レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Jeg fik mig en sÊrdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skÞnt sted med en sÃ¥dan helt-nede-pÃ¥-jorden fÞlelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, h... もっず芋る

䌁業が回答したした

IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!! For din egen skyld sÃ¥ lad vÊr med at kÞbe din brudekjole her!!! 1. Kjolen blev over 1mdr forsinket, hvilket betÞd at kjolen fÞrst kom DAGEN FØR brylluppet. (... もっず芋る

䌁業情報

1. ブラむダル ショップ
  2. ・
  3. りェディング専門店
  4. ドレス ショップ

圓該䌁業による蚘述

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlÊggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udfÞrt i de bedste materialer sÃ¥som silke, udsÞgte franske blonder, hÃ¥ndbroderier og kvalitetssten. I 2007 trÊk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor pÃ¥ diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine fÊrdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans sÞn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har fÞrt videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spÊnder vidt, og med de mange Ã¥rs erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tÊt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnÃ¥r vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus pÃ¥ smukt kvalitetsmÊssigt design og enestÃ¥ende service.

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Karim’s Design vejen til kÊrlighed

Jeg kan varmt anbefale Karim Design. Her mÞdes du af Sofie. og teamet. Som stÃ¥r med Ã¥bne arme. De er top professionelle og hjÊlper dig med at prÞve forskellige modeller og design de har de smukkeste kjoler og tilbehÞr nÃ¥r du kommer igennem de fÞrste kjoler tÊnker du sikkert wauw de er alle sammen sÃ¥ flotte det gjorde jeg men du er ikke i tvivl om hvilke en der er den rigtige nÃ¥r den fÞrst sidder pÃ¥ Sofie er super god til at fortÊlle om stilen om blonderne perlerne og det gjorde jeg gik fra at vÊre nervÞs til at vÊre afslappet i det og bare nyde oplevelsen sÃ¥ skal du giftes sÃ¥ vÊlg Karim design hÃ¥nd syet kjoler der findes ikke 2 der er ens og de er ogsÃ¥ billige her fÃ¥r du hvad du Þnsker helt prÊcist jeg er dybt Taknemmelig for deres professionelle mÃ¥de at tage i mod mig pÃ¥ og hjÊlpe mig igennem det at fÃ¥ min Store DrÞm opfyldt sÃ¥ Tak til Karim’sDesign

2026幎9月23日

KÊre Jannie,

Tusind tak for din utrolig varme og fine anmeldelse.

Det glÊder os meget at hÞre, at du fÞlte dig taget godt imod fra fÞrste Þjeblik, og at Sofie og resten af teamet kunne gÞre oplevelsen både tryg, personlig og hyggelig. Det betyder isÊr meget for os at hÞre, at du gik fra at vÊre nervÞs til at kunne slappe af og nyde prÞvningen.

Vi elsker netop at hjÊlpe vores brude med at finde frem til de detaljer, materialer og det udtryk, der fÞles helt rigtigt for dem – og derfor er vi meget glade for dine ord om bÃ¥de kjolerne, rÃ¥dgivningen og oplevelsen.

Tusind tak for din tillid og din varme anbefaling. Vi er rigtig glade for, at vi måtte vÊre en del af din vej mod den store dag. ❀

Skuffende oplevelse

– ikke den brudeoplevelse, jeg havde forventet

Jeg var i dag inde hos Kerim Design efter at have booket en prÞvetid på bryllupsmessen. DesvÊrre blev det en meget skuffende oplevelse, og slet ikke den sÊrlige og personlige oplevelse, jeg havde forventet som kommende brud.

Vi blev ikke mÞdt med nogen sÊrlig velkomst. Der var samtidig en anden booking i gang i butikken, hvor der var meget hÞjlydt snak og larm. Det er selvfÞlgelig helt fair, at andre brude skal have en god oplevelse, men stÞjniveauet var så forstyrrende, at det var svÊrt at koncentrere sig om vores egen prÞvning.

Den anden gruppe havde fået en central placering i butikken med god plads til deres gÊster og blev budt på champagne. Vi blev derimod placeret bagerst i butikken, hvor der ikke var plads til mine tre gÊster, og vi blev ikke tilbudt noget drikkelse under vores prÞvetid. Det havde vÊret at foretrÊkke at vi havde vÊret alene i butikken, og ellers måske et gardin som skilte den anden gÊst og min prÞvetid.

Selve vejledningen under prÞvningen var også meget mangelfuld. Vores ekspedient virkede til ikke at have et sÊrligt stort kendskab til kjolesortimentet, og flere gange måtte jeg selv forklare eller instruere i, hvordan jeg mente, kjolen skulle sidde. Der blev heller ikke sÞrget for, at kjolen faldt ordentligt, så jeg kunne få det fulde indtryk af den. Det endte faktisk med, at en af mine gÊster flere gange måtte rejse sig og rette kjolens slÊb ud, så jeg kunne se kjolen ordentligt.

Jeg måtte lÞbende selv spÞrge efter vejledning, frem for at den kom naturligt fra ekspedienten. Jeg måtte også selv spÞrge, om jeg kunne prÞve slÞr til kjolerne, så jeg kunne få et mere komplet billede af det samlede brudelook.

Alt i alt var det en rigtig Êrgerlig oplevelse og efter min mening ikke den service, man bÞr forvente – sÊrligt ikke nÃ¥r man tager prisniveauet pÃ¥ kjolerne i betragtning. Som kommende brud glÊder man sig meget til denne unikke oplevelse, og derfor var det ekstra skuffende, at jeg ikke fÞlte mig hverken prioriteret, guidet eller ordentligt taget hÃ¥nd om.

Hvis ekspedienten var ny, ville jeg personligt have forventet, at en mere erfaren medarbejder eller butikschef var til stede og kunne stÞtte og vejlede under prÞvningen.

Jeg håber, Kerim Design vil tage feedbacken til sig, for der er efter min oplevelse et klart behov for at sikre en mere professionel og ensartet serviceoplevelse for alle brude.

På baggrund af min oplevelse kan jeg desvÊrre ikke anbefale Kerim Design.

2026幎9月19日

KÊre Enisa,

Tak fordi du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse så grundigt. Vi er selvfÞlgelig kede af at lÊse, at din prÞvning ikke blev den oplevelse, du havde håbet på, for det er vigtigt for os, at det at prÞve brudekjoler fÞles både trygt, personligt og sÊrligt.

Vi vil dog gerne nuancere nogle af de forhold, du beskriver, da der er forskelle mellem de to bookinger, som ikke fremgår af anmeldelsen.

Din prÞvning hos os var en gratis brudekjoleprÞvning. Hos Karim Design har vi valgt fortsat at tilbyde kommende brude muligheden for at komme ind og få professionel vejledning og prÞve vores kjoler uden betaling. Derudover tilbyder vi forskellige tilvalg til prÞvningen, blandt andet champagne. Den anden gruppe, du nÊvner, havde på forhånd tilkÞbt champagne til deres booking, og derfor blev dette serveret for dem. Det skyldtes altså ikke, at deres selskab blev prioriteret hÞjere eller modtog en anden standard af service, men ganske enkelt at de havde valgt et ekstra tilkÞb til deres aftale.

Karim Design er en mindre og intim butik, og vi forsÞger at udnytte pladsen bedst muligt ud fra, hvor mange gÊster de enkelte brude har med. Det område, du sad i, har blandt andet en sofa med plads til tre personer. Vi kan dog godt forstå, at oplevelsen kan fÞles anderledes, når der samtidig er et stÞrre selskab i butikken.

I weekenderne er vi altid to medarbejdere på arbejde, fordi lÞrdage naturligt er blandt vores mest populÊre dage, og der derfor kan vÊre flere prÞvninger og flere gÊster i butikken samtidig. Hvis man foretrÊkker en mere rolig oplevelse med fÊrre mennesker omkring sig, er en prÞvning på en hverdag ofte et rigtig godt valg. Her er der normalt fÊrre kunder og gÊster i butikken samtidig, og stemningen kan derfor opleves mere rolig og privat.

Når det gÊlder selve vejledningen, tager vi din feedback alvorligt. Den medarbejder, der hjalp dig den pågÊldende dag, var ny hos os og fortsat under oplÊring. Det Êndrer naturligvis ikke på, at du som kunde skal fÞle dig godt vejledt, og set i bakspejlet skulle vi have vÊret bedre til at sikre, at hun fik mere stÞtte fra sin erfarne kollega under din prÞvning.

Du skal naturligvis kunne forvente vejledning omkring eksempelvis pasform, hvordan kjolen skal sidde, hvordan et slÊb kan prÊsenteres, og mulighederne for at prÞve slÞr og forskellige udtryk. Det er netop en del af den rådgivning, vi Þnsker at give vores brude, og derfor er din feedback også vÊrdifuld for os i forbindelse med oplÊringen af nye medarbejdere.

Vi er samtidig kede af, at du oplevede forskellen mellem de to selskaber som om, den anden brud blev prioriteret hÞjere. Det har bestemt ikke vÊret intentionen. Forskellen skyldtes dels selskabernes stÞrrelse, dels butikkens indretning og dels de tilvalg, der var foretaget til den anden booking.

Vi forsÞger hver dag at skabe en varm, professionel og personlig oplevelse for alle vores brude, uanset om de besÞger os til en gratis prÞvning eller har valgt ekstra tilkÞb. I dette tilfÊlde kan vi godt se, at kombinationen af en travl weekend, flere gÊster i butikken og en ny medarbejder har betydet, at din oplevelse ikke blev så god og helstÞbt, som vi Þnsker.

Tak for din Êrlige feedback. Vi tager den med os, både i vores oplÊring af nye medarbejdere og i forhold til, hvordan vi endnu tydeligere kan forventningsafstemme omkring weekendbookinger, gÊster, tilvalg og rammerne omkring prÞvningen.

Karim Design

IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!

IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!!

For din egen skyld så lad vÊr med at kÞbe din brudekjole her!!!
1. Kjolen blev over 1mdr forsinket, hvilket betÞd at kjolen fÞrst kom DAGEN FØR brylluppet. (Sååå stressende)
2. De får syet deres kjoler meget, meget billigt i Litauen, hvilket kan ses på kvaliteten af kjolen! Da kjolen kom passede den ikke i målene og var i dårlig kvalitet, og havde en underlig åbning bagpå.
3. Servicen var rigtig god da vi var inde i butikken fysisk, men så snart kjolen var bestilt, var der ingen kommunikation fra deres side, heller ikke at kjolen var en måned forsinket, de kom heller ikke med lÞsninger eller andet.
4. Da vi hentede kjolen dagen fÞr brylluppet, kunne den desvÊrre ikke bruges da målene var forkert og den ikke passede, selv her var servicen virkelig dårlig.

Vil anbefale alle at holde sig vÊk fra denne brudekjole butik, jeg har desvÊrre efterfÞlgende mÞdt andre som har oplevet de samme problemer, og det Þnsker jeg ikke for nogen!

2026幎8月3日

KÊre Sabrina,

Vi er oprigtigt kede af, at dette forlÞb blev sÃ¥ stressende for dig – sÊrligt sÃ¥ tÊt pÃ¥ dit bryllup. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi Þnsker, at en brud skal stÃ¥ tilbage med.

Vi vil dog gerne nuancere forlÞbet, da der er nogle vÊsentlige forhold, som ikke fremgår af anmeldelsen.

Ved specialbestilte brudekjoler er produktionen afhÊngig af flere led, herunder vores leverandÞrer af materialer. Nogle materialer skal produceres specifikt til den enkelte kjole, og derfor kan vi ikke arbejde med en garanteret, konkret leveringsdato på samme måde som ved en lagervare. I dette tilfÊlde blev leveringstiden desvÊrre lÊngere end forventet, hvilket vi fuldt ud forstår var frustrerende og skabte unÞdig bekymring.

Da det stod klart, at kjolen ikke kunne bruges, som du Þnskede, forsÞgte vi at hjÊlpe dig så omfattende som muligt. Du fik det fulde belÞb tilbage, vi gennemgik de kjoler, vi havde i butikken som mulige alternativer, og vi forsÞgte også at hjÊlpe dig videre til andre brudebutikker i branchen, så du hurtigst muligt kunne finde en lÞsning fÞr brylluppet.

Som en yderligere hjÊlp fik du desuden lov til at tage kjolen med dig uden betaling, så du kunne vise designet og stilen til andre butikker. Det skete mod en aftale om, at kjolen efterfÞlgende skulle returneres til os. Den har vi desvÊrre endnu ikke modtaget retur.

Vi kan derfor godt forstÃ¥ din skuffelse over selve situationen og forsinkelsen, men vi mener samtidig, at det er vigtigt at fÃ¥ med, at vi gjorde en betydelig indsats for at finde en lÞsning, da problemet opstod – herunder fuld tilbagebetaling og hjÊlp til alternative muligheder.

Dette forlÞb er ikke reprÊsentativt for den oplevelse, vi Þnsker at give vores kunder. Vi arbejder hver dag for, at vores brude fÞler sig trygge, godt rådgivet og tilfredse gennem hele processen, hvilket heldigvis også afspejles i langt stÞrstedelen af den feedback, vi modtager.

Det konkrete forlÞb endte desvÊrre ikke, som hverken du eller vi havde Þnsket, og det beklager vi.

Karim Design

FÞlte mig set. Meget professionel, imÞdekommende og kÊrlig oplevelse. Har kÞbt den smukkeste brudekjole i virkelig god kvalitet. Super service, vil varmt anbefale Karim Design.

2026幎8月9日

KÊre kunde,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse.

Det betyder meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig set og godt taget imod, og at du oplevede forlÞbet som både professionelt, imÞdekommende og varmt.
Vi er også utrolig glade for, at du har fundet en brudekjole, du er så glad for.

Tak for din tillid og for din varme anbefaling, det sÊtter vi stor pris på.

Fantastisk oplevelse

Det har vÊret en fantastisk oplevelse hos Karim Design.
De er både venlige, dygtige og meget professionelle. Jeg skulle have Êndret i designet på kjolen, og de har lyttet og vÊret skarpe. Jeg har fået den kjole jeg drÞmte om og glÊder mig nu til at bÊre den, vores store dag <3

2026幎7月17日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du fÞlte dig lyttet til og godt vejledt, da designet på kjolen skulle tilpasses dine Þnsker.
Vi er utrolig glade for, at resultatet blev den drÞmmekjole, du havde hÃ¥bet pÃ¥. Vi Þnsker jer en helt vidunderlig bryllupsdag. 🫶🏜
Karim Design

Hessam (the owner) is amazing and

Hessam (the owner) is amazing and extremely professional. I tried a dress and liked it but wanted some details from other dresses. Hessam made it all possible and I and ended up making so many alterations that it became very unique and everything I wanted. Hessam helped me with this and told me that everything I wanted was possible. He gave good guidance on what could work and how. I am beyond impressed by Karim Design and love my dress. Thank you!

2026幎7月29日

Dear Andrea,

Thank you so much for your wonderful review and your very kind words.

It was a real pleasure helping you create a dress that became completely your own. We love when we can combine different details and ideas to create something personal and unique, while still guiding you toward what works beautifully together.

We are so happy to hear that you love the final result and that the experience lived up to your expectations. Thank you for trusting us with such an important dress and for taking the time to share your experience.

Warm regards,
Hesam & Karim Design

Plads til hele mit Entourage

Jeg valgte Karim Design fordi jeg mÃ¥tte have alle de mennesker med jeg Þnskede til at vÊlge kjolen. Som en bonus var der bare SÅ sÞd og perfekt service, afslappet stemning og kjolen blev PERFEKT!

