Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊl... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
TeglvÊnget 5, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- js@jsbilerherning.dk
- jsbilerherning.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
professionel betjening
Supergod betjening, Jesper er professionel og meget lÞsningsorienteret. Hele vejen igennem har han informeret til punkt og prikke. Kan helt klart anbefale at kÞbe bil hos JS Biler. Vi vender tilbage nÊste gang.

JS Biler ApS ããã®åç
Vi har lige handlet bil hos J.S.Auto iâŠ
Vi har lige handlet bil hos J.S.Auto i Herning og vi er meget tilfredse med handlen. Vi kom fra SjÊlland og var spÊndte pÃ¥ hvordan det ville forlÞbe men der var ingen problemer med det aftalte. Jesper holdt hvad han lovede og er en rar og âhelt nede pÃ¥ jordenâ mand. Vi kan varmt anbefale at handle bil hos J.S.Auto i Herning.

Meget reel og hjÊlpsom
Meget reel og hjÊlpsom. Rigtig god oplevelse. Tak

Rigtig god oplevelse
Hos JS Biler får man en rigtig god og professional behandling. Alle aftaler er blevet overholdt og jeg har intet negativt at sige om min kÞbsoplevelse :)

Solid, serviceable & friendly business
Consistently reliable, informative, transparent, quick to respond and friendly. Kia C'eed GT-line was priced attractive for its qualities, we found the purchase process gratifying and safe. We had a couple of requests for (re-)information after the purchase - were all handled promptly and exhaustively.
It's now been two months since we bought the car. So far so good!

JS Biler ApS ããã®åç
Et godt sted at kÞbe brugt bil
Fornem behandling og flot med ultrakort svartid på mails.
Kan kun give de bedste anbefalinger til Jesper.

Meget hÞjt niveau
KÞbte en Opel Astra af Jesper i juli måned. Bilen er god. Aftalerne er holdt og kommunikationen med Jesper må vÊre markedets bedste - det ikke kan overgås.
Jeg har stor tillid til Jesper efter handlen og når jeg skal have en brugt bil en anden gang gÞr jeg mig selv den tjeneste at starte hos JSbilerherning.

JS Biler ApS kÞbte vores bil pÃ¥ AutocomâŠ
JS Biler ApS kÞbte vores bil på Autocom sidste onsdag og allerede i mandags blev den hentet og pengene blev overfÞrt med det samme.
Vi kan kun anbefalde JS Biler ApS til alle, de er top professionelle.

Kia Rio + reparation
KÞbte en brugt Kia Rio 2015 af Jesper i juli måned. Efter kort tids brug lÞsnede inderskÊrmen ved hÞjre forhjul sig, og det krÊvede både Þjeblikkelig nÞdreparation + en senere udskiftning. Kommunikationen med Jesper omkring hÊndelsen har vÊret gnidningsfri, og han har sÞrget for dÊkning af udgifter til både reparation og udskiftningen af inderskÊrmen.
Jeg kan derfor klart anbefale Jesper på baggrund af den service, der er ydet efter kÞbet.
Peter, Ã
rhus

Kan varmt anbefales
KÞbt en Peugeot 308 hos Jesper. Jeg fik en god og hurtig service, hvor Jesper svarer hurtigt og seriÞst.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger ifht. en handel hos JS Biler.
Lasse, Odense.

God og trovÊrdig forhandler
PÃ¥lidelig og god bilforhandler. Kan varmt anbefales

Var ude hos Jesper sÞndag
Var ude hos Jesper sÞndag, for at kigge på en lille Skoda, som jeg forelskede mig i med det samme efter en lille prÞvetur. Mandag hentede jeg min lille bil og alt var klaret og bilen parat, da jeg kom. Meget effektiv og meget venlig og serviceminded betjening fra Jespers side. Kan kun anbefale andre at kigge forbi JS Biler - Jesper har helt sikkert den bil, I leder efter.

JS Biler ApS ããã®åç
Fantastisk og simpelt salg af bil.
Fantastisk og simpelt salg af bil.
Jeg solgte min bil til Jesper via Autocom.
Jesper kontaktede mig og hjalp mig, i forhold til at få ordnet alt papir arbejdet.
Jesper sendte en Henrik afsted til KÞbenhavn, som kom og tilså bilen og derefter afsluttede handlen med mig. Både Jesper og Henrik var super flinke.
Perfekt service.

JS Biler ApS ããã®åç
Reel fyr og god service!
Jeg kÞbte en brugt Seat Ibiza af Jesper tilbage i maj måned og måtte desvÊrre kÞre den på vÊrksted en lille måned senere, da der var kommet en tiltagende lyd i bilen. Da jeg kontakter Jesper og fortÊller ham situationen, tager han alt ansvaret på sine skuldre og holder hvad han lover ift. garantien. Nu er der skiftet flexrÞr og et hjulleje og Jesper har vÊret med hele vejen og dÊkket udgifterne. Jesper virker utrolig reel når man mÞder ham - og han lever op til det. Super god service!

JS Biler ApS ããã®åç
Fantastisk sted at handle bil.
Jesper fra JS biler er en utrolig behagelig mand. han holder hvad han lover og har ikke et eneste punkt at kritiserer ham på.
Vi byttede bil hos Jesper og alt i forlÞbet gik som det skulle.
Vil klart anbefale at kigge forbi JS biler hvis man skal bruge en bil og kÞrer gerne fra HolbÊk/Roskilde en anden god gang for at handle hos Jesper.

KÞbte en fin Kia Rio alt var som aftaltâŠ
KÞbte en fin Kia Rio alt var som aftalt med Jesper
Jeg blev anbefalet af min SÞster som også have kÞbt en Fiat 500 af Jesper :)

JS Biler ApS ããã®åç
Endte ganske vist ikke med at kÞbe bilâŠ
Endte ganske vist ikke med at kÞbe bil hos JS biler, men oplevede indtil da, en imÞdekommende og professionel service. Jeg havde bil der skulle gå i bytte, og JS biler gjorde ikke som alle andre forhandlere og slog prisen op i en database, men kom med et realistisk bud, som modsvarede bilens stand og alder. NÊste gang jeg skal kÞbe bil, vil jeg helt sikkert se hvad JS biler har til salg

JS Biler ApS ããã®åç
Jesper kan man lave en aftale med somâŠ
Jesper kan man lave en aftale med som overholdes. Fin service.

Super professionel og samtidigeâŠ
Super professionel og samtidige personlig menneske , Det bliver ikke sidste gang jeg kÞber bil hos Jesper.
Tak for en god handel og en dejlig bil.
Mvh Steen

Professionel og Venligt
Professionel og Venligt
Har solgt min bil til Jesper og han har vÊret meget professionel igennem hele processen og har overholdt alle aftaler.
Kan varmt anbefale JS Biler

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