Ik heb hier afgelopen zomer prachtig behang gekocht van hele goede kwaliteit. Het is super mooi geworden! Helaas had ik een rol te weinig, dus contact opgenomen met Mariska of ik nog een rol kon kri... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
We hebben diverse maileg items besteld. Met zoveel liefde ingepakt elk cadeautje apart in 3 verschillende super mooie papiertjes! En het caramelblokje was trouwens onwijs verslavend lekker dat was een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering. Prachtige hoeslaken. Heel leuk ingepakt inclusief handgeschreven briefje, een zuurstafje en kleurplaat voor de kerst. Top service. Zeker een aanrader. Product was zo mooi ingepakt d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een mooie webshop met leuke spullen voor mijn zoontje. Mijn pakketje was heel erg mooi ingepakt en supersnel geleverd! Ik had per ongeluk een verkeerd huisadres ingevuld. Gelijk een appje gestuurd... ãã£ãšèŠã
Kidsbarn is een kids conceptstore met de nieuwste trendy en unieke merken, groot en klein. Shop je items voor de mooiste kinderkamers en beste verzorgingsproducten waarbij kwaliteit, natuurlijke materialen en kwaliteit voorop staan.
Stroinksbleekweg 48, 7523ZL, Enschede, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prachtig behang op maat besteld, vanwege de bijzonder afmeting is Kidsbarn een fijne tussenpersoon geweest. Super tevreden!

Kidsbarn ããã®åç
De hanger voldeed volledig aan onze verwachting , Hij heeft een heel mooi plaatsje in onze toekomstige kleinzoon zijn babykamertje , De prijs kwaliteit is ook heel mooi , en het afhandelen ,informeren en leveren van de order verdient ook een pluspunt . Dus in het algemeen dik tevreden .

Kidsbarn ããã®åç
Geweldige webshop. Leuk persoonlijk contact. Bestel hier graag. Leuke instagram en webpagina. Ja gewoon 5 sterren!!!

Kidsbarn ããã®åç
Ik ben fan! Ik heb een toilettasje met rits gekocht. De stof blijft mooi, geen verkleuringen oid. Het is een ruim tasje en ik ben er nog steeds bij mee.
5 sterren voor dit leuke bedrijf met goede service en spullen!

Kidsbarn ããã®åç
Top webshopð Koop hier altijd graag de cadeautjes van de kindjes word altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen! Echt een aanraderð

Kidsbarn ããã®åç
Verzonden volgens afspraak. Bestel de volgende keer weer hier als ik iets van Maileg zoek :D

Kidsbarn ããã®åç
High-quality products, fast delivery and lovely packaging. I love the service and attention to customer. Will definitely shop here again!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã