Banner for kui.se

kui.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Mig passar det vÀldigt bra att studera pÃ¥ distans. Min upplevelse Àr att dom lÀrarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och vÀldigt goda kunskaper som d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Dessa distansstudier i all Àra Àr ett upplÀgg som nog passar mÃ¥nga att pÃ¥ papperet fÃ¥ sin kompetens, men upplever att den reella kompetensen men smÃ¥tt oseriösa valideringar och halvdana examinationer... もっず芋る

䌁業情報

5. 教育センタヌ

kui.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

KUI – Kompetens som gör skillnad

KUI Àr en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stÀrker individer, utvecklar arbetsplatser och bidrar till ett hållbart samhÀlle.

Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kÀnnas trygg, meningsfull och möjlig. Genom moderna lÀrmiljöer, engagerade lÀrare och nÀra samarbete med arbetslivet sÀkerstÀller vi att vÃ¥ra utbildningar Àr aktuella, kvalitetssÀkrade och relevanta – bÃ¥de idag och i framtiden.

Vad KUI erbjuder

• Vuxenutbildning (Komvux) – gymnasiala yrkesutbildningar för dig som vill börja arbeta inom vÃ¥rd och omsorg eller barn och fritid, yrkesvÀxla eller skaffa formell kompetens.
  • Yrkeshögskola (YH) – kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar för dig som redan Àr i arbetslivet och vill ta nÀsta steg till en mer avancerad yrkesroll.
  • Företagsutbildning (B2B) – kurser, uppdragsutbildningar, konferenser och webbutbildningar som stÀrker kompetensen hos chefer och medarbetare inom vÃ¥rd, omsorg och pedagogik.

Det som gör KUI unikt Àr vÃ¥r tydliga specialisering pÃ¥ utbildning inom yrken i vÃ¥rd och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet, tillsammans med ett genuint engagemang för bÃ¥de individ och samhÀlle. VÃ¥ra utbildningar ger kompetens som gör skillnad – för deltagarna sjÀlva, de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och Àldre de möter i sina yrkesroller.

Ansökan till våra YH-program Àr öppen

Studera till Specialistundersköterska eller Stödpedagog. Starta i aug!

優良

過去12か月のレビュヌ数: 69ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Tidigare elev

Jag gick undersköterskeutbildningen hos KUI i VÀxjö och tog examen 2022. Kort efter att vi elever var klara stÀngdes verksamheten ner.
Nu nÀr jag behöver dokument för att söka norsk auktorisation fÃ¥r jag ingen hjÀlp alls. KUI sÀger bara att de “inte kan hjÀlpa till”, medan kommunen hÀnvisar tillbaka till KUI eftersom de var utbildningsanordnare. Man skickas runt utan att nÃ¥gon tar ansvar.

Det kÀnns som att KUI gÀrna sÀljer utbildningar men inte bryr sig om eleverna efteråt. NÀr man vÀl behöver hjÀlp med viktiga handlingar som påverkar ens framtid och arbete inom vården finns inget stöd.

Det kÀnns också som att man bara får automatiska AI-/standardsvar hela tiden istÀllet för hjÀlp från en verklig person som faktiskt lÀser vad man skriver. I mina mejl står det redan tydligt vilken utbildning, skola och stad det gÀller, Àndå får jag svar om att jag ska kontakta samma mejladress igen som jag redan försökt kontakta otaliga gånger tidigare.

VÀldigt besviken på hur tidigare elever behandlas.

Edit/Uppdatering:
Jag har nu fÃ¥tt Ànnu ett standardsvar dÀr KUI Ã¥terigen skriver att de “inte kan hjÀlpa till”. Det Àr just detta som Àr frustrerande – offentligt sÀger man att man vill hjÀlpa, men i praktiken hÀnder ingenting.

2026幎5月26日

kui.se からの回答

Vi förstår att situationen kÀnns frustrerande och beklagar att du upplevt kommunikationen så :( Våra kundtjÀnstmedarbetare har varit i kontakt med dig och vi har nu Àven gått igenom historiken i mejlkonversationen. Vi ser att det varit svårt för oss att vara behjÀlpliga i din fråga. Vår verksamhetschef Àr involverad i Àrendet och vi kommer att återkoppla till dig via mejl för att fortsÀtta dialogen dÀr.

Är nu klar specialistundersköterska

Är nu klar specialistundersköterska inom vÃ¥rd och omsorg av Àldre och detta genom att gÃ¥ utbildningen via kui och det har varit en fantastisk upplevelse. Utbildningsledare och lÀrare som jag haft har verkligen funnits dÀr, varit lyhörda och lÀtta att fÃ¥ kontakt med. UpplÀgget har varit bra innehÃ¥llet lÀrorikt.

2026幎5月12日

kui.se からの回答

Tack för dina fina ord och för att du valt att studera hos oss. Det glÀder oss att höra att du haft en sÃ¥ positiv upplevelse och kÀnt stöd genom hela utbildningen till specialistundersköterska. Vi önskar dig stort lycka till framÃ¥t i vÃ¥rd och omsorg 💛

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med kursens innehÃ¥ll och

VÀldigt nöjd med kursens innehåll och kursens upplÀgg. Kommer definitivt lÀsa fler kurser på KUI.

2026幎5月7日

kui.se からの回答

Stort tack, Cordelia, för din fina recension! 💛 Det glÀder oss att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med oss.

Vi ser fram emot att få vÀlkomna dig tillbaka till fler kurser hos KUI framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Mig passar det vÀldigt bra att studera

Mig passar det vÀldigt bra att studera på distans. Min upplevelse Àr att dom lÀrarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och vÀldigt goda kunskaper som dom delat med mig. Man tar ansvar för sin egen utbildning.
Tack alla fantastiska lÀrare på kui.
Camilla student i Katrineholm

2026幎5月7日

kui.se からの回答

Stort tack, Camilla, för din fina recension! 💛 Det gör oss vÀldigt glada att höra att distansstudierna har passat dig bra och att du har kÀnt dig stöttad och vÀl bemött under din tid hos KUI.

Vi uppskattar dina fina ord om våra lÀrare och önskar dig all lycka framåt i din fortsatta resa!

Utbildnigen inom sÃ¥rvÃ¥rd hos Àldre Àr

Utbildnigen inom sårvård hos Àldre Àr de bÀsta jag har gjort ,fått mer kundskap och kunna hjÀlpa sjuksköterskan på arbetet och kunna underlÀtta för dom att lÀgga om sår .rekomenderar stakt denna utbilning på kui.

2026幎5月6日

kui.se からの回答

Stort tack, Annelie, för din fina recension! 💛 Det betyder mycket att höra att utbildningen inom sÃ¥rvÃ¥rd hos Àldre har varit sÃ¥ givande och att du kÀnner att den har stÀrkt dig i din yrkesroll.

Vi Àr glada över att du valt att studera hos KUI och uppskattar varmt att du rekommenderar utbildningen vidare!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra YH-utbildning med tydlig struktur och bra stöd

Jag Àr mycket nöjd med min YH-utbildning: Vård och omsorg av Àldre. LÀrplattformen Omniway var enkel att anvÀnda och fungerade vÀldigt bra. UpplÀgget på utbildningen var genomtÀnkt med relevanta och viktiga Àmnen. Det var också positivt att man kunde få både G och VG beroende på hur man presterade i sina skriftliga och fördjupade uppgifter.
Även om mÃ¥nga Àmnen gick in i varandra, vilket speglar verkligheten i arbetslivet, var det bra att de ÀndÃ¥ var uppdelade eftersom det gav en tydlig struktur i studierna.
Att studera på distans har fungerat utmÀrkt. Samtidigt krÀver det disciplin och eget ansvar, vilket jag upplevde som utvecklande. Jag rekommenderar också att gå ner i arbetstid under studietiden för att få bÀttre förutsÀttningar att hinna med studierna. Jag upplevde också att det var lÀttare att studera nu Àn nÀr jag var yngre, eftersom jag idag har mer erfarenhet från arbetslivet och kunde koppla studierna till arbetslivet.
De förinspelade förelÀsningarna i Teams var sÀrskilt uppskattade eftersom man kunde ta del av dem nÀr det passade, till exempel om man arbetade samtidigt. HalvdagsförelÀsningar var också ett bra upplÀgg, och jag uppskattade sÀrskilt hur förelÀsningarna direkt kopplades till kunskapskontrollerna. NÀrtrÀffarna via Teams fungerade smidigt.
Jag tyckte det var vÀldigt bra att vi fick göra en skriftlig rapport innan examensarbetet, eftersom det gav en tydlig förståelse för hur processen går till. Personligen valde jag att skriva rapportliknande texter i alla uppgifter, vilket gav mig bÀttre struktur och ett mer genomarbetat resultat. Referenshantering var till en början utmanande, men genom övning blev det en naturlig del av arbetet och något jag utvecklade en trygghet i.
Ett förbÀttringsområde Àr veckofrågorna. Jag hade önskat mer muntliga diskussioner istÀllet för grupparbete, då vissa klasskamrater inte deltog aktivt i samtalen.
LÀrarna och handledarna har varit mycket bra. Jag fick alltid snabba svar på mina frågor, vilket underlÀttade studierna och skapade en kÀnsla av trygghet.
Min LIA var det bÀsta jag har gjort under mina över 30 år inom vården. Jag Àr mycket tacksam för att jag fick den möjligheten.
Ett stort tack till alla lÀrare och vår handledare, och tack till en mycket bra skola. Jag kommer absolut att rekommendera utbildningen till andra.
Kristina P

2026幎5月6日

kui.se からの回答

Stort tack, Kristina, för din fina och generösa recension! 💛 Det gör oss verkligen glada att lÀsa om din upplevelse och att utbildningen har kÀnts bÃ¥de trygg, tydlig och utvecklande.

Vi uppskattar också att du tagit dig tid att dela så genomtÀnkta reflektioner. Det betyder mycket för oss. Extra roligt att höra att din LIA blev en så positiv och betydelsefull del av utbildningen.

Vi önskar dig all lycka framåt och tack för att vi fått vara en del av din resa!

En mycket bra kurs

En mycket bra kurs, har lÀrt mig massor.

2026幎4月30日

kui.se からの回答

Tack snÀlla för din fina feedback, Anette! Det gör oss sÃ¥ glada att du Àr nöjd med din kurs! 💛

Haft superbra 2 år på Kui . Tog examen Maj -25

Haft superbra 2 Ã¥r pÃ¥ Kui . LÀttnavigerat. Bra lÀrare. Tydlighet. Punktlighet. Stor trygghet och alltid bra hjÀlp vid behov , sÃ¥ nöjd 🀩💫🙏

2025幎5月26日

kui.se からの回答

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att du haft en sÃ¥ bra upplevelse hos oss under din tid. HÀrligt att du kÀnt bÃ¥de stöd och struktur hela vÀgen och stort grattis till examen! 🀩✚

5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd med hela utbildningen

Mycket nöjd med hela utbildningen. Hade Marit och Eva mest som lÀrare i VÀsterås. Båda hade bra lektioner och var tydliga nÀr dom rÀttade uppgifter. De praktiska övningarna var roliga och lÀrorika. Hade bra APL.

2025幎10月30日

Stort tack för din fina recension, Evelina! 💛

Vad roligt att höra att du Àr så nöjd med din yrkesutbildning hos KUI i VÀsterås. Vi blir extra glada att du uppskattade lektionerna, de praktiska övningarna och din APL. Dina fina ord om Marit och Eva tar vi sjÀlvklart vidare.

Vi önskar dig stort lycka till framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Jag uppskattade sÀrskilt hur kursen Àr strukturerat och engagerande lÀrare

Jag uppskattade sÀrskilt hur förelÀsningarna direkt kopplades till kunskapskontrollerna.

2026幎4月16日

Tack Jimmy, vad fint att lÀsa! 💛

Så roligt att du uppskattade upplÀgget och lÀrarna.

Vi önskar dig stort lycka till framöver!

Jag tycker att KUI Àr en bra skola

Jag tycker att KUI Àr en bra skola. Jag kÀnner mig mycket trygg hÀr och jag har en vÀldigt tålmodig och hjÀlpsam lÀrare. Jag Àr mycket tacksam och tycker att KUI Àr en bra skola.

2026幎4月7日

kui.se からの回答

Vad fint att lÀsa, tack för dina ord! 💛

Det gör oss glada att du kÀnner dig trygg och att du uppskattar din lÀrare.

