Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... もっず芋る

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚ステティック サロン
  2. 化粧品店
  3. 健康・矎容補品店
  4. ネむルサロン
  5. スキンケア クリニック
  6. りェルネス センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.

たあたあ

God service og lÊkker behandling 😀
Tak Helle ☀☀☀☀☀

2022幎4月1日

Hej Lis,

Mange tak for din anmeldelse, det betyder meget at du var glad og tilfreds.
du må ha en dejlig dag og vi glÊder os til at se dig igen

Meget utilfredsstillende

Meget utilfredsstillende. Fik lavet single lash extension og de faldt alle af efter 4,5 time. Fik tilbud om et nyt sÊt som så alle var faldet af efter 3 dage. Fik endnu engang tilbud om nyt sÊt, men da jeg ikke ville bruge mere tid på det, bad jeg om pengene retur eller anden behandling i kompensation og det kunne jeg ikke få. Er vandt til at få lavet vipper og har aldrig oplevet noget ligende.

2022幎3月10日

Hej Mette,

tak for din fedback.
vi er naturligvis kede af behandlingen ikke levede op til dine forventninger, og som du også skriver tilbyd vi dig og lave behandlingen om som vi ellers normalt ikke gÞre ved lash extensions da det er umuligt for os og vide hvad der er sket. Vi var opmÊrksomme på dit problem, og eftersom vi ikke havde flere kunder med samme problem som du havde med holdbarheden tror jeg at du har vÊret uheldig og ramme en cyklus med dine vipper hvor man skifter hårene ud, og det er vi desvÊrre ikke herre over :( der kan vÊre mange årsager til vipperne falder af og som vi også har vÊret i dialog med dig om er det svÊrt og sige hvad der er gået galt, men vi har forsÞgt og gÞre hvad vi kan for at sikre os fejlen ikke er pga os.

Servicen mangler..

Servicen mangler..
De tager desvÊrre ikke hÞjde for corona under deres afbudspolitik og ikke velformulerede samtaler, med kundeservice..har ellers altid vÊret glad for dem, men det er jeg desvÊrre ikke lÊngere

2022幎2月22日

Hej Anna,

Tak for din anmeldelse og at du gav dig tid til at skrive den.
Corona tiden har vÊret hård for os alle, og specielt i vores branche, når det er sagt prÞver vi altid og give den bedste mulige service, dog har vi ikke muligheden for at gå ned i detaljer omk hvert afbud, og vi har ikke resucerne til at tjekke op på hvilke årsag det er til at man ikke kommer.
vi afsÊtter tid af til hver behandling, og med kort afbud så er det nÊsten umuligt for os og booke tiden ud til en anden kunde og vores tid går derfor tabt, vi forsÞger altid og booke tiden ud og hjÊlpe med det, men vores afbudspolitik er vi nÞd til at have ens for alle vores kunder.

med venlig hilsen

Extensions dryssede allerede af efter 4-5 dage

Jeg fik lavet volume eyelash extensions hos dem og efter 5 dage var det meste af vipperne allerede faldet af, ikke nok med det, så var vipperne limet i kÊmpe, tunge klumper der rent faktisk ville knÊkke mine naturlige vipper hvis jeg havde valgt at beholde dem i lÊngere tid. 1400kr for nogle dårlige vipper? nej tak.

2022幎1月11日

Hej Saga,

jeg kan ikke finde dig i vores booking system, og jeg kan ikke se at du har vÊret kunde hos os :(
hvorfor har du ikke kontaktet os så vi kunne se på dine vipper og finde en lÞsning

venlig hilsen

Kunde minimum 12 gange om året

Jeg har gået hos dandanell i 2 år, men synes desvÊrre stedet har mistet noget af sin charme. Roen, arbejdsmiljÞet, kundeservicen, konkurrence dygtige priser mangler.
Jeg holder en pause for nu, og finder mig et andet sted.

2022幎1月4日

Hej Karina,

tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, jeg er dog rigtig ked af at du ikke har taget kontakt til os for at uddybe det som du skriver i din anmeldelse, vi er naturligvis meget kede af og miste dig som kunde.
hvis du skulle få lyst er du velkommen til at sende mig en mail på marie@klinik-dandanell.dk

venlig hilsen

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。