Direct na de diagnose van mijn dierenarts, arthrose bij mijn hond, deze supplementen besteld en toegediend. Mijn hond had hier snel wat aan, na 1,5 week gestopt met de pijnstilling en nu nog steeds vo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Het leek me eerst te mooi voor woorden maar bij nader onderzoek kwam ik er achter dat de producten echt uit goede natuurlijke grondstoffen bestaan. Ook het feit hoe ze over dieren artsen denkt en... ãã£ãšèŠã
Onze cockapoo is erg druk. Omdat we een kitten kregen, hebben we hem Calming Complex gegeven. Het werkt ontzettend goed! Hij is rustig en relaxed en intussen de beste maatjes met de kitten
Ik zeg niet dat het bedrijf slecht is. Ik geef die(snoepjes )voor de gewrichten. Maar omdat ik nog maar een maand bezig ben weet ik het resultaat nog niet. Daarom de 3 sterren. Er staat uitdrukelijk b... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
K9 verkoopt goede supplementen
K9 verkoopt goede supplementen voor honden.
Je betaald een eerlijke prijs en het wordt snel geleverd.
Mijn hond heeft er baat bij.
Wij zijn ontzettend tevreden over deâŠ
Wij zijn ontzettend tevreden over de anitjeuk shampoo we zien er een hele verbetering door !
K9 prima
1 snelle levering
2 goed product
3 het product balans werk bij onze hond goed en de halsband om rustig teworden ook vooral in deze periode
ik heb voor onze hond ContrallergyâŠ
ik heb voor onze hond Contrallergy chewies gekocht om uit te proberen na gebruik van 2 weken merkte ik dat het krabben en bijten veel minder werd en nu na 4 weken zo goed als niks meer ik heb deze nu dan ook voor een vriendin gekocht zodat ze die haar hondje kan geven wij zijn zeer tevreden met het resultaat
Contrallergy snoepjes
Heel blij met de contrallergy. Sjuul had veel last van jeuk. Medicatie van de dierenarts. Kosten 190 euro in de 3 weken. Met deze snoepjes begonnen en Sjuul heeft geen jeuk meer
Super tevreden met de producten vanâŠ
Super tevreden met de producten van K9laboratories ! Mijn hond geniet er echt van en ik merk zoveel verschil in zijn vacht en energie. Alles voelt kwalitatief en doordacht aan. Zeker een aanrader voor elke hondenliefhebber!â
Heel content van dit bedrijf!
Heel content van dit bedrijf! Ik gebruik de calming complex en het anti stress bandje voor mijn hondje en ben daar heel content van! Leuk bedrijf! ðð¯
Werkt goed en de honden vinden hetâŠ
Werkt goed en de honden vinden het lekker
Top spullen
We hebben verschillende dingen besteld. We.hebben elders diverse middeltjes en zalfjes besteld maar niets werkte. Nu hebben we eindelijk een adres met spullen die echt werken. Wij zijn zeer blij, en onze hond ook.
Dankzij joint mobility loopt mijn hondâŠ
Dankzij joint mobility loopt mijn hond weer een stuk beter en durf ik een grotere wandeling aan
Ik heb de kalm en stress snoepjesâŠ
Ik heb de kalm en stress snoepjes gekocht maar het is nog te kort voor een resultaat. Wel heb ik het idee dat de stress halsband goed werkt
We merken echt verschil bij onze oude hond
We merken echt verschil nu onze oude hond elke dag twee joint mobility "snoepjes"(zo ervaart zij het hihi) krijgt, ze is een stuk minder stijf bij het opstaan
Proberen waard.
Ik gebruik de poeder voor spieren en gewrichten nu een paar dagen. Ik zie iets verbetering in zijn bewegen, maar misschien nog te vroeg om het uiteindelijke resultaat te zien. Ik doe het in een plakje worst en totaal geen moeite met innemen.
Deze kauwtabletten werken echt voorâŠ
Deze kauwtabletten werken echt voor mijn hond. Staat niet meer mank op na het liggen.
Twee âsnoepjesâ per dag en ze vindt ze nog lekker ook.
Misschien niet voor alle aandoeningen geschikt maar zeker het proberen waard in mijn ogen.
(Door de dierenarts was aangegeven ouderdoms artrose)
Ik heb verpakking meegenomen naarâŠ
Ik heb verpakking meegenomen naar dierenarts met deze ingredienten is het altijd goed zij deze
Joint mobility helpt goed
Joint mobility doet hem goed voor de gewrichten bij artrose
Calming complex werkt super
Op advies van een hondensportinstructeur Calming complex gekocht. Stabij Sjoukje is overgevoelig voor harde geluiden (jachtgeweer, vuurwerk, etc).
Na haar eerste brokje gelijk al een positief verandering geconstateerd. Ze wil nu met plezier weer wandelen.
Wanneer ze een harde knal hoort, schiet ze lang zo hoog niet in de stress. Vroeger was het rechtsomkeer naar huis. Nu herstelt ze binnen enkele ogenblikken en kan ik verder met wandelen.
Top product.!!
Top supplementen en eerlijke prijs!
Doet wat het belooft
Ik heb vorig jaar een band tegen stress gewonnen. Ik heb hem gebruikt en hij werkte daadwerkelijk. Mn hond was tijdens oud en nieuw bijna relaxt en niet meer gestrest als andere jaren. Het werkt gewoon, doet wat het doen moet. Bedankt hiervoor. Ik heb weer een nieuwe besteld met de anti stress snoepjes xtra.
Top product
Door het product van k9 kan onze hond weer beter lopen en opstaan