KÊre Enisa,
Tak fordi du har taget dig tid til at beskrive din oplevelse så grundigt. Vi er selvfÞlgelig kede af at lÊse, at din prÞvning ikke blev den oplevelse, du havde håbet på, for det er vigtigt for os, at det at prÞve brudekjoler fÞles både trygt, personligt og sÊrligt.
Vi vil dog gerne nuancere nogle af de forhold, du beskriver, da der er forskelle mellem de to bookinger, som ikke fremgår af anmeldelsen.
Din prÞvning hos os var en gratis brudekjoleprÞvning. Hos Karim Design har vi valgt fortsat at tilbyde kommende brude muligheden for at komme ind og få professionel vejledning og prÞve vores kjoler uden betaling. Derudover tilbyder vi forskellige tilvalg til prÞvningen, blandt andet champagne. Den anden gruppe, du nÊvner, havde på forhånd tilkÞbt champagne til deres booking, og derfor blev dette serveret for dem. Det skyldtes altså ikke, at deres selskab blev prioriteret hÞjere eller modtog en anden standard af service, men ganske enkelt at de havde valgt et ekstra tilkÞb til deres aftale.
Karim Design er en mindre og intim butik, og vi forsÞger at udnytte pladsen bedst muligt ud fra, hvor mange gÊster de enkelte brude har med. Det område, du sad i, har blandt andet en sofa med plads til tre personer. Vi kan dog godt forstå, at oplevelsen kan fÞles anderledes, når der samtidig er et stÞrre selskab i butikken.
I weekenderne er vi altid to medarbejdere på arbejde, fordi lÞrdage naturligt er blandt vores mest populÊre dage, og der derfor kan vÊre flere prÞvninger og flere gÊster i butikken samtidig. Hvis man foretrÊkker en mere rolig oplevelse med fÊrre mennesker omkring sig, er en prÞvning på en hverdag ofte et rigtig godt valg. Her er der normalt fÊrre kunder og gÊster i butikken samtidig, og stemningen kan derfor opleves mere rolig og privat.
Når det gÊlder selve vejledningen, tager vi din feedback alvorligt. Den medarbejder, der hjalp dig den pågÊldende dag, var ny hos os og fortsat under oplÊring. Det Êndrer naturligvis ikke på, at du som kunde skal fÞle dig godt vejledt, og set i bakspejlet skulle vi have vÊret bedre til at sikre, at hun fik mere stÞtte fra sin erfarne kollega under din prÞvning.
Du skal naturligvis kunne forvente vejledning omkring eksempelvis pasform, hvordan kjolen skal sidde, hvordan et slÊb kan prÊsenteres, og mulighederne for at prÞve slÞr og forskellige udtryk. Det er netop en del af den rådgivning, vi Þnsker at give vores brude, og derfor er din feedback også vÊrdifuld for os i forbindelse med oplÊringen af nye medarbejdere.
Vi er samtidig kede af, at du oplevede forskellen mellem de to selskaber som om, den anden brud blev prioriteret hÞjere. Det har bestemt ikke vÊret intentionen. Forskellen skyldtes dels selskabernes stÞrrelse, dels butikkens indretning og dels de tilvalg, der var foretaget til den anden booking.
Vi forsÞger hver dag at skabe en varm, professionel og personlig oplevelse for alle vores brude, uanset om de besÞger os til en gratis prÞvning eller har valgt ekstra tilkÞb. I dette tilfÊlde kan vi godt se, at kombinationen af en travl weekend, flere gÊster i butikken og en ny medarbejder har betydet, at din oplevelse ikke blev så god og helstÞbt, som vi Þnsker.
Tak for din Êrlige feedback. Vi tager den med os, både i vores oplÊring af nye medarbejdere og i forhold til, hvordan vi endnu tydeligere kan forventningsafstemme omkring weekendbookinger, gÊster, tilvalg og rammerne omkring prÞvningen.
De bedste hilsner
Karim Design