レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... もっず芋る

Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊl... もっず芋る

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

132件のレビュヌ

Hej til Jesper (og ferieaflÞser René)

Hej til Jesper (og ferieaflÞser René)

Tak for en super fin behandling i forbindelse med kÞb af nyere KIA PICANTO. Var lidt uheldig at byttebilen blev påkÞrt på vej til aflevering. Dog ingen problemer. Jesper handlede med os trods skaden. Kan kun anbefale JS biler.
Tillid, Êrlighed og kvalitet det passer i hvert fald.
mvh
Helle og Georg

2019幎3月20日

Hej Helle og Georg.

Tak for de pÊne ord. Ja, det var godt nok noget uheldigt at jeres gamle bil blev påkÞrt og fik et par store buler lige inden i skulle komme og afslutte handelen. Det vigtigste er at ingen kom til skade og i igen blev godt kÞrende. Vi takker endnu engang for handlen og glÊder os til at se jer i butikken igen i fremtiden.

JS Biler ApS

Ikke sidste gang jeg handler der!

2019幎3月18日

Hej Kasper.

Tak for dine rosende ord. Jeg er glad for at du fortsat er glad for din Kia Ceed her et par måneder efter du kÞbte den. Din gamle bil har også fået en ny glad ejer. Endnu engang tak for handlen. Vi ser frem til den nÊste.

Tak for godt samarbejde 😊

Tusind tak for en ikke mindst en god handel og et godt samarbejde 😊 Jesper og jeg har handlet med hinanden op til flere gange med succes alle gange. Og hver gang stået ved sit ord og holdt en aftale. Det er ikke sidste gang vi samarbejder 😎
Kan klart anbefale handel med Virksomheden.

2019幎3月16日

Hej Yakup.

Vi takker også for samarbejdet! jeg kan kun sige at du fortjener de samme pÊne ord. Vi snakkes ved,

Rigtig god handel!

Jeg har ellers handlet bil en hel del gange gennem årene, men det her var nok min bedste handel.
Jeg kÞbte en Hyundai i20 diesel til en rigtig god pris og fik også en fair pris for min Suzuki Celerio.
Jesper var venlig og professionel hele vejen igennem på trods af stor travlhed i butikken.
Kun må Jesper godt lige få lÊrt at lave kaffe!
Jesper er rigtig stÊrk på Kia og Hyundai, så overvej JS, hvis det er mÊrker, du har i kikkerten.

2019幎3月12日

Hej Mogens

Tusind tak for den pÊne anmeldelse. Jeg er glad for at du fÞler du har gjort en god handel . Jeg har taget den konstruktive kritik til mig vedrÞrende den manglende kaffe og jeg har siden i sÞndags fundet ud af hvordan kaffemaskinen virker :). Din Celerio får iÞvrigt en ny ejer på fredag. Tak for handelen. Der er varm kaffe til dig nÊste gang vi skal handle sammen.

Hej Jesper og JS Biler

Hej Jesper og JS Biler,

Tusind tak for en super handel, af min VW Up, og super service. Jesper holder hvad han lover. Helt klart vil anbefale JS Biler i Herning til andre. Ikke sidste gang jeg har handlet der.

Mvh

Hans Dahlin

2019幎3月10日

Hej Hans.

Tak for de pÊne ord. Jeg er ser frem til at vi skal handle sammen igen.

JS Biler ApS

KÞrte til Herning i en gammel Kia Picanto og kom hjem med en noget nyere Picanto

Jeg kÞbte bil ved Jesper i januar og jeg syntes det var en god oplevelse og servicen i forbindelse med kÞbet var god.
Vi gennemgik servicebogen da der stadigvÊk er fabriksgaranti på bilen, lavede slutseddel på båden den gamle og nye bil, og da alt papirarbejdet var på plads fik jeg plader på og kÞrte hjem samme dag i den nye "brugte" bil.

2019幎2月2日

Jesper kontaktede mig

Jesper kontaktede mig, da han havde set min Mazda 3 i en annonce på nettet, bilen var ikke andet end 11mdr gammel, så der var en del restgÊld i bilen, det var ikke noget problem, Jesper hjalp med hele processen og var yderst professionel. vi blev enige om jeg overfÞrte differencen til Jesper direkte, og han betalte hele bilens belÞb ud, de kom hele vejen fra Herning til kÞbenhavn og hentede bilen!. jeg fik fÞrst bekrÊftet dagen efter at bilens restgÊld var slettet. Jesper er meget Êrlig og ikke mindst trovÊrdig! han holder hvad han lover, og han er yderst informativ hele vejen igennem! stor ros herfra Jesper!

2019幎1月18日

Salg af bil til Jesper

Jeg solgte min Opel Corsa til Jesper efter han havde set min annonce på Bilbasen. Da der var pant i den, hjalp Jesper med processen for at indfri panten. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder og han var meget flink og hjÊlpsom. Det kan helt sikkert anbefales at handle med ham.

2018幎7月23日

Super god service

Super god service! KÞbte en super Fiat Punto multijet havde nogle meget små skavanker. Alt blev fixet på en dag kvit og frit da Jespers garanti stadig galdt super hÞflig rar og venlig, og vigtigst af alt Êrlig! Her får du god service vigtig infomation og en god bil.

Chris.

2018幎6月29日

Great car dealership

Great car dealership, bought a car there and Jesper (Owner of the dealership) was very helpful in the pre-sale process and after-sale. He didn't just sell the car and disappear which is a quality you want to find in a car dealer. Additionally he provided transportation to and from the train station.

2017幎11月23日

Solgte min brugte (1 årigt gamle) bil

Solgte min brugte (1 årigt gamle) bil til Jesper, da vi havde kÞbt en stÞrre ny bil. Da der var pant i den, hjalp Jesper med processen for at indfri panten. Jeg fÞlte mig tryg og han var yderst hjÊlpsom og Êrlig i forlÞbet. Det skal han have 5 stjerne for.
Bliv ved med det!

2017幎10月27日