Karim Design レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Karim Design. Her mødes du af Sofie. og teamet. Som står med åbne arme. De er top professionelle og hjælper dig med at prøve forskellige modeller og design de har de smukkeste k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg fik mig en særdeles positiv oplevelse hos Karim Design! En skønt sted med en sådan helt-nede-på-jorden følelse. Jeg blev hjulpet af Hesam, som er en yderst behagelig mand og god til at fornemme, h... もっと見る

5つ星のうち1の評価

IKKE KØB DIN BRUDEKJOLE HER!!!! For din egen skyld så lad vær med at købe din brudekjole her!!! 1. Kjolen blev over 1mdr forsinket, hvilket betød at kjolen først kom DAGEN FØR brylluppet. (... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde den mest fantastiske oplevelse med at finde min brudekjole. Fra første øjeblik blev jeg mødt med varme, professionalisme og en følelse af virkelig at blive taget seriøst. Der blev lyttet t... もっと見る

企業情報

1. ブライダル ショップ
  2. ・
  3. ウェディング専門店
  4. ドレス ショップ

当該企業による記述

Karim Design er et traditionsrigt og familieejet firma med speciale i brudekjoler, festkjoler, gallakjoler og haute couture. Karim Feyzi, grundlæggeren af Karim Design, etablerede Karim Design i 1991 med udgangspunkt i kvalitetsdesign, udført i de bedste materialer såsom silke, udsøgte franske blonder, håndbroderier og kvalitetssten. I 2007 træk Karim sig ud af virksomheden for at undervise som lektor på diverse universiteter i europa og asian, hvor han siden har udvidet sine færdigheder. Karim har idag en PhD i design. Hans søn Hesam Feyzi overtog i 2007 Karim Design, som han lige siden har ført videre ud fra traditionen om at levere brudekjoler og gallakjoler i kun de bedste materialer. Hesam Feyzi siger ”Vores kundekreds spænder vidt, og med de mange års erfaring fra to generationer, ved vi at kun gennem et tæt og respektfuldt samarbejde med vores kunder, opnår vi de gode resultater, som vi er kendt for” Hos Karim Design er der altid fokus på smukt kvalitetsmæssigt design og enestående service.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 13件

レビューを書く

Would recommend

Discussions with the sales assistants were really warm and encouraging. They had a diverse range of price points and I had many compliments on the dress on the wedding day.

2023年3月7日

Dear Elle,

Thank you so much for your recommendation! We're thrilled to hear that your interactions with our sales assistants were warm and encouraging. It's wonderful to know that our diverse range of price points and dresses received many compliments on your wedding day.

If there's anything else we can do for you or if you need further assistance, please feel free to reach out. We wish you all the best and look forward to the pleasure of serving you again in the future for another dress for another occasion 🙏🏽😊

Fantastisk rådgivning ift kjolevalg

Fantastisk rådgivning ift kjolevalg. Mange muligheder for at få opfyldt min drømmekjole

2023年6月1日

Karim Design からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fik fantastisk rådgivning i forhold til valg af kjole hos os. Vi stræber efter at give vores kunder mange muligheder for at få opfyldt deres drømmekjole, og det glæder os at vide, at vi har kunnet leve op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores mål, og vi vil fortsætte med at tilbyde den bedste rådgivning og service til vores kunder. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden i en anden sammenhæng!

5つ星のうち5の評価

Det har været en fornøjelse

Det har været en fornøjelse, at få lavet syet min brudekjole hos Karim. Meget professionel og yderst kompetent.
Min kjole blev lige som jeg havde drømt om.

2023年10月12日

Karim Design からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at det har været en fornøjelse for dig at få syet din brudekjole hos Karim Design. Vi lægger stor vægt på professionalisme og kompetence, så det glæder os at vide, at du oplevede netop dette hos os. Det er vores mål at opfylde vores kunders drømme, og vi er glade for at høre, at din brudekjole blev præcis som du havde drømt om. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.
Tak igen for din støtte!

5つ星のうち5の評価

1000 stjerner til Karim Desgin!

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Karim Design - og jeg endte med, at finde min drømme brudekjole! Hesam var så utrolig nærværende, indlevende og lyttende under min brudekjole prøvning. Hesam er så sindsyg dygtig og efter prøvningen af nogle få kjoler, lurede han fuldkommen, hvilke stil der ville være perfekt til mig. Hesam var 100% fokuseret under hele prøvningen og formåede samtidig at skabe så meget ro og glæde.

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Karim Design og er så lykkelig for, at jeg fandt min brudekjole hos jer. Af hjertet tak!

2022年10月30日

Karim Design からの回答

Mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig taknemmelige for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos Karim Design, hvor du fandt din drømmebrudekjole. Det betyder enormt meget for os at vide, at vores team var nærværende, indlevende og lyttende under hele prøveprocessen. Vi er utroligt stolte af vores teams dygtighed og evne til at forstå din personlige stil og finde den perfekte kjole til dig.

Det glæder os også at høre, at du følte dig rolig og glad under hele prøveperioden. Din tilfredshed og lykke er vores største belønning, da vores mål altid er at sikre, at du føler dig helt tilpas og smuk på din store dag.

Vi takker dig særligt for dine bedste anbefalinger og for at vælge os som en del af din bryllupsrejse. Det var en ære for os at få lov til at være en del af denne betydningsfulde begivenhed i dit liv. Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang, tusind tak fra hjertet! Vi sætter virkelig stor pris på din støtte og tillid❣️

Fantastisk service

Har virkelig kun gode ting at sige om min oplevelse hos Karim design.
De var super søde og hjælpsomme, og sørgede for at vejlede.
Jeg fik prøvet mange forskellige kjoler og fandt min drømme kjole.
Service var i det hele taget i top.
Var så glad da jeg gik fra butikken og kan næsten ikke vente med at hente kjolen når den er klar.

Tusind tak til jeres team for at gøre det for en fantastisk oplevelse!

2023年10月14日

Kære Emilia

Mange tak for de hjertevarme ord og de flotte 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os og fandt din drømmekjole.

Det glæder os at vide, at vores team kunne vejlede dig og sikre, at du prøvede mange forskellige kjoler for at finde den, der passer perfekt til dig. Din glæde og forventning betyder meget for os, og vi ser frem til at levere din kjole, når den er klar 💞

Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at være en del af din store dag!

5つ星のうち5の評価

Har købt min drømmekjole hos Karim…

Har købt min drømmekjole hos Karim design må bare give 5 stjerner alt har været perfekt fra start til slut😊
De har mine bedste anbefalinger

Kh Maria

2023年10月5日

Kære Maria,

Mange tak for de dejlige ord og de flotte 5 stjerner! ☺️ Det varmer vores hjerter at høre, at du har fundet din drømmekjole hos Karim Design, og at din oplevelse fra start til slut var perfekt.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din støtte.🙏🏽
Vores mål er altid at levere den bedste service og den mest smukke kjole til vores kunder, og vi er glade for at have kunnet opfylde dine forventninger.

Hvis du nogensinde har brug for vores hjælp igen eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker jer en fanatisk bryllupsdag 💞

Fantastisk service og rådgivning

Fantastisk service og rådgivning

Kan kun anbefale at købe din selskabskjole eller brudekjole hos Karim Design

Jeg fandt min drømmebrude kjole d. 26/10-22, og hentede den d. 7/7-23 (var færdig tidligere, men var på ferie)
Kjolen passede perfekt, og skulle ikke til skrædder.

Fik den bedste service og rådgivning.

Det var den mest fantastiske oplevelse .

En særlig tak til Stina & Hesam

2022年10月26日

Kære Linda,

Tak for de hjertevarme ord og din anbefaling! Det glæder os dybt at høre, at du fandt din drømmebrudekjole hos os og havde en fantastisk oplevelse med Karim Design.

Vi er stolte af at have kunnet levere en kjole, der passede perfekt uden behov for yderligere tilpasninger. Det er vores mål at give den bedste service og rådgivning til vores kunder, så de kan føle sig trygge og strålende på deres store dag.

Stina og Hesam sætter stor pris på dine venlige ord, og vi er glade for at have kunnet bidrage til din bryllupsdag. Vi ønsker dig et ægteskab fyldt med glæde og uforglemmelige øjeblikke.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち5の評価

Den perfekte brudekjole til den…

Den perfekte brudekjole til den perfekte dag!

Hesam var en vidunderlig hjælp til at finde min smukke kjole. God og kompetent og meget professionel, men samtidigt skabte han en super varm og hyggelig stemning.

Kæmpe anbefaling!

2023年3月23日

Kære Victoria,

Tusind tak for dine dejlige ord og for at vælge Karim Design til at være en del af din store dag! Vi er henrykte over at have været i stand til at hjælpe dig med at finde den perfekte brudekjole.

Hesam er en skattet del af vores team, og vi er glade for at høre, at hans professionelle og varme tilgang gjorde din oplevelse speciel. Vi stræber altid efter at skabe en hyggelig atmosfære for vores kunder.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ønsker dig alt det bedste som nygift. Må dit ægteskab være fyldt med glæde og uforglemmelige øjeblikke, præcis som din bryllupsdag.

Hvis du nogensinde har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os.

5つ星のうち3の評価

Smuk kjole, men mangelfuld service

Karim design får tre stjerner for at have leveret min smukke brudekjole.
Det første besøg i butikken hvor jeg fik valgt min brudekjole var fantastisk. Der var tid, overskud, god stemning - alt hvad man kunne ønske sig.
Kort efter var min brudekjole klar.
Ifm. at skulle booke tid til afhentning (inkl. prøvning) af kjolen, stødte jeg på første udfordring. Det er IKKE muligt at booke tid i weekenden til afhentning af kjolen. Virkelig en udfordring når jeg har fuldtidsarbejde og er bosat i Nordsjælland. Det lykkedes dog at finde en tid.
Da jeg kom ind for at hente kjolen, var den for lang. Først blev det lagt ud som om at det var min egen skyld, og at jeg selv skulle finde en anden skrædder som kunne rette det til - dette til trods for at jeg havde valgt en sko der var lidt højere end det kjolen var målt ud efter. Efter opmåling og argumentering frem og tilbage, gik Hesam med til at de måtte lægge kjole op uden beregning.
Anden gang jeg forsøgte at hente kjolen, så jeg at et stykke foran ved brystet var skævt. Nu var det lige pludselig fordi jeg havde skæve skuldre. Da kjolen kom af, og Hesam fik målt ud, måtte han dog anerkende at stykket var syet skævt, og han accepterede at de selv måtte rette det.
Tredje gang lykkedes det endeligt at få kjolen med hjem.
Kjolen var gudesmuk, og den sad som den skulle, og jeg fik mange komplimenter ved min vielse i lørdags.
Processen har dog ikke været helt som jeg havde ønsket, og jeg stod tilbage med en følelse af at Hesam ikke ville anerkende at kjolen var lavet med fejl, som de havde ansvaret for at rette til.
Derudover var jeg ærgerlig over ikke på noget tidspunkt at være blevet guidet til:
- mulighed for dansestropper eller anden smart opbinding af slæb, så jeg kunne danse hele natten (en god hårelastik klarede heldigvis tricket).
- sjal / jakke / bolero eller andet til at dække skuldre, ryg og arme. Brylluppet skulle trods alt stå i slutningen af september, og jeg vidste at jeg ville få brug for noget til at tage over skuldrene, men der var der ikke nogen hjælp at hente hos Karim Design.

2023年6月28日

Kære Maria Hansen

Tak for din feedback og for at vælge Karim Design til din brudekjole. Vi er glade for at høre, at du fandt din brudekjole smuk, og at den sad som den skulle på din store dag.

Vi vil dog gerne undskylde for de udfordringer, du oplevede i processen. Vi forstår, at det kan være besværligt at skulle finde tid til afhentning i hverdagene, og vi arbejder konstant på at forbedre vores tilgængelighed for vores kunder.

Det er vigtigt at nævne, at vi ikke har en skrædder til at lave tilretninger, og vores sortiment omfatter ikke sjaler, jakker eller boleroer. Vi undskylder for eventuelle misforståelser i denne proces og værdsætter, at du gav os muligheden for at rette op på det.

Din feedback vedrørende rådgivning om dansestropper eller dække til skuldre, ryg og arme er vigtig for os. Vi vil tage dette til efterretning og arbejde på at forbedre vores rådgivning om tilbehør, der kan supplere din brudekjole og matche årstiden.

Endnu en gang tak for din ærlige anmeldelse, og vi ønsker dig alt det bedste fremover. Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for noget i fremtiden, er du velkommen til at kontakte os direkte.

Med venlig hilsen,Team Karim Design

5つ星のうち5の評価

All what a future bride can wish for

Hesam & team are excellent in customer service, but Hesams dresses are also just GORGEOUS. It’s a must visit for a bride to be, I’m sure you find your dress there!
I could unfortunately not take all people I wanted with me for trying dresses, so even once I found THE ONE, I could come with people to have a 2nd and 3rd look separately, which was just amazing and made the experience even better and the waiting time felt shorter.

2023年7月25日

Dear Chiara,

Thank you so much for your wonderful review! We are thrilled to hear that you had such a fantastic experience with us and that you found all you could wish for as a future bride.

We take pride in providing excellent customer service, and we are delighted that you appreciated our team's efforts. It brings us immense joy to know that you found our dresses to be GORGEOUS. Our goal is to create beautiful and stunning dresses that make our brides feel truly special on their big day.

We understand that it's not always possible to bring everyone along for the dress fitting, but we are so glad that you found it amazing to have the opportunity for a 2nd and 3rd look with your loved ones separately. Making the dress selection process memorable and enjoyable is incredibly important to us, and we're happy that it contributed to an even better experience for you.

Thank you for choosing us as a part of your bridal journey, and we're confident that every bride-to-be will find their dream dress with us. If there's anything else we can do to make your wedding preparations even more special, please don't hesitate to reach out.

Congratulations on finding THE ONE, and we wish you all the best on your journey to becoming a beautiful bride!

Warmest regards,
Hesam and the entire team at Karim Design

Drømmekjole ❤️

Drømmekjole ❤️

Virkelig en fantastisk service og vejledning man får hos Karin Design.

De designede min kjole som jeg ville have den.

Kan ikke vente til det bliver d. 2 sep og jeg skal have min fantastiske kjole på

Tusinde tak til Stina & Hesam ❤️

2023年7月7日

Kære Linda

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du oplevede vores service og vejledning som virkelig fantastisk hos Karim Design. Det er vores mål at lytte til vores kunders ønsker og designe en kjole, der passer præcis til deres vision.

Vi er glade for, at vi kunne designe din kjole præcis som du ønskede det. Det er altid en fornøjelse for os at skabe noget, der gør vores kunder glade og selvsikre. Vi kan næsten mærke din spænding med hensyn til at bære din fantastiske kjole den 2. september, og vi er sikre på, at du vil se helt fantastisk ud.

Vi vil også gerne takke dig for din ros til Stina og mig selv. Vi værdsætter din anerkendelse af vores indsats og engagement for at levere den bedst mulige service.

Hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at se dig stråle i din kjole den store dag!

Stina, Hesam og resten af teamet hos Karim Design 💞

Tak!

Kære Hesam og team,
Tusinde tak for en smuk kjole til en uforglemmelig dag. 3 mdr før bryllup blev jeg pludselig i tvivl om min allerede indkøbte kjole, heldigvis var tiden ikke en hindring for Karims Design. Jeg fandt straks min nye kjole som pludselig viste sig at være alt det jeg troede jeg ikke skulle have, og kjolen kunne hentes efter ca 10 uger. Jeg er så glad for at jeg i sidste øjeblik skiftede mening og gik med en kjole fra Karims Design, kjolen var absolut med til at gøre det til det mest perfekte sommerbryllup. Kjolen har fået så meget ros af alle gæster og jeg var ovenud tilfreds. En skam man kun bruger sin brudekjole én gang i livet 🥰

Tak for en helt igennem dejlig oplevelse.

2023年3月4日

Kære Nadine

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!🙏🏽 Vi er så glade for at høre, at du havde en uforglemmelig dag i vores smukke kjole. Det betyder meget for os at vide, at vi kunne hjælpe dig med at finde den perfekte kjole, selvom der var så kort tid til dit bryllup.

Vi er glade for, at du fulgte din intuition og skiftede mening i sidste øjeblik. Det er virkelig fantastisk at høre, at vores kjole var alt det, du håbede på og mere til. Vi gør altid vores bedste for at opfylde vores kunders forventninger, og det er virkelig en fornøjelse at vide, at du var ovenud tilfreds.

Det varmer vores hjerte at vide, at kjolen modtog så meget ros fra alle dine gæster. Vi stræber altid efter at levere kvalitet og skabe kjoler, der fremhæver vores kunders skønhed og stil. At vide, at vores arbejde bidrog til at gøre dit sommerbryllup til det mest perfekte er virkelig en ære for os.

Endnu en gang tak for din støtte og de venlige ord. Vi ønsker dig alt det bedste i dit ægteskab og fremtidige eventyr. 💞

Kærlige hilsner,
Hesam og teamet hos Karims Design

Alt er yderst professionelt

Alt er yderst professionelt. Hessim og hans tema er dygtigt og han næsten læse brudens tanker.

Kan varmt anbefale Karim Design.

2023年5月12日

Karim Design からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og for dine varme ord om vores team og service. Det glæder os meget at høre, at du oplevede vores arbejde som yderst professionelt, og at Hessim og hans team kunne næsten læse brudens tanker for at levere et perfekt resultat.

Vi lægger stor vægt på at yde den bedste service til vores kunder og skræddersy vores arbejde efter deres ønsker og behov. Derfor er det altid en fornøjelse at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Endnu en gang tak for din anbefaling af Karim Design. Vi glæder os til at betjene dig og dine nærmeste i fremtiden.

Bedste hilsner,
Karim Design

Fabelagtig oplevelse!

Det var første sted, hvor jeg skulle prøve brudekjoler, og jeg formåede at finde drømmekjolen inden for den første halve time! Hesam var helt fantastisk og forstod virkelig, hvad jeg var på udkig efter - han så kun muligheder i alle kjoler, og min drømmekjole endte med at være en, som han fandt frem, og som jeg ikke selv havde tænkt på at prøve til en start. Jeg kan kun anbefale Karim Design, der simpelthen har Københavns flotteste brudekjoler!

2022年9月30日

Karim Design からの回答

Kære Sara. Det er mig der takker for et dejligt besøg i butikken. Det var mig en stor fornøjelse og kunne hjælpe dig. Ser frem til dit næste besøg <3 - Hesam Karim Design

5つ星のうち1の評価

Desværre kan jeg slet ikke anbefale…

Desværre kan jeg slet ikke anbefale Karim Design. Jeg kom ind med en et klart billede og forestilling af, hvordan jeg ville havde min kjole skulle se ud. Det virkede som om det var en opgave lige for dem, og jeg tænkte de havde styr på det. Min kjole var “klar til afhentning” 17-18 dage inden mit bryllup, og INTET som i INTET var på plads. Det lignede helt SERIØST noget købt på eBay. ALDRIG havde jeg troet, at det kunne ende så galt hos en professionel skræddere. Der var intet slæb som jeg ellers havde bedt om, og kjolen var klippet forneden uden at blive syet igen, og endda klippet skævt. Kjolen passede mig overhovedet ikke den var alllllt for lille. Jeg har aldrig oplevet SÅ DÅRLIGT et arbejde nogle som helst steder.
Jeg forstår bare slet ikke hvordan de som butik tør love noget de ikke kan holde. Hvis kjolen var for svær at lave, så skulle de bare have sagt det, så jeg enten kunne finde noget andet eller få den lavet et andet sted. Det hele var så uacceptabelt og stressende, de tilbød at rette kjolen, men med så kort tid, så turde jeg ikke for den var tude grim. De var mega kolde derinde, og virkede overhovedet ikke kede af det eller interesserede i mig som kunde. Jeg fik ingenting for den gigantiske fejl de havde lavet.
Jeg fik heldigvis fundet en kjole et andet sted med meget KORT varsel, men det blev ikke min drømmekjole, og det er jeg SÅ ked af dagen i dag, og det desværre Karim Designs skyld. Synes virkelig ikke at nogen skal udsættes for sådan noget sjusk.
Obs de vedhæftede billeder er bare 2 af rigtig mange. Jeg vil bare ikke dele dem alle.

2022年1月31日

Kære Rayat
Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at vi ikke fik muligheden for at færdiggøre din kjole. Vi er helt på det rene med, at der skulle rettes på kjolen, idet den manglede detaljer. Det ville vi sagtens være i stand til, ved at indsætte et nyt panel. Desværre mente du ikke, at det kunne nås, så du valgte at tage imod vores tilbud om at refundere din betaling. Set i det lys, så levede kjolen ikke op til din forventning, da den skulle prøves, og Karim Design fik ikke muligheden for at rette op på det. Det er vi kede af.

Med venlig hilsen Karim Design

Tak til Stina - og en fantastisk god oplevelse

Jeg har haft en fantastisk god oplevelse med, at købe min brudekjole hos Karim Design.
De har skabet et sted, hvor man selv kan røre ved kjolerne, prøve et bredt sortiment og få hjælpsom guide fra start til slut. Søde medarbejdere, og i min siteration dygtige Stina, som fra start til slut har taget mig i hånden, gennemskuet min stil og vist mig hvor mange muligheder der er i den enkelte kjole - så jeg nu står med en smuk brudekjole, jeg glæder mig til at bærer.
Den største anbefaling skal de have fra mig.

2022年10月19日

Karim Design からの回答

Det glæder os at vi kan hjælpe med at opfylde dine ønsker og drømme. Ikke mindst give dig Maria kjolen lige som den skal være - tusind tak for de smukke ord og den fine anmeldelse det sætter vi stor pris på 🙏🏽💞

Jeg er så glad for

Jeg er så glad for, at jeg valgte, at købe min kjole her. De var så søde og lyttede til mine ønsker, jeg følte mig i virkelig trygge hænder.

Tusind tak for det!

2022年10月15日

Karim Design からの回答

Kære Clara. Det er os der takker. Hele team Karim Design ønsker dig alt det bedste <3

Fantastiske chic kjoler

Jeg har kun ros til personalet og service niveauet hos Karim Design. Stina har været super sød gennem en længere proces, hvor jeg dog desværre ikke kunne få lavet min drømmekjole hos dem efter mange måneders samtaler og besøg. Men jeg købte kjole nr. 2 til min vielsesceremoni på ingen tid. Deres håndværk på simple designs er så elegant og enestående. Jeg ville helt klart anbefale den moderne, chic brud at tage forbi dem. Tak til Team Karim Design.

2022年10月12日

Karim Design からの回答

Kære Nathalie. Vi sætter stor pris på den flotte anmeldelse - den varmer. Det var os en fornøjelse og hjælpe dig i processen, og vi håber kjolen lever op til alle forventningerne. Stort tillykke <3

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。