Kabeldirect レビュヌ 184

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prijs/kwaliteit zit goed. Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw o... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben altijd erg tevreden over Kabeldirect.nl. De service is uitstekend vriendelijk, snel en elke keer betrouwbaar. Ik heb meerdere keren besteld en de producten zijn altijd van topkwaliteit en preci... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店

圓該䌁業による蚘述

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Goedemiddag

Goedemiddag, na lang zoeken hebben wij een hele mooie soundbar met surroundspeakers aangeschaft maar daar moesten voor de aparte speakers ook een standaard bij. Op het internet vond ik voor een schappelijke prijs bij Kabeldirect een mooi setje voor €40. Maar passen die wel? Ik heb toen een mail naar Kabeldirect gestuurd met de vraag of de standaards passen. Dat wisten ze ook niet maar als ik de set zou bestellen en ze zouden niet passen kon ik ze kosteloos terug zenden. En zo is het ook gegaan: ik heb ze besteld, ze zijn ook snel afgeleverd, en na een kleine aanpassing staan de speakers keurig in de kamer en heb ik een mooi geluid. Top geregeld door Kabeldirect!

2021幎4月7日

Kabeldirect からの回答

Goedemiddag, bedankt voor de mooie en uitgebreide review! Fijn om terug te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Heel graag tot de volgende keer en voor nu alvast een prettig weekend!

5぀星のうち1の評䟡

Slechte verzending

Bewust kozen voor kabeldirect vanwege de “snelle” verzending. Niks blijkt hier echter van waar. Besteld voor 22:00 uur is de volgende dag pas verzonden in plaats van in huis. En geen vertraging door postml Verzendbevestiging doodleuk pas de volgende dag.

Edit: helaas kan ik niet antwoorden. Dus doe het even via deze manier. Ik heb de bestelbevestiging er ook even bij gepakt en die was om precies 21:45. Wat jullie dus schrijven klopt niet en het zou volgens jullie zou dat dus tijd genoeg zijn.

2021幎3月18日

Hi Floris,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je dit zo hebt mogen ervaren, allereerst onze excuses voor het ongemak. Dit zou inderdaad niet de bedoeling mogen zijn, ik heb dan ook meteen de bestelling erbij gezocht om te kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik zie dat je de bestelling precies om 22:00 bij ons hebt geplaatst, zoals je begrijpt kan het vanaf het moment van bestellen enkele minuten duren voordat de bestelling ook daadwerkelijk binnen komt (denk aan het laden van de website, de overdracht van je bank etc.). Het liefst versturen we natuurlijk nog de hele nacht pakketjes, maar helaas is het heel erg druk bij PostNL, de chauffeur komt dan ook om stipt 22:00 bij ons binnen en wacht hooguit 5 minuten tot we het laatste pakketje hebben ingepakt, wij zullen dan ook om 22:00 een grens moeten trekken.

Super service!

Super service! Echt heel erg tevreden!

2021幎3月15日

Kabeldirect からの回答

Hi Tori, hartelijk dank voor de positieve feedback, fijn om te horen dat alles helemaal naar tevredenheid gegaan is. Graag tot een volgende keer :)

Top service

Top service, vriendelijk en snel!

2021幎3月5日

Kabeldirect からの回答

Hi Carolina, dankjewel voor het compliment. Ik geef 't door, goed weekend gewenst :-)

Bezorgprobleem netjes opgelost

Bestelling was kwijtgeraakt bij PostNL, maar na contact met de klantenservice van Kabeldirect hebben ze kosteloos de bestelde adapter nogmaals verzonden.

2021幎2月28日

Kabeldirect からの回答

Hi Martijn, fijn om te horen dat alles goed is gekomen! Heel erg bedankt voor de positieve review :)

Great service

Great service! Fast delivery and friendly people. I recommend getting your cables here!

2021幎2月20日

Hi Lisa,

Thank you for the positive feedback, we're happy to hear that!

Goede Service

Bestelling is netjes geleverd na wel wat vertraging.
Heb hier contact met kabeldirect over gehad maar is keurig opgelost door de klantenservice, Bedankt.

Kabeldirect からの回答

Dat is goed om te horen. Bedankt voor de feedback en graag tot de volgende keer!

Super service

1 kabel deed het niet, maar er werd gelijk en nieuwe kabel opgestuurd en defecte kabel retour. Echt goede service! Ga hier zker in toekomst meer bestellen.

Kabeldirect からの回答

Hi Denica, bedankt voor de positieve feedback, tot de volgende bestelling! :)

Super klantenservice van Kabeldirect

Super Klantenservice van Kabeldirect
Voor een weerstation had ik een mastklem nodig van 50mm doorsnee, gewoon een rechte. Die konden ze leveren.
Bij de bezorging van de mast merkte ik dat het een hoekmast was en niet wat ik bedoelde. Gebeld met Gian en die ging meteen in actie om de juiste te laten zenden. De dag erna belde hij op dat hij van de leverancier weer een hoekmast had gekregen. Hij zei het op te gaan lossen en een enkele dag later belde hij weer met de mededeling dat er iets verkeerd was gegaan in het (robot)magazijn van de leverancier. Of ik wilde wachten of met de hoekmast tevreden was. Nee, ik wilde toch graag de rechte mastklem. Nou dat ging hij dan met de leverancier opnemen. Dag later belde hij weer en zei dat ze het aan het uitzoeken waren en dat misschien wel even kon duren. Vond ik niet erg. Na een enkele dag later belde hij weer en meldde dat hij de juiste rechte mast nu eindelijk had ontvangen en het meteen door zou sturen. Vervolgens stuurde hij mij een retour etiket voor franco terugzending van de verkeerde mast. Dat heb ik met plezier gedaan. Uiteindelijk heb ik dus heel veel actieve ondersteuning gehad en kwam het goed. Fantastisch dat ze dit bij Kabeldirect voor de prijs van de mast van maar €20,- toch allemaal doen. "Wie het kleine niet eert...", zei Gian toen ik hem bedankte voor alle moeite!
Rob

Kabeldirect からの回答

Hey Rob, bedankt voor de mooie review! We vinden het leuk om terug te lezen dat onze service wordt gewaardeerd. Ik ga de complimentjes doorgeven aan mijn collega. Heel graag tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Wat een behulpzaam fijn bedrijf

Ben via WhatsApp echt heel goed geholpen. Volgens mij werden ze helemaal gek van mij na 3 dagen vragen stellen maar werd elke keer heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Pakket werd netjes meteen verzonden. Echt een aanrader.

2021幎2月14日

Kabeldirect からの回答

Geen zorgen, daar worden we niet gek van hoor, daar zijn we voor ;) Fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is gegaan, tot de volgende keer!

Goed advies en service

Goed advies en service. Denkt goed mee met de beste oplossing voor je vraag. Meerdere producten besteld. Ga ik zeker nog iets bestellen

2021幎2月12日

Kabeldirect からの回答

Hi Han, fijn om te horen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Alvast een fijn weekend en heel graag tot de volgende keer!

5぀星のうち5の評䟡

Levering liet even opzich wachten ivm afwezigheid van materiaal. Maar ik ben goed en vriendelijk op de hoogte gehouden. Daarna heb ik nog praktische onderdelen erbij gekregen voor het ongemak. Alles netjes verpakt ontvangen. Daarna is er nog persoonlijk gevraagd of alles goed en naar tevredenheid heb ontvangen.

2021幎2月5日

Kabeldirect からの回答

Goedemorgen, fijn om te horen dat alles goed is afgelopen, heel graag tot de volgende keer en alvast een prettig weekend!

5぀星のうち2の評䟡

Kabeldirect vergoed geen retourzendingen!

Goed opletten voordat je wat bestelt!! Kabeldirect vergoed namelijk geen retourzendingen.

