Via mijn werkgever mocht ik gebruik maken van Leas-a-bike. Van het aanmelden tot ontvangen van de fiets ging heel eenvoudig en snel. Ook de snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen vanuit Lease-... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Informatief, doelgericht en snel. Niet teveel turbotaal of opdringerige mailtjes en de informatie die ik zocht vond ik binnen no-time. 43 jaar en mijn eerste echt nieuwe fiets. Ik ben zo blij als een... ãã£ãšèŠã
Je hebt hier fijne tools om snel en overzichtelijk te zien wat je per maand kwijt bent. Het assortiment is heel groot en ook de hoeveelheid aangesloten fietsenzaken is ruim.
Onlangs een fiets via lease a bike geleased, dit ging erg vlot en makkelijk. Ook de service tijdens het hele proces is erg fijn! Zelf kan ik het iedereen aanbevelen.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer professioneel
Het gehele proces van de onboarding t/m het bestellen en afleveren van de fiets is zeer soepel en snel verlopen.
Alles verliep soepel.
Eenvoudig en snel een fiets bestellen
Eenvoudig en snel een fiets bestellen. Prachtig!
Duidelijke, helder en snelle service
Duidelijke, heldere communicatie en snelle service.
Ik had snel een inlog en kon daarmee een fiets uitzoeken. Na het uitzoeken was ook het bestelproces snel afgehandeld.
Goed geregeld
Een goed concept! Je kan praktisch overal je fiets uitkiezen en op het administratieve proces en de afhandeling van de aankoop wordt ontzorgt. De stappen die genomen moeten worden zijn helder. De communicatie via de e-mail verloopt goed.
Proces van verwerving verliep soepel
Alles was zo geregeld
Ik ben erg tevreden over de service vanâŠ
Ik ben erg tevreden over de service van Lease a bike. In 3 weken tijd reed ik al een nieuwe fiets! Het proces is erg duidelijk en werkt fijn.
Fantastischð¥³
In mijn werk hebben wij een fietsplan en wij kunnen een leaseplan uitzoeken bij Lease a bike. Super snel alles geregeld! Binnen een dag was alles al rond met zowel mijn werkgever als dit bedrijf. Makkelijke website, stap voor stap wordt je door het proces begeleidt. Fantastischð¥³
Goed bereikbaar en snelle service
makkelijk en snel geregeld ,een mooiâŠ
makkelijk en snel geregeld ,een mooi fiets "plan"
Snel en duidelijk
Prima systeem, duidelijk en de reactiesnelheid is goed
Slechte afhandeling bij fout in registratie
Ik heb mijn leasefiets correct opgehaald en alle stappen doorlopen, maar door een fout bij de dealer is mijn contract pas maanden later geactiveerd. Dit lag volledig buiten mijn invloed.
Hoewel dit door Lease a Bike wordt erkend, wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor de gevolgen. Er wordt vooral gekeken naar het feit dat er geen kosten zijn gerekend in die periode, terwijl andere nadelen (zoals een langere contractduur en onduidelijkheid over verzekering) worden genegeerd.
Contact met de klantenservice levert vooral standaard reacties op en er wordt niet echt meegedacht over een oplossing.
Het initiële proces en het platform werkten overigens goed en duidelijk. Juist daarom is het jammer dat de afhandeling bij een probleem zo tegenvalt.
Aanmelden, uitzoeken en gaan
Code bij werkgever opgevraagd, dag later naar fietsenwinkel en nog dezelfde dag op een prachtige Ebike naar huis! Papierwerk achter de computer duurde wel even.
Goede service en gemakkelijk te regelen
Overzichtelijk proces aan de Leasekant
Het hele proces aan de kant van Lease a Bike is vrij overzichtelijk met een goede calculator en heldere uitleg bij elke stap. Alleen het uitzoeken van de fiets zelf bij de fietsenmaker is gedoe, maar dit ligt niet aan Lease a Bike. Aan die kant zou vaste prijzen afspreken met bepaalde partijen handig zijn, want nu rekent elke fietsenmaker zijn eigen "leaseopslag" variërend van 5% tot 1000 euro.
Duudelijke communicatie en alles superâŠ
Duudelijke communicatie en alles super snel geregeld
Slechtste service ooit
Lease enkel mogelijk op adviesprijs en niet folderprijs
We gaan inmiddels onze tweede lease termijn aan, ditmaal via mijn werkgever.
Het grote en onnodige nadeel dat klanten doorberekend wordt, is dat de lease altijd op basis van de adviesprijs wordt gevoerd en niet op de dan geldende prijs bij de fietshandel.
Je voelt je hiermee benadeeld als je een fiets die voor 2500 in de folder staat toch voor 3500 moet gaan leasen. Om te compenseren neem je dan toch maar een model dat nieuwer is en niet in de aanbieding.
Hiermee pakt lease a bike en de fietshandel een behoorlijke winstmarge over de rug van de klant die het dan minder voelt omdat de kosten verdeeld zijn.
Geef de klanten ruimte tot onderhandelen en laat de lease op basis van de huidige prijs invoeren.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã