀

2023幎9月16日

Laura Grubb からの回答

KÊre Gunn-Elin, tusind tak for din fine anmeldelse. Den blev jeg sÃ¥ glad for at lÊse 🥹 Hvor er det en ren fornÞjelse at vide, at min yoga kan hjÊlpe dig i gode som svÊre tider. Det gÞr mig glad helt ind i hjertet ❀ Bare tak til dig 🙏

Laura er meget autentisk!

Laura skriver en personlig besked til dig når du melder dig ind og hun svare faktisk personligt når man skriver til hende. Det er mega fedt! Jeg kan mÊrke Lauras personlighed og nÊrvÊr igennem hendes skriv, platforme og klub. Elsker det, det er autentisk, og det er noget af det vigtigste for mig. Ikke bare at vÊre en blandt mange af kunderne.

2023幎8月31日

Laura Grubb からの回答

KÊre Anja, jeg fik vist aldrig svaret her, kun delt din fine anbefaling pÃ¥ min instagram. TUSIND TAK for at tage dig tid til at dele din oplevelse her. Og hvor er jeg glad for at hÞre, at mit nye initiativ med at byde nye medlemmer velkommen falder i sÃ¥ god jord. Det fortsÊtter jeg med 🥰 Tak igen. Kh Laura

Laura har sådan en dejlig udstråling

Laura har sådan en dejlig udstråling, energi og ikke mindst masser af viden og kompetencer, indenfor både yoga og kvinders cyklus. Hun underviser i den blideste og mest energilÞftende yoga.

Bliver altid i godt humÞr og får ro i krop og sjÊl.

Mine bedste anbefalinger af Laura og hendes yogaplatform.

2023幎6月22日

KÊre Gitte,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏 Hvor blev jeg glad for at lÊse den, og ikke mindst for at hÞre, at du er sÃ¥ glad for min yogaplatform. Tusind tak 🥰 Kh Laura

Laura er en skÞn formidler og det er

Laura er en skÞn formidler og det er dejligt at kunne lave yoga derhjemme med respekt for min kvindelige cyklus 🙏❀

2023幎1月7日

Laura Grubb からの回答

Tak for din sÞde anmeldelse, Camilla. Og tak fordi du som medlem er med at til at sprede den her viden om den kvindelige cyklus 🥰🙏 Kh Laura

Lauras hormonyoga platform er en lille

Lauras hormonyoga platform er en lille selvkÊrligheds gave der bliver ved med at give, og selv nÃ¥r hverdagen bliver travl og yoga rutinen skrider sÃ¥ er det en yderst fornÞjelse at genopdage platformen og den ro yogavideoerne giver gang pÃ¥ gang 🙏🧘‍♀

2023幎3月19日

Laura Grubb からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse, Josefine. Og tak fordi du er medlem. Det er så dejligt at hÞre, at videoerne giver ro i en travl hverdag. Kh. Laura

Laura er virkelig dygtig til at

Laura er virkelig dygtig til at viderformidle tungt stof og gÞre det let forståligt.
Derudover er hun skÞn i hendes guidninger på yogaplatformen, meditationer mm. Hun formår at få en til at mÊrke ned i kroppen og bare give sig hen til de forskellige stillinger.
Hvis du vil gÞre noget godt for dig selv, din krop og dit sind (hvem vil ikke det), så hop ind på platformen og lade dig blive forfÞrt;)

2023幎2月4日

Laura Grubb からの回答

KÊre Helle, tusind tak for din sÞde anmeldelse - dine ord varmer. Du skal have tusind tak, fordi du er medlem. Kh Laura

Godt program og platform

Godt program og platform. Vigtig viden formidlet på en god måde. Let at gå til. Meget for pengene :-)

2022幎12月3日

Laura Grubb からの回答

KÊre Lisette, tusind tak for den fine anmeldelse - den blev jeg så glad for at lÊse. Tak for at du er medlem. Kh Laura

Vigtig viden og ro

Overskueligt, roligt, professionelt og vigtigt. Jeg glÊder mig til uddannelse og jeg finder prÊcis det jeg har brug for hos Laura 🪷

2022幎10月22日

Laura Grubb からの回答

KÊre Louise, tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg glÊder mig over at have dig med på min uddannelse ❀ KÊrlig hilsen Laura.

Passer rigtig godt til mig

Passer rigtig godt til mig, i hendsyn til hastighed , forklaringer etc
Elsker at fÃ¥r ugens program , hvor jeg kan styrer hvad jeg vÊlger efter hvordan jeg har det den dag 🀗

2022幎8月18日

Laura Grubb からの回答

KÊre Dröfn, tusind tak for den fine anmeldelse. Jeg er sÃ¥ glad for at hÞre, at du er glad for min platform og ugens program 🙂 Tak fordi du er medlem. Kh Laura

Fantastisk Univers! ❀

Fantastisk guidning, et blidt og trygt univers. Laura skaber en dyb forstÃ¥else for kroppen og de forskellige strÊk. Hendes hormonyoga fÃ¥r min allerstÞrste anbefaling 🌟

2022幎9月1日

Laura Grubb からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse Ditte - den blev jeg rigtig glad for at lÊse. Jeg er så taknemmelig for, at du er medlem hos mig. Kh Laura

Jeg har tilmeldt mig årsmedlemskab for

Jeg har tilmeldt mig årsmedlemskab for 1. Gang. Rigtig gode yogavideoer! De er inddelt efter tid og emne, så der er altid et program der lige passer :) og så er der liveyoga nogle sÞndage, det glÊder jeg mig til at prÞve!

2022幎8月29日

Laura Grubb からの回答

Hej Ninna, tusind tak for den fine anmeldelse. Den blev jeg så glad for at lÊse. Og velkommen som årsmedlem :) GlÊder mig til at have dig med, måske nu på sÞndag :) Kh Laura

Jeg elsker Laura Grubbs yogavideoer

Jeg elsker Laura Grubbs yogavideoer. Hendes hormonyoga hjÊlper mig igennem stresssymptomer og giver ro til nervesystemet. Desuden er jeg fan af hendes nede-på-jorden, naturlige og omsorgfulde vÊremåde og tilgang til undervisningen. Og videoerne med akupressur har jeg også haft stor glÊde af. Jeg er meget lykkelig over, at jeg fandt frem til denne platform, og at den også er tilgÊngelig på et begrÊnset budget. Det er en daglig hjÊlp og stÞtte for mig at lave hormonyoga med Laura Grubb.

2022幎8月17日

Laura Grubb からの回答

KÊre Barbara, tusind tusind tak for den fine anmeldelse. Den satte et stort smil på min dag, da jeg lÊste den. Tak fordi du er med på min platform. Jeg er meget taknemmelig for at kunne hjÊlpe dig. Kh Laura