レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Varen kom flere dage forsinket. Intet svar nÃ¥r jeg skrev at det ikke lÊngere var aktuelt med varen eftersom jeg endte op med at kÞbe det i en fysisk butik. Venter stadig pÃ¥ krav om refusion, flere... もっず芋る

Jeg ved snart ikke hvor man skal begynde. Efter arbejde have placeret ordren tager det dem 2 dage at reagere. Et kort svar pÃ¥ mail efter flere henvendelser pÃ¥ sms og email. Krystallen blev dog... もっず芋る

Altid god og venlig service og godt og spÊndende udvalg. LÞbende gode tilbud. Denne gang skal jeg forbi butikken for fÞrste gang og hente min bestilling, da jeg er nysgerrig pÃ¥ at se denne. IÞvrigt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Utrolig skÞn og atmosfÊrisk lille butik med en hyggelig & serviceminded ejer 🌞🌞 Krystallerne som jeg kÞbte til en gave, blev modtaget med stor glÊde. IÞvrigt var stÞrrelsen og kvaliteten pÃ¥ krystal... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

KRYSTAL er en spirituel butik pÃ¥ Østerbro i KÞbenhavn. Vi har et kÊmpe udvalg af smukke krystaller, velduftende rÞgelse og fascinerende tarot- og englekort. Du kan naturligvis ogsÃ¥ bestille dine varer i vores webshop pÃ¥ www.krystal.dk. Vi sender dine varer samme sag eller vÊlg Click & Collect og kom ned i butikken og hent dine varer, nÃ¥r det passer dig.

3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

273件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Hurtig levering.
Men jeg var desvÊrre uheldig at pÊren sprang , da jeg tog lampen i brug.
Men ellers ok. Kunne godt tÊnke mig at der stod at der fÞlger med pÊre med ved kÞb af lampe.
Og så troede jeg faktisk at man kunne indstille lyset.

2025幎1月17日

Ikke eksisterende kundeservice

Jeg har egentlig modtaget en meget flot saltlampe, men jeg har modtaget forkert stik til selve lampen eller også er der fejl i beskrivelsen på hjemmesiden. Jeg har forsÞgt at komme i kontakt med kundeservice af flere omgange. Jeg har sendt to mails, skrevet en sms og forsÞgt at ringe, men de har lukket deres telefon og henviser til mail, som i Þvrigt lover besvaret inden for 24 timer, og efter halvanden uge har jeg fortsat ikke modtaget mail retur, ej heller i spam eller lign.
Heldigvis har de lang retur, så må overveje om den bare skal sendes retur og bestilles andet sted fra, men jeg kan have mine bekymringer om jeg så får svar på returneringen eller om pengene så går tabt..
Jeg ville egentlig gerne have givet mere end en stjerne for selve lampen er pÊn, og virker til at vÊre af god kvalitet, men ikke eksisterende kundeservice gÞr at jeg ikke kan bruge/har brugt produktet, hvorfor jeg ikke kan give dem mere. Ordrenummer 8368

Opdatering: 26 januar fÃ¥r jeg besked om at de sender en ny ledning, endelig. Ved modtagelse blev jeg desvÊrre skuffet. Modtaget er en ledning der har den manglende “dimmer funktion” til at indstille lysstyrken, som den fÞrste ikke havde, men denne er et amerikansk stik sÃ¥ stÃ¥r desvÊrre fortsat med et ledning jeg ikke kan bruge, trods de pÃ¥ hjemmesiden skriver dansk stik med dimmer funktion

2025幎1月6日

Fin oplevelse

Fin oplevelse. Hurtig ekspedition og flotte varer.

2025幎1月11日

Hej Annette
Tusind tak for de venlige ord og den flotte anmeldelse

Hurtig levering.

Jeg har handlet flere gange hos Krystal og alle gange har de sendt meget hurtig samtidig har deres produkter vÊret af en meget fin kvalitet så jeg er meget tilfreds.

2025幎1月10日

Hej Kim
Tusind tak for de venlige ord og din flotte anmeldelse. Det glÊder os meget, at du fÞler dig godt behandlet :)
Martin, Krystal.dk

Krystal er en fin hjemmeside

Krystal er en fin hjemmeside. Jeg har lige kÞbt et hjerte i rosaquartz. Jeg venter spÊndt pÃ¥ min ordre.godt nytÃ¥r🍟💕

2024幎12月31日

Hej Linette
Tusind tak for din fine anmeldelse - og Nytår til dig også :)

Jeg kÞbte 6 krystal armbÃ¥nd og 4 af dem

Jeg kÞbte 6 krystal armbånd og 4 af dem som de sendte var forkerte. De svarer heller ikke på mail.

2024幎12月6日

Hej Rebekka
Der er ingen under dit navn, der har bestilt krystalarmbånd hos Krystal.dk, og jeg har også tjekket vores indbakke, og vi har intet modtaget fra nogen med dit navn. Er du sikker på, at det er hos os, du har bestilt?
Hvis det mod forventning er tilfÊldet må du meget gerne skrive til os på hej@krystal.dk med dit ordrenummer, og så skal vi naturligvis lÞse dit problem

God hjemmeside

Hurtig levering. Meget fine lysestager jeg modtog. Vil klart benytte hjemmesiden igen en anden gang 😄

2024幎12月9日

Hej LÊrke
Tusind tak for de venlige ord og din flotte anmeldelse!
GlÊdelig jul til dig :)

VIRKER OVERHOVEDET IKKE!!

VIRKER OVERHOVEDET IKKE!!

Jeg bestilte deres lapiz lazuli sten, som sagde at de ville give mig en bedre dÞmmekraft - Men endte med at kysse min bedste ven dagen efter. Udover det gav de mig også mega meget diarré!!

2024幎10月27日

Hej Felix
Tak for din Êrlighed. Det lyder bestemt som om, du har haft en dårlig oplevelse. Jeg kan dog ikke se, at du nogensinde har kÞbt noget fra os, så din anmeldelse kommer noget bag på os.
Det skal dog ikke forhindre mig i at benytte lejligheden til at Þnske dig god bedring - og god vind fremover.

dårligste oplevelse lÊnge

Har sendt 4 mails.

Varen er ubrugelig pga manglende dele. De svare IKKE på hverken mails eller opkald.

2024幎7月1日

Hej Christina
Det er jeg sÞrme ked af at hÞre. Jeg vil meget gerne hjÊlpe dig, men kan ikke se, at der er bestilt noget under dit navn.
Kan jeg bede dig om at skrive til os igen på hej@krystal.dk, så skal jeg nok sÞrge for, at du får den hjÊlp, du har brug for.
Martin, Krystal.dk

Jeg synes de er rigtig fine

Jeg synes de er rigtig fine. God service og hurtig levering 👍🏌

2024幎11月6日

Hej Hanne
Det er jeg sÞrme glad for at hÞre. Tak for din anmeldelse af os :)
Martin, Krystal.dk

Det, man ser - og det, man får ....

Man har naturligt nok en forventning om, at det, man modtager, er det samme, som man har bestilt. Jeg bestilte 1 stk. Blomster Agat Palm Stone og 1 stk. Karneol krystal armbånd.
'Palm stone'n var af en noget ringere kvalitet end den afbildede på hjemmesiden, og karneol-armbåndet bestod ifÞlge foto af facetslebne perler i varierende nuancer; det modtagne var monokrome, glatslebne perler. Det ville vÊre ok, hvis man blev adviseret om dette, men det blev jeg så ikke.
Endelig var indpakningen for lemfÊldig; bare at hÊlde tingene ned i en boblekuvert er ikke ok.

2024幎10月30日

Hej Birgitte
Jeg er ked af, at din Agat Palm stone ikke levede op til dine forventninger. Hver sten er forskellig, og vi kan desvÊrre ikke afbilde dem alle ;)
Du er meget velkommen til at returnere stenen og få pengene tilbage. Hos os kan man nemlig altid fortryde sit kÞb :)

Fantastisk

Fantastisk

2024幎10月21日

Hej Jette
Det er godt at hÞre, at du havde en god kÞbsoplevelse

Hurtig levering 😜

2024幎10月14日

Krystal からの回答

Super, det er sÞrme godt at hÞre!
Tak for din anmeldelse Bruno

God og sÞd kundeservice

Havde bestilt en varer der var udsolgt, men blev kontaktet om det og kunne hurtigt vÊlge en anden varer.
Der var tilmed hurtig levering.

2024幎10月9日

Hej Iben
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er meget glade for, at kunne hjÊlpe dig, selvom din Þnskede vare var udsolgt :)

Hurtig betjening

Hurtig forsendelse og varerne (2 slebne prismer) i fin stand!😊👍

2024幎10月3日

Hej Esther
Det er dejligt at hÞre. Tusind tak for din fine anmeldelse :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。