Fine produkter, men meget dårlig kundeservice og ekstrem lang leverings tid, uden at få en bekrÊftelses mail. Så pakken kom bag på mig, vidste ikke jeg havde bestilt den da jeg intet hÞrte
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har endelig modtaget min bestilling som var helt tilfredsstillende. Men det undre mig at man forsat benytter en transportÞr der bruger sÃ¥ lang tid pÃ¥ at levere. Pakker fra Shein og Temu kommer hurtige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
14 marts skrev jeg en meget misfornÞjet meddelelse Jeg mÃ¥ trÊkke mit sure opstÞd tilbage, da kitting room ikke kan gÞr for at post nord havde afleveret mine pakker i den forkerte postkasse Da den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Billige priser, men ALT for lang leveringstid. Jeg endte med at annullere min ordre grundet den lange leveringstid (som jeg ikke blev oplyst om undervejs, selvom den blev yderligere flere uger forsin... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg bestilte varer den 18
Jeg bestilte varer den 18. februar, og har endnu ikke modtaget dem. Derfor er det svÊrt at angive tilfredshed eller ej. Jeg handler ofte garn på nettet, og har oftest min vare inden for ganske få dage, så ikke imponeret over Knittingrooms leveringstider

lang leveringstid
lang leveringstid. Har dog endelig modtaget dem i dag. Varerne leveres fra Sverige via postnord. Det så jeg ikke da jeg bestilte så spÞrgsmålet er om det ikke burde vÊre tydeligere?

God service.
Havde set et billede af en hest ð bestilte og opdage bag efter at man selv skulle brodere det, da jeg ikke kan det annullerede jeg ordren dagen efter, ingen problem, god service.

Knittingroom.dk ããã®åç
Ekstrem langsommelig leveringstid og dårlig service når man kontakter firmaet!
Ekstrem langsommelig leveringstid. Der står 3-5 dage på hjemmesiden og her efter 13 dage har jeg stadig ikke modtaget min ordre.
Efter kontakt til firmaet får jeg blot at vide at de har skrevet i ordrerbekrÊftigelsen at det leveres i uge 8.
Uge 8 er gået og jeg kan se på trackingnummeret at det ikke engang er sendt fra Sverige endnu.
Virkelig dårlig service og dårlig kommunikation fra virksomheden, der ikke overholder leveringstiden de skriver på hjemmesiden!
Pengene blev hÊvet den dag jeg bestilte garnet, men jeg har ikke ser skyggen af noget garn):

Knittingroom.dk ããã®åç
Du er fuld af lÞgn kan du mÃ¥ske bevise at den er afsendt d14 febr sÃ¥ er det da mÊrkeligt at jeg ikke har fÃ¥et en sms i dag er det d 21 febr ð¡
Simpelthen helt igennem en dÃ¥rlig oplevelse de siger de har sendt ordren men kan se den ikke er afsendt endnu 6 dage efter de siger de har afsendt lad vÊre med at handle der sÃ¥ bliver du ikke skuffet ð¡

Webbsida långsam och krånglig
Webbsida långsam och krånglig. Dubbeltexter över produkter nÀr man scrollar tex.

Har bestilt 8/2 med postnord somâŠ
OPDATERING :
Som svar fra knittingroom.dk på denne anmeldelse får jeg en mail hvor der står de har sendt varen og den desvÊrre ikke kan spores hos postnord. INGEN lÞsning eller dialog!
Har bestilt 8/2 med postnord som levering. Der skrives 3-5 hverdage. Jeg kan godt se den bliver afsendt, men den bliver ved med at stå til at vÊre i Sverige.
Da jeg kontakter telefonisk får jeg at vide der er opstartsvanskeligheder med postnord, og den hele tiden vil stå til at vÊre i Sverige, men den nok skal komme og de holder leveringen.
Dette er torsdag d. 15/2 jeg er i telefonisk kontakt med dem.
Fredag er der stadig ingen levering og der er lukket på telefonen om fredagen.
Mandag d.19.2. Er den stadig ikke kommet og står stadig til at vÊre i Sverige.
Meget arrogant og dårlig kundeservice når man ringer derind.
På ingen måde overholdes leveringstid. Det er ikke skrevet det ikke er på lager.
På ordren på mail er der billede af samme farve garn, tiltroda for forskellige farvekoder. Håber det er det rigtige garn der kommer, hvis det nogensinde kommer.
Pengene har de modtaget, da de allerede blev trukket inden forsendelse.

Hej ifÞlge dansk lov
Hej ifÞlge dansk lov , må i ikke trÊkke pengene for bestilte varer fÞr end de er afsendt, men i trÊkker dem når i modtager ordren.
Det er jo ulovligt.
Så venligst trÊk pengene når i sender varen.
Winni Aspholm

Jeg bestilte garn for 25 dage siden ogâŠ
Jeg bestilte garn for 25 dage siden og det er ikke kommet endnu.
Jeg har forespurgt om det, men får hver gang at vide at det kommer i nÊste uge.
DÃ¥rlig service!

Knittingroom.dk ããã®åç
Da garn og opskrift endeligt kom er detâŠ
Da garn og opskrift endeligt kom er det lÊkkert. Men vi skal vÊre lidt tÃ¥lmodig, mit kom efter 8 dage efter jeg havde bestiltð

Flot og dejlig garn.
Flot og dejlig garn.
Synes det var lidt lÊnge undervejs. Fra bestilling til modtagelse.

Knittingroom.dk ããã®åç
Hurtig levering og hurtigt svar pÃ¥âŠ
Hurtig levering og hurtigt svar på mail, da der var spÞrgsmål. Kan kun anbefale dette.

Knittingroom.dk ããã®åç
Hurtig levering. Der stod 3-5 dages levering, jeg modtog pakken på 3. dagen, super.

Knittingroom.dk ããã®åç
Super betjening af Margareta og hurtigâŠ
Super betjening af Margareta og hurtig levering. Helt tilfreds
Venlig hilsen Wivi

Knittingroom.dk ããã®åç
Bestilt mit garn for en uge sidenâŠ
Bestilt mit garn for en uge siden (altså uge 3) og kan se der nok fÞrst er levering uge 6, når jeg sporer varen. Kan se der i ordren står levering uge 5.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã