レビュアーのコメントを見てみましょう
Mit første og absolut ikke sidste besøg ved Kenny Anker. Smuk, Hyggelig og rolig atmosfære i salonen. Der var tjek på tingene og det virker som nogle gode produkter han laver 👍🏻 Min Behandler... もっと見る
企業が回答しました
Overhovedet ikke pengene værd!! Skulle have en signatur behandling i KBH. Måtte be om at få gjort brynene ens efter behandling. Bryn var slet ikke rettet til så de passede til mit ansigt og alder. Far... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hyggelig sted😀
Jeg har meget tilfreds med min oplevelse inde hos jer. Hyggelig og dejligt sted at være😊
Glæder mig til næste gang jeg skal ind til jer 😀

Fremragende kundeservice på webshop
Jeg købte en brow pen og gel på webshoppen, som GLS desværre mistede under levering. Kundeservice svarede lynhurtigt på min besked og sendte med det samme nye produkter afsted. GLS fandt sidenhen den mistede pakke, men da jeg tilbød at betale for de ekstra produkter, takkede webshoppen bare for min ærlighed men opkrævede ikke noget. Ikke en finger at sætte på det forløb!
Fantastisk behandling og imødekommende personale
Jeg var i den her uge forbi Kenny Anker Brow Studio i København. Man træder ind af døren til de mest behagelige og professionelle omgivelser, på deres klinik midt på Strøget. Jeg fik en Brow lamination og et lash lift af Aya, som både var god til at vejlede og kommunikere gennem behandlingen, men som også skabte det smukkeste resultat. Både mine øjnbyn og vipper fik et fremtrædende løft og en tydelig farvning, der stadig fremstor naturligt. Er klart et sted jeg ville vende tilbage til :).

Varmeste anbefaling 👌
Mit første og absolut ikke sidste besøg ved Kenny Anker.
Smuk, Hyggelig og rolig atmosfære i salonen.
Der var tjek på tingene og det virker som nogle gode produkter han laver 👍🏻
Min Behandler Belinda lavede de flotteste bryn 🙌
Min varmeste anbefaling herfra 👌🥰
Stine sønderup

Bedste sted
Jeg har været hos Kenny Anker og har fået den bedste oplevelse og en virkelig god service med velinformeret i forhold til bryn og vippe og guider dig så godt igennem hele processen. Annelise

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg fik et super flot resultat
Jeg fik et super flot resultat, der var fokus på de små detaljer, behandlingen var ikke forhastet, jeg fik nyttig info undervejs. Atmosfæren var god og personalet var flinke. Jeg kan klart anbefale stedet :)

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg har brugt deres vippe serum i ca 3…
Jeg har brugt deres vippe serum i ca 4 måneder, og der er ikke sket noget som helst med mine vipper 😔

KENNY ANKER Fremragende behandling
Jeg var inde ved Kenny Anker sidste uge. Det var min første og bestemt ikke sidste gang jeg. Jeg gik derfra med de flotteste og skarpeste bryn og det flotte lash lift. Gik derfra med følelsen af velinformeret omkring hele behandlingen og efter. Stor stor ros til behandleren sød og rar og så behageligt. Kæmpe anbefaling

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg havde den bedste oplevelse hos…
Jeg havde den bedste oplevelse hos Kenny Anker! Klinikken er virkelig skøn – man bliver mødt af smukke omgivelser og en varm atmosfære fra start til slut. Jeg fik lavet lash lift samt farvet og rettet bryn, og behandlingen blev udført af en fantastisk behandler, Elina, der både var super kompetent og utrolig sød. Resultatet blev så flot, og jeg har efterfølgende fået mange dejlige kommentarer fra folk 😍 Jeg gik derfra med følelsen af at være i de bedste hænder og glæder mig allerede til at komme igen.

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Virkelig sødt og grundigt personale
Virkelig sødt og grundigt personale! De er meget professionelle og hende der laver mine bryn og vipper er virkelig sød og sørger altid for at vi er enige om hvordan jeg vil have det. Jeg booker altid hos Elina, og jeg er altid meget tilfreds med både lashlift og bryn!

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg fik lavet et lashlift af Elina og…
Jeg fik lavet et lashlift af Elina og jeg havde en virkelig god oplevelse, og fik lavet de fineste vipper der holdt i en måned. Servicen var også virkelig fin og alle var søde og hjælpsomme.

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg havde en vildt god oplevelse
Jeg havde en vildt god oplevelse! God service! Mit vippebuk har holdt fantastisk i hvert fald en månede nu.

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Ufleksibel kundeservice ved afbud fra KA’s side
Har egentlig fået fin og god behandling, men inden for de seneste to uger, er min tid blevet aflyst af Kenny Anker Aarhus pga sygdom hos dem (hvilket jo er helt fair).
Jeg er begge gange blevet tilbudt nye tider som er ud over perioden for opfyldningsperioden (fordi de ikke kunne tilbyde mig andre tider før).
Første gang siger de ok, til at jeg kun skal betale opfyldningspris, da de så aflyser tiden for anden gang, og jeg siger, at det er helt ok - og at jeg går ud fra at det stadig er til opfyldningspris, får jeg at vide at det desværre ikke kan lade sig gøre. For nu er jeg “ude over perioden” - jeg spørger om det kan passe, når det jo er forhold hos jer der gør det - ikke hos mig?
Jeg siger også, at hvis det er jeres service så ønsker jeg ikke at være kunde mere. Og det var så det. Det kunne der ikke ændres på,
Må ærligt indrømme at jeg ikke forstår den tilgang til kundeservice, kunderne påføres ekstra omkostninger, som skyldes aflysning fra Kenny Ankers side….
OPDATERING til KA’s svar: Det er desværre ikke en korrekt gengivelse af den samtale der fandt sted. Og jeres tilbud om touch up kom først efter min anmeldelse her på Trustpilot. Ærgerligt. Og det har intet med sygdom hos jer at gøre vil jeg gerne understrege, det har jeg fuld forståelse for.

