Jestem uczestnikiem kursu KursFluttera.pl i szczerze przyznajÄ, ÅŒe byÅ to jeden z najbardziej wartoÅciowych zakupów. Przede wszystkim platforma jest bardzo przejrzysta a kurs prowadzony jest tak, aby... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem po pierwszym miesiÄ cu kursu. Póki co wszystko jest w najlepszym porzÄ dku. MateriaÅy sÄ czytelne. Forma lekcji bardzo ciekawa jak zabawa, wciÄ ga i chce siÄ wiÄcej. Najfajniejsze chyba w caÅym ku... ãã£ãšèŠã
Siemka, no co tu duÅŒo gadaÄ ð CytujÄ c StanisÅawa Bareje: "Ale⊠popelina panie. On siÄ w ogóle na "programowaniuâ nie zna. WÅaÅnie o "programowaniu" rozmawialiÅmy, ani be ani me, no. KupiÅ sobie gdzie... ãã£ãšèŠã
Kurs merytorycznie hula na najwyÅŒszych obrotach, a charyzma Adama jedynie zachÄca do dalszych dziaÅaÅ wzglÄdem programowania....MoÅŒna by rzec, ÅŒe kurs zaszczepia w Tobie niesamowity zapaÅ!!! DziÄkujÄ,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
W programie ZostaÅ ProgramistÄ , nauczysz siÄ wszystkiego czego potrzebujesz, aby zatrudniÄ siÄ jako Junior Flutter Developer. ð¯ Program to nie tylko kurs online! Wchodzi w niego caÅa masa dodatków: â 12-moduÅowe lekcje wideo, z których nauczysz siÄ wszystkiego co musisz wiedzieÄ, aby zostaÄ programistÄ (kompletny Kurs Fluttera) + Certyfikat ukoÅczenia â DoÅŒywotni dostÄp do kursu - nie ma ÅŒadnych ukrytych dodatkowych kosztów, nie ma w tym ÅŒadnych subskrypcji â AKTUALIZACJE materiaÅów - w IT wszystko siÄ dynamicznie zmienia, wiÄc to jest MUST-HAVE. Inaczej nic Ci nie bÄdzie dziaÅaÄ Jakby tego byÅo sÄ teÅŒ bonusy: BONUS #1: DostÄp do prywatnej grupy kursantów BONUS #2: Cotygodniowe konsultacje na Zoomie ze mnÄ i z resztÄ uczestników kursu - bÄdziemy rozwiÄ zywaÄ wszelkie pytania i problemy z procesu nauki ð§âð BONUS #3: WymyÅlimy Ci pomysÅ na wÅasnÄ aplikacjÄ, która bÄdzie dobra na poczÄ tek dla Ciebie BONUS #4: Sekretny poradnik Jak Dobrze NapisaÄ CV Oraz PrzejÅÄ RozmowÄ RekrutacyjnÄ Na ProgramistÄ ð BONUS #5: Indywidualna pomoc z zatrudnieniem i wsparcie w pierwszych tygodniach pracy (!!!) - zweryfikujÄ Twoje CV, jak bÄdzie opcja to CiÄ polecÄ, a po zatrudnieniu pomogÄ Ci siÄ wdroÅŒyÄ. ðª A do tego fajna atmosfera, przyjaźnie, znajomoÅci i fajna zabawa ð€
é£çµ¡å
ul. Mickiewicza 8/29, 12-200, Pisz, ããŒã©ã³ã
- adam@kursfluttera.pl
- kursfluttera.pl
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeden z lepiej przygotowanych iâŠ
Jeden z lepiej przygotowanych i zrealizowanych kursów. ProwadzÄ cy w przyjemny sposób przekazuje wiedze i wszelkie szczegóÅowe informacje, które pozwalajÄ uzyskaÄ swoje pierwsze doÅwiadczenie z programowaniem. Cena kursu obejmuje nie tylko sam kurs, jak w innych przypadkach, ale równieÅŒ bieÅŒace aktualizacje, grupÄ innych, wspierajÄ cych siÄ nawzajem kursantów oraz pomoc prowadzÄ cego, do którego mozesz napisac ze wszystkim. WartoÅci dodane, których nie znajdziemy nigdzie indziej. DziÄki caÅoÅci i swojemu zaangaÅŒowaniu mamy jeszcze wiÄkszÄ motywacjÄ do dziaÅania. Polecam, ja bym podjÄÅa decyzjÄ o rozpoczÄciu ponownie!
Adam podchodzi bardzo powaÅŒnie do kursuâŠ
Adam podchodzi bardzo powaÅŒnie do kursu i stara siÄ wprowadzaÄ "bonusy" podczas jego trwania. Szybko opowiada na pytania i jest bardzo wyrozumiaÅy. Nie ÅŒaÅujÄ ani zÅotówki wydanej na kurs!
Bardzo dobry kurs
Bardzo dobry kurs!
NajwaÅŒniejsze zalety to:
- dobry kontakt z prowadzÄ
cym
- odpowiednie dostosowanie tempa nauki
- wspierajÄ
ca spoÅecznoÅÄ innych kursantów
Polecam :)
Polecam!
Jestem na poczÄ tku swojej przygody z programowaniem, kurs jest zbudowany z sekcji, które sÄ podzielone na lekcje podczas których jesteÅmy uczeni najwaÅŒniejszych podstaw. DziÄki temu jestem w stanie od razu przenieÅÄ naukÄ na praktykÄ, co w programowaniu jest bardzo waÅŒne. Sposób prowadzenia kursu jest bardzo przystÄpny, w razie pytaÅ zawsze moÅŒna wystÄ piÄ o pomoc do prowadzÄ cego jak i bieÅŒÄ cych w kursie udziaÅ kursantów. Kurs oceniam bardzo pozytywnie :)
Bardzo polecam
Bardzo polecam, wszystko wytÅumaczone i struktura kursu pozwala na zaznajomienie siÄ z tematem nawet jeÅli ktoÅ wczeÅniej nie miaÅ doÅwiadczenia z programowaniem. Lekcje moÅŒna przerabiaÄ w swoim tempie. ProwadzÄ cy Adam stara siÄ zaraziÄ nas pasjÄ do programowania :)
KursFluttera.pl
Naprawde bardzo fajny kurs, bardzo fajna spoÅecznoÅÄ i bardzo dobra cena w porownaniu do skilla z jakim konczysz kurs, dobra inwestycja w siebie!
Kurs polecam
Jak dla mnie kurs jest realizowany prawidÅowo. Dostaje siÄ solidne podstawy a nawet wiÄcej ÅŒeby nauczyÄ siÄ czym jest flutter. OczywiÅcie, trzeba poÅwiÄciÄ teÅŒ sporo czasu na poszukiwanie odpowiedzi na wÅasne pytania w celu tworzenia swoich aplikacji, ale tak samo jest w przypadku kaÅŒdego innego kursu. Z plusów jakie siÄ dostaje to: kurs jest po polsku (takÅŒe kaÅŒdy zrozumie), nie jesteÅmy zostawieni samemu sobie dziÄki dostÄpu do Slack'a kursowego, co zresztÄ w przyszÅoÅci moÅŒe znaczyÄ jeszcze wiÄcej (bÄdziemy mieli juÅŒ duÅŒe znajomoÅci w branÅŒy) oraz kurs jest aktualizowany jak i równieÅŒ co jakiÅ czas sÄ organizowane zoom'y gdzie uczymy siÄ czegoÅ nowego. TakÅŒe ja polecam, tym bardziej, ÅŒe udaÅo mi siÄ po tym kursie znaleÅºÄ pracÄ ;)
Mega kurs
DoÅÄ czyÅem do kursu jakoÅ w maju, nie majÄ c w ogóle pojÄcia o programowaniu. Na dzieÅ dzisiejszy potrafiÄ zbudowaÄ od zera jakÄ Å prostÄ aplikacjÄ, dziÄki wiedzy od Adama. Jestem mu bardzo wdziÄczny, i polecam wspóÅpracÄ z Adamem.
Polecam Adama i jego kurs!
Polecam Adama i jego kurs!
DÅugo zastanawiaÅem siÄ czego mógÅbym siÄ nauczyÄ i skÄ
d czerpaÄ danÄ
wiedzÄ. Dzisiaj wiem juÅŒ, ÅŒe wybór Adama i Fluttera byÅ jak najbardziej sÅuszny.
MoÅŒna zaufaÄ Adamowi w kwestii szkolenia, dodatkowo nauczy CiÄ jak najlepiej wypaÅÄ na rozmowie kwalifikacyjnej
Polecajka
Szczerze polecam wiedzÄ jakÄ
Adam prezentuje w postaci kursu, od razu da siÄ wyczuÄ, ÅŒe przygotowaÅ kurs rzetelnie i z mega dokÅadnoÅciÄ
, tak aby wszystko byÅo zrozumiaÅe dla laika. Jest naprawdÄ fajnie i rzeczowo wytÅumaczone, tak aby zÅapaÄ podstawy zajawki do programowania. JeÅli wkrÄcisz siÄ w ten kurs to sam/sama bÄdziesz dalej zgÅÄbiaÄ tajniki Flutter'a!
Do tego wszystkiego dochodzi sympatyczna i pomocna spoÅecznoÅÄ, która dodatkowo motywuje do dziaÅania.
Co waÅŒne, kurs caÅy czas siÄ rozwija i ulepsza. Nie dostajemy sztywnego produktu, a dostÄp do miejsca, które na bieÅŒÄ
co jest aktualizowane i idzie z duchem rozwoju technologii!
DziÄki za zaraÅŒenie zajawkÄ
do Flutter'a Adam, piÄ
tka!
Pierwsza edycja
PatrzÄ
c pragmatycznie zÅe opinie sÄ
dla MNIE dobre. Mniejsza przyszÅa konkurencja :). Jednak chcÄ byÄ uczciwy wobec Adama. Bo zawdziÄczam mu doÅÄ sporo juÅŒ w tym momencie.
Jestem kursantem z pierwszej edycji. Gdyby nie ten kurs raczej by mi siÄ nie udaÅo wejÅÄ do tego Åwiata. ChociaÅŒ podejÅÄ miaÅem kilka. Kursy na Udemy sÄ
fajne i nawet wykupiÅem jeden z Fluttera. Jednak w mojej opinii nic on by nowej osobie nie daÅ. Jest za duÅŒo miejsc, gdzie nowa osoba moÅŒe siÄ 'wywaliÄ'. I zostaje bez pomocy. Za nim wejdzie siÄ powaÅŒniej wiÄkszoÅÄ osób juÅŒ rezygnuje. TakÅŒe trzeba zobaczyÄ, ÅŒe inne kursy (z innymi jÄzykami) tego typu jak Adama kosztujÄ
10, 15+ tysiÄcy.
Dlatego warto siÄ zastanowiÄ. OczywiÅcie programowanie nie jest dla wszystkich.
MógÅbym jeszcze pisaÄ o innych plusach, jednak ta moja wypowiedź i tak jest dÅuga.
Kurs jest prowadzony w prosty iâŠ
Kurs jest prowadzony w prosty i przejrzysty sposób. ProwadzÄ cy wszystko dokÅadnie tÅumaczy, a takÅŒe moÅŒna siÄ do niego zgÅosiÄ z kaÅŒdym problemem i wspólnie szukaÄ rozwiÄ zania. Lekcje sÄ rozÅoÅŒone w taki sposób, ze przy duÅŒej iloÅci materiaÅu wszystko moÅŒna zrobiÄ bez poÅpiechu. StaÅy kontakt z Adamem to super sprawa, jak i równieÅŒ wspólna grupa dla kursantów, gdzie moÅŒna razem siÄ wspieraÄ. Jako poczÄ tkujÄ ca w tej dziedzinie nie spotykam wiÄkszych trudnoÅci podczas nauki
Polecam!
Polecam kurs Adama, wchodzÄ do Åwiata IT i w sumie mogÄ ÅmiaÅo powiedzieÄ ÅŒe dziÄki Adamowi odkryÅem swoje nowe hobby. Adam pokazuje krok po kroku jak zostaÄ programistÄ od zera. TÅumaczy zrozumiale i w razie jakiÅ nie jasnoÅci od razu jest w stanie pomóc. Organizuje równieÅŒ spotkania dodatkowe w których czÄsto sÄ omawiane najtrudniejsze tematy w celu dokÅadnego wytÅumaczenia. Nie mam ÅŒadnych uwag. Polecam!
Jak dla mnie kurs mega fajny
Jak dla mnie kurs mega fajny, prowadzÄ cy w razie problemów zawsze pomoÅŒe, dziÄki kursowi nauczyÅem siÄ programowania we Flutterze od podstaw. Lekcje nie wrzucajÄ ciÄ odrazu na gÅÄboka wodÄ tylko pozwalajÄ siÄ powoli zagÅÄbiÄ i chcieÄ wiÄcej . Polecam ;)
Bardzo polecam
Od kiedy wpadÅam na webinar kursu fluttera (w czerwcu 2022) zostaÅ mi zaszczepiony bakcyl na programowanie. ZaczynaÅam od zera, dlatego teÅŒ szczerze polecam osobom poczatkujÄ cym. Poza Åwietnie przygotowanymi materiaÅami spoÅecznoÅÄ jakÄ tworzymy online daje nam prawdziwego powera do nauki. Jak byÅam na webinarze o kursie to zastanawiaÅam siÄ czy to naprawdÄ jest moÅŒliwe ÅŒeby byÅo takie jak jest prezentowane? StwierdziÅam, ÅŒe choÄby byÅo w 50% takie jak siÄ zapowiada to i tak bÄdÄ bardzo usatysfakcjonowana. Realizacja tego kursu przeszÅa moje oczekiwania. Jestem w 3/4 kursu i jestem zachwycona bo faktycznie nie jest to taki kosmos jak myÅlaÅam. ZaczynaÅam od totalnego zera i jeÅli ktoÅ siÄ waha to szczerze polecam. Niemniej jednak, jak wszystko co nowe - kurs wymaga zaangaÅŒowania i czasu, bo w 2 tygodnie siÄ go nie przerobi i nie przyswoi caÅego materiaÅu.
O kursie
Hej, na samym poczÄ tku chciaÅbym powiedzieÄ ÅŒe jestem jednym z pierwszych kursantów i chciaÅbym siÄ podzieliÄ z wami mojÄ opiniÄ . UwaÅŒam ÅŒe kurs jest na bardzo wysokim poziomie, w sumie nie tylko kurs ale teÅŒ spoÅecznoÅÄ budowana przez Adama jest bardzo pomocna i motywujÄ ca to dalszego rozwoju. Adam oprócz samego kursu, pomaga ludziom w ich wÅasnych projektach, podpowiada róŌne rozwiÄ zania a na koniec pomaga przygotowaÄ siÄ do rozmowy kwalifikacyjnej. SpoÅecznoÅÄ jest teÅŒ mocno pomocnÄ , kaÅŒdy kto znalazÅ pracÄ podpowie i pomoÅŒe w wolnej chwili. Jak dla mnie kurs 10/10
Åwietnie poprowadzony kurs
Åwietnie poprowadzony kurs. WidaÄ, ÅŒe Adam bardzo stara siÄ pomóc w wyskakujÄ cych bugach ð do tego ÅwieÅŒa dawka wiedzy- nowinki ze Åwiata Fluttera dodawane na bieÅŒÄ co.
Mega pozytywnie zaskoczony :-)
Kurs jest prowadzony przez osobÄ z bogatym doÅwiadczeniem i ogromnÄ pasjÄ . Nie ÅŒaÅujÄ decyzji zakupu kursu.W latach szkolnych zraziÅem siÄ do programowania m.in przez nauczyciela który nie potrafiÅ przekazaÄ swojej wiedzy uczniom. DziÄki kursowi zmieniÅem swoje nastawienie do tej dziedziny.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zdobytÄ wiedzÄ . Nie ma dnia ÅŒebym nie myÅlaÅ o flutterze. Aktualnie pracujÄ nad swojÄ wÅasnÄ aplikacjÄ .
Marta
Kurs zakupiÅam juÅŒ rok temu i uwaÅŒam ÅŒe to byÅa Åwietna inwestycja w siebie.
ZyskaÅam mega zajawkÄ, która staram siÄ pielÄgnowaÄ a byÅo by to trudne bez takiego wzajemnego wsparcia i motywacji jakÄ
daje grupa zaczynajÄ
ca od tego samego poziomu ð Bardzo polecam kaÅŒdemu zielonemu, który chce nauczyÄ siÄ budowania aplikacji ð€©
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã