レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har haft en super god oplevelse med Jack som ydede god professionel service! Han hjalp mig med at finde præcis hvad jeg havde brug for og generelt har butikken et stort godt udvalg og det er b... もっと見る
Jeg fik rigtig god hjælp af Jack ved Københavns listefabrik. Varerne blev pakket og sendt til levering med det samme. Da jeg senere ringede med en ændring, håndterede de det hurtigt og profes... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Salg af kvalitetslister i træ til nybyggeri & renovering. Lister i fyr, fyr hvidmalet og mange slags hårdttræ. Fremstilling og industrilakering i Danmark. Kæmpe udvalg på lager i vores butik i Søborg til afhentning i åbningstiden eller hurtig levering. Specialopgaver herunder fremstilling af kopier af dine originale listeprofiler eller nye specialprofiler. Salg til tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private. Vi er også specialister i massive trægulve i forskellige træsorter. Kæmpe udvalg af fyr plankegulve på lager i dimensionerne: 27x110, 27x135. 27x155, 30x110, 30x135 & 32x180 mm. Eg sildeben & massive plankegulve m.m. på lager. Besøg vores Gulvshowroom og aftal evt et møde forud med én af vores dygtige gulvspecialister.
Rosenkæret 18, 2860, Søborg, デンマーク
- kbhlistefabrik@kbhlistefabrik.dk
- kbhlistefabrik.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk service!
Fantastisk service!! Jack, Allan og alle de andre drenge var til meget stor hjælp. Aldrig har jeg oplevet en så god service :)
Virkelig god og grundig rådgivning fra…
Virkelig god og grundig rådgivning fra Jack! Det er en oplevelse udover forventet! 5 stjerner
Super god betjening og rådgivning
Super god betjening og rådgivning. Fik endda hjælp til at pakke bilen!
Fantastisk god kundeservice
Fantastisk god kundeservice. Især Lasse, som hjalp mig med at sætte og skære et fodpanal sammen, magen til mit originale fra 1800-tallet, af 3 forskellige dele. Derudover hjalp de igen efter lukketid mig med at skære det til efter lukketid.
Super vejledning og service fra Lasse…
Super vejledning og service fra Lasse og alle de andre på Københavns Liste
Fantastisk service
Fantastisk service - serviceminded. Specielt for en privatperson, som ikke er vant til pukselv-lager.
Fantastisk service🌟🌟🌟🌟🌟
Tak til kbh listefrabrik og Rasmus på…
Tak til kbh listefrabrik Jsck og Rasmus på værkstedet for altid god service 👍
Mvh Glasbiksen
Altid god Service og Rasmus fra…
Altid god Service og Rasmus fra værkstedet smed alt for at skær en ordre for os. 5 ud af 5
Det bliver ikke bedre...
Det er svært at forestille sig et bedre sortiment og en bedre service. Kompetent og engageret, ligegyldigt hvor lille og mærkelig en opgave man kommer med.
Hurtig og effektiv vejledning.
Jack styrer 😎
Fantastisk service og super vejledning. Kan KLART anbefale at handle hos Københavns Listefabrik.
Super hold
Rigtig godt showroom, hvor vi blev vist rundt af Kjeld som er utroligt vidende om gulvløsninger og meget serviceminded. Der var efterfølgende udfordringer med leveringen til indre Nørrebro, men John i logistikken hjalp os med en løsning og holdt os godt informeret undervejs. Meget trygt. Da vi skulle bruge ekstra gulvbrædder i en fart hjalp Jack os med en hurtig løsning - så et super hold hele vejen igennem!
Skulle bruge et tilbud på nogle…
Skulle bruge et tilbud på nogle kvartstarf 9x9 hvidmalet og Jack hjalp med en rigtig god pris. Han hjalp med at finde dem og pakke. Super service og godt humør ! Kan varmt anbefale både listefarbrikken og Jack!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。