レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jag kan verkligen inte rekommendera Laundrup AB. Lämnade in en äkta matta för tvätt. Den kom tillbaka missfärgad, dvs säga man säger att mattan blött. Vita fält var rosa. De beslöt själva att tvät... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Laundop är ett företag som jag aldrig skulle rekommendera någon att använda. Laundrop håller inte vad de lovar, de kommer inte på utlovad tid, kommer med en massa bortförklaringar och de anklagar mi... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Det verkar som ju fler kunder ju sämre service och kvalitet. Det blir alltid fel. Antingen så fattas det tvätt vid leveransen eller så får man nån annans grejer.Det känns som de inte bryr sig. Slarv... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Varning för detta företag. Det är inte seriöst. De hämtade inte tvätten (en matta) på utlovad tid. Jag satt hemma och väntade en hel kväll. De hämtade inte mattan överhuvudtaget. Det går inte... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 建設・製造

さまざまな外部ソースから提供された情報

Laundrop är en digital tvättservice som hämtar och lämnar inom 24 timmar. Se www.laundrop.se. I vårt sortiment ingår alltifrån hushållstvätt, kemtvätt, mattor, möbeltvätt m.m.-Vi är tvätteriet direkt till dig! Vi använder endast grön leverans med cykel eller elfordon och våra tvättleverantörer jobbar utifrån skonsamma och miljövänliga tvättprocesser.

1.5

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Kunde varit bättre

Beställde mattvätt i juni och fick den hämtad. Men de bokade om upphämtningen med kort varsel två gånger. Vilket innebar att jag fick vara hemma helt i onödan.
Tillbakaleveransen var beställd till sent i augusti så de har ju haft gott om tid på sig att ordna detta.
De skulle komma måndag 9-15 vilket innebär att jag är knuten till hemmet hela dagen. De kom inte. De lovade att komma dagen efter 9-15. De kom inte. De skulle komma två dagar efter men då mellan 17-22. De kom inte.
Dagen efter ringde de som verkligen tvättat mattan vilket inte är Laundrop. De var lika upprörda som jag för de hade inte fått någon info om att de skulle leverera den till mig.
Min rekommendation är att gå till någon som faktiskt tvättar mattor direkt, inte någon som är mellanhand, som Laundrop.
Edit: Laundrop har nu bestämt att återbetala en del av summan vilket höjer min ursprungliga bedömning något.

2020年8月28日
Laundrop ロゴ

Laundrop からの回答

Hej Henrik! Vi ber verkligen om ursäkt för detta och förstår att det är inte en bra kundupplevelse. Tyvärr har det blivit många fel på din order och det ska vi undersöka och förhindra att det händer igen.
Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och uppskattar att du dig tid att ge oss feedback så vi kan förbättra oss. Vi har nu återbetalt dig 30% av summan som kompensation . Mvh, Laundrop Kundtjänst

Extremt dåligt

Extremt dåligt, alla vita kläder har blivit gråa och fläckiga, och i stort sätt allt har blivit för litet och krympt. Värsta jag varit med om.

2020年8月12日
Laundrop ロゴ

Laundrop からの回答

Hej Rob B, tyvärr finns ditt namn (eller böjning av namn) ej registrerad som kund hos oss. Kan det vara så att du blandar oss ihop med något annat tvättföretag? I annat fall är du välkommen att kontakta oss via info@laundrop.se så hjälper vår kundservice dig med kompensation. MVH Laundrops kundtjänst.

5つ星のうち5の評価

Smidigt och proffsigt

Knackeriet

Tjänsten av upphämtning, tvätt och leverans funkar kanon för oss. Ett stort plus är fantastisk kundservice. Snabba på att svara per mejl, trevliga och villiga att lösa det mesta.

2020年3月12日
5つ星のうち5の評価

Proffs

Jag är helnöjd Snabbt bra Rent och snyggt Ihopvikt Nää Inget att klaga på .. Men 🤓 Jag hade gärna känt att mera mjukgörande doftande sköljmedel använts
Detta inget klagomål Bara en önskan från mig
Vänligen
Peter