Banner for kui.se

kui.se レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Är nu klar specialistundersköterska inom vÃ¥rd och omsorg av Àldre och detta genom att gÃ¥ utbildningen via kui och det har varit en fantastisk upplevelse. Utbildningsledare och lÀrare som jag haft har... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Mig passar det vÀldigt bra att studera pÃ¥ distans. Min upplevelse Àr att dom lÀrarna jag har haft har verkligen stöttat mig igenom allt. Ett professionellt bemötande och vÀldigt goda kunskaper som d... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Dessa distansstudier i all Àra Àr ett upplÀgg som nog passar mÃ¥nga att pÃ¥ papperet fÃ¥ sin kompetens, men upplever att den reella kompetensen men smÃ¥tt oseriösa valideringar och halvdana examinationer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med min utbildning hos KUI. LÀrarna Àr engagerade, kunniga och ger bra stöd nÀr man behöver hjÀlp. KursupplÀgget Àr tydligt och gör det enkelt att följa med i studierna. Jag uppsk... もっず芋る

䌁業情報

5. 教育センタヌ

kui.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

KUI – Kompetens som gör skillnad

KUI Àr en av Sveriges ledande utbildningsaktörer inom vård, omsorg, förskola, skola och fritidsverksamhet. Vi erbjuder branschanpassad utbildning och kompetensutveckling som stÀrker individer, utvecklar arbetsplatser och bidrar till ett hållbart samhÀlle.

Vi möter varje deltagare med respekt, tilltro och öppenhet. Hos oss ska utbildning kÀnnas trygg, meningsfull och möjlig. Genom moderna lÀrmiljöer, engagerade lÀrare och nÀra samarbete med arbetslivet sÀkerstÀller vi att vÃ¥ra utbildningar Àr aktuella, kvalitetssÀkrade och relevanta – bÃ¥de idag och i framtiden.

Vad KUI erbjuder

• Vuxenutbildning (Komvux) – gymnasiala yrkesutbildningar för dig som vill börja arbeta inom vÃ¥rd och omsorg eller barn och fritid, yrkesvÀxla eller skaffa formell kompetens.
  • Yrkeshögskola (YH) – kvalificerade yrkeshögskoleutbildningar för dig som redan Àr i arbetslivet och vill ta nÀsta steg till en mer avancerad yrkesroll.
  • Företagsutbildning (B2B) – kurser, uppdragsutbildningar, konferenser och webbutbildningar som stÀrker kompetensen hos chefer och medarbetare inom vÃ¥rd, omsorg och pedagogik.

Det som gör KUI unikt Àr vÃ¥r tydliga specialisering pÃ¥ utbildning inom yrken i vÃ¥rd och omsorg samt förskola, skola och fritidsverksamhet, tillsammans med ett genuint engagemang för bÃ¥de individ och samhÀlle. VÃ¥ra utbildningar ger kompetens som gör skillnad – för deltagarna sjÀlva, de verksamheter de arbetar i och de barn, vuxna och Àldre de möter i sina yrkesroller.

Ansökan till våra YH-program Àr öppen

Studera till Specialistundersköterska eller Stödpedagog. Starta i aug!

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 69ä»¶

レビュヌを曞く

KUI Stockholm

Jag Àr nöjd med min KUI utbildning i Stockholm.
Var lite rörigt under en period med en lÀrare på förelÀsningar men betyget blir Àndå 5 av 5 med tanke på min klasslÀrare och utbildningsledaren som alltid varit tydlig i sin kommunikation och jag har fått bra hjÀlp av dem båda.

Tack för din recension! 💛

Vad roligt att du Àr nöjd med din utbildning hos KUI i Stockholm. Det Àr ocksÃ¥ vÀldigt roligt att höra att du fÃ¥tt bra stöd frÃ¥n din klasslÀrare och utbildningsledare! 🌟

5぀星のうち5の評䟡

Kompetenta lÀrare, bra kurs upplÀgg, lÀrorik

Kompetenta lÀrare, otroligt bra kursplan, smidig möjlighet för kommunikation med lÀraren.

kui.se からの回答

Julia, det gör oss verkligen glada att du uppskattar bÃ¥de upplÀgget och stödet frÃ¥n vÃ¥ra lÀrare hos KUI 💛 Tack för din fina recension!

En mycket bra utbildning

En mycket bra utbildning, som Àr lÀrorik, med bra stöttande lÀrare.
Tycker att utbildningen varit bra i sin helhet.
Med vÀnlig hÀlsning

kui.se からの回答

Det gör oss verkligen glada att du haft en sÃ¥ bra helhetsupplevelse och kÀnt stöd frÃ¥n vÃ¥ra lÀrare. 💛

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr mycket nöjd med denna skola

Jag Àr mycket nöjd med denna skola. LÀrarna Àr mycket bra och arbetar hårt för elevernas utveckling och framsteg. Jag har sjÀlv utvecklats genom denna utbildning och har lÀrt mig mycket av mina lÀrare. Skolmiljön Àr varm, vÀnlig och mycket trivsam.

Jag vill rikta ett stort tack till denna skola🫶🏻🌞

Och ett stort tack till dig, Zeinab! 💛

Det gör oss verkligen glada att du har utvecklats under din tid hos KUI och att du upplevt både stöd och en trivsam miljö.

Tack för dina fina ord! ✹

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr verkligen nöjd med denna skola

Jag Àr verkligen nöjd med denna skola. Har lÀst både till undersköterska och snart har jag lÀst fÀrdigt specialistundersköterska. Bra stöd och rolig utbildning och intressant utbildning.

Vilken otrolig resa, Therese! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du har gått från komvux till yrkeshögskola hos oss och snart Àr fÀrdig specialistundersköterska. Så fint att höra att du kÀnt stöd lÀngs vÀgen och haft en både rolig och intressant utbildning.

Stort lycka till framöver! 💛

Professionella och kompetenta

Professionella och kompetenta
Rekommenderar varmt Kui

Tack för de orden, Martin! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du vill rekommendera KUI vidare.

🧑🏻‍🎓LÀrande🫶

Jag ser inte KUI som en organisation eller utbildningsanordnare men ser som en fakulteten. VÀldigt imponerande och intressant med fascinerande undervisningsmetoder via Teams och tydliga samsyns i Omniway som innehåller oerhört viktiga studier material som nyttas av elever med frÀscha uppdateringar. Som elev erkÀnner och kommer att lyckas mina studier tack vare mina kunniga lÀrare med kunskap inom lÀrandet
Stort tack 🙏 bÃ¥de till mina lÀrare och utbildningsledare till alla och tillgÀngliga stöd som sÀtter fokus och centrum eleverna.

kui.se からの回答

Ali, stort tack för dina fina ord! 🌟

Det gör oss verkligen glada att lÀsa hur du beskriver din upplevelse hos KUI. Att du uppskattar undervisningen via Teams, studiematerialet i Omniway och det stöd du fått från både lÀrare och utbildningsledare betyder mycket för oss.

Vi Àr glada att du kÀnner dig sedd och stöttad i dina studier. Stort lycka till framöver!

BÀsta skolan

BÀsta skolan! Om det inte vore för de fantastiska lÀrarna som leder klasserna ,skulle jag inte ha sådan entusiasm för att lÀra mig( specialistundersköterska utbildning)

Åh vad fint att lÀsa, Jolanta! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du trivs så bra med din specialistundersköterska utbildning hos KUI Yrkeshögskola. Att våra lÀrare skapar engagemang och lust att lÀra Àr något vi vÀrdesÀtter högt.

Stort lycka till framöver! 💛

5぀星のうち5の評䟡

Jag trivs vÀldigt bra hÀr

LÀraren Àr kompetent och jag trivs utomordentligt vÀl, vilket gör mig synnerligen nöjd. Jag rekommenderar varmt att fler övervÀger att påbörja sin utbildning hÀr.
Med vÀnliga hÀlsningar,
En elev

Vilka fina ord, Freweini! 💛

Det gör oss verkligen glada att du trivs så bra hos KUI och vill rekommendera oss vidare. Tack för att du delar med dig!

5぀星のうち5の評䟡

En mycket givande utbildning och bra

En mycket givande utbildning och bra lÀrare. Är sÃ¥ glad att jag gick denna utbildning som gett mig en specialiserad bas att stÃ¥ pÃ¥ och verktyg att hela tiden arbeta nyfiket pÃ¥ hur en verksamhet stÀndigt kan förbÀttras. Det salutogena förhÃ¥llningssÀttet har satt sig i ryggraden.

Åh vad fint att lÀsa, Lotte! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du upplevt utbildningen som så givande och att du fått med dig en stabil grund att stå på.

Och att det salutogena förhÃ¥llningssÀttet sitter i ryggraden – det tar vi som ett riktigt bra betyg 😉

Stort lycka till framöver!

En bra lÀrplattform

En bra lÀrplattform. TillgÀngligt lÀrare. StÀller man frågor gÀllande lÀxa får man snab svar och bra bemötande jag har gått flera Àn en kurs på distens hos kui. 100% nöjd.

HÀrligt att lÀsa, Ibrahima! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du Àr nöjd med Omniway, stödet frÃ¥n lÀrarna och bemötandet hos KUI. Extra roligt att du har valt att lÀsa flera kurser pÃ¥ distans hos oss. 💛

5぀星のうち5の評䟡

Bra upplÀgg pÃ¥ utbildningen psykisk

Bra upplÀgg på utbildningen psykisk ohÀlsa hos Àldre. HÀrligt med tid för reflektioner och diskussioner efter avslutad lektion.

Vad fint att lÀsa, Theresia! ✹

Det hÀr gör oss verkligen glada att höra. Reflektion och samtal Àr viktiga delar i vÃ¥ra YH-utbildningar hos KUI och vi uppskattar att du delar med dig. 💛

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit jÀttenöjd med hela

Jag har varit jÀttenöjd med hela utbildningen hos KUI.
UpplÀgget var helt på distans och digitalt, vilket passade mig utmÀrkt då jag arbetade heltid parallellt.
LÀrarna och ledningen Àr mycket trevliga, kunniga inom sina områden och alltid tillmötesgående. Det skapade en trygg studiemiljö och gjorde att man kÀnde sig vÀl omhÀndertagen under hela utbildningen.
Jag kan varmt rekommendera KUI till andra som söker en flexibel utbildning med hög kvalitet.

Vilka fina ord, Amra! 🌟

Det gör oss verkligen glada att du kÀnt dig trygg och vÀl omhÀndertagen under din utbildning hos KUI. SÃ¥ roligt att det flexibla upplÀgget passade dig och att du vill rekommendera oss vidare. 💛

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。