Jag Àr vÀldigt nöjd hos KUI min

Jag Àr vÀldigt nöjd hos KUI min utbildning. efter som jag har fått mycket kunskaper. jag vet nu hur kan jag jobba i framtiden.

2026幎4月14日

Tack Daniel, vad hÀrligt att lÀsa! 💛

Vi blir glada att du Àr nöjd med din yrkesutbildning hos KUI och att du kÀnner att du fått med dig ny kunskap inför framtiden.

JÀttenöjd med kui

Jag Àr jÀttenöjd med min kurs och lÀrare! Uppgifterna var tydligt, jag har lÀrt mig mycket, kÀnns att jag valde rÀtt att lÀsa kursen med kui.

2026幎4月13日

Tack Victoria, vad fint att lÀsa! 💛

Så roligt att du Àr nöjd med din kurs och lÀrare hos KUI.

Bra skolan

KUI! Är en bra skolan som jag har rekommenderat till all mina vÀnner och kompisar och feedback Àr att de Àr nöjda. Bra lÀrare, som strÀvar för allas utveckling.

2025幎4月13日

Tack för din recension, Gloria. Vilka fina ord! 💛

Så roligt att du rekommenderar KUI vidare och att du uppskattar våra lÀrare.

5぀星のうち5の評䟡

Vill verkligen rekommendera att studera

Vill verkligen rekommendera att studera pÃ¥ KUI. Jag har snart avslutat en studie pÃ¥ 50%distans i tvÃ¥ Ã¥r, gick Àven i vinter en kortare kurs pÃ¥ 14 veckor. Duktiga lÀrare o bra kurskamrater. Snabb Ã¥terkoppling frÃ¥n lÀrare som Àr stöttande. FrÃ¥n att inte tro att jag kan studera till att hitta en studieteknik. 🀩😍

2026幎4月13日

Tack för din recension, Pernilla. Vilken fantastisk resa du delar med dig av! 💛

Det Àr verkligen roligt att höra att du trivts med KUI Yrkeshögskola och att du fÃ¥tt stöd frÃ¥n bÃ¥de lÀrare och kurskamrater. Att gÃ¥ frÃ¥n att tvivla pÃ¥ sin studieförmÃ¥ga till att hitta en egen studieteknik Àr en stor utveckling – starkt jobbat!

5぀星のうち5の評䟡

Bra utbildning med engagerade lÀrare

Jag Àr vÀldigt nöjd med min utbildning hos KUI. LÀrarna Àr engagerade, kunniga och ger bra stöd nÀr man behöver hjÀlp. KursupplÀgget Àr tydligt och gör det enkelt att följa med i studierna. Jag uppskattar också flexibiliteten och att man kan studera i sin egen takt. Kommunikation och information fungerar bra, vilket gör att man kÀnner sig trygg genom hela utbildningen. Rekommenderas verkligen till andra som vill studera hÀr!

2026幎4月12日

Tack för din recension, Jasmine. Vilka fina ord! 💛

Så roligt att du Àr nöjd med din vuxenutbildning hos KUI och att du upplever både stöd från lÀrarna och ett tydligt upplÀgg. Det gör oss också glada att du kÀnner dig trygg genom hela utbildningen och vill rekommendera oss vidare.

5぀星のうち5の評䟡

Ett smidigt sÀtt att förbÀttra sina

Ett smidigt sÀtt att förbÀttra sina kunskaper. Har fungerat utmÀrkt för mig.

Intressant kurs och kommer kolla vad mer jag kan lÀsa.

2026幎4月12日

Vad roligt att höra, Charlotte! 💛
HÀrligt att det fungerat sÃ¥ bra för dig – och kul att du vill lÀsa vidare hos oss!

5぀星のうち5の評䟡

Jag rekommenderar den hÀr skolan

Jag rekommenderar den hÀr skolan eftersom jag Àr nöjd med den, lektionerna genomförs och förklaras vÀl, uppgifterna förklaras.

2026幎4月11日

kui.se からの回答

Tack för dina fina ord, Esther! Det gör oss vÀldigt glada att du Àr nöjd med KUI och vill rekommendera oss vidare. 💛

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。