レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Virkelig ærgerligt jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg købte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gået over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, så man kan ikke helt forstå trackinge... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

I prodotti sono bellissimi, originali e molto eleganti. Ho ordinato due anelli e mi piacciono moltissimo sono esattamente come nelle immagini e le misure perfette. In entrambi i casi ho ricevuto il mi... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 婦人服店

当該企業による記述

Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.

3.2

通常1カ月以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Dårlig kvalitet.

Købte en lyserød kjole som er helt gennemsigtig, og trådene er også gået op flere steder.
At sende kjolen retur er rigtig besværligt, man skal selv betale for label, og det skal sendes med erhvervslevering som er dyrere end almindelig levering. Synes det er rigtig ærgeligt at give så mange penge for en kjole som er dårlig kvalitet, og at jeg selv skal betale for label..
Tøjet og designet er flot, men kvaliteten er knap så flot.

2024年10月21日

Hej Marie 💖

Vores ambition er at lave unikke designs i høj kvalitet, og det er naturligvis ærgerligt, at du har haft en anden oplevelse.

Vi ønsker at gøre vores returnering så nem og billig for vores kunder som muligt. Derfor er det muligt at oprette et returlabel gennem en returneringsformular, som findes på vores hjemmeside 💫 💛

Det er korrekt, at pakker skal sendes som erhvervslevering, hvis man ønsker selv at stå for returfragten. Dette er blot for at sikre, at vores pakker når korrekt frem til vores lager, og at returordren kan behandles rigtigt.

Når returneringer oprettes gennem vores portal, er prisen på label fast og så billig som muligt. Prisen kan selvfølgelig variere, hvis man selv står for at sende sin pakke retur.

Hvis der har været fejl på din style, og der er tale om en reklamation, skal du naturligvis ikke betale returfragten til vores lager. Du er velkommen til at kontakte os, så vil vi glædeligt refundere prisen for fragt 🌸🫶

Rigtig god dag,

5つ星のうち3の評価

Pris og kvalitet stemmer ikke overens

Jeg har tidligere købt et sæt og sendte det retur fordi jeg ikke synes kvaliteten levede op til priserne.... prøvede igen her i oktober 2024, da jeg håbede kvaliteten var blevet bedre.. desværre klør trøjerne stadig og bukserne er alt for lange til en dame der er 168 cm høj 😬 øv bøv

2024年10月17日

Hej Frederikke 🫶🌙

Vi bestræber os altid på at skabe gode oplevelser for vores kunder og designe unikke styles i høj kvalitet. Nogle af vores skjorter er lavet af genanvendt polyester, hvilket kan have en betydning for, hvordan tøjet føles på kroppen. Det er selvfølglig ærgerligt, hvis du oplever det som kradsende. Denne beslutning er taget, da vi ønsker at sætte en stopper for overproduktion, hvilket også er årsagen til at vi kun producerer et begrænset antal styles per kollektion, og at disse ikke genproduceres 💖

Det er naturligt individuelt, hvordan man ønsker sine styles skal sidde, i dit tilfælde opleves bukserne for lange, desværre. En mulighed for at imødekomme længden på bukserne, er at folde buksekanten én gang 💞🎀

Du er naturligvis altid velkommen til at skrive til os, hvis du har nogle spørgsmål!

De bedste hilsner,

5つ星のうち1の評価

Pris og kvalitet spiller ikke rigtig…

Pris og kvalitet spiller ikke rigtig her. Købte en leopard kjole som virkelig kradsede i alle syninger og stoffet virkede virkelig billigt. Hvis alle jeres styles er lavet af samme materiale så er det virkelig ærgerligt. Alt for dyrt.
Men pænt ellers.

2024年10月6日

Hej Nadi

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, og at kvaliteten på din bestilte style ikke har levet op til dine forventinger. Dette er naturligvis beklageligt.

