Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 化粧品店
  3. 健康・矎容補品店
  4. ネむルサロン
  5. スキンケア クリニック
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Hos klinik Dandarnell i Roskilde

Hos klinik Dandarnell i Roskilde bymidte bliver jeg altid mÞdt af imÞdekommende, professionelle og kompetente kosmetologer, der dygtig forklarer under hele ansigtsbehandlingen, hvad de gÞr og vejleder i, hvordan jeg bedst efterfÞlgende plejer mit ansigt hjemme. Det krÊver tillid at lÊgge sit ansigt i hÊnderne på en behandler, for resultatet afhÊnger af, om behandleren bare går på arbejde for at tjene penge eller er drevet af en Êgte passion.
Hvis det var muligt at give seks stjerner, så havde jeg gjort det.

2023幎11月20日
自発的なレビュヌ

I recently indulged in some beauty

I recently indulged in some beauty pampering at Klinik Dandanell, and let me tell you, it was an absolute treat! From the moment I walked in, the staff greeted me like a QUEEN and made me feel right at home. The clinic had this magical aura that instantly whisked away all my worries. But what really blew me away was the sheer expertise and professionalism of the staff. The beauty treatment I received was top-notch, leaving me feeling like a whole new person. Klinik Dandanell made me feel like a star!
I'd easily give my experience a dazzling 5/5 stars for the exceptional service and mind-blowing results. Trust me, if you're looking to exceed your beauty expectations, Klinik Dandanell is the place to be!
It was truly unforgettable, and I can't wait to go back for more treatments. Klinik Dandanell is a cut above the rest.

2023幎11月13日

Skuffende oplevelse hos Klinik

skuffende oplevelse hos Klinik Dandanell. Kundeservicen var langt under forventet standard, og jeg fÞlte mig ikke velkommen eller vÊrdsat som kunde. Desuden oplevede jeg, at de forsÞgte at sÊlge M2 Eyezone Conditioner til 390 kr., hvilket er markant dyrere end hos Beautycos i Adelgade, hvor den samme vare sÊlges for 285 kr. Jeg vil desvÊrre ikke anbefale denne butik.

2023幎11月11日

Hej Jesper,

Vi er kede af at hÞre, at du ikke fÞlte vi gav den bedste service på trods af, at du ikke har vÊret kunde hos os, men derimod din datter som fik behandling og rådgivning af os.
Vi kan ikke prismatche priserne som skulle vÊre billigere ude på market, priserne for vores produkter fÞlger vejledningsprisen som er sat af vores leverandÞr. dog vil jeg sige at beautycos ikke har nogen leverandÞr aftale med M2 og det derfor ikke er til at vide hvor produktet kommer fra, men oftest er det parallel import som er på tale, og det er ikke til at vide om produktet har stået i en varm container og vÊret jorden rundt 3 gange. Man kan via nettet for det meste finde en vare billigere, og vi håber at man hellere vil stÞtte butikkerne lokalt i stedet for. Vi vil altid forsÞge at hjÊlpe og rådgive vores kunder bedst muligt i forhold til hjemmepleje i forbindelse med en behandling.

Med venlig hilsen,
Marie

Tagred er simpelthen så dygtig

Tagred er simpelthen så dygtig. Dejlig oplevelse igen igen

2023幎11月2日

Hej Georg,
tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på, Jeg ved at Tagred i morgen bliver glad for din feedback. ha en dejlig weekend

Hilsen marie

Super behandling og god service.

Super behandling og god service.
Man nyder behandlingen og slapper godt af.
I kommer med gode tilbud, så man kan prÞve måske noget nyt.

2023幎10月6日

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle からの回答

Hej Jeanine, mange tak for din feedback og anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. vi glÊder os til at se dig igen

Yderst tilfreds

4 stjerner. Yderst tilfreds. Dejligt sted!

2023幎9月30日

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle からの回答

Hej Hanne, tak for din anmeldelse, vi er glade for at du blev tilfreds.

Super flotte negle

Dejligt sted, forkÊlelse og super fine negle med gode rÃ¥d til pleje. Jeg er SÅ tilfreds.

2023幎10月5日

Hej Hanne,

tusind tak for din deling her på trustpilot, vi er glade for at du blev tilfreds og vi håber snart og se dig igen

ha en dejlig weekend

Rigtig god oplevelse igen!

Var oppe og få en voks behandling af overkrop, bryn og nÊsebor.. super god modtagelse af Marie, flot og hyggelig klinik, samt en professionel behandling og efter resultat. Kan varmt anbefale Klinik Dandanell til alle.

2023幎9月8日

2023幎8月30日

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle からの回答

Hej Mette, mange tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. vi håber du snart kommer til behandling igen

Professionelt og behageligt

Fik en ansigtsbehandling i går.
Klinikken lå inden i midten af Roskilde gågade, så det var dejlig nemt at komme dertil.
InteriÞret er hyggeligt og intimt.
Jeg bliver fra start af modtaget pÊnt i receptionen af en smilende behandler, jeg bliver introduceret, for en blanket som der skal udfyldes inden behandlingens start, så behandlingen bliver personlig og efter mine behov (virkelig professionelt).
Efter en god behandling, kan jeg tydeligt mÊrke min hud fÞles helt perfekt, silkeblÞd og 10 år yngre.
Kan helt klart anbefale Klinik Dandanell,- klart den bedste klinik i byen.

2023幎9月6日

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle からの回答

Hej Sebastian, tusind tak fordi at du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os, det er vi meget glade for. og vi er glade for at behandlingen og servicen levede op til dine forventninger.
vi håber og se dig snart igen

hilsen marie

DÃ¥rlig salgstrick og service

Jeg var oppe på klinikken d. 03.08.23 og få et Lash lift delux med farve + Brow lift.
Her blev jeg anbefalet at kÞbe en conditioner (pris 230kr.), hvilket jeg gjorde. Alt var så fint, at jeg gav min datter samme behandling, samt en conditioner d. 12.08.23, bare hos en anden medarbejder.
Denne medarbejder valgte så at sÊlge min datter en conditioner som var var kr. 160 dyrere (til kr. 390) uden at forklare der faktisk var en conditioner som var billigere.
Det er bare så dårlig service, ikke at give kunden et alternativ at vÊlge imellem. Derfor ringede jeg og fortalte denne oplevelse til klinikken, men desvÊrre var svaret " Jeg ved ikke hvad jeg skal hjÊlpe dig med" Så jeg anbefaler desvÊrre ikke flere kunder dertil.
Linda

2023幎8月12日

Hej Linda,

Tak fordi at du deler din oplevelse med os.

Vi er meget kede af du giver os 1 stjerne anmeldelse på trustpilot pga en vippe balsam som er blevet solgt til både dig og din datter.
Husk pÃ¥ at vi er forskellige behandler og vi har forskellige brands til forskellige behov og Þnsker samt priser, vi har pÃ¥ intet tidspunkt solgt dig eller din datter med et Þnske om at gÞre jer kede af det eller for at bruge et “salgs trick”, vi har udelukkende anbefalet det pga vi forsÞgte og udfylde et behov hos jer som kunder, og alle er ikke ens.
Vi har forskellige brands på vores andre produkter som vi sÊlger, de har forskellige virkninger, priser osv, men vi vÊlger ikke til eller fra pga en pris, vi anbefaler det som vi mener er bedst til hvert kundes behov. Vi er meget kede af vi ikke nÊvner alle produkter som vi har, men det gÞre vi med vilje for ikke at forvirrer endnu mere.
Jeg er glad for at behandlingen som din datter fik med både lash og brow lift levede op til hendes forventninger.

Jeg håber naturligvis at du vil genoverveje din anmeldelse da det virker til at det mere er en misforståelse end en dårlig behandling, vi forsÞger altid og give den bedste behandling samt service.
Du er også velkommen til at kontakte mig via telefon.

Ha en dejlig dag
Hilsen Marie
Team Dandanell <3

Som altid den bedste behandling

Som altid den bedste behandling. Kan varmt anbefales😍

2023幎8月2日

Hej Karen,

tusind tak fordi du altid giver dig tid til at dele din oplevelse, det sÊtter vi stor pris på. vi glÊder os til at se dig snart igen <3

Fin behandling

Fine lokaler, fin behandling

2023幎8月3日

Hej Hanne,

tak for din anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at sÊtte ord på din mening. Det sÊtter vi stor pris på

ha en dejlig dag
Hilsen