KUI â Kompetens som gör skillnad
KUI Àr en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet.
Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stÀrker individer, utvecklar arbetsplatser
och bidrar till ett hållbart samhÀlle.
Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kÀnnas trygg, meningsfull
och möjlig. Genom moderna lÀrmiljöer, engagerade lÀrare och nÀra samarbete med arbetslivet sÀkerstÀller vi
att vÃ¥ra utbildningar Àr aktuella, kvalitetssÀkrade och relevanta â bÃ¥de idag och i framtiden.
Vad KUI erbjuder
Vuxenutbildning (Komvux) â gymnasiala yrkesutbildningar för dig som vill börja arbeta inom
vård och omsorg eller barn och fritid, yrkesvÀxla eller skaffa formell kompetens.
Yrkeshögskola (YH) â kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar för dig som redan Àr i arbetslivet
och vill ta nÀsta steg till en mer avancerad yrkesroll.
Företagsutbildning (B2B) â kurser, uppdragsutbildningar, konferenser och webbutbildningar som
stÀrker kompetensen hos chefer och medarbetare inom vård, omsorg och pedagogik.
Det som gör KUI unikt Àr vår tydliga specialisering på utbildning inom yrken i vård och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet,
tillsammans med ett genuint engagemang för bÃ¥de individ och samhÀlle. VÃ¥ra utbildningar ger kompetens som gör skillnad â för deltagarna sjÀlva,
de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och Àldre de möter i sina yrkesroller.