Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een Top bedrijf, de site was duidelijk en uitgebreide informatie, ik had toch nog wat vraagjes en die hebben ze snel via whatsapp beantwoord. Artikel besteld en de volgende dag al binnen met de t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Prijs/kwaliteit zit goed. Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben altijd erg tevreden over Kabeldirect.nl. De service is uitstekend vriendelijk, snel en elke keer betrouwbaar. Ik heb meerdere keren besteld en de producten zijn altijd van topkwaliteit en preci... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, ãªã©ã³ã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goedemiddag, na lang zoeken hebben wij een hele mooie soundbar met surroundspeakers aangeschaft maar daar moesten voor de aparte speakers ook een standaard bij. Op het internet vond ik voor een schappelijke prijs bij Kabeldirect een mooi setje voor â¬40. Maar passen die wel? Ik heb toen een mail naar Kabeldirect gestuurd met de vraag of de standaards passen. Dat wisten ze ook niet maar als ik de set zou bestellen en ze zouden niet passen kon ik ze kosteloos terug zenden. En zo is het ook gegaan: ik heb ze besteld, ze zijn ook snel afgeleverd, en na een kleine aanpassing staan de speakers keurig in de kamer en heb ik een mooi geluid. Top geregeld door Kabeldirect!

Kabeldirect ããã®åç
Bewust kozen voor kabeldirect vanwege de âsnelleâ verzending. Niks blijkt hier echter van waar. Besteld voor 22:00 uur is de volgende dag pas verzonden in plaats van in huis. En geen vertraging door postml Verzendbevestiging doodleuk pas de volgende dag.
Edit: helaas kan ik niet antwoorden. Dus doe het even via deze manier. Ik heb de bestelbevestiging er ook even bij gepakt en die was om precies 21:45. Wat jullie dus schrijven klopt niet en het zou volgens jullie zou dat dus tijd genoeg zijn.

Kabeldirect ããã®åç
Bestelling was kwijtgeraakt bij PostNL, maar na contact met de klantenservice van Kabeldirect hebben ze kosteloos de bestelde adapter nogmaals verzonden.

Kabeldirect ããã®åç
Goed advies gekregen over het juiste verbindings kabeltje voor mijn oude MacBook. Voordelige prijs en snelle levering. Kortom 100% tevreden klant.

Kabeldirect ããã®åç
Great service! Fast delivery and friendly people. I recommend getting your cables here!

Kabeldirect ããã®åç
Bestelling is netjes geleverd na wel wat vertraging.
Heb hier contact met kabeldirect over gehad maar is keurig opgelost door de klantenservice, Bedankt.

Kabeldirect ããã®åç
1 kabel deed het niet, maar er werd gelijk en nieuwe kabel opgestuurd en defecte kabel retour. Echt goede service! Ga hier zker in toekomst meer bestellen.

Super Klantenservice van Kabeldirect
Voor een weerstation had ik een mastklem nodig van 50mm doorsnee, gewoon een rechte. Die konden ze leveren.
Bij de bezorging van de mast merkte ik dat het een hoekmast was en niet wat ik bedoelde. Gebeld met Gian en die ging meteen in actie om de juiste te laten zenden. De dag erna belde hij op dat hij van de leverancier weer een hoekmast had gekregen. Hij zei het op te gaan lossen en een enkele dag later belde hij weer met de mededeling dat er iets verkeerd was gegaan in het (robot)magazijn van de leverancier. Of ik wilde wachten of met de hoekmast tevreden was. Nee, ik wilde toch graag de rechte mastklem. Nou dat ging hij dan met de leverancier opnemen. Dag later belde hij weer en zei dat ze het aan het uitzoeken waren en dat misschien wel even kon duren. Vond ik niet erg. Na een enkele dag later belde hij weer en meldde dat hij de juiste rechte mast nu eindelijk had ontvangen en het meteen door zou sturen. Vervolgens stuurde hij mij een retour etiket voor franco terugzending van de verkeerde mast. Dat heb ik met plezier gedaan. Uiteindelijk heb ik dus heel veel actieve ondersteuning gehad en kwam het goed. Fantastisch dat ze dit bij Kabeldirect voor de prijs van de mast van maar â¬20,- toch allemaal doen. "Wie het kleine niet eert...", zei Gian toen ik hem bedankte voor alle moeite!
Rob

Kabeldirect ããã®åç
Ben via WhatsApp echt heel goed geholpen. Volgens mij werden ze helemaal gek van mij na 3 dagen vragen stellen maar werd elke keer heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Pakket werd netjes meteen verzonden. Echt een aanrader.

Kabeldirect ããã®åç
Goed advies en service. Denkt goed mee met de beste oplossing voor je vraag. Meerdere producten besteld. Ga ik zeker nog iets bestellen

Kabeldirect ããã®åç
Levering liet even opzich wachten ivm afwezigheid van materiaal. Maar ik ben goed en vriendelijk op de hoogte gehouden. Daarna heb ik nog praktische onderdelen erbij gekregen voor het ongemak. Alles netjes verpakt ontvangen. Daarna is er nog persoonlijk gevraagd of alles goed en naar tevredenheid heb ontvangen.

Kabeldirect ããã®åç
Heel fijne winkel met snelle verzending en goede service!

Kabeldirect ããã®åç
Goed opletten voordat je wat bestelt!! Kabeldirect vergoed namelijk geen retourzendingen.
Ik bestelde zelf een kabel om mijn MacBook aan te kunnen sluiten op een groter scherm. Helaas bleek deze kabel niet te passen en moest het pakket retour. De kosten van de bestelling heeft Kabeldirect netjes teruggestort, maar ik heb wel de verzendkosten moeten betalen voor het retourneren!
Het pakket ontving ik van Kabeldirect als een brievenbuspakket. Ik had het daarom ook als brievenbuspakket weer geretourneerd (â¬4,10). Achteraf bleek het te groot te zijn als brievenbuspakket en moest ik maar liefst â¬5,76 aan portokosten betalen van PostNL. In totaal ben ik nu â¬9,86 kwijt alleen aan het retourneren van een product en zit ik zelf met lege handen!!

Kabeldirect ããã®åç
Vanmiddag fantastisch geholpen met het uitzoeken van de juiste kabel voor mijn laptop. Ryan bedankt!

Kabeldirect ããã®åç
The customer service of this webshop is very good. They helped me very well when my cable was broken. I would definitely order here again.

Kabeldirect ããã®åç
Helaas geen goede ervaring. Ik had VESA adapters nodig, die ik bij een Duits bedrijf 25% goedkoper kon krijgen maar waarop ik een week moest wachten. Kabeldirect had ze ook, weliswaar 25% duurder, en gaf aan dat ze het binnen 2-4 dagen konden leveren. Pas na navraag op de 3e werkdag na bestelling gaf men aan dat het nog 3 werkdagen zou duren. Ik ben dus duurder uit en moet er langer op wachten. Onbetrouwbaar dus. Ik koop er ook niet meer!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã