een flinke bestelling gedaan. Voor een groot bedrag ook gehouden en betaald. Alleen ook een gedeeltje retour gedaan. Nu al 2 weken geleden. Al 2 keer gemaild. Geen reactie. Telefoonnummer is nooit ber... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Een aanrader! Items snel in huis zoals beloofd. Een product was iets anders dan op de afgebeelde fotoâs, hiervoor werd meteen een oplossing aangeboden en werd ook daadwerkelijk gelijk gedaan. Geeft ee... ãã£ãšèŠã
Al meermaals besteld bij kixx en altijd perfecte service en goede kwaliteit van kleding voor spelende kinderen. Ook zijn er heel vaak mooie kortingen die mooi meegenomen zijn want het leven word niet... ãã£ãšèŠã
Fijne winkel, makkelijk bestellen en super snel geleverd. 1x probleem gehad, kortingscode had niet gewerkt. Zag ik helaas pas na bestellen. Werd na 1 berichtje via de chat, direct alsnog geregeld. Top... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tevreden klant
De levering van mijn bestelling duurde langer dan op de website in eerste instantie vermeld stond. Na online contact te hebben gehad met een erg vriendelijke medewerker, duidelijkheid over de bestelling gekregen en de bestelling kwam gelukkig ook nog op tijd binnen voor een bepaalde gelegenheid. De winterlaarzen zijn prachtig en de winterjas ook, super mooie kwaliteit!
Ik bestel hier graag kleertjes voor deâŠ
Ik bestel hier graag kleertjes voor de kids :-) Leuk aanbod, goede service.
Alles ging goed met bestellen en deâŠ
Alles ging goed met bestellen en de betaling van Reverty.
Netjes en op tijd bezorgd
Snelle levering en scherpe prijs
1e keer besteld
1e keer besteld, vond het heel goed werken. Ik deed achteraf betalen. Ik kreeg bij een retour direct te zien wat ik nog moest betalen. Heel erg fijn, kon ik het direct overmaken..
Snelle levering en makkelijk retourneren
Aantrekkelijk geprijsd , grote vollectie en voorraad
Goede prijs
Voorraad en assortiment goed
Zeer tevreden Voldoende geïnformeerd over artikelen
Voldoende geïnformeerd over artikelen
Makkelijk bestelling plaatsen
Snel bezorgd
Goede klantenservice
Was keurig op tijd en netjes verpakt
Nog steeds niks
Heb 26 november voor Sint kinder longsleeves besteld. Vorige week mail gestuurd.Daarna weer niks vernomen.
Zal voor mij eerste en laatste keer zijn om iets te bestellen bij Kixx

Kixx ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