2025幎9月4日

KÊre Charlotte,
Tusind tak for din skÞnne anmeldelse.
Det betyder meget for os at hÞre, at du oplevede både en afslappet stemning, sÞd service og plads til at have dine nÊrmeste med i en så sÊrlig stund. Vi Þnsker netop, at det skal fÞles trygt, personligt og rart at finde sin kjole hos os.
Hvor er det dejligt at hÞre, at kjolen blev helt perfekt. Tak for din varme anbefaling.

Magisk brudeforretning

Magisk brudeforretning, med Þje for detaljer. NÊrvÊrende stylister, som rent faktisk lytter og lÊser hvad netop du Þnsker.
Jeg ankom til butikken med et Þnske om at prÞve flere af deres kjoler, men allerede efter kjole nr. 1, mÃ¥tte jeg sande at jeg ikke skulle prÞve flere af de kjoler jeg havde forberedt hjemmefra, da jeg ikke har “model-krop” og netop havde fÞdt 6 uger forinden, Sofie, lÊste mig hurtigt og fandt flere andre kjoler frem. Og pÃ¥ trods af at jeg hjemmefra havde sagt hjemmefra at jeg ihvetfald ikke skulle have en kjole med tyl. Fandt hun en frem, og efter et par andre kjoler hoppede jeg i tyl-kjolen, tÃ¥rerne pressede sig pÃ¥, og jeg sagde stolt JA! Til den smukkeste mest magiske kjole jeg nogensinde kunne havde drÞmt om. Hele oplevelsen fra start til slut har vÊret helt igennem fantastisk og jeg kan ikke andet end at anbefale Karim Design til andre! KÊmpe tak!!

2026幎6月6日

KÊre Stephanie,
Tusind tak for din utrolig varme og smukke anmeldelse.
Det betyder meget for os at hÞre, at du fÞlte dig set, lyttet til og godt guidet gennem hele forlÞbet. Vi ved, hvor stor og personlig en oplevelse det er at finde den helt rigtige brudekjole, så det glÊder os virkelig meget, at Sofie kunne hjÊlpe dig frem til den kjole, der fÞltes helt rigtig.
Hvor er det skÞnt at hÞre, at du endte med at sige ja til din drÞmmekjole, og at hele oplevelsen fra start til slut har vÊret så magisk for dig.
Tusind tak for din tillid og for din varme anbefaling.
Karim Design

Karim Design er en yderst profesionel

Karim Design er en yderst profesionel forretning.
Deres sÊlger Hesam, kan varmt anbefales. Han er dygtig, tålmodig, og meget omsorgsfuld. Han får hurtigt forståelse for alle brudens usikkerheder og udfordrer på de helt rigtige tidspunkter. Jeg fandt den flotteste kjole. Men, det var kun fordi Hesam havde fået en vision og lod mig komme tilbage igen (efter lukketid) for at prÞve den. Han var slet ikke i tvivl - og det var jeg heller ikke, da jeg fÞrst hoppede i den.

Dygtige mennesker! Og man kan som kommende brud fÞle sig helt sikker i deres hÊnder.

2026幎4月18日

KÊre Denise,
Tusind tak for din meget varme og fine anmeldelse.
Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at du fÞlte dig tryg, forstået og godt guidet gennem forlÞbet. Vi gÞr os umage for at mÞde hver brud med både nÊrvÊr, Êrlig rådgivning og den rette stÞtte, så det glÊder os meget, at du har haft netop den oplevelse hos os.
Tak også for dine meget flotte ord om Hesam. Det er en stor glÊde at hÞre, at du fandt den helt rigtige kjole, og at du fÞlte dig helt sikker i processen.

Karim Design 🩶

Kan på det varmeste anbefale Karim Design

Kan på det varmeste anbefale Karim Design!
Min kjole er blevet SÅ smuk og samtidig SÅ behagelig at have på.

