Jeg er kommet hos Ulf igennem lÊngere tid. Han formÃ¥r virkelig at forklare tingene sÃ¥ man forstÃ¥r det og er nÊrvÊrende sÃ¥ man fÞler sig forstÃ¥et uanset udfordring. Samtidig med at man fÃ¥r tingene fra... ãã£ãšèŠã
Vi har fÃ¥et hjÊlp og stÞtte af bÃ¥de Linda & Ulf til at rette et vaklende forhold tilbage pÃ¥ fode igen. Vi blev mÞdt, forstÃ¥et og lyttet pÃ¥. Tilliden var hurtigt i top, og begges nÊrvÊr og personlighe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
RygeafvÊnningshypnose hos Linda. Blev varmt modtaget og fÞlte mig helt tryg, da seancen startede. Jeg havde forud for behandlingen, svaret pÃ¥ nogle spÞrgsmÃ¥l. Svarene blev flettet ind i behandlingen o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I mit livs svÊreste periode Ã¥bnede Ulf sin klinik op for mig, hvor andre havde lukket, nemlig mellem jul og nytÃ¥r. Jeg fÞlte min velkommen fra jeg trÃ¥dte indover deres dÞrtrin og fÞlte Ulf havde... ãã£ãšèŠã
- å¬ç çæ³ãµãŒãã¹
- ãã£ãªã¢ ã³ãŒã
- ã³ãŒãã³ã° ã»ã³ã¿ãŒ
- ãã«ãã©ã€ã³
- ã©ã€ã ã³ãŒã
- çµå©ã«ãŠã³ã»ã©ãŒ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Tag springet - Vi er med dig hele vejen, og sÞrger for at du lander prÊcis hvor du Þnsker. Få professionel hypnose, coaching, parterapi og individuel terapi i sÊrklasse, og med markedets bedste vilkår. Hypnose specialer (avanceret hypnoterapi): VÊgttab hypnose, Rygestop hypnose, stress hypnose, angst hypnose, SelvvÊrd hypnose, Selvtillid hypnose, BÞrne hypnose (hypnose af bÞrn og teenagere). Vi opererer i et stort serviceområde, og dÊkker det meste af VestsjÊlland: KorsÞr, SkÊlskÞr, Slagelse, NÊstved, SorÞ, Ringsted og KÞge. Vi er også ud kÞrende Også for virksomheder: Få erhvervscoaching, og erhvervs hypnose, som fjerner personlige blokeringer, og skaber refleksion og positiv udvikling. Arbejd med målrettet ledelsesudvikling, og stresshåndtering. Få sikker og tryg hypnoterapi, som målrettet og så nÊnsomt som muligt fjerner fastsiddende traumer, angst, lavt selvvÊrd, og dårlig selvtillid. Eller få rygestop hypnose der virker, også for storrygere. Oplev et af vores coaching forlÞb, hvor du bliver afklaret, og fordybet i dine egne muligheder. Med terapi kan vi samarbejde terapeutisk, og du kan opnå en stÞrre indsigt, og fÞlelsesmÊssig intelligens. Linda fra Larsen og Ravn er blandt Danmarks dygtigste hypnotisÞrer og hypnoterapeuter, og arbejder også som Erhvervs hypnotisÞr. Hun tilbyder vÊgttab hypnose (også sukker afhÊngighed og overspisning) stress hypnose, angst hypnose, selvvÊrd hypnose og rygestop hypnose, og har mange års erfaring. Ulf fra Larsen og Ravn.dk er blandt landets bedst uddannede, og mest erfarne erhvervscoaches. Ulf kan hjÊlpe dig med stresshåndtering, angsthåndtering, personlig udvikling, og ledelsesudvikling. Hvis du leder efter en personlig coach, kan du trygt vÊlge enten Linda eller Ulf Larsen. De er begge uddannede NLP coaches, og terapeuter. Ulf fra Larsen og Ravn.dk hjÊlper mange par med lÞsningsorienteret parterapi, eller par coaching.
Fiskergade 15, 4220, KorsÞr, ãã³ããŒã¯
- info@larsenogravn.dk
- larsenogravn.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Hermed en fantastisk anbefaling afâŠ
Hermed en fantastisk anbefaling af Larsen og Ravn.
Er kommet hos Ulf igennem noget tid og har brugt ham som erhvervs coach. Han har en fantastisk egenskab til og arbejde med de konkrete udfordringer. Han formår og hjÊlpe med at sÊtte tingene i perspektiv.
ForlÞbet har givet mig nogle rigtig gode redskaber som jeg bruger i min hverdag.
God direkte kemi.
5 stjerner-fordi 10 ikke findes!
Jeg er kommet hos Ulf igennem lÊngere tid. Han formår virkelig at forklare tingene så man forstår det og er nÊrvÊrende så man fÞler sig forstået uanset udfordring. Samtidig med at man får tingene fra et andet perspektiv. Det har hjulpet mig meget her i livet. Har prÞvet diverse samtaler og vil til enhver tid anbefale Ulf til alle der har brug for en at sparre med her i livet! Han er hamrende dygtig, engageret og fleksibel og nÊrvÊrende i sit arbejde. Det betyder mere end ord kan beskrive! 10 stjerner herfra..
The experience was mixed
The experience was mixed; everything was polite, but there was no sense of genuine interest. The result was average and didn`t quite live up to expectations.
Eksamensangst og rygestop
Jeg har vÊret hos Linda af flere omgange, fÞrst fik vi styr på min eksamensangst over 3 omgange op til en vigtig eksamen, faktisk 2 eksamener på 1 uge og jeg bestod begge ;) takket vÊre Linda, så jeg kan 100% anbefale Linda og hypnose hvis man, som jeg, lider af eksamens/prÊstations angst. Jeg er stadig spÊndt når jeg går ind til eksamen, men klappen er ikke gået ned, som den plejer at gÞre, efter mine hypnose timer. Jeg havde på forhånd en lidt skeptisk tilgang til hypnose og det var slet ikke som jeg havde forestillet mig eller set på film/tv. Linda er utrolig behagelig og venlig og meget personcentreret, man fÞler sig tryg, set og hÞrt fra man trÊder ind af dÞren.
SÃ¥ stor anbefaling herfra.
Efter min behandling for eksamensangst valgte jeg at give det et forsÞg med rygestop, da jeg fÞr har forsÞgt at stoppe men altid faldet i igen. Jeg havde 1 session med Linda og er stadig rÞgfri ;) og har vÊret det siden 10. november 2025, jeg har ikke haft samme trÊng som fÞr, jeg har ikke vÊret irriteret som fÞr, men set det som en befrielse og indre sundhed og velvÊre. Det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år og takket vÊre Linda er det lykkes ;) så tak for dig Linda!
Stor anbefaling herfra - GÞr det!

rÞg hardcore
jeg rÞg hardcore med fornÞjelse i 50 Ã¥r â forsÞgte alligevel rÞgstop med alle midler mindst 27 gange â uden held â fÞlte mig dum uden selvkontrol â en ven sagde "rÞgstop hypnose" â og jeg som ikke tror pÃ¥ den slags ! â men det er ikke nÞdvendigt â jeg mÞdte professionel effektiv empatisk proces â det fungerede â uden tilbagefald uden sidegevinster â jeg tog en motiveret beslutning :)

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Som en behaglig guide meditation
Som en behaglig guide meditation, med kÊmpe stor effekt. jeg havde fuld tillid. Alle pengene vÊrd. Jeg kan bruge teknikken igen i fremtiden i meditation.

HyponseâŠ
Min datter har haft 2 hypnose sessioner hos Linda. Rigtig behagelig og imÞdekommende forlÞb. Efter de 2 besÞg var hendes skrÊk for at blive vaccineret vÊk.
ForlÞb hos Ulf.
Efter en hård periode, gik jeg til et forlÞb hos Ulf.
Allerede efter få gange mÊrkede jeg en kÊmpe forskel.
StÞrste anbefaling herfra!
5 stjerner til Linda â€ïž
Jeg har vÊret hos Linda to gange med nogle års mellemrum - men jeg vender tilbage, hver gang jeg har brug for hjÊlp og stÞtte til at håndtere min lÊgeskrÊk.
Efter mine sessioner hos Linda, har jeg haft mod og vilje til at komme igennem mine lÊgebesÞg uden problemer.
Derudover har jeg under mine hypnoser vÊret i dyb forbindelse med mig selv og fået de bedste vÊrktÞjer, som jeg bruger i mange forskellige situationer.
Linda er et menneske, som man med det samme fÞler sig tryg hos og hun har en helt sÊrlig indflydelse på mennesker.
Jeg kan kun anbefale at besÞge hende, uanset hvad din problemstilling måtte vÊre.

Linda er top professionel
Linda er top professionel
Samtidig fÞler man sig i trygge hÊnder fra det Þjeblik, man trÊder ind ad dÞren
Min varmeste anbefaling

Min flyskrÊk forsvandt helt
Min flyskrÊk forsvandt helt, blot ved en behandling. Jeg kan kun give Linda den bedste anbefaling.
Kh
Lone.

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Hypnoterapi der virkede på sygdomsangst
Min sÞn pÃ¥ 21 Ã¥r har besÞgt Linda grundet sygdomsangst. Han fik én session med hypnoterapi. Linda startede sessionen med at snakke med ham, og gÞre ham tryg ved hendes tilstedevÊrelse. Derefter blev han hypnotiseret. Han har siden denne ene session, fÃ¥et det langt bedre. Hans egne ord â jeg har fÃ¥et mit liv tilbageâ
Han har ikke lÊngere angsttanker der prÊger hans hverdag negativt. Når han en sjÊldent gang i mellem, får en negativ tanke, formår han nu at arbejde med denne på en måde, så den ikke lÊngere får opmÊrksomhed og invaliderer hans hverdag. Dette på blot en session med Linda.
Linda er en sÞd og meget tillidsskabende person, og jeg vil til hver en tid anbefale hendeð€©
Tak Lindaðð»

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Jeg har haft en fuldstÊndig fantastiskâŠ
Jeg har haft en fuldstÊndig fantastisk oplevelse hos Linda ðð
Jeg henvendte mig pga ekstrem sukkerindtag. Det er helt vÊk efter blot en session hos Linda ð
Jeg har selv taget kontrollen
Linda er en meget behagelig og tillidsvÊkkende person. Super professionel og dygtig til sit arbejde
Linda fÃ¥r de bedste anbefalinger herfra ðð«¶

Farvel til tandlÊgeskrÊk
Jeg har vÊret i et meget fint og tillidsfuldt hypnoseforlÞb hos Linda. Jeg havde en voldsom angst for at gå til tandlÊge, og det var blevet mere med årene. Efter to hypnoser hos Linda er min tandlÊgeskrÊk stort set forsvundet. Jeg kan nu gå til tandlÊge på lige fod med andre mennesker, uden at vÊre angst, ked af det og tage beroligende medicin inden behandlingen.
Af hjertet tak Linda - du har givet mig en kÊmpe gave med videre i livet!

Ro og medfÞlelse
Jeg har haft et forlÞb hos Linda som personligt har givet mig et indblik i mit eget liv. Det har givet krÊfterne tilbage efter min mands dÞd. Fået sat styr på mit indtag af mad.
Har som det sidste modtaget en lydfil som jeg bruger når jeg skal slappe af og specielt når jeg går i seng. Den skulle alle have, hvis de har svÊrt ved, at falde i sÞvn, er bare fantastisk får hele kroppen til, at falde til ro.
Linda og Ulf er det perfekte sted at komme, fÞler en ro hos dem som bare gÞr, at man med det samme kommer ned i tempo.
En kÊmpe TAK til jer.
Grit

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
En behagelig og tryg oplevelse
En behagelig og tryg oplevelse, hvor jeg fÞlte mig i meget kyndige hÊnder.

En livsforandrende oplevelse
At finde ro i sit sind og krop kan fÞles som en uopnåelig drÞm, men det var prÊcis, hvad jeg oplevede, da jeg mÞdte hypnotisÞren Linda. Jeg har kÊmpet med uro omkring mad hele mit liv, og da jeg stod i en betÊndt situation med begyndende spiseforstyrrelse, fÞltes det som om, jeg mistede kontrollen. Linda var mit lys i mÞrket.
Efter blot tre sessioner har jeg fÃ¥et noget, jeg aldrig troede var muligt: madro. Det er ikke bare et ord â det er en fÞlelse af balance, afslapning og kontrol, som jeg aldrig fÞr har oplevet. Linda har givet mig en indre fred, som jeg ikke vidste fandtes, og en fÞlelse af kontrol, der gÃ¥r dybere end blot maden. Det har Êndret hele min hverdag.
Jeg startede et forlÞb på fire sessioner, og med de tre gennemfÞrte sessioner over de sidste to måneder, har jeg allerede oplevet en forvandling, som jeg ikke kan sÊtte en pris på. Det er uden tvivl det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Hvis du nogensinde overvejer at tage et skridt mod et bedre liv, så kan jeg Êrligt sige, at det her er det, du leder efter.
Jeg kommer aldrig til at kunne anbefale noget mere end dette. Linda er ikke bare en hypnotisÞr â hun er en gamechanger, en healer, og en guide mod et liv med ro og kontrol.
Tak, Linda, for at give mig kontrollen tilbage!

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Hypnose med fantastisk resultat ðð
Jeg har haft den vÊrste skrÊk for hÞjder, broer og tunneller.
Jeg var hos Linda for at få hypnose.
Det var virkelig behageligt og givtigt.
Vi startede med nogle gode samtaler om mine fobier. Derefter spurgte Linda, om jeg var tryg ved hende, fÞr vi gik til hypnosen. Det var jeg, Linda er et meget behageligt menneske.
Jeg var der to gange, og i dag har jeg ingen problemer med hÞjder ( har vÊret pÃ¥ bjergvandring, oppe med skilift, uden nogen problemer. Broer og tunneler er heller ikke lÊngere en hindring. Det hele blev afprÞvet pÃ¥ en ferie i Ãstrig.
SÃ¥ tak til dig Lindað©·

Super god oplevelse
Super god oplevelse med mit hypnose forlÞb.
Jeg sÞgte hjÊlp til vÊgttab og det virker.
Linda er en meget behagelig person og det er sÃ¥ vigtigt med den gode kemið
Fine samtaler om mål og med i forhold til at målrette min vinkel på hypnosen.

Larsen og Ravn.dk ApS ããã®åç
Jeg har vÊret i forlÞb hos Linda
Jeg har vÊret i forlÞb hos Linda, hun er super professionel og meget behagelig. Fra fÞrste session virkede hypnose, det har vÊret fantastisk, vil til en hver tid anbefale et forlÞb hos Linda.