En rigtig god mulighed for at fÃ¥ erfaring pÃ¥ CV'et og sparring med mentor. VÊr Ã¥ben for at mÞde en virksomhed og arbejde med et projekt gennem to mÃ¥neder. "Kun" omkring 1 ud af 4 fortsÊtter... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Super god konsulentbureau, med rigtig sÞde medarbejdere. Jeg var selv en del af deres forlÞb og, kan klart anbefale, hvis man sÞger jobs, at give Lead The Talent et forsÞg. De er virkelig professionel... ãã£ãšèŠã
Behageligr mennesker at snakke med og hurtig til at svare hvis man har noget man gerne vil snakke om. De har nogle fede cases med bÃ¥de store og smÃ¥ firmaer. Vil helt sikkert anbefale at prÞve at tage... ãã£ãšèŠã
Hvis du har afsluttet din uddannelse og har svÊrt ved at komme ind pÃ¥ jobmarkedet, kan jeg varmt anbefale LEAD THE TALENT. ForlÞbet har vÊret en stor hjÊlp for mig, da jeg stod i samme situation og... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjÊlpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sig endelig NEJ TAK til Lead The Talent
Lead The Talent er rent ud sagt en stor lÞgn på at få jobsÞgende i arbejde. Der er kun interesse for penge og ikke de deltagende. LÞftet om job, netvÊrk og "god" rekruttering efter endt forlÞb er også lÞgn. Deres rekrutteringskonsulent(er) udviser ingen interesse - heller ikke efter flere opkald og mails til dem.
Deres workshops har ingen betydning for hverken din fremtidige jobsÞgning eller udvikling til netvÊrk.
I bund og grund kan du kun tilfÞje din deltagelse på dit CV og intet mere.

LEAD THE TALENT ããã®åç
Et drÊn på de offentlige midler
Tvivlsomt vÊrdigrundlag
For Lead The Talent handler det om at agere en âkarriere kickstarterâ for fÊrdiguddannede jobsÞgende. Deres selling-point er baseret pÃ¥ en korrelationsbaseret, unuanceret statistik, som de mener skaber vÊrdi for det offentlige. Det offentlige som finansierer deres forlÞb. Idet at det er en korrelationsbaseret statistik, kan Lead The Talent ikke bevise at deres forlÞb har haft en direkte afgÞrende effekt pÃ¥ deltagernes jobsituation. Med andre ord, kan medlemmernes evne til at finde job ligesÃ¥ godt skyldes andre eksterne faktorer, sÃ¥som markedssituation. Lead The Talent kan derfor heller ikke bevise hvorfor deres forlÞb skulle vÊre andet end meget dyre, glorificerede praktikforlÞb.
Ingen direkte job-matching
Lead The Talent sender deres deltagere ud på en rÊkke ikke-vÊrdi skabende kurser. Kurser som ingen ledige har bedt om. Derefter sender Lead The Talent deltagerne ud i hvad der nÊrmest er et 2-3 måneders ulÞnnet praktikforlÞb. Både fÞr eller efter disse forlÞb, udviser Lead The Talent ingen reel interesse i at bruge deres netvÊrk til at skaffe egentlige jobs til deres deltagere. Igennem mine samtaler nÊgtede deres reprÊsentanter nÊrmest, i flere omgange, at gå ind i rekruttering, på trods af at de, på deres hjemmeside, bryster sig af deres rekruttering, samt har listet rekrutteringskonsulenter som en del af deres stab. VÊrdien, og de store pengesummer er derfor kun retfÊrdiggjort af deltagernes evne til at skrive deres forlÞb på deres CV.
Ukoordineret back-end
Min oplevelse med Lead The Talent var at de gentagende gange forsÞgte at kontakte mig om et case forlÞb i en virksomhed, både fÞr og efter mit forlÞb ved dem. De kontaktede mig selv efter at jeg havde opbrugt min pulje af offentlige midler, på et af deres forlÞb, uden at de havde nogen ide om at jeg allerede havde vÊret på et forlÞb. De har altså heller ikke styr på deres tidligere deltagere. Mens jeg var på deres forlÞb, havde Lead The Talent ingen ide om hvad der foregik i praktikvirksomheden, hvem deltagerne var, hvilken virksomhed deltagerne var tilknyttet, eller hvordan Lead The Talent kunne hjÊlpe dem. Lead The Talent var heller ikke i kontakt med virksomheden under forlÞbet. Virksomheden kunne ikke nikke genkendende til Lead The Talents opgavebeskrivelse, som deltagerne havde fået tilsendt, og oplysningerne deri var ikke korrekte. Halvvejs igennem vores forlÞb, gik Lead The Talent chefen ned med stress, og er til den dag i dag, stadig ikke tilbagevendt. Alle aftaler chefen havde indgået med deltagerne forsvandt, da hun forlod hendes post. Og det blev hurtigt klart at der var styr på endnu mindre end fÞrst observeret. Selv de meningslÞse uddannelsesworkshops var der ikke styr på, og der blev lavet Êndringer fra hÞjre og til venstre. Som deltager var det svÊrt at finde let tilgÊngelige og korrekte oplysninger over alle dele af forlÞbet.
Uinteresseret virksomhed
Virksomheden som Lead The Talent havde sendt os til, havde hverken tid eller plads til os, da de var midt i vÊkst, omflytning, optrÊning af nyansatte og fyringer. De virkede ikke synderligt interesserede i vores fund, og var ikke interesseret i at hyre nogle af holdets deltagere. Jeg spurgte nemlig direkte. Derefter spurgte jeg virksomhedens reprÊsentant, om de kunne pege mig i retningen af andre virksomheder der kunne bruge mig. Det kunne vedkommende, men jeg blev bare bedt om at ansÞge som alle andre. Der fik jeg så et nej tak. Sikke et netvÊrk jeg fik der.
Mentorordning
Mentorordningen var et af de få hÞjdepunkter, hvor deltagerne kunne få hjÊlp til deres jobsituation, af frivillige med en relevant baggrund. Der var dog flere klager over mentorer der var uinteresserede eller ikke havde tid. For mit vedkommende gled gassen af ballonen efter fÊrdiggjort forlÞb, hvor jeg fornemmede at min mentor ligeså stille begyndte at miste interessen for sin rolle. Herefter endte kontakten mellem os.
Konklusion
Jeg ser Lead The Talent som en organisation der med tvivlsomme resultater, lefler for jobcentret, beskÊftigelsesministeriet, og arbejdsgiverne så de stadig er villig til bevilge Lead The Talent store pengepuljer, til lÞn osv. Ligesom alle andre dele af beskÊftigelsessystemet og hos alle de organisationer der betales igennem jobcentret, er der en stor mangel på fokus på individdet, der igen og igen tabes på gulvet, da alt skal handle om regler og glorificerede, misbrugte og hule beskÊftigelsesstatistikker eller virksomhederne selv. Lead The Talent ignorerer den feedback de får og sletter beskrivelser om dårlige oplevelser, fra deres forlÞb, på deres facebook annoncer. Lead The Talent fejlede på stort set alle punkter og mest af alt fordi jeg ikke er tÊttere på arbejdsmarkedet, indenfor mit uddannelsesområde.

LEAD THE TALENT ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