Ik bestelde zelf een kabel om mijn MacBook aan te kunnen sluiten op een groter scherm. Helaas bleek deze kabel niet te passen en moest het pakket retour. De kosten van de bestelling heeft Kabeldirect netjes teruggestort, maar ik heb wel de verzendkosten moeten betalen voor het retourneren!

Het pakket ontving ik van Kabeldirect als een brievenbuspakket. Ik had het daarom ook als brievenbuspakket weer geretourneerd (€4,10). Achteraf bleek het te groot te zijn als brievenbuspakket en moest ik maar liefst €5,76 aan portokosten betalen van PostNL. In totaal ben ik nu €9,86 kwijt alleen aan het retourneren van een product en zit ik zelf met lege handen!!

2021幎1月30日

Hi Pien,

Bedankt voor je review, graag geef ik je iets meer uitleg over de retour kosten. Zoals op onze retour-voorwaarden pagina uitgelegd ben je inderdaad zelf verantwoordelijk voor het frankeren van de retourzending. Voor ons zijn de retour kosten voor een pakketje hetzelfde als voor de consument, zoals je wellicht begrijpt is het daarom voor ons niet handig om bij de gemiddelde artikelwaarde voor elke retourzending gratis retourneren aan te bieden.

Zou je dit nogmaals willen nalezen, kun je onze retourvoorwaarden hier bekijken: https://www.kabeldirect.nl/retour/

Uiteraard krijg je voor deze bestelling wel gewoon het volledige orderbedrag terug, daar zitten ook de verzendkosten bij die je betaald hebt voor het pakketje vanuit ons naar jou toe.

Daarnaast helpen we je natuurlijk graag met het vinden van het juiste product, mocht je twijfels hebben of een bepaalde kabel wel geschikt is, dan kijken we graag even met je mee.

Perfecte service!

Vanmiddag fantastisch geholpen met het uitzoeken van de juiste kabel voor mijn laptop. Ryan bedankt!

2021幎1月28日

Kabeldirect からの回答

Hey Marco, dankjewel voor de review, ik geef het compliment door aan Ryan. Een uitstekende avond gewenst!

5぀星のうち5の評䟡

The customer service of this webshop is

The customer service of this webshop is very good. They helped me very well when my cable was broken. I would definitely order here again.

2021幎1月28日

Hi Floor,

Thank you for the nice review, that's good to hear! We hope to see you again in the future :)

5぀星のうち1の評䟡

Helaas slechte ervaring

Helaas geen goede ervaring. Ik had VESA adapters nodig, die ik bij een Duits bedrijf 25% goedkoper kon krijgen maar waarop ik een week moest wachten. Kabeldirect had ze ook, weliswaar 25% duurder, en gaf aan dat ze het binnen 2-4 dagen konden leveren. Pas na navraag op de 3e werkdag na bestelling gaf men aan dat het nog 3 werkdagen zou duren. Ik ben dus duurder uit en moet er langer op wachten. Onbetrouwbaar dus. Ik koop er ook niet meer!

2021幎1月27日

Kabeldirect からの回答

Beste Reinier, bedankt voor je review. Mijn welgemeende excuses voor de wat langere levertijd. Ik zie dat je de bestelling op zaterdag hebt geplaats, wij hebben maandag direct de producten uit je bestelling bij onze leverancier ingekocht. Echter door de drukte die momenteel nog heerst bij de post is hieruit al wat vertraging opgelopen. We verwachten de bestelling in ieder geval vandaag nog te versturen, daardoor duurt de levering inderdaad één dag langer dan verwacht . Ik snap dat het vervelend is om op de bestelling te moeten wachten, mijn collega's van de klantenservice zullen daarom contact opnemen om een oplossing aan te bieden.

Super service

Super service! Snelle levering.

2021幎1月24日

Hi Tim,
Bedankt voor de positieve feedback, dat is goed om te horen!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。