Jeg havde helt andre forventninger til den kjole jeg skulle i til mit bryllup. Den fik jeg også prÞvet og den sad ikke så godt til mig. TilgengÊld var Hesam utrolig lydhÞr overfor mine tanker om kjole og viste mig derefter en rÊkke kjoler. Jeg fik at vide at det skulle ikke vÊre prisen der bestemte hvilken kjole jeg valgte, så jeg fik kjolerne til samme pris. Jeg kom retur 2 uger senere, med noget jeg kunne lide ved den ene kjole og noget jeg kunne lide ved den anden kjole og en forventning om, så at skulle prÞve at finde en mellemting mellem dem. Istedet foreslog Hesam at når nu de skulle sy den alligevel, kunne de jo lige så godt bare kombinere de ting jeg kunne lide ved hver kjole. Jeg er derved faktisk endt ud i et special designet drÞmmekjole.
Der var intet kÞbepres, rolig stemning i butikken og god tid til at stå med egne tanker og mÊrke efter. Alle jeg har mÞdt i butikken har vÊret så sÞde og behagelige at vÊre sammen med.
Der var også rigtig god service ved afhentning af kjolen. Den sad perfekt efter mål, så intet behov for tilretninger. Der blev syet dansestrop og bÊrerstrop i ved afhentning. Man kan kun booke 30 min til prÞve og afhentning, men der var intet pres på at få os ud af butikken igen og der blev taget god tid til at vide brudepige hvor og hvordan med kjolen.

Sidst men ikke er mindst er prisen og leveringstiden som i alle andre brudebutikker, med den undtagelse at Karim syer kjolen i dine mål og du derfor sparer prisen og tiden på en skrÊdder

Jeg kan kun på det allervarmeste anbefale Karim Design!!!

2026幎5月19日

KÊre Pia,

Tusind tak for din utrolig varme og detaljerede anmeldelse.

Det betyder meget for os at lÊse, at du fÞlte dig tryg, lyttet til og godt vejledt gennem hele forlÞbet. Vi lÊgger stor vÊgt på, at hver brud får ro, tid og Êrlig rådgivning, så det glÊder os meget, at du har oplevet netop dette hos os.

Det er en stor fornÞjelse at hÞre, at du endte med din drÞmmekjole, og at bÃ¥de designprocessen, servicen og afhentningen levede op til dine Þnsker. Tak fordi du ogsÃ¥ fremhÊver stemningen i butikken og den personlige oplevelse – det betyder virkelig meget for os.

Vi er meget taknemmelige for din tillid og for din varmeste anbefaling.

Karim Design

Jeg havde den mest fantastiske

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med at finde min brudekjole. Fra fÞrste Þjeblik blev jeg mÞdt med varme, professionalisme og en fÞlelse af virkelig at blive taget seriÞst. Der blev lyttet til alle mine Þnsker, og der blev gået op i selv de mindste detaljer for at sikre, at alt blev prÊcis, som jeg drÞmte om.

Hele processen fÞltes tryg, personlig og utrolig professionel, og jeg kunne mÊrke, hvor meget passion og omhu der blev lagt i oplevelsen. Jeg fÞlte mig helt speciel, og resultatet var intet mindre end perfekt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – en oplevelse jeg aldrig vil glemme!

2026幎5月13日

KÊre Josephine,

Tusind tak for din smukke og meget hjertevarme anmeldelse.

Det betyder utrolig meget for os at lÊse, at du har fÞlt dig mÞdt med varme, professionalisme og omtanke gennem hele forlÞbet. Vi gÞr os umage for, at hver brud fÞler sig tryg, set og taget seriÞst, så det glÊder os meget, at du har haft netop den oplevelse hos os.

Tak fordi du satte ord pÃ¥ bÃ¥de processen og resultatet – det betyder mere, end du tror. Vi er meget taknemmelige for din anbefaling og glade for, at vi mÃ¥tte vÊre en del af en sÃ¥ sÊrlig tid.

KÊmpe anbefaling

Fik lavet en smoking sidste år til min brors bryllup sammen med min far og min bror! Super flot og vellavet. Har igen vÊret inde her i denne måned og få lavet en ny smokingjakke, som bare fÞles og ser virkelig lÊkker ud! Jeg syntes Hesam er yderst kompetent i sin rådgivning, og giver en god og behagelig oplevelse. Kan anbefale at få lavet jakkesÊt/smoking hos Hesam!

2026幎4月14日

Karim Design からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling, Johannes.

Det betyder meget for os at hÞre, at du både sidste år og igen nu har haft en så god oplevelse hos os. Vi er meget glade for dine fine ord om kvaliteten, rådgivningen og det fÊrdige resultat.

Tak for din tillid – det er en stor fornÞjelse at fÃ¥ lov til at hjÊlpe, og vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du anbefaler os videre.

Great experience

Great experience - especially Sofie, who really understood my taste of style and was vert kind throughout the whole experience.

2026幎4月21日

Karim Design からの回答

Thank you so much for your lovely review.

We are very happy to hear that you had a great experience with us, and especially pleased to hear your kind words about Sofie. It means a lot to us that you felt understood and well taken care of throughout the whole experience.

Warm regards,

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Fantastisk oplevelse hos Karim Design!

Jeg har kÞbt min brudekjole hos Karim Design, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Hele oplevelsen har vÊret helt igennem fantastisk – de lyttede virkelig til mine Þnsker, kom med gode rÃ¥d og sÞrgede for, at jeg fÞlte mig tryg og godt tilpas gennem hele processen.
Personalet var utroligt imÞdekommende, professionelle og oprigtigt interesserede i at finde den helt rigtige kjole til mig. Jeg fÞlte mig set og forstået fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale Karim Design til alle kommende brude – bÃ¥de for den smukke kjole og den exceptionelt gode service! 💍✚

2025幎10月21日

KÊre Ebru,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at hÞre, hvor tryg og godt vejledt du har fÞlt dig hele vejen igennem processen.

Vi strÊber altid efter at lytte, vejlede og stÞtte hver enkelt brud i at finde sin helt rigtige kjole – og det glÊder os dybt at vide, at du har haft netop den oplevelse.

Vi er beÊrede over at have fÃ¥et lov til at vÊre en del af din store dag, og vi Þnsker dig alt det bedste i dit kommende Êgteskab 💍✚

De kÊrligste hilsner,
Teamet hos Karim Design

5 stjerner fra mig

Jeg havde den bedste oplevelse hos Karim design. Hesam var rigtig god til at hjÊlpe mig frem til den helt rigtige kjole. Den blev ligesom jeg havde drÞmt om.

2025幎3月1日

KÊre Camilla,
Tusind tak for din varme og flotte anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at hÞre, at du havde den bedste oplevelse hos Karim Design, og at vi kunne hjÊlpe dig frem til din drÞmmekjole.

Vi lÊgger stor vÊgt på at lytte og guide, så det glÊder os at hÞre, at du fÞlte dig godt hjulpet hele vejen.

Tak fordi du valgte os – det har vÊret en fornÞjelse at vÊre en del af din rejse!

De varmeste hilsner, fra os alle hos Karim Design 🌞

Meget behagelig og Êrlig vejledning af

Meget behagelig og Êrlig vejledning af Hezam. Rigtig god oplevelse og meget fin kjole. Stor anbefaling herfra!

2025幎8月22日

KÊre Helene,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse 💛
Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du fÞlte dig godt vejledt og i trygge hÊnder hos Hezam. Det betyder meget for os, at du oplevede bÃ¥de Êrlighed og faglighed i processen – og ikke mindst, at du er glad for din kjole!
Tak for anbefalingen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥.
Alt det bedste fremover!
De kÊrligste hilsner
– Alle os hos Karim Design

Virkelig dygtige!!

Virkelig dygtige!

Service, design og kvalitet er bare helt i top, og man fÃ¥r virkelig lov til at fÞle sig som en Êgte brud derinde 🥰

Der var ingen der hastede os og vi fik sammen skabt min absolut drÞmmekjole! Og så til en rigtig god pris!

Kan kun anbefale Karim Design 🌞

2025幎4月5日

KÊre Nona,
Tusind tak for din varme og hjertevarmende anmeldelse 💗
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du fÞlte dig godt behandlet og som en Êgte brud – prÊcis som det skal vÊre. Det betyder meget for os, at du oplevede bÃ¥de tryghed, kvalitet og nÊrvÊr i processen, og at vi sammen fandt frem til din drÞmmekjole – og endda til en god pris 🌞
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.
De kÊrligste hilsner
Fra alle os hos Karim Design ✹

Rigtige god service.

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse hos Karims Design ved min brudekjoleprÞve. Allerede fra det Þjeblik vi trådte ind, blev vi mÞdt med varme og professionalisme.

Kirsti, som var den brudestylist jeg mÞdte, var helt fantastisk. Hun var imÞdekommende, lyttede til mine Þnsker og forstod hurtigt, hvad der passede til både min stil og mit budget. Jeg fÞlte mig set, smuk og tryg gennem hele processen, og aldrig utilpas, hvilket betÞd enormt meget for mig.

Hun og skrÊdderen formåede virkelig at få mig til at fÞle mig som en helt sÊrlig brud. Det var en dag, jeg aldrig vil glemme. Hele teamet udstrålede omsorg og professionalisme, og jeg er så taknemmelig for den oplevelse, de skabte.

Jeg kan varmt anbefale Karims Design til alle kommende brude. I vil med garanti fÞle jer trygge og specielle hele vejen igennem.

Tusind tak

En meget glad brud 👰🏻✚

2025幎8月2日

KÊre brud 👰🏌‍♀✚
Tusind tak for din utroligt hjertevarme anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at du har fÞlt dig set, tryg og smuk hele vejen igennem processen – prÊcis som du fortjener. Kirsti og resten af teamet bliver sÃ¥ glade for dine fine ord!
Tak fordi du valgte os til at vÊre en del af din store dag.
De varmeste hilsner,
Alle os hos Karim Design

Fik lavet jakkesÊt til bryllup

Fik lavet jakkesÊt til bryllup. Virkelig god oplevelse og Hesam er super professionel og behagelig.

2025幎8月4日

Karim Design からの回答

Tusind tak, Marius, for din flotte anmeldelse! Det glÊder os rigtig meget at hÞre, at du havde en god oplevelse, og at du er tilfreds med jakkesÊttet. Det var en fornÞjelse at hjÊlpe dig – og vi Þnsker dig alt det bedste i forbindelse med brylluppet!
De bedste hilsner,
Alle os hos Karim Design

Tryg oplevelse med professionel service

Hesam sÞrgede for at mit besÞg hos Karim Design blev en meget tryg, rar og afklarende oplevelse. Jeg kom ind i butikken meget målrettet én kjole set på nettet på udsalg - men den var desvÊrre ikke tilgÊngelig i min stÞrrelse. Jeg valgte nogle modeller ud at prÞve, som jeg troede ville vÊre gode til min kropsbygning. Hesam valgte også nogle kjoler ud, nogle silhuetter jeg slet ikke havde overvejet forinden. Da jeg fÞrst fik en kjole på udvalgt af Hesam havde jeg ikke lyst til at tage den af igen. Det tog blot et lyttende Þre og et Þjeblik for en professionel at finde noget frem fra gemmerne, som var lige mig. Jeg gik fra butikken og fÞlte mig meget set - og med en smuk kjole i hånden.

2024幎7月25日

KÊre Sofie,
Tusind tak for din rÞrende anmeldelse og for at dele din oplevelse sÃ¥ fint og Êrligt. Det betyder utrolig meget for os at hÞre, at du fÞlte dig tryg, set og hjulpet hele vejen – det er prÊcis det, vi strÊber efter.

Vi er sÃ¥ glade for, at vi sammen fandt en kjole, der passede perfekt til dig – bÃ¥de i stil og fÞlelse. At kunne overraske positivt og hjÊlpe med at Ã¥bne nye muligheder er noget af det, vi elsker allermest ved vores arbejde.

Tak fordi du valgte at besÞge os.
fra os alle hos Karim Design