Vores kunders feedback er altid vigtig for os, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

5つ星のうち1の評価

Kunne ikke få lov at returnere bluse pga overskredet returneringsperiode

Jeg ville gerne returnere en bluse, som ikke levede op til mine forventninger (har tidligere købt andre bluser, som jeg er meget glad for). Desværre var de 14 dage for returnering overskredet, og da jeg skrev til dem, fik jeg at vide, at jeg så ikke kunne returnere den. Det er rigtig ærgerligt, at et firma med kvalitetsprodukter ikke er mere fleksibel eller som udgangspunkt har længere returneringsperiode. Jeg har før fået lov at returnere produkter hos andre firmaer, selv om fristen for returnering var overskredet. Og selv om jeg er glad for de bluser, jeg har fra JC, så vil jeg nok lige overveje det en ekstra gang, før jeg bestiller noget hos dem igen.

2024年6月2日

Utrolig dårlig butik

Utrolig dårlig butik, hvor kundeservice ikke er tilstede!
Har sendt en kjole retur, som er modtaget d. 3/5 hos dem. Har stadig intet hørt fra dem eller fået mine penge.
Har forsøgt at skrive til dem uden at få svar. Har forgæves ringet til dem utallige af gange. Telefonen bliver ikke taget, bare vente musik. Har ringet i over 30 minutter ad gangen.
Vil aldrig handle der igen.

2024年5月3日

Hej Maja

Jeg er utrolig ked af, at du har haft denne oplevelse! Det er bestemt ikke den oplevelse vi bestræber os på at give.

Jeg vil meget gerne hjælpe dig, og sørge for at du får dine penge retur. Du kan kontakte mig på vores instagram eller gennem chat funktionen på vores hjemmeside.

Kan absolut IKKE anbefales

I er hurtige til at trække pengene fra ens konto og sende tingene afsted. Til gengæld er det en fuldstændig uacceptabel returproces man skal igennem. Dyr returpris, lang håndteringstid på 14 dage, som I så alligevel ikke overholder. Det er over 3 uger siden, og jeg har endnu ikke hørt fra jer eller fået mine penge retur. Det er nærmest umuligt at komme I kontakt med jer, og når man endelig får fat på jer, bliver man prakket løgnhistorier på og I trækker tiden ud.
Det ser godt ud på instagram, men billedet krakelerer fuldstændigt..

2024年4月22日

Hej A.M.

Jeg er enormt ked af at du har haft denne oplevelse hos os!

Vi er klar over at vi det seneste stykke tid, desværre har haft en lidt længere returproces, dette skyldes overgang til et nyt system.

Jeg ved at din ordre er blevet refunderet, og jeg beklager endnu engang at det har taget så lang tid.

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering og nem retur

Der var hurtig levering! Desværre var tøjet meget stort og passede mig slet ikke, så jeg måtte sende det retur.
Det var nemt at oprette en retur, og det gik også hurtigt med at få mine penge tilbage 🌸

2024年5月4日

Hej Marlene

Tusind tak for den fine besked <3

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, nem returnering, hurtig refundering

Jeg bestilte én af deres smukke kjoler, som desværre er alt for stor, til mine 154 cm.

Jeg fik kjolen hurtig efter jeg havde købt den, og da jeg konstaterede at den måtte sendes tilbage, var det nemt at få oprettet et returlabel. Jeg fik en mail da de havde modtaget kjolen, og dagen efter var pengene overført.

Så selvom jeg ikke kunne passe deres kjole, har jeg kun gode ting at sige om Jospeh Copenhagen.

De måtte dog gerne få en Petite kollektion 🙈🌸

2024年4月7日

Hej Charlotte

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os <3

5つ星のうち1の評価

Meget langsommeligt og besværligt at…

Meget langsommeligt og besværligt at sende retur til jer og ligeledes få kontakt til kundeservice. Og imens man kæmper for at få “ hul” igennem til jer, kan man bare se det ene opslag efter det andet fra jer, med kendte influencere der bærer jeres tøj. Det kan jeg for sin vis godt forstå, men det virker mere som om I har travlt med “dem” og få sendt pakker afsted, end almindelig kundeservice og returpakker. Det må kunne gøres bedre!

2024年4月1日

Hej Charlotte

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os på at svarer alle indenfor 24 timer, på nær i weekend og helligdage.

5つ星のうち1の評価

Hurtig levering men forfærdelig…

Hurtig levering men forfærdelig “livechat” i trækker 45 kr ekstra for at sende retur, jeg skal selv betale for retur oveni. Og oveni i det hele, så får man intet svar. Jeg har 14 dage til at sende en kjole retur…..
Det er virkelig dårlig stil. Ligeså nemt det skal være for os at købe jeres tøj ligeså nemt skal det være for os at kunne sende retur eller i mindste at komme i kontakt med en, jeg har ventet i halv andet døgn på at få svar….

2024年5月9日

Hej Lena

Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse hos os.
Vi bestræber os på at svare alle indenfor 24 timer, dog ikke gældende i weekend og helligdage.

5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en kjole fra jeres seneste…

Jeg bestilte en kjole fra jeres seneste drop og skulle modtage pakken i går. Da jeg får en sms om morgenen fra DAO om at min pakke er kommet, går jeg ud og vil hente den i postkassen. Men til min store overraskelse er der intet i min postkasse. Jeg har prøvet at komme i kontakt med jer af flere omgange, men jeg modtager intet svar. Det er en rigtig ærgerligt situation, at have betalt 1300 kr. for en kjole man ikke har modtaget og derudover ikke kan komme i kontakt med kundeservice. Jeg forstår ikke helt jeres “live chat”-funktion, når i ikke svarer.

Jeg håber på at i kan finde en løsning på dette, så jeg kan få en ny kjole eller mine penge retur 😕

2024年5月7日

Hej Josefine

Jeg er ked af at du har haft denne oplevelse.

Jeg ved at vi har været i kontakt, og at dette problem er løst. Jeg håber du er glad for din nye kjole <3

Dårlig service…

Svarer ikke på mail eller på Instagram angående retur. Dårlig service.

2024年4月26日

Hej Katrine 🌸

Jeg er ked af at du oplever at vi ikke svare. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer, og er netop igang med at opdatere vores systemer, da vi desværre har oplevet at nogle kunder ikke modtager de svar vi sender på mail.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag ✨🌸💛

5つ星のうち1の評価

Returportal virker ikke og kundeservice svarer ikke

Opdatering 28/5.
Virksomheden hævder, at de svarede mig på mail d.15/4, 16/4 og 18/4, hvilket er direkte løgn. Jeg kan ydermere tilføje, at de først har godkendt min retur d.27/5 (altså knapt 1 1/2 måned senere), pengene mangler fortsat at komme ind på min konto, men man skal ikke regne med en hurtig ekspedition hos Joseph CPH, hvorfor jeg kun kan understrege at det er en useriøs virksomhed med 0 kundeservice og et produkt i ringe kvalitet.

Jeg lagde en ordre den 14/4, hvorefter jeg skrev til firmaet, da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse - de svarede ikke, men jeg modtog dog en dagen efter.

D. 15 sender de en mail ud om, at de ikke kan levere til den oplyste dato, hvilket jeg reagerer på, igen på mail, men uden at høre noget fra firmaet.

D. 16 modtager jeg min ordre og vil returnere, både fordi jeg synes det er useriøst at love levering dagen efter, for så ikke at kunne overholde det, samt at deres tøj virkelig er poset og enormt stort. Jeg havde regnet med, at det var stort, men der er absolut ingen pasform i tøjet.

Til min overraskelse virker returportalen ikke, hvilket jeg gør dem opmærksomme på d. 17/4. Jeg har prøvet at få fat i firmaet siden, men de reagerer hverken på e-mails, beskeder på Facebook eller Instagram.

Mit samlede indtryk af firmaet er, at det er mega hyped og langt fra pengene værd - især ikke, når de tilbyder så ringe en service (ikke eksisterende).

Der er 14 dages returret, så jeg undrer mig over, om det er et trick til at fange mig, så jeg ikke kan nå at returnere inden for fristen

Kunne jeg give 0 stjerner, så fik de det.

2024年4月14日

Hej Martine🌸

Jeg er enormt ked af, at du har haft denne oplevelse hos os. Det er bestemt ikke den service vi ønsker at blive husket for.

Jeg kan se i vores system, at vi har svaret dig på mail d.15/4, 16/4 og 18/4. Altså alle de henvendelser du refererer til ovenover. Vi har dog ikke modtaget svar retur fra dig på nogle af vores henvendelser, og det ser ud til at der er et problem mellem vores mailadresser, som gør at mails måske ikke bliver leveret.

Jeg kan se at vi har skrevet sammen på instagram, og løst problemet der.

Vi er igang med at opdatere vores kundeservice system, så dette forhåbentlig ikke gentager.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag🌸

5つ星のうち1の評価

Så der var udsalg hos jer og kiggede…

Så der var udsalg hos jer og kiggede forbi. Der opdagede jeg så, at en kjole jeg købte i sidste måned og faktisk endnu ikke har haft på også var nedsat med 25% Det er virkelig super ærgerligt at nedsætte helt nye styles især med den enmente at jeres tøj er så hurtigt udsolgt! Derfor købte jeg kjolen allerede der med tanke at have den på senere i foråret. Jeg troede et udsalg var at få ryddet op i gamle varer og ikke at sætte helt nye varer på sale. Jeg sidder ihvertfald med en følelse af at været blevet snydt! Har kontaktet kundeservice, som intet kunne gøre, skrev bare det var da ærgerligt, men de håber jeg er glad for kjolen… en smule arrogant svar synes jeg. Og øv for en oplevelse

2024年4月14日

Hej Tina

Jeg er enormt ked af at du har haft en dårlig oplevelse ved vores Vault Sale!

Ved vores Vault Sale, sælger vi ud af de styles vi har liggende på lageret, så vores loyale kundekartotek har mulighed for at få fat i disse styles. Vi solgte med vilje ikke ud af vores helt nye april drop, da dette først lige var blevet lanceret. Dog havde vi fået lidt styles retur fra vores marts drop, som vi derfor valgte at køre en mindre rabat på, da de styles nemlig er forholdsvis nye.

Jeg håber fortsat er du er glad for din kjole✨🌸💛

5つ星のうち5の評価

Fem store stjerner til Joseph CPH for…

Fem store stjerner til Joseph CPH for fantastisk service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Hurtig tilbagemelding på både Pb og mail og hurtig levering - dagen efter hentede jeg mine fine bukser ❤️ og så gør det jo ikke noget man er vild med tøjet 🤩 ikke sidste gang jeg køber tøj hos jer 😍
Bedste hilsner fra Annette 🌸

2024年3月6日

Kære Annette

Tusind tak for dine ord, dem sætter vi meget pris på✨❤️

Ingen respons fra kundeservice

Lækkert tøj.
Træls det er så svært at få fat i kundeservice. Har skrevet 3 mails nu uden at få nogen respons.

2024年3月3日

Hej Josefine

Jeg er rigtig ked af at du oplever det svært at få kontakt til vores kundeservice ✨ Vi bestræber os altid på at svare indenfor 24 timer.

Jeg kan se at vi har svaret dig på to forskellige mail korrespondancer, henholdsvis d.4 og d.5 marts.

Jeg sender dig en ny mail, så vi kan få styr på det udestående ☺️

Mvh

Fantastisk kundeservice

Havde desværre fået en kjole tilsendt som gik i stykker efter første gang jeg havde den på. Skrev til kundeservice som var meget hjælpsomme og med det samme sendte en ny❤️. Virkelig sød og god kundeservice

2024年2月12日

Joseph cph からの回答

Tusind tak for din anmeldelse, vi er glade for at kunne hjælpe ❤️

Har bestilt en kjole

Har bestilt en kjole , og pengene på mobilpay er godkendt .
Men kan ingen steder se min ordre .
Kan ikke finde et nummer hvor man kan komne i kontakt med jer !!.
Ønskværdig om man kunne se noget om sin ordre .
VIL LIGE TILFØJE AT DER ER FUNDET EN LØSNING OG JOSEPH CPH HAR VÆRET YDERST HJÆLPSOM .
KAN KLART ANBEFALE AT HANDLE MED DEM 👍👍

2024年2月4日

Hej Helle,

Vi beklager meget, at det ikke har været tydeligt, hvordan du skulle få kontakt til os. Du må meget gerne sende en mail til info@josephcph.com, så vi kan få tjekket op på din ordre med det samme.

Zandra

5つ星のうち3の評価

Så smukt, men desværre ikke pengene værd

Købte både en kjole og langærmet bluse ved sidste drop, da jeg længe havde beundret de flotte designs. Var lidt nervøs for størrelsen, da det kun er onesize.
Som så mange andre skriver, så er designet så flot! Og oplevede også virkelig god kundeservice.
Desværre så valgte jeg at returnere begge varer af flere grunde.

1. Så var størrelsen ikke lige mig. Jeg forsvandt i kjolen, på trods af at jeg “almindelig” af størrelse. Og toppen var lige en tand for kort til min smag (jeg er 168 cm høj).

2. Stoffet er gennemsigtigt. Jeg synes at kjolen simpelthen var for gennemsigtig. Man kunne se mit undertøj i gennem, og det var ikke behageligt. Derudover klør stoffet og synes bare det var et mærkeligt materiale.

3. Og til sidst, så synes jeg det er ærgerligt at lægge så mange penge for tøj og så skulle betale fragt. Omkostninger for returneringen er helt forståeligt.

Sidder nu og igen ser de nye drops og ærger mig, for jeres tøj er vanvittigt smukt, men efter at have prøvet det på, så synes jeg desværre ikke at det er pengene værd.

2024年1月30日

Hej Nina.

Først og fremmest vil vi takke dig for din anmeldelse, og vi er glade for at høre, at du synes, vores tøj er smukt.

I forhold til din begrundelse for returnering:

Både vores kjoler og vores skjorter er onesize, og derfor kan de ikke passe alle lige godt. Vores styles ved sidste drop (Heat Dress og Heat Shirt) er lavet af mange lag materiale, og det er derfor en smagssag, om man synes tøjet virker for stort eller ej.

Hvis du er interesseret i at gøre et nyt køb, vil jeg derfor anbefale dig at kigge efter styles, der ikke er “Heat Shirt” eller “Heat Dress”.

Ved december droppet lancerede vi Organza Styles for første gang. Og dette materiale er en del anderledes, end det vi ellers bruger og har brugt.

Det er korrekt, at materialet ved december droppet er mere gennemsigtigt, end ved vores andre styles. Vi beklager, at vi ikke fik tydeliggjort dette, og formidlet at modellerne alle bærer underkjoler. Dette vil fremgå af tekstbeskrivelserne ved de kommende drops.

Vi har styles i forskellige materialer. Og begge de styles du købte, er i materialet “organza”. Ved det kommende februar drop, har vi kun 2 styles i det materiale. Så jeg vil anbefale dig at kigge efter de styles, hvor “organza” ikke fremgår af navnet på den pågælende style.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Team Joseph Copenhagen

5つ星のうち3の評価

Synes jeres styles er SÅ smukke

Synes jeres styles er SÅ smukke, men det er super ærgerligt, at man ligner et omvandrende telt i kjolerne, fordi de er one-size. Jeg er 165 cm/59 kg - normalt en str. S og jeg forsvinder desværre i de ellers vanvittigt flotte kjoler :-/
Håbet er, at I fremadrettet vil tilgodese de forskellige størrelser og derved vil udvalget af pre-loved styles nok også blive reduceret en del, da jeg tænker det er derfor så mange efterfølgende sætter til salg :)

2023年3月7日

Hej Vicky.

Mange tak for din bedømmelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du synes godt om vores styles!

Specielt vores Heat Dresses er lavet af mange lag materiale, og er derfor "store". Hvilket de også ville være, hvis de kom i en størrelse mindre.

Vi tager dog altid feedback til os, da det betyder meget for os, hvad vores kunder synes, og hvilke ideer de har.

Så dit ønske om forskellige størrelser fremfor onesize er hermed noteret.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Zandra, Kundeservice
Joseph CPH