Forsinket anmeldelse vedrørende køb i december. Jeg bestilte et armbånd til julegave, men pakken blev desværre væk under forsendelsen. Khani tilbød uden tøven en løsning og sendte hurtigt et nyt armbå... もっと見る
企業が回答しました
At modtage en eller flere af disse vandfaste utrolig smukke smykker glæder enhver kvinde ❤️ oveni i glæden,vil du mærke goden og varmen i sjælen Ved at læse betydning, historien til disse smykker... もっと見る
企業が回答しました
Super flotte smykker - har gået med dem uafbrudt i et par måneder nu, og de er stadig lige så flotte på trods af klorvand, saltvand, bad, sved mm. Normalt mister guldbelagte smykker farven lynhurtig... もっと見る
企業が回答しました
KHANI Smykker tilbyder udelukkende prisvenlige, vandfaste og allergivenlige PVD-belagte smykker fremstillet af 316L kirurgisk stål. Vi har slidstærke smykker i både guld og sølv, og du finder dem til Danmarks bedste priser på KHANI.dk! 🌟
Vangede Bygade, 2820, Gentofte, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Skønne smykker til en fin pris. Min datter er meget tilfreds med sine to sæt øreringe. Vi køber helt sikkert smykker hos Khani igen

KHANI Smykker からの回答
Hurtig svar ved spørgsmål- meget uoverskueligt ved brug af rabatkode. Fin levering.

KHANI Smykker からの回答
Mega god kundeservice! De sødeste medarbejder, som svarer på ethvert spørgsmål vildt hurtigt, og leveringen er ingenting!
Smykkerne er så fine med god kvalitet, og jeg kan ikke vente til at bruge dem! Helt klart pengene værd!

KHANI Smykker からの回答
Rigtig flotte vandfaste smykker i god kvalitet og rigtig gode priser.
Køber gerne her igen.

KHANI Smykker からの回答
Har købt nogle meget fine, vandfaste guld øreringe. Synes kvaliteten allerede virker god. Køber nok vandfaste smykker her igen.

KHANI Smykker からの回答
Pæne og billige smykker i god kvalitet. Super god service og hurtig levering, alt i tip-top. Skulle købe julegave til min søster og hun er yderst tilfreds!

KHANI Smykker からの回答
Fantastiske smukke smykker til en herlig pris! Smykkerne var allerede klare til afhentning efter en dag, og ejerne var meget venlige og søde. Det er så skønt at endelig finde nogle smykker, der er vandfaste og man kan svede i uden farven går væk. Det er helt sikkert ikke min sidste ordre fra Khani. Det er i hvertfald en stor anbefaling herfra!

KHANI Smykker からの回答
Så smukke smykker, der oveni det er vandfaste og holdbare. De endda billigere end mange andre smykker på markedet. Udover det, har de en super god service.

KHANI Smykker からの回答
Hurtig og flink ekspedition og et produkt der holder hvad det lover. Tak

KHANI Smykker からの回答
Så smukke smykker! Jeg går med min halskæde hver eneste dag, og den ser ud præcis som da jeg købte den. God pris og godt produkt. Jeg er meget meget tilfreds

KHANI Smykker からの回答
Flotte smykker i god kvalitet, som sidder godt. Alle mine smykker, er ligesom jeg havde forventet.

KHANI Smykker からの回答
Smykkerne er kvalitetsfulde og holdbare. Jeg kan trygt gå i bad med smykkerne på, uden at det skader dem.
Jeg har kun haft positive oplevelser med Khani.
Jeg kan trygt anbefalde deres smykker.

KHANI Smykker からの回答
Bedste køb længe! Vandfast og holdbart materiale til en god pris. Derudover er det en god service og hurtig levering. Man vil ikke fortryde et køb hos Khani.

KHANI Smykker からの回答
Smukke, og billige smukke som endda er vandfaste. Mere fantastisk kan det ikke være. Hurtig levering.
Jeg kan varmt anbefale KHANI smykker

KHANI Smykker からの回答
Genial service og hurtig levering,
og til meget favorable priser, dette produkt kan så absolut anbefales til andre.
Steen

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。