Kvalitetstid.no レビュヌ 138

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super nettbutikk som jeg virkelig kan anbefale. Ble litt tull med levering pga sykdom og logistikk, men det fulgte kundeservice opp pÃ¥ en fantastisk mÃ¥te. Mottok varen med budbil og varen var helt som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte kjelke i god tid fÞr jul (23.11). Gikk flere dager uten sporbar bevegelse. Det viste seg at Posten hadde rotet bort pakka. Frustrerende ventetid vil jeg nok si. Fikk tilbud om Ã¥ velge annen m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super kundeservice! Vi kjÞpte et produkt som ikke fungerte helt som det skulle, Kvalitetstid reagerte umiddelbart og sendte et nytt produkt til oss. Vi fant senere ut at produktet ikke var helt det... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bestilte to produkter. Det ene kom raskt og fungerte veldig bra. Det andre produktet har ikke kommet. Jeg har ikke fÃ¥tt svar pÃ¥ telefon og det tar mange dager Ã¥ fÃ¥ svar pÃ¥ mail. Kvalitetstid er... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌム専門店
  2. ガヌデン家具

圓該䌁業による蚘述

Vi har kvalitetsproduktene du trenger for kvalitetstid med venner og familie, eller på kontoret. Nettbutikk med inne- og utespill, byggesett, leker, mÞbler og parasoller.

連絡先

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk service!

Det var en sann fryd å prate med Geir som ordnet opp i bestillingen min og sÞrget for at jeg fikk akkurat det jeg trengte til en rimeligere pris! Raskt og effektivt også så personlig! Makan til service skal du lete lenge etter! Her skal det handles mer ja!
Mvh Ottar Lunde

2025幎7月1日

Kvalitetstid.no からの回答

Hei Ottar! Tusen takk for en utrolig hyggelig anmeldelse! 🌟 Det var en glede å hjelpe deg, og vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din her.

Du er alltid hjertelig velkommen tilbake. Vi gleder oss allerede til neste gang!

Ha en strÃ¥lende sommer videre ☀

Vennlig hilsen
Geir og hele teamet hos Kvalitetstid.no

Hvis topp kundeservice er 4/5 får

Hvis topp kundeservice er 4/5 får kvalitetstid 5/5. utrolig bra. Veldig god kvalitet på produktet også. Hvis du handler hos kvalitetstid så blir du tatt vare på av bedriften

2025幎6月12日

Kvalitetstid.no からの回答

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🙏 Det betyr mye for oss Ã¥ hÞre at bÃ¥de kundeservicen og produktkvaliteten lever opp til forventningene – og enda litt til. Vi Þnsker nettopp at alle som handler hos oss skal fÞle seg godt tatt vare pÃ¥, sÃ¥ det er utrolig hyggelig Ã¥ hÞre at det oppleves slik. Velkommen tilbake nÃ¥r du trenger mer kvalitetstid! ☀

5぀星のうち1の評䟡

Misvisende bilder, elendig service og skyhÞy pris

Jeg kjÞpte cornhole, og ble kraftig skuffet. Produktet var markedsfÞrt med bilde som viste to brett, altså det som i hele verden regnes som et normalt cornhole-sett. Men da pakken kom, inneholdt den kun ett brett.

Da jeg kontaktet kundeservice og gjorde oppmerksom pÃ¥ at presentasjonen var misvisende, fikk jeg fÞrst beskjed om at det var mitt problem og at de “alltid har solgt det slik”. Det til tross for at de endret produktteksten og la til “NB! Det er ett brett” etter min klage. Likevel nekter de Ã¥ erkjenne ansvaret, og skyver hele byrden over pÃ¥ meg som kunde.

Dette har vÊrt den dårligste kundeserviceopplevelsen jeg har hatt på lenge, preget av ansvarsfraskrivelse, bagatellisering og en holdning som rett og slett ikke hÞrer hjemme i 2025.

Jeg fraråder på det sterkeste å handle hos kvalitetstid.no, sÊrlig dersom du forventer et minimum av profesjonalitet og kundebehandling dersom noe går galt. Jeg anbefaler heller å handle fra wickedwoodgames.com, der får du to stk for prisen av én.

2025幎6月1日

Hei Trine!

Takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi forstår at produktet ikke levde opp til dine forventninger, og det beklager vi. Selv om det i produktbeskrivelsen ble oppgitt at man bestiller ett brett, ser vi i ettertid at bildet kunne ha skapt misforståelser. Derfor har vi oppdatert både bilde og tekst for å gjÞre det helt tydelig fremover.

Vi Þnsker alltid Ã¥ finne gode lÞsninger nÃ¥r noe ikke blir som forventet, og vi tilbÞd deg derfor full refusjon ved retur – til tross for at det var et spesialdesignet produkt.

Vi tar med oss erfaringen videre og setter pris på at du gjorde oss oppmerksom på hvordan produktet ble oppfattet. Det hjelper oss å bli bedre.

Med vennlig hilsen teamet i kvalitetstid.no

Godt utvalg

Godt utvalg. Rask levering.

2025幎5月26日

Kvalitetstid.no からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi jobber kontinuerlig utvalg og utsendelse. Takk for at du handler hos oss!

5぀星のうち1の評䟡

Godtar ikke VISA-kort

Godtar ikke VISA-kort. DET er en klar anbefaling om å styre unna.

2025幎5月24日

Kvalitetstid.no からの回答

Hei IngebjÞrg. Vi godtar Visa, Mastercard og Amex. I tillegg til Vipps og Klarna. Virksomheter kan også betale med faktura. Uheldigvis prÞvde du å betale med Visa akkurat i det vi byttet betalingsleverandÞr. Vi hadde problemer med å godta Visa og Mastercard noen dager, men dette er nå fikset.

5぀星のうち5の評䟡

Meget rask og god service!

2025幎4月23日

Kvalitetstid.no からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi jobber kontinuerlig med å vÊre så raske, imÞtekommende og hjelpsomme for våre kunder som mulig. Takk for at du handler hos oss!

Flott nettside

Flott nettside. Kort leveringstid. Veldig fornÞyd

2025幎3月24日

Kvalitetstid.no からの回答

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Vi har jobbet veldig mye med både nettsiden, som er under stadig videreutvikling (snart blir den ennå bedre!) og med utsendelse. De fleste bestillinger går ut samme dag som de kommer inn, dette jobbes det kontinuerlig med. Takk for at du handler hos oss!

5぀星のうち4の評䟡

Levering hadde en liten skade( og da

Levering hadde en liten skade( og da ble med det samme mindre morsomt opplevelse.

😅

2025幎2月19日

Kvalitetstid.no からの回答

Hei Hugo! Takk for vurdering. Om produktet du fikk levert av oss har en skade, er det en reklamasjonssak. Dette lÞser vi! Vanligvis ved å sende nytt produkt eller ved å gi refusjon av deler eller hele kjÞpsbelÞpet, avhengig av hvor stor skaden er. Ta kontakt med vår kundeservice via chat eller på post@kvalitetstid.no så ordner vi opp i dette.

Bra produkt

Enkelt å bestille, varen hel og fin, rask levering

2024幎12月27日

Kvalitetstid.no からの回答

Takk for hyggelig tilbakemelding, Ann Elin! Det setter vi stor pris på. Vi Þnsker deg masse kvalitetstid fremover. Godt nytt år, og hjertelig velkommen igjen. :-)

Veldig rask forsendelse

Veldig rask forsendelse. God produktomtaler. SeriÞst inntrykk.

2024幎11月25日

Kvalitetstid.no からの回答

Takk for god omtale, Arnfinn! Tusen takk for at du handler hos oss. Vi Þnsker deg en riktig god jul!

5぀星のうち3の評䟡

Spillet er bra

Spillet er bra, og leveringen var bra. Vi kommentere to forhold. Byggekvalitet. Det var dårlig stifting av de tre reilene i målområdet. Dette fÞrte til å reilene ikke lå fast mot "banen" og lokket ikke gikk skikkelig igjen, og brikker slag rundt. Jeg har tatt ut stiftene som var dårlige og satt inn små treskruer som gir hos stÞtte. Det andre var at blokk og pulver var pakket i plast - det var bra - men lagt under spillet. Slik at pulver flasken var klemt sund. Fikk berget det meste av pulveret, men legg det heller oppe i brettet

2024幎11月21日

Kvalitetstid.no からの回答

Hei Knut! Tusen takk for tilbakemelding. Ikke bra at stiftene var lÞse, dette skal vi ta opp med produsenten. Men sporty gjort av deg å fikse det selv! Så skal vi ta opp med gutta på lageret at de pakker pulver oppi brettet. Det er nok det de pleier å gjÞre også, men det kan gå litt fort i svingene av og til. Vi sender deg et gavekort som takk for hjelpen.

SuperfornÞyd

Rask levering. Flott produkt.

2024幎10月22日

Kvalitetstid.no からの回答

Tusen takk for tilbakemeldingen! Pucket er kvalitetstid! Vi Þnsker deg hjertelig velkommen tilbake. :-)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。