レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Varning! Oseriöst och opÃ¥litligt företag. Handla inte hos Lamportillallt. Fick ingen som helst Ã¥terkoppling efter lagd bestÀllning och hörde av mig efter 2 veckor, fick dÃ¥ mailsvar frÃ¥n ett AI-verk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag bestÀllde lampor i början av april och har fortfarande inte fÃ¥tt nÃ¥gon leverans. Har kontaktat företaget tvÃ¥ gÃ¥nger via Whatsup och Mail men bara fÃ¥tt ett AI svar pÃ¥ hollÀndska. Vilket bara sa at... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde lampor och luciakrona och leveransen dröjde sÃ¥ lÀnge att luciakronan kom efter lucia (bestÀllde tvÃ¥ veckor innan och det stod att allt fanns pÃ¥ lager och skulle levereras snabbt) dessutom ha... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte LED-lampor som ska hÃ¥lla mÃ¥nga Ã¥r enligt deras beskrivning. Har en lampa som inte funkar lÀngre och har börjat flimra konstant och har haft det knappt 1 Ã¥r. De andra lampor kommer sÀkert börjar... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Absolut mer Àn uruselt företag!

Absolut mer Àn uruselt företag!
Lamporna håller i nån vecka bara!!!!
Köpte för över 800 kr och de bara går sönder, men det Àr helt normalt enligt sÀljaren!?!
KÖP INTE AV DENNA FIRMA

2023幎12月28日

Lamportillallt からの回答

Hej, du fick ett generellt svar av oss dÀr vi förklarar olika egenskaper hos olika slags ljuskÀllor. Har vi problem med en artikel sÃ¥ behÃ¥ller vi inte den i sortimentet, det Àr ju sjÀlvklart. Du köpte mÃ¥nga olika artiklar men alla var glödlampor som har sÀmst hÃ¥llbarhets egenskaper och vi byter inte ut dem efter fyra mÃ¥nader. (StÃ¥r en glödlampa med medellivslÀngd 1000 timmar pÃ¥ dygnet runt sÃ¥ blir det 41 dagar). Är livslÀngd en viktig egenskap vÀlj LED lampor i stÀllet.

Varning...

Nej tack till Lamportillallt! BestÀllde ljuskÀllor som flackar vid strömpikar, fick förklaringen att det inte Àr något fel och lamportillallt sa att dem varit i kontakt med tillverkaren Unison AB. Det visade sig att dem inte alls hade kontaktat dem utan jag blev hjÀlpt av Unison direkt istÀllet med ett motstånd som finns. Och Lamportillallt hÀvdade att jag inte hade någon reklamationsrÀtt på ljuskÀllorna och dem ljög att dem kontaktat tillverkaren.
Dessutom anvÀnder dem vÀnner och bekanta för att lÀmna bra omdömen. Rekommenderas absolut inte!!

2023幎12月13日

Lamportillallt からの回答

Ja, det Àr ju det hÀr med nÀtet och att man skriva precis vad som helst. Vi har inte kommit överens, det stÀmmer. Resten Àr oriktigt.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra kommunikation. Jag blev orolig att det var något trasig i paketet, men det var vÀlpackat och det var godis som for omkring lite för sig sjÀlva. Roligt. Rekommenderas varmt.
Tack!

2023幎12月12日

Extremt vÀlsortertimenterade.

Extremt snabb leverans (vÀlj Schenker eller DHL).
VÀldigt stort sortiment.
De har tom E12-lampor. Det har ingen annan i Sverige.
De har ljusstarkare varianter av vanlig lampor.
Kommer köpa alla lampor hÀrifrån i fortsÀttningen.
Man fick dessutom godis med i paketet.

2023幎10月26日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde 4 glödlampor till bilen.

BestÀllde 4 glödlampor till bilen.
10 dagar senare Àr dom fortfarande inte postade.
Hade jag vetat det hÀr så hade jag valt ett annat företag.

2023幎8月4日

Lamportillallt からの回答

Hej, jag tror inte du uppmÀrksammade att vi anger leveranstiden till en vecka nÀr man vÀljer PostNord. PostNord hÀmtar endast en gång i veckan hos oss. Om man vÀljer Schenker eller DHL har vi löfte om att skicka inom 24 timmar vardagar.
I ditt fall tog det några dagar extra då vi inte hade tillrÀckligt i lager. Du fick ett mejl med den informationen.

5぀星のうち1の評䟡

Köpte solcellsslinga i början på juni.

Köpte solcellsslinga i början på juni.
Slutade fungera nÀr regnet kom. Blev ombedd att sjÀlv skruva isÀr och kolla om batteriet var dåligt eller om det kommit in fukt vilket Àr mÀrkligt , det Àr vÀl inte kundens sak att göra.
Skulle fÃ¥ retur men det blev sÃ¥ krÃ¥ngligt dÃ¥ vi inte hade en skrivare tillgÀnglig, samt en slinga som kostade 187kr kunde vi fÃ¥ betala ytterligare 150 kr för frakt om de lyckades fÃ¥ igÃ¥ng slingan, kÀndes osÀkert att skicka tillbaka. DÃ¥lig stil att inte bara skicka en ny slinga👎

2023幎7月7日

Lamportillallt からの回答

Vi har specialiserat oss på belysning och erbjuder gratis rådgivning både före köp och efter köp. Reklamation gÀller endast ursprungliga fel, fabrikationsfel och dÀrför brukar vi stÀlla några kontrollfrågor i all vÀlmening så att man inte i onödan skickar en artikel fram och tillbaka med kostnader som följd. De 150kr Àr för att tÀcka frakt tur och retur samt vår hantering (vilket det ju egentligen inte tÀcker). Det var alltså dina pengar vi var lite rÀdda om i fall det nu inte var ett fabrikationsfel.

5぀星のうち1の評䟡

Godtar ej reklamation nÀr produktbild inte stÀmmer överens med mottagen produkt

BestÀllde LED lampor som nÀr jag fick dem inte alls motsvarande bilden på produkten vid bestÀllningen. Butiken medger att bilden Àr "lite otydlig" men skyller ifrån sig att dom anvÀnt bild från leverantörern och sÀger att det Àr mitt fel att det blivit fel eftersom jag inte kollat tillrÀckligt noga i specifikationen och menar att jag borde insett att det var fel modell.

Dom accepterar dÀrmed inte reklamationen. Jag kan fortfarande returnera enligt ångerrÀtten men butiken betalar inte tillbaka fraktkostnad och jag får sjÀlv stå för returfrakt.

2023幎6月27日

Helnöjd!

MÃ¥nga blandade betyg ser jag.
I mitt fall Àr jag helnöjd!
Snabb leverans, allt var som det skulle och retursedel fanns med i paketet om något skulle ha varit fel.

2023幎3月9日

VÀlj någon annan

NÀ, handla inte hÀr! Ett företag som tycker det Àr viktigare att hÀvda sin rÀtt Àn art ha nöjda kunder slipper i alla fall ha mig som kund.

2023幎2月19日

Lamportillallt からの回答

Hej Lars, Om man t ex missat information i produkttexten som gör att man inte kan anvÀnda artikeln som man tÀnkt, då kan man nyttja sin ångerrÀtt och få pengarna tillbaka för artikeln. Vi står dock inte för returfrakten, det gör vi endast om det Àr fel på produkten eller att vi skickat fel osv. Hoppas det finns förståelse för det.

5぀星のうち2の評䟡

Lögner och bedrÀgeri

För det första, köp inte lampor från lamportillallt.se. Jag bestÀllde två stegdimbara led-glödlampor varav den en började flimra och glappa efter bara några dagar.

NÀr jag kontaktade kundtjÀnst om reklamation ville de först ha en video på glödlampan. NÀr jag skickade den menade de att det var problem med armaturen eftersom glödlampan var innesluten i den. Jag kontaktade tillverkaren för att fråga om det verkligen kunde stÀmma. De garanterade mig att deras lampor funkar med en sådan armatur. Först då gick lamportillallt med på att reklamera. Slutsats, de ljög alltså om armaturen och led-lampors kÀnslighet för att jag inte skulle reklamera.

Jag skickar in lampan och vÀntar. Efter ett tag får jag tillbaka exakt samma paket, med exakt samma tidningspapper i som jag skickade (det Àr vÀl ett visst hållbarhetstÀnk i det kanske, men Àndå...). Jag tror att jag har fått tillbaka min gamla glödlampa, men som tur Àr så Àr det en ny. Den fungerar fortfarande och jag håller tummarna för att den ska göra det.

I sitt mail nÀr de skriver att de tagit emot reklamationen skriver de att jag i fortsÀttningen kommer att behöva ha kontakt med tillverkaren om problem uppstår. Jag svarar att de inte kan bli av med sitt ansvar som återförsÀljare. KundtjÀnsten Àr undermåligt informerad om lagarna för reklamation och företaget direkt instÀllt på att utnyttja köpare som inte kan konsumentköplagen.

I slutÀndan har jag två fungerande lampor, dÀrav inte det allra lÀgsta betyget. Men, som sagt, anvÀnd er inte av lamportillallt.se oavsett priset.

2022幎12月12日

Lamportillallt からの回答

Hej Joseph, vi vÀljer det korta svaret på det hÀr Àrendet. Man kan inte utkrÀva garanti eller reklamationsansvar vid fel anvÀndande av produkten. Vi skickade dig ny lampa av goodwill.

5぀星のうち1の評䟡

TyvÀrr rekommenderar jag inte att

TyvÀrr rekommenderar jag inte att handla av detta företag, dem verkar seriösa med många år i branchen men har fruktansvÀrt dåligt kundbemötande och Àr inte service-minded.
Gör en bestÀllning dÀr jag inte blir uppdaterad att varorna finns att hÀmta ut, dem går automatiskt i retur och jag blir återbetald summan minus 250kr returfrakt. Hög returfrakt och inte alls tillmötesgående nÀr jag Àndå på deras önskan tar fram bevis att ingen avisering har nått mig. Fast dem bara hade kunnat skicka om varorna igen så hade det vart löst, men efter jag bevisat detta slutade dem svara.
Samt vid en stor tidigare bestÀllning reklamerade vi några ljuskÀllor som var repiga, dem fick bilder men inget hÀnde, ingen återkoppling.
Deras led-ljuskÀllor håller heller ingen hög kvalite, utan Àr vÀldigt kÀnsliga för strömpikar, dem flackar, vilket förkortar livslÀngden. Dem gjorde inte heller något åt den frågan vid telefonsamtal.

Efter Lamportillallt svarar:
Tack för svar! Så ni menar att denna informationen om paketet skall vara tydlig att förstå? NÀr sms avisering inte fungerar som de skall med ert fraktbolsg som blir ert ansvar gentemot hur ni hanterar missnöjda kunder i sin tur!
2022-12-14 11:40
Arrived / ANTON
2022-12-13 01:06
HULTSFRED
Arrived / ANTON

OCH ni kan inte hitta på saker som inte stÀmmer, jag begÀrde nya ljuskÀllor som inte var repiga! Ni svarade inte då! Varför skulle jag vilja behålla repiga ljuskÀllor???
Hade det vart en större summa skulle jag lagt tid och anmÀlt ert blufföretag till ARN.
Kan bara varna andra att inte vÀlja att handla av er. Samt de dåliga kvalite på led-ljuskÀllor.

2023幎1月3日

Lamportillallt からの回答

Hej, Rutin vid ej uthÀmtat paket Àr att köpbeloppet Ã¥terbetalas (produkter och fraktavgift) minskat med 250kr. De 250kr bestÃ¥r av fraktkostnader till ombudet och retur samt den extra avgift som transportören tar för den extra hanteringen. Är paketet lite bir det nÃ¥gra tior över till vÃ¥r hantering och t ex transaktionsavgifter. Är paketet större rÀcker inte de 250kr för de faktiska kostnader som uppstÃ¥tt.
Du har blivit uppdaterad om att varorna finns att hÀmta ut, vi mejlade dig fullstÀndig information direkt dÀr man ser att du fått aviseringar av Schenker. NÀr du inte litade på det hjÀlpte vi dig att skapa ett Àrende hos Schenker och dÀr fick du deras underlag på att du blivit aviserad.
Ett tips Àr att anvÀnda den spårningslÀnk som mejlas av oss dÀr man kan följa paketets förflyttning fram till ombudet. Vet också att många kunder skaffar sig en app för att hålla koll på paket från alla transportörer.
Ser att du mejlat oss för ett år sedan om synpunkter på ljuskÀlla men att du skulle återkomma med en eventuell reklamation, det var dÀrför vi inte svarade dig den gången.

Pengar i sjön

Köpte 36st led-lampor till julljusstakar.
Det visar sig att lamporna flimrar. Jag vill reklamera. Jag skickar en video som visar flimret.

Anette pekar på att hon sålt massor av dessa lampor och att ingen annan haft problemet. Jag förstår inte hur detta Àr relevant till mitt köp.
Jag påpekar att olika personer Àr olika kÀnsliga för flimmer. De flesta mÀrker inget. Jag dÀremot får ont i huvudet.

Anette sÀger att om hon ska ta emot reklamationen kommer hon testa lamporna i sin egen ljusstake och se om hon ser något problem, och annars ska jag betala en avgift för ej godkÀnd reklamation.
Jag förstår inte hur det Àr relevant hur bra lamporna fungerar i hennes ljusstake, då det står i beskrivningen att lamporna ska fungera i min ljusstake.

På detta får jag inget svar på 2 veckor.
För att minimera ångesten vÀljer jag att skrota lamporna, jag behöver inte ett sånt hÀr Àrende hÀngande över mig på julafton.

2022幎12月3日

Lamportillallt からの回答

Hej! Rutinerna skiljer sig nÀr det gÀller Ã¥ngerrÀtt och reklamation. Vi skrivit till varandra mÃ¥nga gÃ¥nger och det vi menar Àr att det inte Àr troligt att du fÃ¥tt 36 defekta lampor dÃ¥ vi i Ã¥r sÃ¥lt tiotusentals av den artikeln denna sÀsong med vÀldigt fÃ¥ problem. Vi försöker hjÀlpa till med problemlösning dÀr man ibland inte har rÀtt volt för LED lamporna i sin ljusstake, ibland tipsar vi om böja upp blecket i ljusstaken för att fÃ¥ kontakt osv och ibland vet vi inte vad som orsakar en kund bekymmer. Vill man reklamera stÃ¥r vi för frakt och avhjÀlper felet med att byta ut till nya likadana lampor. Vid ej godkÀnd reklamation, t ex felfri vara tar vi 150kr för frakt tur och retur samt vÃ¥r hantering. Är man inte nöjd med den lösningen sÃ¥ kan man nyttja Ã¥ngerrÀtten, returnera och fÃ¥ pengarna tillbaka.

5぀星のうち2の評䟡

VÀldigt dålig kundservice tyvÀrr

VÀldigt dålig kundservice tyvÀrr. De skickar lampor som inte funkar och nÀr man vill reklamera så verkar de trots lång mailvÀxling inte förstå att man vill reklamera, utan de vill att man ska ångra köpet (dvs att kunden står för returfrakten). Inte OK.

2022幎12月9日

Lamportillallt からの回答

Vid reklamation står vi för frakt och avhjÀlper felet med att skicka tillbaka likadana lampor. Vill man inte ha det så t ex om man inte tycker om ljuset, då har man ångrat sitt köp. Då kan man skicka in artiklarna på egen bekostnad och få pengarna tillbaka.

5぀星のうち1の評䟡

Blev blåst på 138kr. Undvik denna butik!

Blev blåst på 138kr. BestÀllde tre lampor och en av dem var defekt så vi skickade in den efter att verkligen kontrollerat att den var sönder då butiken hade en taskig attityd via mejl. KÀnde att det skulle bli problem redan innan vi skickade in den.
Butiken hÀvdar att lampan fungerar så ord står mot ord. Vi har kontaktat tillverkaren av lampan i Sverige och de kontaktade butiken då de var intresserade av sjÀlva lampan, men jag tror inte det hjÀlper oss att få en ny lampa som vi har rÀtt till.
Jag köpte en ny lampa och den fungerar perfekt.
Undvik denna butik då de inte följer lagen!
Visste inte att de var så dåliga på reklamationer. Borde lÀst hÀr först!!!

2022幎10月24日

Hej Andreas,

Det Àr nog många företag som inte tar det obekvÀma med att ej godkÀnna en reklamation för att undvika texter på nÀtet likt din text.
Vi har specialiserat oss på ljuskÀllor och har drivit företaget i 10 år. Vi nedlåter oss inte till att lura en kund på 138 kr.
Lampan du ville reklamera testades på långtid och den fungerade som den skulle. Ibland kan vi vÀgleda kund till varför en ljuskÀlla inte fungerar hos kund, men inte alltid som i ditt fall.
Du fick den utbytt efter önskemål men fick betala frakt tur och retur 138 kr. Då har vi inte tagit betalt för vår hantering.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。