企業が回答しました
Den kvinna som jag mötte var otroligt proffsig!! Jag hade väldigt ont - både ischias och ont av kotkompressioner. När jag gick ut därifrån, hade jag inte ont någonstans!!! Trodde inte det var sant....... もっと見る
企業が回答しました
Aldrig besökt naprapat förut och blev mottagen på ett sådant trevligt och proffsigt sätt. Väldigt kunnig och lätt att samtala med, fick tid snabbt. Lätt att orientera sig på hemsidan. Smidigt, proffs... もっと見る
当該企業による記述
Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:
Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna
Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.
Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.
Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!
当該企業による記述

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Järnvägsesplanaden 12, 815 38, Tierp, Uppsala län, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det var inte alls bra, jag fick ingen bra hjälp där. De kolla och hitta information från nätet. Jag betalade dubbelt än besök hos vårdcentralen.

Joylife - Tierp からの回答
Bra att Joylife även finns på mindre orter ! Mitt svullna knä behandlades med laser. Efter första behandlingen fick jag jätteont. Men sedan blev jag bra. Tack !

Joylife - Tierp からの回答
Naprapat Luciano Bravo i Tierp - vilket proffs!!! Helt fantastiskt kunnig. Hade sökt hjälp inom primärvården i 5 månader för en låsning i armbågen och bollats fram och tillbaka mellan olika fysioterapeuter, läkare, arbetsterapeut och ortopedmottagning. MEN på 30 minuter hade han hittat felet och äntligen kan jag nu strecka ut min högerarm igen. Rekommenderas varmt!!!

Joylife - Tierp からの回答
Otroligt nöjd med Luciano’s insatts! Fick nålar satta och vilket resultat, efter flera års kamp med smärta är den som borta.

Joylife - Tierp からの回答
Jag hade problem med höften och fick en tid snabbt. Efter mitt första besök 11/12 gjorde att jag kunde ta en promenad igen, vilket jag inte kunnat göra på lääääänge. Fick övningar jag skulle göra till mitt återbesök idag och det har hjälpt oerhört mycket.
Otroligt nöjd.
Kan starkt rekommendera Joylife, i Tierp!

Joylife - Tierp からの回答
Smidigt, proffsigt och en väldigt positivt upplevelse på allt.

Joylife - Tierp からの回答
En helt otrolig bra behandling.....har fått en hjälp med mim onda höft.... Och fått träningsövningar som hjälper.... Tack snälla för allt... Rekommendera er att söka hjälp här om ni har ont.

Joylife - Tierp からの回答
Fick komma ganska snabbt och blev väl omhändertagen.

Joylife - Tierp からの回答
Fick tid fort, kändes att Helena visste vad hon pratade om och det märktes även i min rygg! Vilken fantastisk upplevelse!

Joylife - Tierp からの回答
Trevligt bemötande och proffsig behandling. Fick super bra behandling information.

Joylife - Tierp からの回答
Väldigt besviken på JoyLife, Felicia i Tierp, hon smekte lite lätt på ryggen i mindre än en minut, lyfte på benen och konstaterade att det var svagt.. 2 nålar i ryggen i ca 40 sec. Provade oxå laser på några punkter i nästan en minus. Sen sa hon, det går nog över av sig själv. Har haft ont i +20 år så jag vet hur det funkar, tyvärr så är jag precis 0% bättre nu än vad jag va innan besöket, 800 spänn åt pipan. Fanns en anledning att dom var dom ända som hade lediga tider

Joylife - Tierp からの回答
Det var bemötandet av Helena Carlsson. Vilken expertis och vilken otrolig människokännare. Det kändes som man klev in hos sin bästa vän fast man aldrig träffat henne förut. Sen resultatet av behandlingen talar ju för sig själv.

Joylife - Tierp からの回答
Helena hjälpte mig med mina problem och hon är dessutom väldigt trevlig😃

Joylife - Tierp からの回答
Proffsig och trevlig personal, bra lokaler och snabbt att få en tid.

Joylife - Tierp からの回答
Bra behandling och bra information om övningar för att mina problem ska bli bättre.

Joylife - Tierp からの回答
Oerhört glad att jag tog kontakt med Joylife i Tierp. Helena är grym på det hon gör och alltid lika trevlig!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。