レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Vi skickade in en vit matta i viskos som inte hade tvÀttats pÃ¥ 2.5 Ã¥r, och vi har hund.. den var grÃ¥daskig med flÀckar. Viskos Àr som bekant ett svÃ¥rt material fÃ¥ rent. TvÀttdax hÀmtade i hemmet, lÀmn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Grymt imponerad av den snabba och bra service jag fick nÀr jag hade frÃ¥gor inför min bokning. TvÀttade bÃ¥de gardiner och matta och fick hjÀlp av chauffören att bÀra in allt dÃ¥ det var för tungt för mi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

29/7 2025 levererades mina 3 mattor efter tvÀtt hos tvÀttdax , (mattorna var inköpta 2024), vid utlÀggning av mattorna var dom som "disktrasor" sladdriga och trÃ¥dar som lossnade lÀngs med sidorna. Har... もっず芋る

䌁業情報

1. クリヌニング店
  2. カヌペット枅掃業
  3. 掗濯屋
  4. ランドリヌ サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Stress och brist på tid har blivit en vardagskÀnsla. Idéen bakom tvÀttdax Àr att ge våra kunder tid till att göra det dem gillar och slippa tvÀtta.

3.1

通垞1カ月以䞊経っおから回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Önskade att det fanns -5 stjÀrnor som

Önskade att det fanns -5 stjÀrnor som alternativ. Rekommenderar ingen att anvÀnda denna tjÀnst. Bokade matt-tvÀtt med dem och de meddelade nÀr de hÀmtat mattan att de kan tvÀtta den men att det dÃ¥ finns risk att den förstörs. Vi fick sen tillbaka en otvÀttad matta och en faktura lika dyr som om de utfört tjÀnsten men nu var det istÀllet frakt. Scam.

2025幎12月18日

TvÀttdax からの回答

Vi kan tyvÀrr inte se vem du Àr då omdömet Àr skrivet utan riktigt namn, men vi tror att detta gÀller en viskosmatta. För viskosmattor informerar vi tydligt på vår hemsida om att tvÀtt sker på egen risk, eftersom materialet Àr mycket kÀnsligt och kan ta skada vid tvÀtt. Detta Àr också standard hos i princip samtliga mattvÀtterier i Stockholm.

I detta fall dubbelkollade vi dessutom med kunden en extra gång innan vi gick vidare, och kunden valde då att inte tvÀtta mattan på egen risk. DÀrför returnerades mattan otvÀttad.

Fakturan avsåg transport och hantering för hÀmtning och retur av mattan. DÀremot stÀmmer det inte att kostnaden för transporten var lika hög som priset för sjÀlva mattvÀtten.

Vi beklagar att du upplevde situationen negativt och svarar gÀrna om du kontaktar oss direkt så att vi kan reda ut eventuella missförstånd.

Hannah

3 mattor
förstörda !

29/7 2025 levererades mina 3 mattor efter tvÀtt hos tvÀttdax , (mattorna var inköpta 2024), vid utlÀggning av mattorna var dom som "disktrasor" sladdriga och trådar som lossnade lÀngs med sidorna. Har skrivit och lagt upp bilder på mattorna på TvÀttdax sida på Facebook, fick inget svar dÀremot blockade dom mig !! Vilket i min vÀrld Àr ett svar på att dom vet att dom förstört mattorna och inte vill ta ansvar. STOR VARNING för detta företag.

2025幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

Anlitade dem för att tvÀtta en matta

Anlitade dem för att tvÀtta en matta. NÀr jag fick tillbaka mattan var flÀcken fortfarande kvar lika tydlig och mattan luktade precis som den gjorde nÀr de hÀmtade den. Det verkar som att mattan inte Àr tvÀttad alls och mitt förtroende för företaget Àr minst sagt förbrukat. Var Àndå tvungen att betala fakturan trots att det verkar som att mattan inte ens Àr tvÀttad.

2025幎8月23日

TvÀttdax からの回答

Vi beklagar att du upplever att resultatet inte motsvarade dina förvÀntningar.

I samband med din återkoppling erbjöd vi både en kostnadsfri omtvÀtt samt rabatt som kompensation, men detta tackades vÀnligt nej till.

Vårt mål Àr alltid att hitta en lösning som kunden blir nöjd med, Àven nÀr resultatet påverkas av svåra flÀckar eller materialets egenskaper.

Vi tar med oss din feedback i vårt fortsatta arbete.

5぀星のうち4の評䟡

Bra kommunikation och mattan fick klara

Bra kommunikation och mattan fick klara fÀrger/ nöjd kund

2025幎8月21日

TvÀttdax からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med både kommunikationen och resultatet av mattvÀtten. Det betyder mycket för oss!

Varmt vÀlkommen tillbaka!

5぀星のうち1の評䟡

StÀllde in upphÀmtningen i sista stund

StÀllde in upphÀmtningen i sista stund. Anledning var för att de inte gjorde utkörningar till adressen, fastÀn deras hemsida påstod att de gjorde det till min adress.

2025幎8月18日

TvÀttdax からの回答

Vi beklagar att upphÀmtningen behövde stÀllas in och förstår att det blev frustrerande. I vissa fall kan vårt bokningssystem visa adresser som ligger utanför våra aktuella körzoner, vilket vi arbetar med att förbÀttra för att undvika missförstånd framöver.

Vi uppskattar att du uppmÀrksammade oss på detta och tar med oss feedbacken för att kunna ge tydligare information framöver.

Blev lurad! ”Gratis” kostade 1600 kr

Blev erbjuden att få tvÀttmedel på prov gratis.

Med leveransen kommer en faktura på över 1600 kr.

Maken till lurendrejeri har jag inte varit med om!

2025幎5月12日

TvÀttdax からの回答

Detta verkar tyvÀrr vara en recension som hamnat hos fel företag. Vi sÀljer inte tvÀttmedel och har aldrig erbjudit några gratisprover av sådana produkter.

Vi ber dig dÀrför kontrollera vilket företag köpet gÀller och vÀnligen uppdatera eller ta bort recensionen så att den inte skapar missförstånd för våra kunder.

5぀星のうち1の評䟡

TvÀttdax har försökt och skicka en

TvÀttdax har försökt och skicka en faktura som Àr överbetald ( dubbelt så mycket)
Hoppas personalen kommer vara dryga då kontakt ska upprÀttas!
Fakturan har kommit smygandes på natten men försvinner efter första kontrollen.

2025幎5月2日

TvÀttdax からの回答

Tack för att du tagit dig tid att lÀmna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse, men vi kan tyvÀrr inte hitta någon bokning eller kundinformation kopplat till detta Àrende.

För att kunna undersöka det nÀrmare och hjÀlpa dig på bÀsta sÀtt, ber vi dig att kontakta oss direkt via e-post eller telefon med mer information, såsom fakturanummer eller namn. Vi vill gÀrna reda ut det hÀr så snabbt och smidigt som möjligt.

Tack på förhand för din hjÀlp!

Förstörd matta

FortsÀttning - Jag fick mina tre mattor två veckor efter utsatt leveranstid. Samtliga flÀckar Àr kvar, en av mattorna fick dessutom två djupa repor som inte fanns dÀr vid inlÀmning. Usel service, usel tvÀtt och förstörd matta på köpet. Hur kan dessa ens finnas kvar på marknaden?

2025幎2月25日

Hej Olga,

Tack för att du återkopplar. Vi beklagar verkligen att du upplever att resultatet inte motsvarade dina förvÀntningar.

Vi vill förtydliga att mattorna inkom med befintliga flÀckar, vilket vi informerade om redan vid mottagandet. Leveransen försenades eftersom vi gjorde en extra omtvÀtt i försök att fÃ¥ bort flÀckarna — nÃ¥got vi Àven meddelade dig om.

Vi har dokumenterat mattornas skick med bilder både före och efter tvÀtt, och kan tyvÀrr inte se några repor som uppstått hos oss. Vi Àr sjÀlvklart måna om att du ska kÀnna dig trygg med våra tjÀnster, så hör gÀrna av dig direkt till vår kundtjÀnst så vi kan gå igenom bilderna och Àrendet tillsammans.

Vi uppskattar din feedback, Àven nÀr den Àr kritisk, då det hjÀlper oss att förbÀttra vår service.

Bluff

Bluff. Otrevliga. Kan inte ta ett nej tack

2025幎2月20日

TvÀttdax からの回答

Vi har tyvÀrr ingen order registrerad hos oss med det namnet, och kan dÀrför inte koppla detta omdöme till nÃ¥gon faktisk kundkontakt. Vi strÀvar alltid efter ett professionellt och respektfullt bemötande – om du varit i kontakt med oss fÃ¥r du gÀrna höra av dig direkt sÃ¥ vi kan reda ut det.

Har fungerat smidigt

Har fungerat smidigt. Jag har anvÀnt TvÀttdax nu c. 2 mÃ¥nader och Àr nöjd med deras sÀtt att jobba. Öppnade just kundkonto hus dem ocksÃ¥.

2024幎12月25日

TvÀttdax からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme – det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med hur allt har fungerat hittills! Vi ser fram emot att fortsÀtta hjÀlpa dig med tvÀtten framöver, och varmt vÀlkommen som kund med konto hos oss!

5぀星のうち4の評䟡

Bra bemötande

Bra bemötande både vid leverans och återleverans

2024幎12月12日

TvÀttdax からの回答

Tack för ditt fina omdöme – det glÀder oss att du Àr nöjd med bemötandet bÃ¥de vid leverans och Ã¥terlÀmning. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva!

Vit matta i viskos

Vi skickade in en vit matta i viskos som inte hade tvÀttats på 2.5 år, och vi har hund.. den var grådaskig med flÀckar. Viskos Àr som bekant ett svårt material få rent. TvÀttdax hÀmtade i hemmet, lÀmnade tillbaka 1 vecka senare - mattan Àr som ny !! Vi Àr otroligt imponerade av hur de fick mattan ren. Snabb leverans, trevlig chaufför, smidigt upplÀgg ! Tusen tack ! Rekommenderar verkligen !

2024幎11月6日

Hej Yvve,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det glÀder oss enormt att höra att du Àr sÃ¥ nöjd – sÀrskilt med tanke pÃ¥ att viskos kan vara riktigt knepigt att fÃ¥ rent. Vi delar din fina feedback med teamet, och det betyder mycket att du tog dig tid att skriva.

Tusen tack sjÀlv – du Àr varmt vÀlkommen Ã¥ter nÀr du behöver hjÀlp nÀsta gÃ¥ng!

5぀星のうち5の評䟡

Skönt att slippa bÀra mattorna till en

Skönt att slippa bÀra mattorna till en plats utan bara stÀlla de utanför dörren!

2024幎10月2日

TvÀttdax からの回答

Tack för ditt fina omdöme – det glÀder oss att höra att du uppskattar bekvÀmligheten med att kunna lÀmna mattorna utanför dörren för upphÀmtning och leverans. Vi strÀvar efter att göra tvÀttprocessen sÃ¥ smidig som möjligt för vÃ¥ra kunder.

Om du har några frågor eller behöver vidare assistans, tveka inte att kontakta oss.

5぀星のうち1の評䟡

Jag vill rikta en varning för det hÀr

Jag vill rikta en varning för det hÀr företaget. Jag lÀmnade in mina soffkuddar för tvÀttning och fick tillbaka dem visserligen rena men med två trasiga blixtlås så att kuddarna inte lÀngre går att stÀnga. Jag har dokumenterat hur dragskon kom tillbaka löst i påsen och att skadan skett på deras sida. Bemötandet har varit allt annat Àr ansvarsfullt och de hÀnvisar till att de inte tar ansvar för blixtlås. Att lÀmna in sin tvÀtt som dokumenterat skadats i deras hantering få tillbaka dem trasiga Àr inte rimligt. Jag kommer aldrig att anvÀnda det hÀr företaget igen.

2024幎9月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス