Jeg kan varmt anbefale denne virksomhed! De er meget servicemindet, svarer hurtigt på spørg- mål og overholder alle aftaler. Det har været en god oplevelse, at handle med Kontorplus. dk. Venlig... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wow, I am so impressed!! I bought a used Håg Capisco on DBA some years back for 2000 KR, and it was fine. But spending the extra money to get an absolutely BEAUTIFUL refurbished Capisco was worth it.... もっと見る
Sendte forespørgsel angående kinnarps kontorstol hvor jeg havde brug for nye armlæn, fik udsøgt hjælp fra Peter Hassing som ovenikøbet tog sig tid til at ringe mig op flere gange da jeg havde modtaget... もっと見る
企業が回答しました
Vi køber 2 renoverede kontorstole. Stolene ankommer som aftalt, hver overtrukket med 35 meter VitaVrap 😄 Desværre mangler den ene stol et hjul, så jeg kontakter firmaet, der sender et nyt hjul - al... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Kontorplus.dk er en online butik specialiseret i salg af kvalitetsbrugte kontorstole. Virksomheden fokuserer på at levere bedre brugte kontorstole af høj kvalitet, der kombinerer komfort, funktionalitet og holdbarhed. Med et dedikeret fokus på genbrug og bæredygtighed tilbyder Kontorplus.dk et miljøvenligt alternativ til traditionelle kontormøbler. Sortimentet omfatter et udvalg af nøje udvalgte kontorstole, der er blevet omhyggeligt renoveret for at sikre, at de opfylder høje standarder for både æstetik og ydeevne. Virksomheden stræber efter at imødekomme behovene hos en bred vifte af kunder, herunder virksomheder, hjemmekontorer og enkeltpersoner, der ønsker kvalitetskontorstole til konkurrencedygtige priser. Med fokus på bæredygtighed og genbrug bidrager Kontorplus.dk til at reducere miljøpåvirkningen af kontormøbler ved at give brugte stole nyt liv. Kundeservice og tilfredshed er centrale værdier for virksomheden, der stræber efter at skabe en bekvem og pålidelig online shoppingoplevelse for alle, der søger budgetvenlige og miljøvenlige kontorstole.
Håndværkerbyen 24, 2670, Greve, デンマーク
- 50 99 34 34
- kontakt@kontorplus.dk
- kontorplus.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Used HÅG office chair like new
Bought a used HÅG office chair that arrived within short time and in perfect condition, almost as new.
Imponerende service
Jeg bestilte 2 kontorstole. De ringede og sagde at var nogle muligheder for at få forskellige højder på gascylinderen til stolene.
Virkelig god service, og stolene var demo stole, så ud som nye 👍

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Kontorstolen kom hurtigt.
Fejl ved gaspatron blev hurtigt afhjulpet
kommer klart igen
god service og hurtigere levering end forventet.
meget flot produkt og klart fin til prisen. God Handel
Varen var som forventet og hurtig…
Varen var som forventet og hurtig levering. Alt i fineste orden.
Hurtig levering😃
Helt vild hurtig ekspedition
Helt vild hurtig ekspedition, ringede og spurgte til varen, fik billeder, bilstilte ig modtog kontorstolen næste morgen 👏👏😁
Godt produkt og fleksibelt levering
Jeg bestilte en Kinnarps kontorstol
Jeg bestilte en Kinnarps kontorstol. Peter Hassing ringende før levering og sagde, at han ville levere en stol med lidt lavere ryglæn - da den bestilte var i restordre. Han foreslog at komme forbi og udskifte ryglænet, når det rette var på lager. MEGET fin kundebetjening... Han kørte hjem til mig og leverede stolen. Stolen ser helt fin ud, og passer mig fint...så der er ingen grund til udskiftning.
Jeg kan kun anbefale Kontorplus.dk og det bliver ikke sidste gang, at vi bestiller.
Tak for en udsøgt kundebetjening.

Kontorplus.dk からの回答
En meget dejlig renoveret kontorstol…
En meget dejlig renoveret kontorstol til en helt rimelig pris
Leveret til tiden og løbende opdatering…
Leveret til tiden og løbende opdatering frem til leveringen. Brugte stole i god stand.
Perfekt oplevelse!
Jeg har længe ledt efter en ny brugt kontorstol til mit enmandsfirma og faldt tilfældigt over den her side gennem google. Godt udvalg, gode billeder, priser tæt på hvad man ser på DBA, men med moms jeg kan trække fra og gratis forsendelse. Jeg tjekkede herinde for at se om det nu også kunne passe, og det kunne det altså! Bestilt Onsdag aften, leveret Fredag formiddag. -Jeg sidder nu og skriver fra min nye, komfortable, bæredygtige stol, med et stort smil i hele femøren! Hurra!

Fantastisk kunderservice
Jeg havde for noget tid siden købt en brugt Håg kontorstol hos Kontorplus, med høj gaslift efter eget valg, men sad ikke helt ordentligt.
Efter aftale kiggede jeg forbi firmaet, og Peter skiftede gasliften til en mindre.
Jeg ville gerne betale "et eller andet", men Peter insisterede på at det var en del af kundeservicen.
Så tak! for rigtig god kundeservice, og god stil!
Hurtig og god service og stol inperfekt…
Hurtig og god service og stol inperfekt stand, købt som udstillingsmodel 👌🏻
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。