Super nettbutikk som jeg virkelig kan anbefale. Ble litt tull med levering pga sykdom og logistikk, men det fulgte kundeservice opp pÃ¥ en fantastisk mÃ¥te. Mottok varen med budbil og varen var helt som... ãã£ãšèŠã
Bestilte kjelke i god tid fÞr jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om Ã¥ velge annen m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super kundeservice! Vi kjÞpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fÃ¥tt svar pÃ¥ telefon og det tar mange dager Ã¥ fÃ¥ svar pÃ¥ mail. Kvalitetstid er... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, mÞbler og parasoller.
Bogstadveien 52b, 0366, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- 23 65 24 24
- post@kvalitetstid.no
- kvalitetstid.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
Bestilte kjelke i god tid fÞr julâŠ
Bestilte kjelke i god tid fÞr jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om å velge annen modell som erstatning. Gjorde et valg og pakka ble da sendt 15.12. Vel framme her 17.12. Effektiv avslutning og "happy ending".

Kvalitetstid.no ããã®åç
Måtte purre på forsendelser to ganger
FÞrst fikk jeg ikke beskjed om at bestilt kalender ikke var på lager, selv om jeg hadde betalt. Den nye kalenderen vi bestilte og mottok, etter å ha purret på det, var Þdelagt. Da vi sendte den i retur for å få en ny, måtte jeg nok en gang purre på forsendelsen.

Kvalitetstid.no ããã®åç
God kvalitet og god sÞrvis!
Har alt man som kunde Þnsker seg rundt en handel. Dvs rask levering, solid produkt, og fantastisk god hjelp via kundesÞrvis pÃ¥ mail.ð

Uventet hjelp!
Hadde ved en feiltagelse bestilt dobbelt opp av varen, fikk en Mail fra kundeservice som ville sjekke om det stemte. God service i travle tider!

Kvalitetstid.no ããã®åç
Rask levering og flott produkt
Rask levering og adventskalenderen var enda finere i virkeligheten. Var skeptisk til nettsida siden jeg ikke har brukt den fÞr, men tok sjansen pga anmeldelser og mulighet for bruk av Klarna. Innfridde på alle måter, kalenderen er veldig fin og framstår å vÊre av god kvalitet.

Kvalitetstid.no ããã®åç
Fort levering og veldig god kvalitet
Fort levering og veldig god kvalitet! Veldig fornÞyd!

Kvalitetstid.no ããã®åç
God kundeservice i en garantisak
Sendte reklamasjon på et relativt dyrt produkt, halvannet år etter kjÞpet. Reklamasjonen ble behandlet raskt og med et resultat som jeg er strålende fornÞyd med; produktet utbedres på garanti til neste sesong. God og lÞsningsorientert kundeservice!

Produktet var som forventet
Litt dyrt. Produktet var som forventet. Rask og problemfri levering.

Anbefales ikke
Bestilte og betalte for et produkt som verken er behandlet, sendt eller refundert. Heller ikke fått svar fra kundeservice. Anbefaler å styre unna denne nettsida!

Godt produkt, lang levering
Likte produktet. Veldig godt produkt. Einaste negativ erfaring er leveringen. Spesial bestilling på dekor tok over en mnd levering, som skulle ta ca en uke.

BÃ¥de og...
Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fått svar på telefon og det tar mange dager å få svar på mail. Kvalitetstid er lite interessert i å finne ut hva som er skjedd. Det virker som om Kvalitetstid fungerer best når alt går på skinner, men ikke om det blir noe krÞll.

Reklamasjon
Hei
Jeg bestilte et produkt som jeg fikk i posten av dem og dessverre så begynte et problem men utrolig rask kundeservice òg forståelse på mitt problem sender de nytt til meg så raskt de kan.

Super kundeservice!
Super kundeservice!
Vi kjÞpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det vi så for oss og spurte om vi kunne returnere det.
Det var helt uproblematisk og veldig lett å kommunisere rundt.
Så om jeg skal handle tilsvarende produkter vil Kvalitetstid helt klart vÊre foretrukket valg.

Kvalitetstid.no ããã®åç
Produkter man ikke finner så mange andre steder
Spennende og bra utvalg av produkter man ikke finner så mange andre steder. Hurtig og riktig ekspedert.

God kundeopplevelse
Måtte gjÞre endringer på bestillingen og hadde travelt for å rekke å få utstyret til sommerfest. Ble fikset superraskt og sendt samme dag. Veldig god service!!