Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 化粧品店
  3. 健康・矎容補品店
  4. ネむルサロン
  5. スキンケア クリニック
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.

たあたあ

通垞1カ月以䞊経っおから回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg havde bestilt en pedicure og troede

Jeg havde bestilt en pedicure og troede at det var fodbad, mv. Blev derfor overrasket da det kun var lidt filen og olie. Betjeningen var venlig, men synes det var meget lidt for 345 kr.

2023幎7月6日

Hej Else Marie

Tak fordi at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse, vi er kede af vi ikke kunne tilbyde dig et fodbad, men vi har valgt ikke og ligge fokus på spa delen men den kosmetiske del da vi desvÊrre ikke har pladsen til en pedicure lounge. Vi forsÞger også at skrive om behandlingen via vores hjemmeside, men jeg er glad for behandlingen ellers levede op til din forventning..

Team Dandanell

Perfekt og rar behandling af tånegle og

Perfekt og rar behandling af tånegle og en behagelig atmosfÊre.

2023幎7月3日

Hej Dennis,

vi sÊtter stor pris på at du giver dig tiden til at dele din oplevelse

Team Dandanell

Mine negle holder meget lÊngere end fra

Mine negle holder meget lÊngere end fra tidligere negle tekniker, som jeg skiftede vÊk fra. Slutresultatet er også super flot og ser naturligt ud.

2023幎7月5日

Hej Therese,

Tak for din anmeldelse, jeg er glad for at vi kunne finde en lÞsning som gjorde at dine negle holder

Vi ses snart igen

Super god service

2023幎7月4日

Hej Anette,

Vi er glade for at du syntes vi yder en god service, og tak fordi du delte det med os

Virkelig professionel behandling

Virkelig professionel behandling. Marie som ejer stedet er utrolig dygtig og sÞd. Stedet er hyggeligt og roligt. Jeg fÞlte mig godt taget af og nusset om. Jeg kommer igen og kan klart anbefale stedet til andre.

2023幎7月3日

Hej Sofie,

mange tak for din fine anmeldelse, jeg sÊtter stor pris på at du deler din oplevelse.
Jeg glÊder mig til at se dig igen

Hilsen Marie <3

Ordentlihed

God og ordentlige behandlinger og venligt personale😊

2023幎5月30日

Hej Henriette,

tak for din anmeldelse og fordi at du tog dig tiden til at skrive om den. Vi er glade for at du kan lide os og vores behandlinger

Team Dandanell

De giver en fantastisk service hver

De giver en fantastisk service hver gang jeg besÞger klinikken. Jeg har vÊret en trolig kunde i nu over 2 år og kommer tilbage hver måned.
En kÊmpe anbefaling.

2023幎5月7日

Hej Karoline,

af hjertet tak for din fine anmeldelse, jeg glad for at du er tilfreds og jeg glÊder mig til at se dig igen snart

Hilsen Marie <3

Super dygtige og god service.

2023幎5月5日

Hej Heidi,

tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på, og vi er glade for at du er tilfreds

vi håber snart du kommer tilbage igen

god dag

Hilsen Team Dandanell

Godt taget hånd om!

Kom for at prÞve sugaring for fÞrste gang og fÞlte mig i meget trygge og professionelle hÊnder.

2023幎5月2日

Hej Kathrine,

tak fordi du deler din oplevelse med os, det sÊtter vi stor pris på.

Super behandling som altid

Super behandling som altid. Meget profesionelle behandlere.

2023幎4月10日

Hej Monica,

mange tak fordi du altid tager dig tiden til at skrive om din oplevelse, det sÊtter vi stor pris på

hilsen

Behandlerens venlighed

En god og behagelig oplevelse

2023幎4月10日

Hej Irene,

tak for at du har lyst til at dele din oplevelse med os, det sÊtter vi stor pris på

vi håber snart at vi ser dig igen

Team Dandanell <3

Det var en super behandling.

Det var en super behandling.
Stille og rolige omgivelser

2023幎3月30日

Hej Joan,

vi er glade for at du kunne lide behandlingen og omgivelserne, vi sÊtter stor pris på at du deler din oplevelse med os

Team Dandanell <3

Altid smilende og god service!

2023幎4月3日

Hej Miss_isik

tak fordi du tog dig tiden til at dele din oplevelse med os, vi er glade for at du syntes vi er smilende og yder en god service, det betyder meget for os

Hilsen Team Dandanell <3

God stemning

God stemning.
SkÞn behandling.

2023幎3月8日

Hej Majbritt,

tak for din fine anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på

håber snart at vi ses igen

Hilsen Team Dandanell <3

Som altid professionelt og godt

Som altid professionelt og godt arbejde.
Der er en god og behagelig stemning

2023幎3月9日

Hej Christina,

tak for din fine anmeldelse, det vÊrdstÊtter vi meget at du giver dig tiden til at skrive om din oplevelse med os her på trustpilot.

Super behandling i afslappende

Super behandling i afslappende omgivelser. Meget dygtige behandlere. Stedet får mine allerbedste anbefalinger

2023幎3月5日

Hej Lisbeth,

Tusind tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at du tog dig tiden til at skrive om din oplevelse hos os, og vi glÊder og til at se dig igen

ha en dejlig aften

Marie

Super dårlig politik 👎

Super dårlig behandling helt fra starten.
Bliver man syge med corona eller influenza SKAL man ta til tiden og må ikke melde afbud. Ellers får man kÊmpe regning og bliver sendt til RKI super dårlig politik. Jeg sku aldrig meldt afbud denne dag og i wish jeg var der og smuttet jer.
Ingen situation fornemmelse. Er ked af over jeres behandling at I udnytter ens identitet.

2022幎12月17日
自発的なレビュヌ