KursFluttera.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jestem uczestnikiem kursu KursFluttera.pl i szczerze przyznaję, ÅŒe był to jeden z najbardziej wartościowych zakupów. Przede wszystkim platforma jest bardzo przejrzysta a kurs prowadzony jest tak, aby... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem po pierwszym miesiącu kursu. Póki co wszystko jest w najlepszym porządku. Materiały są czytelne. Forma lekcji bardzo ciekawa jak zabawa, wciąga i chce się więcej. Najfajniejsze chyba w całym ku... もっず芋る

Siemka, no co tu duÅŒo gadać 😜 Cytując Stanisława Bareje: "Ale
 popelina panie. On się w ogóle na "programowaniu” nie zna. Właśnie o "programowaniu" rozmawialiśmy, ani be ani me, no. Kupił sobie gdzie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kurs merytorycznie hula na najwyÅŒszych obrotach, a charyzma Adama jedynie zachęca do dalszych działań względem programowania....MoÅŒna by rzec, ÅŒe kurs zaszczepia w Tobie niesamowity zapał!!! Dziękuję,... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

W programie Zostań Programistą, nauczysz się wszystkiego czego potrzebujesz, aby zatrudnić się jako Junior Flutter Developer. 💯 Program to nie tylko kurs online! Wchodzi w niego cała masa dodatków: ✅ 12-modułowe lekcje wideo, z których nauczysz się wszystkiego co musisz wiedzieć, aby zostać programistą (kompletny Kurs Fluttera) + Certyfikat ukończenia ✅ DoÅŒywotni dostęp do kursu - nie ma ÅŒadnych ukrytych dodatkowych kosztów, nie ma w tym ÅŒadnych subskrypcji ✅ AKTUALIZACJE materiałów - w IT wszystko się dynamicznie zmienia, więc to jest MUST-HAVE. Inaczej nic Ci nie będzie działać Jakby tego było są teÅŒ bonusy: BONUS #1: Dostęp do prywatnej grupy kursantów BONUS #2: Cotygodniowe konsultacje na Zoomie ze mną i z resztą uczestników kursu - będziemy rozwiązywać wszelkie pytania i problemy z procesu nauki 🧑‍🎓 BONUS #3: Wymyślimy Ci pomysł na własną aplikację, która będzie dobra na początek dla Ciebie BONUS #4: Sekretny poradnik Jak Dobrze Napisać CV Oraz Przejść Rozmowę Rekrutacyjną Na Programistę 📜 BONUS #5: Indywidualna pomoc z zatrudnieniem i wsparcie w pierwszych tygodniach pracy (!!!) - zweryfikuję Twoje CV, jak będzie opcja to Cię polecę, a po zatrudnieniu pomogę Ci się wdroÅŒyć. 💪 A do tego fajna atmosfera, przyjaźnie, znajomości i fajna zabawa 🀗

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Jeden z lepiej przygotowanych i

Jeden z lepiej przygotowanych i zrealizowanych kursów. Prowadzący w przyjemny sposób przekazuje wiedze i wszelkie szczegółowe informacje, które pozwalają uzyskać swoje pierwsze doświadczenie z programowaniem. Cena kursu obejmuje nie tylko sam kurs, jak w innych przypadkach, ale równieÅŒ bieÅŒace aktualizacje, grupę innych, wspierających się nawzajem kursantów oraz pomoc prowadzącego, do którego mozesz napisac ze wszystkim. Wartości dodane, których nie znajdziemy nigdzie indziej. Dzięki całości i swojemu zaangaÅŒowaniu mamy jeszcze większą motywację do działania. Polecam, ja bym podjęła decyzję o rozpoczęciu ponownie!

2021幎12月18日

Bardzo dobry kurs

Bardzo dobry kurs!
NajwaÅŒniejsze zalety to:
- dobry kontakt z prowadzącym
- odpowiednie dostosowanie tempa nauki
- wspierająca społeczność innych kursantów
Polecam :)

2022幎7月1日

Polecam!

Jestem na początku swojej przygody z programowaniem, kurs jest zbudowany z sekcji, które są podzielone na lekcje podczas których jesteśmy uczeni najwaÅŒniejszych podstaw. Dzięki temu jestem w stanie od razu przenieść naukę na praktykę, co w programowaniu jest bardzo waÅŒne. Sposób prowadzenia kursu jest bardzo przystępny, w razie pytań zawsze moÅŒna wystąpić o pomoc do prowadzącego jak i bieŌących w kursie udział kursantów. Kurs oceniam bardzo pozytywnie :)

2022幎10月31日

Bardzo polecam

Bardzo polecam, wszystko wytłumaczone i struktura kursu pozwala na zaznajomienie się z tematem nawet jeśli ktoś wcześniej nie miał doświadczenia z programowaniem. Lekcje moÅŒna przerabiać w swoim tempie. Prowadzący Adam stara się zarazić nas pasją do programowania :)

2021幎11月30日

Kurs polecam

Jak dla mnie kurs jest realizowany prawidłowo. Dostaje się solidne podstawy a nawet więcej ÅŒeby nauczyć się czym jest flutter. Oczywiście, trzeba poświęcić teÅŒ sporo czasu na poszukiwanie odpowiedzi na własne pytania w celu tworzenia swoich aplikacji, ale tak samo jest w przypadku kaÅŒdego innego kursu. Z plusów jakie się dostaje to: kurs jest po polsku (takÅŒe kaÅŒdy zrozumie), nie jesteśmy zostawieni samemu sobie dzięki dostępu do Slack'a kursowego, co zresztą w przyszłości moÅŒe znaczyć jeszcze więcej (będziemy mieli juÅŒ duÅŒe znajomości w branÅŒy) oraz kurs jest aktualizowany jak i równieÅŒ co jakiś czas są organizowane zoom'y gdzie uczymy się czegoś nowego. TakÅŒe ja polecam, tym bardziej, ÅŒe udało mi się po tym kursie znaleźć pracę ;)

2021幎12月14日

Mega kurs

Dołączyłem do kursu jakoś w maju, nie mając w ogóle pojęcia o programowaniu. Na dzień dzisiejszy potrafię zbudować od zera jakąś prostą aplikację, dzięki wiedzy od Adama. Jestem mu bardzo wdzięczny, i polecam współpracę z Adamem.

2022幎5月26日
5぀星のうち5の評䟡

Polecam Adama i jego kurs!

Polecam Adama i jego kurs!
Długo zastanawiałem się czego mógłbym się nauczyć i skąd czerpać daną wiedzę. Dzisiaj wiem juÅŒ, ÅŒe wybór Adama i Fluttera był jak najbardziej słuszny.
MoÅŒna zaufać Adamowi w kwestii szkolenia, dodatkowo nauczy Cię jak najlepiej wypaść na rozmowie kwalifikacyjnej

2022幎10月26日

Polecajka

Szczerze polecam wiedzę jaką Adam prezentuje w postaci kursu, od razu da się wyczuć, ÅŒe przygotował kurs rzetelnie i z mega dokładnością, tak aby wszystko było zrozumiałe dla laika. Jest naprawdę fajnie i rzeczowo wytłumaczone, tak aby złapać podstawy zajawki do programowania. Jeśli wkręcisz się w ten kurs to sam/sama będziesz dalej zgłębiać tajniki Flutter'a!
Do tego wszystkiego dochodzi sympatyczna i pomocna społeczność, która dodatkowo motywuje do działania.
Co waÅŒne, kurs cały czas się rozwija i ulepsza. Nie dostajemy sztywnego produktu, a dostęp do miejsca, które na bieŌąco jest aktualizowane i idzie z duchem rozwoju technologii!
Dzięki za zaraÅŒenie zajawką do Flutter'a Adam, piątka!

2022幎7月1日

Pierwsza edycja

Patrząc pragmatycznie złe opinie są dla MNIE dobre. Mniejsza przyszła konkurencja :). Jednak chcę być uczciwy wobec Adama. Bo zawdzięczam mu dość sporo juÅŒ w tym momencie.
Jestem kursantem z pierwszej edycji. Gdyby nie ten kurs raczej by mi się nie udało wejść do tego świata. ChociaÅŒ podejść miałem kilka. Kursy na Udemy są fajne i nawet wykupiłem jeden z Fluttera. Jednak w mojej opinii nic on by nowej osobie nie dał. Jest za duÅŒo miejsc, gdzie nowa osoba moÅŒe się 'wywalić'. I zostaje bez pomocy. Za nim wejdzie się powaÅŒniej większość osób juÅŒ rezygnuje. TakÅŒe trzeba zobaczyć, ÅŒe inne kursy (z innymi językami) tego typu jak Adama kosztują 10, 15+ tysięcy.
Dlatego warto się zastanowić. Oczywiście programowanie nie jest dla wszystkich.
Mógłbym jeszcze pisać o innych plusach, jednak ta moja wypowiedź i tak jest długa.

2021幎12月15日
5぀星のうち5の評䟡

Kurs jest prowadzony w prosty i

Kurs jest prowadzony w prosty i przejrzysty sposób. Prowadzący wszystko dokładnie tłumaczy, a takÅŒe moÅŒna się do niego zgłosić z kaÅŒdym problemem i wspólnie szukać rozwiązania. Lekcje są rozłoÅŒone w taki sposób, ze przy duÅŒej ilości materiału wszystko moÅŒna zrobić bez pośpiechu. Stały kontakt z Adamem to super sprawa, jak i równieÅŒ wspólna grupa dla kursantów, gdzie moÅŒna razem się wspierać. Jako początkująca w tej dziedzinie nie spotykam większych trudności podczas nauki

2022幎10月26日

Polecam!

Polecam kurs Adama, wchodzę do świata IT i w sumie mogę śmiało powiedzieć ÅŒe dzięki Adamowi odkryłem swoje nowe hobby. Adam pokazuje krok po kroku jak zostać programistą od zera. Tłumaczy zrozumiale i w razie jakiś nie jasności od razu jest w stanie pomóc. Organizuje równieÅŒ spotkania dodatkowe w których często są omawiane najtrudniejsze tematy w celu dokładnego wytłumaczenia. Nie mam ÅŒadnych uwag. Polecam!

2022幎4月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jak dla mnie kurs mega fajny

Jak dla mnie kurs mega fajny, prowadzący w razie problemów zawsze pomoÅŒe, dzięki kursowi nauczyłem się programowania we Flutterze od podstaw. Lekcje nie wrzucają cię odrazu na głęboka wodę tylko pozwalają się powoli zagłębić i chcieć więcej . Polecam ;)

Bardzo polecam

Od kiedy wpadłam na webinar kursu fluttera (w czerwcu 2022) został mi zaszczepiony bakcyl na programowanie. Zaczynałam od zera, dlatego teÅŒ szczerze polecam osobom poczatkującym. Poza świetnie przygotowanymi materiałami społeczność jaką tworzymy online daje nam prawdziwego powera do nauki. Jak byłam na webinarze o kursie to zastanawiałam się czy to naprawdę jest moÅŒliwe ÅŒeby było takie jak jest prezentowane? Stwierdziłam, ÅŒe choćby było w 50% takie jak się zapowiada to i tak będę bardzo usatysfakcjonowana. Realizacja tego kursu przeszła moje oczekiwania. Jestem w 3/4 kursu i jestem zachwycona bo faktycznie nie jest to taki kosmos jak myślałam. Zaczynałam od totalnego zera i jeśli ktoś się waha to szczerze polecam. Niemniej jednak, jak wszystko co nowe - kurs wymaga zaangaÅŒowania i czasu, bo w 2 tygodnie się go nie przerobi i nie przyswoi całego materiału.

O kursie

Hej, na samym początku chciałbym powiedzieć ÅŒe jestem jednym z pierwszych kursantów i chciałbym się podzielić z wami moją opinią. UwaÅŒam ÅŒe kurs jest na bardzo wysokim poziomie, w sumie nie tylko kurs ale teÅŒ społeczność budowana przez Adama jest bardzo pomocna i motywująca to dalszego rozwoju. Adam oprócz samego kursu, pomaga ludziom w ich własnych projektach, podpowiada róŌne rozwiązania a na koniec pomaga przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej. Społeczność jest teÅŒ mocno pomocną, kaÅŒdy kto znalazł pracę podpowie i pomoÅŒe w wolnej chwili. Jak dla mnie kurs 10/10

5぀星のうち5の評䟡

Mega pozytywnie zaskoczony :-)

Kurs jest prowadzony przez osobę z bogatym doświadczeniem i ogromną pasją. Nie ÅŒałuję decyzji zakupu kursu.W latach szkolnych zraziłem się do programowania m.in przez nauczyciela który nie potrafił przekazać swojej wiedzy uczniom. Dzięki kursowi zmieniłem swoje nastawienie do tej dziedziny.Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony zdobytą wiedzą. Nie ma dnia ÅŒebym nie myślał o flutterze. Aktualnie pracuję nad swoją własną aplikacją.

2021幎10月26日

Marta

Kurs zakupiłam juÅŒ rok temu i uwaÅŒam ÅŒe to była świetna inwestycja w siebie.
Zyskałam mega zajawkę, która staram się pielęgnować a było by to trudne bez takiego wzajemnego wsparcia i motywacji jaką daje grupa zaczynająca od tego samego poziomu 😊 Bardzo polecam kaÅŒdemu zielonemu, który chce nauczyć się budowania aplikacji 🀩

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。