Jeg bestiller & betaler i dag en minigraver, & aftaler i telefonen den skal leveres IDAG den 22/6 Han fortÊller mig at den kan blive leveret i dag ved en 16 tiden, jeg ringer op omkring klokken 16... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har lejet en maskine hos KBH Materieludlejning og var i kontakt med Kristoffer, som var super behjÊlpelig. De fik mig godt i gang og gav en kort instruktion i grÊsplÊnelufteren, som i Þvrigt gjo... ãã£ãšèŠã
Havde bestilt 3 maskiner leveret til en sÞndag, den fÞrste kom allerede fredag, de 2 andre lÞrdag eftermiddag. Ham der leverede lÞrdag spottede de bunker af have affald jeg havde liggende, da vi bl.a.... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service og tryg oplevelse Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kbhmaterieludlejning. Personalet var meget venlige, imÞdekommende og hjÊlpsomme, og jeg fÞlte mig godt guidet hele... ãã£ãšèŠã
Udlejning af maskiner & materiel til billige priser
Hobrovej 51, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 33ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Nemt at leje og booke udstyr via hjemmesiden, hurtig afhentning of fleksibel aflevering, En rigtig god oplevelse.
Maskinen levede ikke op til forventningerne. Og umulig at få svar fra dem, indtil man lavede en dårlig anmeldelse. DesvÊrre

KbhMaterieludlejning ããã®åç
Maskine fungerede fint og personalet var venlig, alt er godt bortset fra aflevering var noget forsinket.
Gode maskiner som altid virker når man får dem leveret. Nemme at betjene.
Jeg lavede en fejlbokning og de har en god og venlig support som hurtig rettede bookningen til mine Þnsker
Kan kun anbefale.
Jeg lejede for 240kr en store bosch nedbrydningshammer for at fjerne en skorstensfejer fundament. Maskinen kun ikke slå kraftig nok. Så kÞbt jeg en scheppak hammer for 1100kr fra harald Nyborg. Den tog fundamentet uden problem. Konklusion: den maskine jeg lejede var nedbrydt!

KbhMaterieludlejning ããã®åç
Nemt, hurtigt og til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales.
Super god service, og nemme at lave aftaler med. Er fuldt tilfreds, og vil helt klart anbefale dem og bruge dem når jeg skal leje noget vÊrktÞj igen!
Jeg lejede hÞjtryksrenser/trailer, som ikke kunne starte, jeg måtte ud og finde startkabler, som var lange nok til at få starthjÊlp, for derefter at finde ud af at den ikke kunne levere det lovede tryk, jeg ringede til firmaet som var uforstående overfor problemet,efterfÞlgende måtte jeg ringe til mekaniker fra Loxam, som prÞvede at lÞse problemet over flere timer uden held.
Vi lejer meget martriel hos andre firmaer⊠uden at opleve samme problemer, da de sÞrger for det udlejede er klargjort, det er ikke det indtryk jeg har fået her,
Da jeg aflevere martrielet viser jeg flere optagelser af div fejl, samt jeg har snakket med den daglige leder, som jeg forstod pÃ¥, at vi ville fÃ¥ en form for refusion , MEN jeg har intet hÞrt retur⊠dÃ¥rligere oplevelse fra et udlejningsfirma har vi aldrig vÊret ude forâŠ. Lad vÊr med at lej noget der⊠det kostede os en spildt dag med 2 mand, plus jeg mÃ¥tte indkalde en af vores underentreprenÞrer for at overholde vores tidsfristâŠ. Jeg sender gerne vores optagelser af det defekte udstyr ud , hvis nogen skulle have behov for disse.

KbhMaterieludlejning ããã®åç
Venlige og hjÊlpsomme folk hos KbhMaterieludlejning.dk, og grejet fungerer som det skal.
Ganske tilfreds med 24-timers lån af nedbrydningshammer. Dog Êrgerligt, at man henter den lÞrdag formiddag og får at vide, at den skal afleveres sÞndag kl. 9.00, da andre kan have lånt den, og skal have mulighed for at hente den på dagen - for blot at mÞde op til en lukket og låst dÞr på adressen. Jeg ringede til jeres hovednummer, og efter lÊngere tids vente-musik blev den taget. Jeg tror måske jeg vÊkkede ham som tog telefonen med mit opkald, for han lÞd ret trÊt. Om lÞrdagen ved afhentning af nedbrydningshammeren havde jeg forhÞrt mig om aflevering om sÞndagen, da det ikke fremgår af jeres hjemmeside, at I holder åbent sÞndag. Men jeres medarbejder forsikrede mig om, at I skulle have åbent - det var bare ikke tilfÊldet :)
Jeg fik en mÞg beskidt minigraver ud samt 6 kÞrerplader alt var smurt ind i mudder og
minigraveren kom med nÊsten Tom tank
Jeg lejede en flishugger til udbringning til weekenden 24-25/2. I bemÊrkningsfeltet havde jeg skrevet, at den skulle leveres oppe ad en stikvej, og at de skulle ringe inden. De reagerede aldrig på bemÊrkningen. 2 dage inden weekenden ringede jeg til dem for at spÞrge, hvornår de ville levere. Det vidste de ikke, men jeg kunne ringe igen fredag middag. Jeg sendte dem fredag en SMS om at ringe mig op. Intet skete. Fredag kl. 15 ringede jeg til dem, for blot at få at vide, at den allerede var leveret. Ganske rigtig, men ikke op ad stikvej som jeg havde skrevet. Ringede igen. Jamen, de leverede kun til kantsten var beskeden. I så fald skulle de have reageret på beskeden.
Konklusion: kommunikation og service virkelig elendig. De reagerer ikke på meddelelser.
Når de alligevel får 4 er det fordi maskinen virkede. Sådan nogenlunde da. Knivene var meget slÞve, så frem for at skÊre trÊet, flåde knivene det i stykker. Derfor havde den problemer med at slynge det ud og hver time skulle den åbnes og renses fordi rÞret til udkast stoppede til. Men vi fik da kÞrt alt trÊet igennem.