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg har både været bryn model og fået…
Jeg har både været bryn model og fået lavet bryn i klinikken i København , kun med gode resultater og god service . 😊
De er gode til at forstå hvad du ønsker , og er altid servicemindet .
Skulle der desværre ske det at du ikke er tilfreds , er de hurtige og søde til at tilbyde en løsning . Du går ikke forgæves hos Kenny Anker 😍

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Jeg har haft fornøjelsen af at blive…
Jeg har haft fornøjelsen af at blive behandlet af et yderst kompetent og professionelt personale. Jeg fik lavet lashlift og signatur behandling af bryn, med kæmpe tilfredshed. Holdbarheden af behandlingerne har virkelig overrasket mig positivt.
Personalet er ikke kun fagligt dygtige, men også utrolig imødekommende og lydhøre overfor mine ønsker og behov.
De tog sig tid til at forklare mig behandlingsmulighederne grundigt og sikrer, at jeg følte mig velinformeret hele vejen igennem. Man kan tydeligt mærke, at de har en stor passion for deres håndværk og en høj faglig standard.
Jeg kan varmt anbefale dette team til alle, der ønsker både kvalitet, tryghed og et smukt resultat.

Generelt mindre positive oplevelser
Jeg har været der to gange nu, ved to forskellige personer, da jeg håbede at første gang ikke var typisk...
Første aftale gik jeg derfra med ret meget voks rundt om mine bryn, som ikke var blevet fjernet, og generelt bare ikke et godt indtryk af stedet. En veninde var der ugen efter og havde en positiv oplevelse, så bookede igen.
Anden gang fik jeg uden advarsel hældt en masse væske direkte på mine øjne (forestil dig at have en lille sø på dit øje), det føltes som om mit øjenlåg blev plukket i starten af lashliftet (hvilket jeg aldrig har oplevet før), og er kommet hjem med øjenbryn, der ikke er ens og har en mærkværdig form.
Generelt set var personalet flink, og lokalerne pæne med skøn placering ift. offentlig transport, men behandlingen er alt for dyr ift. kvaliteten.

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Dårlig service og uretfærdig opførsel
Jeg havde en meget dårlig oplevelse i jeres klinik, jeg har på hjemmesiden chekket af København både til nyhedsbrev og klinik, er 100% sikker på at jeg valgte København, da jeg så kommer ind til min tid, siger de at jeg har tid i Århus i stedet, jeg fortæller dem at det forstår jeg ikke og der må være en fejl, bliver mødt af en sindsyg dårlig attitude, jeg spurgte hvad vi kunne gøre og fik intet svar, spurgte derefter om de ville hjælpe med at meddele Århus klinikken om at der var en fejl men fik afvide det kunne jeg selv gøre. Har aldrig oplevet så hård og ubehjælpsom tone. Derefter spørger jeg så om de kan have tid til mig i København så nu når jeg er taget hele vejen, der er fyldt med tomme stole men “de har ikke plads”. Derefter snakker jeg i tlf med Århus klinikken og de fortæller mig at jeg bliver opkrævet fuld gebyr hvilket ikke fremgår på deres hjemmeside, og også er urimeligt når jeg er mødt op. Derefter siger hun at hun godt kan ændre det til 70% opkrævning for min skyld, men det er det som fremgår på hjemmesiden for udeblivelse! Hvilket jeg ikke har gjort, og forstår ikke hvorfor der først bliver nævnt 100% som om man kunne se om man kunne snyde. Synes dette er en sindsyg dårlig indtryk af klinikken som jeg ellers havde glædet mig til at prøve og hørt godt om. Kommer aldrig til at prøve dette sted hvis jeg skal betale gebyr for en fejl i systemet. Virker som en pengemaskine fremfor service og synes faktisk det var ubehageligt at blive mødt med den tone fra service. Vil derfor rigtig gerne undgå dette gebyr da jeg synes det er helt urimeligt og faktisk bare havde glædet mig til at få mine bryn lavet, denne oplevelse gør bare jeg tvivler på om jeg skal prøve igen…

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Kan klart anbefale Kenny Anker i…
Kan klart anbefale Kenny Anker i Aarhus!
Jeg kan virkelig kun anbefale Kenny Anker i Aarhus. Jeg får lavet både mine bryn og vipper og jeg går altid glad og tilfreds ud fra salonen. Både servicen og resultatet er altid fremragende! Kan ikke anbefale det nok!

KENNY ANKER Brow Studio からの回答
Skøn oplevelse for mine bryn
Jeg har fået lavet mine bryn ved Kenny Anker Brow Studio i Aarhus i over et år, og jeg går altid tilfreds der fra. De kender efterhånden mine bryn, og hvordan jeg gerne vil have dem, så det er altid en afslappende oplevelse, da jeg ved præcis, hvad jeg får. Desuden er det bare en bonus, at pigerne inde ved Kenny Anker er super søde og skønne at snakke med.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。