LEAD THE TALENT レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En rigtig god mulighed for at fÃ¥ erfaring pÃ¥ CV'et og sparring med mentor. VÊr Ã¥ben for at mÞde en virksomhed og arbejde med et projekt gennem to mÃ¥neder. "Kun" omkring 1 ud af 4 fortsÊtter... もっず芋る

Super god konsulentbureau, med rigtig sÞde medarbejdere. Jeg var selv en del af deres forlÞb og, kan klart anbefale, hvis man sÞger jobs, at give Lead The Talent et forsÞg. De er virkelig professionel... もっず芋る

Behageligr mennesker at snakke med og hurtig til at svare hvis man har noget man gerne vil snakke om. De har nogle fede cases med bÃ¥de store og smÃ¥ firmaer. Vil helt sikkert anbefale at prÞve at tage... もっず芋る

Hvis du har afsluttet din uddannelse og har svÊrt ved at komme ind pÃ¥ jobmarkedet, kan jeg varmt anbefale LEAD THE TALENT. ForlÞbet har vÊret en stor hjÊlp for mig, da jeg stod i samme situation og... もっず芋る

䌁業情報

1. コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Vi er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjÊlpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 7ä»¶

レビュヌを曞く

Sig endelig NEJ TAK til Lead The Talent

Lead The Talent er rent ud sagt en stor lÞgn på at få jobsÞgende i arbejde. Der er kun interesse for penge og ikke de deltagende. LÞftet om job, netvÊrk og "god" rekruttering efter endt forlÞb er også lÞgn. Deres rekrutteringskonsulent(er) udviser ingen interesse - heller ikke efter flere opkald og mails til dem.

Deres workshops har ingen betydning for hverken din fremtidige jobsÞgning eller udvikling til netvÊrk.

I bund og grund kan du kun tilfÞje din deltagelse på dit CV og intet mere.

2022幎6月18日
自発的なレビュヌ
LEAD THE TALENT ロゎ

LEAD THE TALENT からの回答

Hej Sarah

Tak for din feedback og for at dele dine tanker om din oplevelse med LEAD THE TALENT. Vi er kede af, at vores forlÞb ikke levede op til dine forventninger, og at du ikke fÞlte dig tilstrÊkkeligt stÞttet undervejs og efter forlÞbet.

Vi arbejder lÞbende på at forbedre vores kommunikation og stÞtte til deltagerne både under og efter forlÞbet og tager derfor også din feedback til os.

Vi arbejder også lÞbende med udvikling af indholdet af vores workshops ud fra en samlet vurdering af inputs der kommer fra alle deltagere med det formål at det skal bidrage til deltageres fremtidige jobsÞgning og netvÊrksmuligheder.

Vi beklager endnu engang, at du ikke fik den forventede vÊrdi ud af dit forlÞb hos os.

Michelle/ LEAD THE TALENT

Et drÊn på de offentlige midler

Tvivlsomt vÊrdigrundlag
For Lead The Talent handler det om at agere en “karriere kickstarter” for fÊrdiguddannede jobsÞgende. Deres selling-point er baseret pÃ¥ en korrelationsbaseret, unuanceret statistik, som de mener skaber vÊrdi for det offentlige. Det offentlige som finansierer deres forlÞb. Idet at det er en korrelationsbaseret statistik, kan Lead The Talent ikke bevise at deres forlÞb har haft en direkte afgÞrende effekt pÃ¥ deltagernes jobsituation. Med andre ord, kan medlemmernes evne til at finde job ligesÃ¥ godt skyldes andre eksterne faktorer, sÃ¥som markedssituation. Lead The Talent kan derfor heller ikke bevise hvorfor deres forlÞb skulle vÊre andet end meget dyre, glorificerede praktikforlÞb.

Ingen direkte job-matching
Lead The Talent sender deres deltagere ud på en rÊkke ikke-vÊrdi skabende kurser. Kurser som ingen ledige har bedt om. Derefter sender Lead The Talent deltagerne ud i hvad der nÊrmest er et 2-3 måneders ulÞnnet praktikforlÞb. Både fÞr eller efter disse forlÞb, udviser Lead The Talent ingen reel interesse i at bruge deres netvÊrk til at skaffe egentlige jobs til deres deltagere. Igennem mine samtaler nÊgtede deres reprÊsentanter nÊrmest, i flere omgange, at gå ind i rekruttering, på trods af at de, på deres hjemmeside, bryster sig af deres rekruttering, samt har listet rekrutteringskonsulenter som en del af deres stab. VÊrdien, og de store pengesummer er derfor kun retfÊrdiggjort af deltagernes evne til at skrive deres forlÞb på deres CV.

Ukoordineret back-end
Min oplevelse med Lead The Talent var at de gentagende gange forsÞgte at kontakte mig om et case forlÞb i en virksomhed, både fÞr og efter mit forlÞb ved dem. De kontaktede mig selv efter at jeg havde opbrugt min pulje af offentlige midler, på et af deres forlÞb, uden at de havde nogen ide om at jeg allerede havde vÊret på et forlÞb. De har altså heller ikke styr på deres tidligere deltagere. Mens jeg var på deres forlÞb, havde Lead The Talent ingen ide om hvad der foregik i praktikvirksomheden, hvem deltagerne var, hvilken virksomhed deltagerne var tilknyttet, eller hvordan Lead The Talent kunne hjÊlpe dem. Lead The Talent var heller ikke i kontakt med virksomheden under forlÞbet. Virksomheden kunne ikke nikke genkendende til Lead The Talents opgavebeskrivelse, som deltagerne havde fået tilsendt, og oplysningerne deri var ikke korrekte. Halvvejs igennem vores forlÞb, gik Lead The Talent chefen ned med stress, og er til den dag i dag, stadig ikke tilbagevendt. Alle aftaler chefen havde indgået med deltagerne forsvandt, da hun forlod hendes post. Og det blev hurtigt klart at der var styr på endnu mindre end fÞrst observeret. Selv de meningslÞse uddannelsesworkshops var der ikke styr på, og der blev lavet Êndringer fra hÞjre og til venstre. Som deltager var det svÊrt at finde let tilgÊngelige og korrekte oplysninger over alle dele af forlÞbet.

Uinteresseret virksomhed
Virksomheden som Lead The Talent havde sendt os til, havde hverken tid eller plads til os, da de var midt i vÊkst, omflytning, optrÊning af nyansatte og fyringer. De virkede ikke synderligt interesserede i vores fund, og var ikke interesseret i at hyre nogle af holdets deltagere. Jeg spurgte nemlig direkte. Derefter spurgte jeg virksomhedens reprÊsentant, om de kunne pege mig i retningen af andre virksomheder der kunne bruge mig. Det kunne vedkommende, men jeg blev bare bedt om at ansÞge som alle andre. Der fik jeg så et nej tak. Sikke et netvÊrk jeg fik der.

Mentorordning
Mentorordningen var et af de få hÞjdepunkter, hvor deltagerne kunne få hjÊlp til deres jobsituation, af frivillige med en relevant baggrund. Der var dog flere klager over mentorer der var uinteresserede eller ikke havde tid. For mit vedkommende gled gassen af ballonen efter fÊrdiggjort forlÞb, hvor jeg fornemmede at min mentor ligeså stille begyndte at miste interessen for sin rolle. Herefter endte kontakten mellem os.

Konklusion
Jeg ser Lead The Talent som en organisation der med tvivlsomme resultater, lefler for jobcentret, beskÊftigelsesministeriet, og arbejdsgiverne så de stadig er villig til bevilge Lead The Talent store pengepuljer, til lÞn osv. Ligesom alle andre dele af beskÊftigelsessystemet og hos alle de organisationer der betales igennem jobcentret, er der en stor mangel på fokus på individdet, der igen og igen tabes på gulvet, da alt skal handle om regler og glorificerede, misbrugte og hule beskÊftigelsesstatistikker eller virksomhederne selv. Lead The Talent ignorerer den feedback de får og sletter beskrivelser om dårlige oplevelser, fra deres forlÞb, på deres facebook annoncer. Lead The Talent fejlede på stort set alle punkter og mest af alt fordi jeg ikke er tÊttere på arbejdsmarkedet, indenfor mit uddannelsesområde.

2022幎6月7日
自発的なレビュヌ
LEAD THE TALENT ロゎ

LEAD THE TALENT からの回答

Hej Emil

Det er meget beklageligt at hÞre, at du ikke oplevede den vÊrdi, du havde håbet på, under dit forlÞb hos os og at du derfor sÊtter spÞrgsmålstegn ved vores vÊrdigrundlag, vores serviceniveau, kvaliteten af vores indhold på forlÞbet og vores kommunikation som helhed. Vores data (baseret på 1600 deltagere over de seneste 5 år) viser at over 80 % kommer i beskÊftigelse 3-6 mdr efter endt forlÞb og at den generelle tilfredshed er hÞj på vores forlÞb. Men det betyder desvÊrre også at der samtidig er en gruppe der ikke kommer videre i beskÊftigelse med det samme efter endt forlÞb. Disse personer vil vi også gerne hjÊlpe videre på bedstevis. bl.a. ved at forlÊnge mentorforlÞbene og prÊsentere evt. nye muligheder for jobs vi bliver kontaktet omkring. Vi derfor kede af at du ikke har oplevet dette i dit tilfÊlde

Vi er kede af at du sidder tilbage med denne oplevelse, da vi strÊber efter at gÞre en reel forskel for alle vores deltagere og hjÊlpe dem bedst mulig videre på vej på deres fÞrste eller nÊste job. Dette gÞr vi både igennem caseforlÞbet, workshops og mentorforlÞbet , men vi forstår også på din feedback at dette ikke har vÊret din oplevelse (udover mentorforlÞbet i nogen omfang) og vi vil derfor tage din feedback med os i den videre udvikling af vores forlÞb.

Vi er kede af at hÞre om de udfordringer, du oplevede med vores kommunikation og koordinering. Der har vÊret noget i vores interne processer, som gjorde at du blev kontaktet igen, det er blevet rettet op på.

Michelle / LEAD THE TALENT

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。