Sublim service af Kim Hasle - som var meget vidende og super god til at vejlede, rådgive, hjælpe og forklare. Hvor var vi glade for at fik hjælp fra ham. Vi forsøgte først med at par andre, som på ing... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk service! Det er alt for almindeligt at kunder skal klare det hele selv - men ikke her! Service fra vi gik ind ad døren og til vi gik ud igen - og varerne blev leveret på adressen en time... もっと見る
Rigtig godt showroom, hvor vi blev vist rundt af Kjeld som er utroligt vidende om gulvløsninger og meget serviceminded. Der var efterfølgende udfordringer med leveringen til indre Nørrebro, men John i... もっと見る
Fantastisk god kundeservice. Især Lasse, som hjalp mig med at sætte og skære et fodpanal sammen, magen til mit originale fra 1800-tallet, af 3 forskellige dele. Derudover hjalp de igen efter lukketid... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Salg af kvalitetslister i træ til nybyggeri & renovering. Lister i fyr, fyr hvidmalet og mange slags hårdttræ. Fremstilling og industrilakering i Danmark. Kæmpe udvalg på lager i vores butik i Søborg til afhentning i åbningstiden eller hurtig levering. Specialopgaver herunder fremstilling af kopier af dine originale listeprofiler eller nye specialprofiler. Salg til tømmerhandlere, entreprenører, håndværkere og private. Vi er også specialister i massive trægulve i forskellige træsorter. Kæmpe udvalg af fyr plankegulve på lager i dimensionerne: 27x110, 27x135. 27x155, 30x110, 30x135 & 32x180 mm. Eg sildeben & massive plankegulve m.m. på lager. Besøg vores Gulvshowroom og aftal evt et møde forud med én af vores dygtige gulvspecialister.
Rosenkæret 18, 2860, Søborg, デンマーク
- kbhlistefabrik@kbhlistefabrik.dk
- kbhlistefabrik.dk
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Køb aldrig gulvbrædder af Kbhn Listefabrik og østerbro træ !
Har desværre oplevet utrolig dårlig service fra Kbhn Listefabrik og kan på det bestemteste aldrig anbefale andre at købe gulv der. Der bliver præsenteret en kvalitet og leverencen er en helt anden . Når så selv fabrikken indrømmer at produktet ikke har en rimelig kvalitet, vil de ikke give pengene tilbage for de brædder der er lagt, førend det går op for gulvlæggerne at kvaliteten er så utrolig ringe. De dyre gulvbrædder jeg fik leveret var i bølgeform, noterne var høvlet skævt så man ikke kunne lægge gulvet uden en halv centimeters spring mellem gulvbrædderne, som desuden havde store knasthuller på trods af en påstået A kvalitet.
Tangerer svindel. Eventyret med dem har indtil videre kostet mig 50 tusinde kroner + plus et 2 mdr forsinket byggeri. Samtidig er deres håndtering af reklamationer under al kritik og end ikke deres direktør kan huske aftaler de selv indgår, samtidig med at man bliver kastebold mellem dem og deres leverendører.
Ærgeligt at man skal se sig foranlediget til at give en så dårlig anmeldelse.
Forsinket levering
Jeg havde bestilt et mindre parti bjælkeprofiler, der skulle specialfremstilles på et savværk.
De blev leveret for sent fra savværket og Kbh. Listefabrik var uden skyld i forsinkelsen.
Jeg fik rigtig god behandling af Kbh. Listefabrik, som reagerede hurtigt.
Et kæmpe udvalg og en fantastisk…
Et kæmpe udvalg og en fantastisk service. Jeg kan kun anbefale Københavns Listefabrik på det varmeste.
Fik fremragende service da vi skulle…
Fik fremragende service da vi skulle hente træ til vores dørindfatning. Vi fik super god hjælp af en ung gut som hjalp med at finde det rigtige træ og bagefter skar det til til vores mål og derefter hjalp med at finde den rigtige olie. Vi kommer helt sikkert igen.
Jeg fik en rigtig god behandling og…
Jeg fik en rigtig god behandling og synes der var et stort udvalg af vare. Jeg fik købt lister til et vellykket projekt med høje paneler til min lejlighed. Kan varmt anbefale Københavns Listefabrik.
Var dernede dagen forinde og købe en…
Var dernede dagen forinde og købe en 2,5meter massiv egetræs bordplade af Henrik får 5 🌟🌟🌟🌟🌟 herfra, altid en kanon service..
Men så kom jeg derned dagen efter og skulle bruge 2,5meter mere. Men Der får jeg så afvide af Simon at det Henrik har gjort dagen forinde for os. At det skulle han nok sørger for Henrik aldrig kunne gøre igen, er ham Simon ejeren af Københavns listefarbrik eller hvad😁 jeg måtte ikke købe 2,5meter mere jeg skulle købe hele pladen på 5meter.. jeg går derfra i raseri og får en privat til at ringe derned til dem. Han får så fat på Simon igen som jeg lige har stået at diskuteret med over den skide halve bordplade..
Så siger han til min ven over telefonen at man sagtens kan købe en halv bordplade😂😂😂 Handler aldrig med Simon igen, han er ingengang 1🌟 værd.. så fremover når det er ham der står tilbage i butikken så vælger jeg helt sikkert en anden dag at handle. Føj siger jeg bare..
Mvh Danny Nordicgulv
Enestående service!
Jeg kan på det varmeste anbefale Københavns listefabrik. Fantastisk service, dygtige medarbejdere, god kvalitet og enestående rådgivning. Her i corona tiden har jeg købt radiatorskjulere til min frisørsalon, dejligt at selv få den service, som jeg også selv giver mine kunder😀
Fremragende service og levering
Københavns Listefabrik leverer super god og professionel service. Leveringen og informationen omkring er også af høj standard. Kan kun give Københavns Listefabrik topkarakter for deres fremragende gode service. Jeg vil til enhver tid anbefale og benytte dem igen.
Fantastisk og personlig service
Fantastisk og personlig service, radiatorskjulere i høj kvalitet! Ikke en finger at sætte på oplevelsen.
Vare tages kun retur med fradrag på…
Vare tages kun retur med fradrag på minimum 15%. Det er da den ringeste service overhoved, det er ikke et sted der kan anbefales
Lavt serviceniveau
Dårlig intern kommunikation hos Københavns listefabrik. Jeg blev ikke ringet op før leveringen, som aftalt. bestillingsprocessen er mærkelig. Og da listerne kom, var der fejl på dem.
Hurtig online behandling af ordre
Hurtig online behandling af ordre, og perfekt service af fragtmanden.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。