Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ãã€ã«ãµãã³
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meget professionel og imÞdekommende oplevelse
Meget professionel og imÞdekommende oplevelse. Klinikken er super lÊkkert indrettet og byder på mange forskellige behandlinger. Kan varmt anbefales.

Super behandling
Super behandling
God formidabel kosmetolog
Nyder roen imens jeg bliver pielet og får ordnet vipper og bryn.
Kan kun anbefale behandling hos dandanell

God oplevelse

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Super lÊkker og behagelig oplevelse
Super lÊkker og behagelig oplevelse. Min behandler var meget venlig og grundig. Jeg vender helt sikkert tilbage.

Lidt dyrt
Fin nok oplevelse i forhold til at få lavet negle, men det skete op til flere gange at jeg begyndte at blÞde fordi hun var lidt voldsom. Prisen var nok også lidt for hÞj i forhold til resultatet. Men det holder godt.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
SkÞn klinik og sÞdeste medarbejdere
SkÞn klinik og sÞdeste medarbejdere. Topkarakter herfra.

Dejlig rolig stemning

Ãv Þv en dÃ¥rlig fÞrstegangsoplevelse
Ãv Þv en dÃ¥rlig fÞrstegangsoplevelse. Havde lÊst mange gode anmeldelser hvorfor jeg valgte klinik Dandanel. Havde en tid til spraytan. MÃ¥tte desvÊrre en tur pÃ¥ skade stuen samme morgen som behandlingen var om eftermiddagen. Ringede straks til klinikken men den var ikke Ã¥bnet endnu. Fik via telefonsvarer besked om at sende en besked om aflysning til en mail, hvilket jeg gjorde med det samme. Nu er jeg sÃ¥ blevet opkrÊvet behandlingsforlÞbet, hvilket ville vÊre ok hvis jeg bare var blevet vÊk. Men i denne situation hvor jeg rÞg pÃ¥ skadestuen, er det er ikke ok st sende mig en regning! Ãv en Êrgerlig oplevelse!

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
SÞde og er meget nÊrvÊrende
SÞde og er meget nÊrvÊrende, forsigtige fortÊller/spÞrger om alt er ok under hele behandlingen.

Altid en god oplevelse
Klinik Dandanell bor i nogle skÞnne omgivelser, hvor der er en rolig og hyggelig atmosfÊre.
Jeg får altid den dejligste ansigtsbehandling af Helle, som er super dygtig og meget grundig.
Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale et besÞg hos Klinik Dandanell.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Meget dÃ¥rlig shellac manicure ogâŠ
Meget dÃ¥rlig shellac manicure og pedicure behandling.. shellacâen faldt af 2 dage efter. Og det var meget grimt udfÞrt..

God behandling

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Altid dejlig og grundig behandling
Altid dejlig og grundig behandling! Sidst fik jeg lov at se efter, om der var nogle hår, jeg kunne se fra min vinkel, fÞr vi sluttede min sugaring behandling, hvilket var rart.
Det er også skÞnt at man kan booke en tid lidt spontant og at i har mere end én behandler til stede, så man hÞjst sandsynligt kan få en tid.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Man fÃ¥r altid en god behandling hosâŠ
Man får altid en god behandling hos dem, og de er sÞde og imÞdekommende.
Meget tilfreds.

Altid lÊkkert âšâšâšâšâš