Stor eloge till detta företaget , extremt bra sortiment med kvalitet på smyckerna , bestÀllde ett armband som vart för litet och det tog 3 arbetsdagar att redan få det nya ! Köp era smycken hÀr
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Köpte ett armband som va jÀtte fint och de va jÀtte bra kvalitet pÃ¥ den men de blev ett fel med armbandet och dom skicka hem ett nytt helt gratis. Dom va Àven jÀtte trevliga nÀr jag skrev till dom och... ãã£ãšèŠã
JÀtte dÃ¥lig kvalitet pÃ¥ deras kejsar lÀnkar, knappt anvÀnt min kejsarlÀnk innan guldet Àr redan borta, och har aldrig duschat med den pÃ¥ grund av att guldet inte ska Ã¥ka av, men ÀndÃ¥ sÃ¥ gÃ¥r guldplat... ãã£ãšèŠã
Köpt Kejsar 4mm som tappade fÀrg. Inga konstigheter med reklamation utan de ordnade snabbt en ersÀttningsprodukt. Service i vÀrldsklass. Sen fÃ¥r man som konsument tÀnka pÃ¥ det inte Àkta guld... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kejsar grundades 2018 med visionen att skapa exklusiva smycken för mÀn. Vi Àr ett stort team baserat i Stockholm, varav tre guldsmeder som varje dag jobbar för att tillverka smycken för hand, av högsta kvalité. Vi har alltid sett till att vårt team består av personer som kan identifiera sig med våra kunder och kulturen inom branschen. Och det Àr just det som fått oss att gå från ett företag som endast sÀljer smycken - till ett varumÀrke som gjort sig kÀnt i hela Sverige, och Àven internationellt. Vi tummar aldrig på kvalitén vilket har lett till stamkunder bland sveriges allra största artister och profiler. VÀlkommen att bestÀlla ditt nÀsta smycke ifrån oss!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀtte fin service och jÀtte fina smycken
JÀtte fin service och jÀtte fina smycken

Kejsar ããã®åç
Bra bemötande och kejsar kunde stÃ¥ förâŠ
Bra bemötande och kejsar kunde stå för en kostnad vad gÀller frakt. JÀtte snÀllt.
5/5

Kejsar vÀldigt imponerande service
JÀtte bra service
svarar snabbt på mejl och instagram
vÀldigt generösa dessutom

Köpte en cordell i silver 6mm
Köpte en cordell i silver 6mm, mycket snabb leverans och god återkoppling från kundservice nÀr jag hade en fråga gÀllande lÀngd mm
King
Blev lite leverans strul i början men skrev till dom och dom löste det sÃ¥ det Àr pÃ¥vÀg nu. Dom skulle Àven kompensera med nÃ¥got extra för sen leverans, kan inte klaga pÃ¥ det ð

Kejsar ããã®åç
Snygga prylar bra kvalitet o Àven snabbâŠ
Snygga prylar bra kvalitet o Àven snabb leverans! rekomenderar starktð
Sjukt bra service
Sjukt bra service, grymma på deras jobb!!!!!
VÀldigt bra kundservice
VÀldigt bra kundservice, produkten ser ut som i bilden och vÀldigt trevliga personal som tydligt förklarar produkten och vilken storlek osv man ska vÀlja beroende från person till person. Rekommenderar starkt!
Svarar snabbt och har full förståelse
Svarar snabbt och har full förståelse, snabb leveranstid
Hög kvalitét
Hög kvalitét, bra service, snabb leverans! Sjukt nöjd!
Bra service!
Super-hjÀlpsam och trevlig kundservice. Fick snabbt svar och fint erbjudande nÀr jag hade strulat till det med bestÀllningen.
Och ursnygga smycken!
Rekommenderas varmt :)
Kejsar.com Àr helt Àrliga ð¥
Kejsar.com Àr helt Àrliga ð¥
Kvaliteten på smyckena Àr sjukt bra! De glÀnser på riktigt och kÀnns lyxiga direkt nÀr man får dem. Jag köper bara från Kejsar nu, inget annat kommer ens nÀra.
Det bÀsta Àr att de Àr enkla att hålla rena bara att torka av om de blir smutsiga, och de ser nya ut igen direkt.
Deras kundtjÀnst Àr också på topp. Snabba svar, bra bemötande och riktigt hjÀlpsamma.
Jag skulle starkt rekommendera Kejsar.com till alla som vill ha stilrena smycken med grym kvalitet.
VÀldigt dålig kvalitet
DÃ¥lig kommunikation tar 4-5dagar innan dom svarar
OmplÀteringstjÀnsten gÀller bara i upp till 1år har du haft kedjan lÀngre kan du kasta den då dom inte vill hjÀlpa dig att plÀtera om den som dom skriver på deras hemsida och på så sÀtt försöker dom få dig till att bestÀlla en ny kedja
Snabb levarna och en av de bÀstaâŠ
Snabb levarna och en av de bÀsta flÀcken jag sett mycket bra ooch i toppskick precis som lovat
Det går inte att beskriva så fin den Àr bra kvalitet
Halsbandet Àr sÃ¥ fin den Àr finare ððen i bilden det Àr vÀrt att man ska köpa och sÃ¥ billig passa pÃ¥ ðð först jag trodde inte men den passar med alla halsband
Snabbt svar vid frågor
Snabbt svar vid frågor, smidigt köp samt leverans. Kvalitén på topp, rekommenderas starkt!

Returproblem och utebliven kompensation
BestÀllde armband dÀr vi fick fel produkt skickad. DÀrefter blev vi lovade snabb leverans av retur men det dröjde. Blev Àven lovade en kompensation i samband med att det blev fel men ingen kompensation kom tillsammans med den rÀtta produkten. BestÀllde Àven ett halsband för att matcha armbandet, upplever att halsband och armband inte Àr i samma fÀrg men nu orkar vi inte reklamera mer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã