Virkelig ærgerligt jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg købte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gået over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, så man kan ikke helt forstå trackinge... もっと見る
Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... もっと見る
企業が回答しました
I prodotti sono bellissimi, originali e molto eleganti. Ho ordinato due anelli e mi piacciono moltissimo sono esattamente come nelle immagini e le misure perfette. In entrambi i casi ho ricevuto il mi... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.
2100, Copenhagen, デンマーク
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super god service.
Super god service.
Altid lynhurtig levering.
Ved returnering af 2 pakker fik jeg også rigtig god service, med hurtig svar på mail og pengene retur i løbet af kun en dag.

Dårlig oplevelse
Jeg købte et par lange bukser, en langærmet skjorte og en kjole fra deres black friday sale. Min ordre blev godkendt, men aldrig sendt.. Jeg kontaktede derfor Joseph CPH for, at hører hvornår jeg kunne modtage min pakke. Svaret jeg fik var, at deres system havde været under et enormt pres til Vault Sale, hvilket desværre havde resulteret i flere oversolgt styles - her iblandt den skjorte jeg havde bestilt. Jeg annullerede derefter min ordre og bad om, at få mine penge retur (+2000 kr) som jeg her 5 dage efter stadig ikke har modtaget..

Joseph cph からの回答
Jeg har lige købt et par bukser fra den…
Jeg har lige købt et par bukser fra den nye kollektion. Havde dem på første gang i dag og så har de en fejl i syningen på venstre bukseben - det har jeg ikke opdaget før nu. Jeg kan ikke finde nogle kontaktformular, så nu må jeg lave denne anmeldelse og håbe, at der kan komme et svar herigennem. Jeg synes det er utrolig dårligt, at der er fejl på sådan en varer, når prisen er så høj.

Joseph cph からの回答
Tøjet er virkelig smukt, men ...
Tøjet er virkelig smukt, men desværre virker størrelserne grotesk store, hvis man ikke er særlig høj (jeg er 166 cm).
Retur
Virkelig fint tøj, jeg elsker det og bruger det meget..
Dog er det total grotesk at i først vil have 29 kr., for at levere tøjet dernæst tager i 54 kr., for at jeg har sendt noget retur.. det er vitterligt under alt kritik.. jeg har brugt 999 kr., på et par bukser.. men i snupper 54 kr., af dem for fragt endnu engang.. det er vanvittig dårlig service!

Service helt i top!
Service helt i top!! 🥳🥰
Har handlet flere gange hos dem, og har altid fået en fantastisk service både ved køb og retur 🌸
God service🌸
De fineste kjoler, god service, hurtig levering og hurtig tilbagebetaling på returvarer🌸 Håber der på sigt kommer gratis levering🤞🏽
God kundeservice
Havde købt et smykke, hvor jeg havde en reklamation. Meget sød og løsningsorienteret kundeservice, handler der gerne igen :)
Super kunde service :-)
Super kundeservice :-)
Fik stjålet en taske og deri lå min skjorte. Fik mulighed for at købe en ny, på trods af at der var udsolgt på hjemmesiden.
Verdensklasse kundeservice.
Elsker simpelhen tøjet fra Joseph cph.
Både pasform og kvalitet helt i top, til både herre om dame.
Og en service der er noget helt for sig selv.
Glæder mig allerede til at modtage min næste skjorte, og ikke mindst se de ny farver og ideer der kommer.
Kundeservice udover det sædvanlige
Her får du kundeservice ud over det sædvanlige. Jeg havde en skjorte som var gået i stykker i en syning. Lynhurtigt vendte de tilbage på min henvendelse og der blev sendt en ny til mig. De er super effektive og svartid på mail er nærmest på timebasis.
Derudover har jeg aldrig oplevet andre problemer med de mange stykker tøj jeg efterhånden har herfra. Super lækker kvalitet og flotte styles 🌸
Har sendt en pakke retur for over 2…
Har sendt en pakke retur for over 2 uger siden - pakken er leveret efter 3 dage, men jeg har endnu ikke fået mine penge retur. Har sendt mail, men ikke modtaget svar. Meget meget dårlig kundeservice.

God website
God website. Nem og overskuelig.
Hurtig levering - 1 dag.
Den smukkeste bluse jeg længe har købt.
Flot indpakning med sjove motiver på pose.
Fantastisk kundeservice…
Min kjole var desværre gået i stykker og trods det er længe siden jeg havde købt den, var folkene hos Joseph cph’s kundeservice så fantastisk søde og vi fandt en fin løsning på “problemet”. Jeg kan kun anbefale at handle ved denne side og støtte dem, for denne kundeservice de yder er snart et sjælendt syn i 2023 🤍☀️
Super hurtig service og der gik ikke lang tid fra bestilling til levering. Fik desværre forkert levering men en enkelt mail løste problemet og slt endte i den skønneste orden. Rigtig god og hurtig kundeservice, tak for det 👍🏻
God kundeservice og hurtig levering
God kundeservice og hurtig levering! ☺️🙏🏼 Glæder mig allerede til næste drop!
Meget besværligt at sende retur
Meget besværligt at sende retur.
Ingen returlabel eller odre seddel i pakken. Prøver at returnere online og modtager stadig ingen retur label. Prøver at kontakte uden hele og hver gang man prøver at sende besked på hjemmesiden siger den fejl.
Virkelig op af bakke.
Nem retur betyder meget for en kunde.
Alt for hypet koncept
Købte kjole fra april drop. Glædede mig til endelig at ha fået fingre i en af de fine kjoler-glæden var dog kort. Kjolen var som en stor sæk, uden nogen form for facon. Plejer ellers at kunne passe en one size-men det er simpelt hen for dyr en kjole og alt for hypet. Flot Instagram - men virkeligheden er ikke som på billeder. Måske også derfor der kort efter hvert drop er så mange kjoler, trøjer til salg på div. sites. Men nu er det prøvet.

Joseph cph からの回答
Ring som er grim i forgyldning
Har en ring fra jer af som jeg ikke engang har haft i et år, og den er allerede grim i forgyldningen... Jeg har brugt den korrekt, og opbevaret den i æsken og pose som følger med. Virkelig ærgerligt køber ikke smykker derfra igen.
Jeg købte to kjoler i december launchen…
Jeg købte to kjoler i december launchen da der endelig var kommet nogle mere neutrale udgaver (jeg er ikke så vild med striber og mønstre) og jeg var lidt skeptisk i starten både for hvordan de ville klæde mig men mest størrelsen. Alt er jo One size og jeg bruger 42/44 i kjoler normalt. Men de sad så flot og de er meeeeega fine og med god plads uden man ser for firkantet ud 🌸 glæder mig hver gang til næste launch!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。