レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Snelle reactie op contact voor ik iets had besteld. Maar na de bestelling en betaling enerzijds geen levering binnen de termijn die ze zelf opgeven, geen proactive communicatie over vertraging (zoal... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

5぀星のうち1の評䟡

Besteld op bol.com Lakro chrome out set voor een chrome delete van een klant. resultaat? lakro leverd niet op de afgesproken tijdstip nooit toegekomen vervolgens contact opgenomen met bol.com... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een bestelling geplaatst via de webshop van een product die niet voorradig was, logisch met zo een gigantische keuze dat ze niet alles op stock hebben. Na enkele dagen geen verzendbevestigin... もっず芋る

䌁業情報

1. ハむファむ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Lakro autostyling heeft alles op het gebied van audio en autostyling.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Grote oplichters en klanten aan het besodemieteren.

Grote oplichters! Wij hebben een Lakro wooferkist gekocht met twee woofers, nu was deze al binnen een half jaar stuk. Teruggegaan, eigenaar totaal niet mee werkend, schuift de schuld in de schoenen vd koper. Kan wel terug gestuurd worden maar is altijd op kosten vd koper, want garantie zit er blijkbaar niet. In deze kist hoort een dubbele woofer te zitten, bij het openmaken vd kist zit er uiteindelijk 1 werkende woofer in, de ander is een loze box zonder magneet en aansluiting. Eigenaar en totaal niet klantvriendelijk en te lui om goed advies te geven.

2024幎7月20日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede winkel met goede service

Zeer goede winkel met enorm fijne service! Al meerdere malen geweest zowel voor eigen auto als voor vrienden en telkens weer goede adviezen. Afgelopen week iets online besteld dat op voorraad zou moeten zijn, maar wat niet zo bleek te zijn, dus even gebeld. Werd direct opgepakt en opgelost, zelfs telefonisch goede service! Volgende keer weer Lakro!

2024幎7月10日

Een bestelling gedaan op 4 maart 2024

Een bestelling gedaan op 4 maart 2024 en op de website stond vermeld levering binnen 24/48 uur.
Vandaag 10 maart nog niets ontvangen en na vele pogingen om te bellen waarop nummer niet te bereiken is/niet bereikbaar een mail gestuurd waarop niet gereageerd wordt.

Denk dat het tijd wordt om aangifte te doen of ff langs meneer te gaan voor babbeltje als je weet wat ik bedoel.
Meestal is dat de beste methode volgens eigen ervaring.

2024幎3月4日

Geen geld na retourzending

Eerst ging de communicatie redelijk goed, had mijn pakket binnen gekregen ookal waren ze die vergeten, helaas waren de speakers die ik besteld had niet goed voor mijn auto, hierdoor heb ik ze teruggestuurd. Nadat ik een email had gekregen dat mijn retourzending was ontvangen kreeg ik helemaal niks meer te horen, wacht ondertussen al bijna anderhalf maand op mijn geld en heb ookal een aantal mails gestuurd zonder er iets op terug te krijgen. Bestel hier niks want je krijgt je geld niet terug!!!

2023幎10月17日
5぀星のうち1の評䟡

Radio met navigatie en camera besteld

Radio met navigatie en camera besteld . Deze verliest steeds zn geheugen , bij nader bekijken van de kabelboom die bij de radio zit zie ik dat er draden afgeknipt zijn en een draad aan elkaar gemaakt is (blauw en rood) . Dus is deze al gebruikt geweest . Met andere woorden 2e hands . Na verschillende keren bellen en appen met foto s geen gehoor . Met andere woorden graag veel geld verdienen en service ho maar

2023幎4月21日
5぀星のうち1の評䟡

Malafide bedrijf. Pas op.

Via BOL.com brengt dit bedrijf artikelen aan de man, maar in lege dozen. Een antenne van 41 cm kan bijvoorbeeld nooit in een klein doosje, en pas na 2 weken; nee, lege doos. Telefoon is een 06 wat niet opneemt. Adres klopt niet. Mail werkt niet. Kortom: nep, oplichters.

2023幎4月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス