Vi kan klart anbefale Jesper og JS Biler. Vi var fÞrstegangskÞber af EL bil - og igennem hele kÞbsprocessen har vi fÞlt os trygge og oplevet virkelig god service. Jesper har givet god vejledning, vÊ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi har kÞbt vores fÞrste elbil hos Jesper/JS Biler, og kan helt klart anbefale kÞb ved ham, vi fik ekstremt god service, han er behjÊlpelig hele vejen igennem, plus han er virkelig hurtig til at ve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vil du lave en hurtig og fair handel? SÃ¥ tag fat i Jesper / J.S. Biler. Jesper var super fleksibel og muliggjorde at jeg kunne putte bÞrn inden vores mÞde kl. 20.30 (!). Jeg kan godt forstÃ¥ at han sÊl... ãã£ãšèŠã
Vi har haft en rigtig god oplevelse hos JS Biler i Herning. Selvom bilen Kia EV6 var importeret, sÞrgede de for tydelig og grundig dokumentation, der viste, at den fortsat havde fabriksgaranti fra Kia... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
é£çµ¡å
TeglvÊnget 5, 7400, Herning, ãã³ããŒã¯
- js@jsbilerherning.dk
- jsbilerherning.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hej til Jesper (og ferieaflÞser René)
Hej til Jesper (og ferieaflÞser René)
Tak for en super fin behandling i forbindelse med kÞb af nyere KIA PICANTO. Var lidt uheldig at byttebilen blev påkÞrt på vej til aflevering. Dog ingen problemer. Jesper handlede med os trods skaden. Kan kun anbefale JS biler.
Tillid, Êrlighed og kvalitet det passer i hvert fald.
mvh
Helle og Georg

JS Biler ApS ããã®åç
Ikke sidste gang jeg handler der!

JS Biler ApS ããã®åç
Tak for godt samarbejde ð
Tusind tak for en ikke mindst en god handel og et godt samarbejde ð Jesper og jeg har handlet med hinanden op til flere gange med succes alle gange. Og hver gang stÃ¥et ved sit ord og holdt en aftale. Det er ikke sidste gang vi samarbejder ð
Kan klart anbefale handel med Virksomheden.

Rigtig god handel!
Jeg har ellers handlet bil en hel del gange gennem årene, men det her var nok min bedste handel.
Jeg kÞbte en Hyundai i20 diesel til en rigtig god pris og fik også en fair pris for min Suzuki Celerio.
Jesper var venlig og professionel hele vejen igennem på trods af stor travlhed i butikken.
Kun må Jesper godt lige få lÊrt at lave kaffe!
Jesper er rigtig stÊrk på Kia og Hyundai, så overvej JS, hvis det er mÊrker, du har i kikkerten.

Hej Jesper og JS Biler
Hej Jesper og JS Biler,
Tusind tak for en super handel, af min VW Up, og super service. Jesper holder hvad han lover. Helt klart vil anbefale JS Biler i Herning til andre. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Mvh
Hans Dahlin

JS Biler ApS ããã®åç
KÞrte til Herning i en gammel Kia Picanto og kom hjem med en noget nyere Picanto
Jeg kÞbte bil ved Jesper i januar og jeg syntes det var en god oplevelse og servicen i forbindelse med kÞbet var god.
Vi gennemgik servicebogen da der stadigvÊk er fabriksgaranti på bilen, lavede slutseddel på båden den gamle og nye bil, og da alt papirarbejdet var på plads fik jeg plader på og kÞrte hjem samme dag i den nye "brugte" bil.
Kan kun anbefales, dejlige menesker.
Jeg solgte min bil til dem og fik en god pris.
Da jeg blev syg lige fÞr jeg skulle levere bilen kom de til KÞbenhavn og hentede den uden omkostninger for mig.
Et firma hvor et ord er et ord og med servicen helt i top.
Jesper kontaktede mig
Jesper kontaktede mig, da han havde set min Mazda 3 i en annonce på nettet, bilen var ikke andet end 11mdr gammel, så der var en del restgÊld i bilen, det var ikke noget problem, Jesper hjalp med hele processen og var yderst professionel. vi blev enige om jeg overfÞrte differencen til Jesper direkte, og han betalte hele bilens belÞb ud, de kom hele vejen fra Herning til kÞbenhavn og hentede bilen!. jeg fik fÞrst bekrÊftet dagen efter at bilens restgÊld var slettet. Jesper er meget Êrlig og ikke mindst trovÊrdig! han holder hvad han lover, og han er yderst informativ hele vejen igennem! stor ros herfra Jesper!
Salg af bil til Jesper
Jeg solgte min Opel Corsa til Jesper efter han havde set min annonce på Bilbasen. Da der var pant i den, hjalp Jesper med processen for at indfri panten. Jeg fÞlte mig i gode hÊnder og han var meget flink og hjÊlpsom. Det kan helt sikkert anbefales at handle med ham.
Super god service
Super god service! KÞbte en super Fiat Punto multijet havde nogle meget små skavanker. Alt blev fixet på en dag kvit og frit da Jespers garanti stadig galdt super hÞflig rar og venlig, og vigtigst af alt Êrlig! Her får du god service vigtig infomation og en god bil.
Chris.
Great car dealership
Great car dealership, bought a car there and Jesper (Owner of the dealership) was very helpful in the pre-sale process and after-sale. He didn't just sell the car and disappear which is a quality you want to find in a car dealer. Additionally he provided transportation to and from the train station.
Solgte min brugte (1 Ã¥rigt gamle) bil âŠ
Solgte min brugte (1 årigt gamle) bil til Jesper, da vi havde kÞbt en stÞrre ny bil. Da der var pant i den, hjalp Jesper med processen for at indfri panten. Jeg fÞlte mig tryg og han var yderst hjÊlpsom og Êrlig i forlÞbet. Det skal han have 5 stjerne for.
Bliv ved med det!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