Had eerst defecte sieraden ontvangen en lang geen reactie gehad nadat ik de klantenservice had gemaild. Uiteindelijk gelukkig toch nog in contact gekomen en nieuwe sieraden ontvangen die wel goed z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kwalitatief zeer maar dan ook zeer goede producten voor een ongelofelijk schappelijke prijs! Heel keurig en netjes ingepakt, zelfs met een vriendelijke kaartje/bedankje. Ik heb het bij meerdere mensen... ãã£ãšèŠã
Bestelling geplaatst: amazoniet lichte kleur. PostNL zou hem bezorgen. Helaas is PostNL mijn pakketje kwijtgeraakt. Contact opgenomen met LaStories. In de dagen/3 weken dat dit liep, hielden zij mij n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Echt praaachtige sieraden. Super snelle service, leuk ingepakt en fijne klantenservice. Als ik meer sterren kon geven dan 5 had ik dat gedaan. Echt top!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meer liefde, moed of balans, dat zou je toch iedereen wel willen geven? Dat is precies wat de sieraden van Lastories doen: ze vertellen een verhaal en brengen een gevoel over. Alle sieraden hebben een edelsteen met een betekenis die je wakker schudt, je de weg wijst, of je inspireert. Iedere keer als je naar het sieraad kijkt, word je herinnerd aan de betekenis van de steen en sta je daar even bij stil. Zo manifesteer je het leven van je dromen!
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Lastories ããã®åç
Prachtige producten, snelle verzending en telkens weer een feestje om uit te pakken!
Heb hier al vaker besteld en kom zeker weer terug.
Dank :)!

Super blij mee!
Hele mooie sieraden.
Hele fijne service echt top!
LOVE IT!

Lastories ããã®åç
Super bedrijf, zo vriendelijke en elke keer weer een hele mooie collectie!

Lastories ããã®åç
Fantastisch mooie sieraden. Goede prijs kwaliteit. Snel verzonden, lieve, leuke meid!! Gun haar nog veel meer leuke verkopen!

Lastories ããã®åç
Super snelle reactie op Instagram, uitstekende service en snelle levering.

Lastories ããã®åç
Fijne communicatie, goede website en ontzettende leuke live sales op Instagram.

Lastories ããã®åç
Ik was meteen verkocht toen ik het kettinkje online voorbij zag komen. Eenmaal thuis was 'ie nog mooier! Superblij mee ð

Lastories ããã®åç
Ik ben superblij met mijn aankopen bij Lastories omdat de kwaliteit super goed is. En daarnaast een snelle levering.

Lastories ããã®åç
La stories heeft echt prachtige en kwalitatief mooie sieraden! Blijft mooi en is betaalbaar voor de kwaliteit van de producten!

Lastories ããã®åç
Snelle verzending, leuk verpakt, het hangertje van Robijn was wat bruinig, dof van kleur.. dat vond ik jammerâŠ
Na overleg heb ik een andere gekregen! Super service ðð»ð€

Lastories ããã®åç
Super fijne en snelle service! Al langer fan en de sieraden blijven super mooi.

Lastories ããã®åç
Op zich goed verlopen (bestelling en bezorging), maar je voelt je als klant wel boos als je de dag na de bestelling ziet, dat dezelfde artikelen 20% goedkoper zijn geworden (aanbieding). Dat had ook wel vermeld kunnen worden op de website of via de mail.
Ook kwam er ineens een tekst over het niet retour kunnen sturen van oorbellen op ons af, terwijl deze er niet stond toen wij bestelden.

Lastories ããã®åç
Snelle levering! Fijn site om te bestellen. Alles is mooi ingepakt! Een cadeautje om te krijgen
Wat een fijne webshop. Super vriendelijk, mijn vragen werden direct beantwoord. Ook ontzettend blij met mijn bestelling. De ringen zitten precies goed en de ketting is zó mooi. Ik draag de ketting nu een paar weken non-stop en dat gaat ook prima in combinatie met douchen enz. Heel blij met mijn aankopen!
Super goede service en prachtige producten! Ook aan de verpakking was veel zorg besteed. Zou hier zeker opnieuw bestellen.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã