Hele mooie sieraden. Communicatie ook heel erg fijn en snelle reactie tijd. De verzending was vlekkeloos en de verpakking ook heel erg schattig. Ga er zeker vaker bestellen.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Per toeval via insta opeens ontdekt! Snelle levering, mooie website, helemaal leuk. Ik zou zeker nog een keer bestellen!
Heeel blij met de oorbellen die ik heb besteld!! Binnen 8 weken was een van de twee helaas afgebroken, maar nadat ik hierover had gemaild kreeg ik binnen drie werkdagen een nieuw setje hiervan bij mij... ãã£ãšèŠã
Echt terecht 5 sterren voor la-pipe!! Allereerst standaard top kwaliteit, open en eerlijke communicatie, maar bovenal: geweldige service! Mijn oorbel was kwijtgeraakt doordat ik constant de achterka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij La Pipe streven we naar een eenvoudig doel: het aanbieden van mooie stainless steel sieraden voor iedereen. Onze toewijding aan kwaliteit staat centraal in alles wat we doen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super mooie oorbellen ontvangen
Super mooie oorbellen ontvangen, helaas het sluitinkje afgebroken. Een mailtje gestuurd en direct nieuwe ontvangen, top klantenservice!
Mijn oorbellen waren verkleurd en hadâŠ
Mijn oorbellen waren verkleurd en had een mailtje gestuurd, voor dat ik het wist had ik al nieuwe in de brievenbus gekregen! Echt top.
Geweldige klantenservice!
Ik heb in november 2024 een kettinkje besteld van La Pipe, helaas is deze laatst geknapt en was hij niet meer te maken. Ik stuurde een mailtje met de vraag of ze een kettinkje van vergelijkbare lengte op de site verkochten zodat ik deze opnieuw kon bestellen. Tot mijn verbazing kreeg ik gratis een nieuwe opgestuurd. Echt ontzettend goede service!
Een woord: AMAZING!
Een woord: AMAZING! Ik had twee hele gave armbanden besteld en waren binnen no time binnen! Een armband was een beetje beschadigd en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Super mooie kwaliteit, en top klantenservice! Ben echt heel erg over LaPipe te spreken, zou het aan iedereen aanraden!
Aanrader!
Zalige juwelen! De kwaliteit is top â ik heb er nog nooit problemen mee gehad. Onlangs was er iets misgelopen bij DHL toen ik een juweeltje bestelde, maar de verkoopster heeft dat super snel en goed opgelost. Ik kreeg quasi meteen een lieve reactie en mijn bestelling was er daarna in no time. Echt een perfecte service! Zeker een aanrader!
Goede kwaliteit sieraden en snelleâŠ
Goede kwaliteit sieraden en snelle service! Mega tevreden!
Eerste ketting was defect en toen snelâŠ
Eerste ketting was defect en toen snel een nieuwe goede opgestuurd gekregen! Heel fijne service en goede ketting
Geweldige service
Geweldige service! Binnen een dag waren de producten binnen en kreeg er ook nog gratis leuke producten bij. Super tevreden!
Sieraden zijn prachtig en ze zittenâŠ
Sieraden zijn prachtig en ze zitten lekker. Top merk
Erg fijne dienstverlening
Erg fijne dienstverlening: Bij mijn retourmelding is er een ketting verloren gegaan. Het warenhuis had hem niet ontvangen. Terwijl ik hem echt op de post heb gedaan. Toch geld terug gekregen
Ik kocht onlangs 3 juwelen bij La Pipe.
Ik kocht onlangs 3 juwelen bij La Pipe.
Alles met betrekking tot het bestellen en leveren verliep vlot en zeer goed.
Bij het ontvangen was ik enorm tevreden met de kwaliteit van de juwelen.
Helaas waren er 2 juwelen die te klein waren voor mij, hierbij heb ik een fantastische oplossing voor ontvangen.
Enorm behulpzaam ten opzichte van de klanten, direct vriendelijk antwoord ontvangen en onmiddellijk geholpen geweest.
Goed bedrijf, succes in de toekomst.
Klantenservice
Ik heb 2 paar oorbellen gekregen voor mijn verjaardag, super blij mee! 1 set ging best snel kapot, verder een hele fijne (en snelle) klantenservice. Ik kreeg na een paar dagen een nieuwe set binnen en de kwaliteit is top ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã