Targed er en sÞd og venlig kosmetolog og hun yder en rigtig god service. Hun er dygtig og har man spÞrgsmÃ¥l er hendes vejledning omkring det pÃ¥gÊldende emne altid i top. Det stÞrre anbefaling her fra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dandanell. Tagred er bÃ¥de dygtig, omhyggelig og utrolig behagelig, og man fÞler sig i trygge hÊnder fra start til slut. Servicen er virkelig god, og hun forklar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Dandanell i en lÊngere periode. I dag Þnskede jeg at Êndre min tid fra formiddag til senere pÃ¥ dagen. Klinikken havde flere ledige tider online, og sendte desuden kundemail ved... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
FÞrste gang jeg fÃ¥r lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med priskla... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- åç²§ååº
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ãã€ã«ãµãã³
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãŠã§ã«ãã¹ ã»ã³ã¿ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev skÞnhed og velvÊre hos Klinik Dandanell, hvor vi tilbyder en omfattende rÊkke af luksuriÞse skÞnhedsbehandlinger designet til at fremhÊve din naturlige skÞnhed. Vores professionelle team af erfarne behandlere anvender de nyeste teknikker og hÞjkvalitetsprodukter for at sikre resultater i verdensklasse. Hos Klinik Dandanell kan du vÊlge mellem avancerede ansigtsbehandlinger, lÊkker velvÊres massage, manicure og pedicure, samt meget mere. Vores mål er at give dig en personlig og afslappende oplevelse, skrÊddersyet til dine unikke behov og Þnsker. Vi er passionerede omkring at levere enestående service, og vi arbejder altid for at sikre, at du forlader vores klinik med fornyet selvtillid. Vi forstår, hvor vigtig din tid er, og vi strÊber efter at tilbyde fleksible aftaler, der passer til din travle livsstil. BesÞg vores hjemmeside for at udforske vores fulde udvalg af behandlinger, og lÊs kundeanmeldelser, der taler for vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed. Book din tid hos os i dag og oplev den transformative kraft af professionel skÞnhedspleje. Vi ser frem til at byde dig velkommen til en verden af velvÊre og forkÊlelse.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super fin behandling hos Victoria ð
Super fin behandling hos Victoria ð
Rigtig flot klinik!
FÞrste gang jeg får lavet et helt nyt
FÞrste gang jeg får lavet et helt nyt sÊt hos Dandell - og det blev super flot: Super dygtig vippeteknikker, Victoria. Dog undrer jeg mig over prisestimater for opfyldning idet de opererer med prisklasser ift. hvornår man senest har fået lavet - og ikke tager udgangspunkt i hvert enkelt reelle behov.
Utrolig dårlig behandling ang
Utrolig dårlig behandling ang. vipper der blev påsat.
Meldte ud mine vipper skulle vÊre lÊngere yderst, men fik samme lÊngde på.
Vipperne dryssede af og efter 4 dage var der ikke flere på.
Har selv taget et kursus i vippe ekstensions, og har fulgt alle regler til punkt og prikke.
På en klinik som denne regner man da med arbejdet er i orden, men når vipperne faldt af så hurtigt, var det nok limen, der blev brugt, den var gal med.
Jeg mÞder op hos dem personligt samt snakker i telefon efterfÞlgende, og de afviser alt, samt ligger rÞret pÃ¥ med et fornÊrmet âfarvelâ da jeg ikke kunne give dem en god anmeldelse.
En rigtig dårlig oplevelse og en utrolig dårlig service.
Kan på ingen måde anbefale denne klinik.
Fantastisk behandling hos Tagred
Jeg havde bestilt en tid til diamantslibning hos Tagred. Det var en fantastisk oplevelse. Hun var virkelig professionel, sÞd, kyndig og imÞdekommende. Jeg gik derfra med ny viden â og nye produkter, som passer meget bedre til min hud end dem, jeg allerede havde derhjemme. Jeg kommer igen!
Jeg er blevet mÞdt med et venligt ogâŠ
Jeg er blevet mÞdt med et venligt og professionelt personale som forstår ens behov og Þnsker
Bare super fin behandling med flotâŠ
Bare super fin behandling med flot resultat, tak Tagred
Service og vejledning under al kritik
Service og vejledning under al kritik. Jeg henvender mig til virksomheden for at fÃ¥ vejledning omkring, hvilken dag det vil vÊre bedst for mig at fÃ¥ spray tan. âSkÞnhedshednÞrdâ svarer mig, at jeg skal have 1-2 dage fÞr. Jeg forklarer, at jeg skal til fest fredag, men skal i bad torsdag. SÃ¥ skal jeg have behandling 1-2 dage fÞr torsdag eller fÞr fredag. âSkÞnhedsnÞrdâ svarer blot âDu skal bare have lavet spraytan 1-2 dage fÞrâ. Ja, det forstÃ¥r jeg godt! Men 1-2 dage fÞr torsdag eller fÞr fredag?! LÊnge skal man lede efter en sÃ¥ ligegyldig kundeservice og en sÃ¥ ligeglad forretning.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Super tilfreds!
Super tilfreds med denne fine klinik.
Jeg har fået lavet spraytan hos Helle, og hun var både dygtig og professionel.
Man fÞlte sig meget velkommen og det var en god service! Rent og pÊnt sted: Tak for god oplevelse.
Det er nok ikke sidste gang!
Bedste sted.
Grundig og perfektionistisk
Super grundig og perfektionistisk behandling jeg fik. FÞler mig altid super velkommen og godt behandlet hos jer. GlÊder mig til, at bruge mit gavekort til ansigtsbehandling.
Altid venlig mennesker der behandler
Sugaring af intime dele GONE WRONG!!
Min Hollywood sugaring-behandling gik galt og jeg kom hjem med en lang flÊnge i de intime dele. Behandleren nÊvnte intet om det. Jeg kontakter klinikken, og fik at vide at alle kunne have en dÃ¥rlig dag. Jeg blev samtidig tilbudt en ny behandling - nej tak. Her to dage efter er jeg stadig ikke helet op... Ãv! Virkelig en dÃ¥rlig oplevelse.

Klinik Dandanell - SkÞnhedsnÞrder klar til at forkÊle ããã®åç
Fik fine bryn og vipper ðð»ð€
De sÞdeste kvinderâ€ïž
Professionel behandler
Fantastisk!
Jeg er sÃ¥dan set tilfreds med selveâŠ
Jeg er sådan set tilfreds med selve behandlingen, men selve behandlingsstedets indretning er kritisabelt: for at få ordnet mine tånegle, skulle trÊde ca. 90 cm op på et podie og efter endt behandling hoppe ned fra det igen. Jeg er ikke fysisk besvÊret og kunne da også både komme op og ned igen fra podiet, men der må da vÊre nogen, som ikke kan. Hvorfor har I ikke en lille trappestige eller andet?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