企業情報

1. 配管部品店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Lavabo står for lækkert interiør til køkken og bad, inspireret af italiensk designtradition. Tag et kig i vores sortiment her.

3.2

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Produktions land

Efter en skriftlig henvendelse ønsker Lababo ikke at oplyse produktionsland på deres produkter, udover at det er flere steder .
Ønsker du derfor med sikkerhed gennem dine indkøb at støtte f.eks. EU arbejdskraft, et U-land , eller undgå bestemte lande , bør du nok vælge en anden leverandør

2021年7月21日
5つ星のうち5の評価

Meget flot service af Lavabo

Vi havde en lidt uheldig oplevelse med en pvd vask i gunmetal. Legeringen begyndte at afstøde efter blot 3 ugers brug. Kontakter lavabo, som først sender et plejeprodukt, vi skal forsøge med. Dette afhjælper desværre ikke problemet. Vi beslutter os for at få ombyttet til en almindelig stålvask, og derudover sørger Lavabo for hurtig montering af den nye vask med deres samarbejdspartner Surface Solutions. DET er god service!!!

2021年5月4日
5つ星のうち5の評価

Super god service!

Jeg kontaktede Lavabo telefonisk for råd og vejledning om vedligeholdelse af min vask, selvom jeg ikke engang havde købt vasken af dem. Jeg sendte dem fotos af mine udfordringer tillige med vaskens specifikationer m.v., og jeg fik hurtigt svar retur med link til forhandleren af min vask. Intet forsøg på at sælge mig nogle produkter eller lign., som måske ikke ville være 100% perfekte til netop min vask. DÈT er god service! Tak til Lavabo ApS.

2020年7月8日
5つ星のうち1の評価

Lavabo virker uinteresseret i at give en god oplevelse

Jeg købte en vask (Jupiter 60) hos Lavabo med en sort kurveventil (afløbsristen), som er lidt speciel, men lækkert design. Min søn sætter så en stegepande ned i vasken og den smelter fuldstændigt.

Jeg tager fat i Lavabo og forklarer problemet. Jeg spørger om det kan være rigtigt at den er lavet i plastik, når det er en køkkenvask, hvor der jo godt kan være varme ting der bliver sat ned i vasken.

Jeg taler så med en medarbejder fra Lavabo. Hun fortæller at de har solgt mere end 100 vaske med den ventil og har aldrig haft det problem før, så hun kan ikke se hvorfor hun skulle hjælpe os med vores problem. Samtidig fortæller hun at de nu laver kurveventilen i metal. Så de har nok godt vidst at det var en forkert beslutning.

Hun fører egentlig en sober tone - det gør vi begge, men virker samtidig dybt uinteresseret i at forbedre situationen på nogen måde kunne jeg mærke. Det kunne gøres på mange måder. Fx kunne hun udvise en eller anden form for empati eller beklagelse, som fortæller mig at det betyder noget for hende. Men det gør det tydeligvis ikke.

Jeg fortæller hende at hun skal være glad for at der er nogle kunder der reagerer og at hun faktisk får helt gratis produktudvikling / feedback. Jeg foreslår fx at de på deres website kan nævne som en sidenote, i den PDF man kan downloade med produktet, at man skal være ekstra forsigtig med varme ting, da den er lavet at plastik. Det virker som om at hun er helt ligeglad og bare ønsker at få mig ud af røret.

Til sidst mister jeg tålmodigheden og siger til hende at jeg føler at hun er urokkelig og ikke ønsker at forbedre min oplevelse af dem som forretning eller af deres produkt, og at jeg derfor nok bare skal afslutte samtalen. Hendes toneleje skifter til en lettere hoverende tone og siger afslutningsvis noget i stil med “Jamen sådan er det jo bare. Jeg kan ikke se hvorfor jeg skal gøre mere her”.

Før jeg talte med hende havde jeg en supergod oplevelse af deres produkter og forretning, og har allerede anbefalet dem til flere venner, men hun har fuldstændig disillusioneret mig, må jeg indrømme, og nu har jeg mistet al lyst til både at købe eller anbefale deres produkter igen.

Det er helt ok at de tager en forkert designbeslutning ved at lave en kurveventil i plastik til en køkkenvask, hvor der både kommer kogende vand og andre varme ting - specielt når man har teenagere som ikke tænker sig om altid. Men at de så ikke vil stå ved det og virker så afvisende og ligeglade er virkelig øv synes jeg.

Jeg vil derfor gerne advare både designbutikker, firmaer og kunder mod at lave et samarbejde med Lavabo, da de virker meget uinteresseret i at give en god serviceoplevelse. Jeg er selv designer og vil derfor samtidig hive fat i mit designnetværk og advare dem også, så de ikke kommer i samme situation som mig.

2019年8月13日

Trustpilot エクスペリエンス