Via mijn werkgever mocht ik gebruik maken van Leas-a-bike. Van het aanmelden tot ontvangen van de fiets ging heel eenvoudig en snel. Ook de snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen vanuit Lease-... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Je hebt hier fijne tools om snel en overzichtelijk te zien wat je per maand kwijt bent. Het assortiment is heel groot en ook de hoeveelheid aangesloten fietsenzaken is ruim.
Informatief, doelgericht en snel. Niet teveel turbotaal of opdringerige mailtjes en de informatie die ik zocht vond ik binnen no-time. 43 jaar en mijn eerste echt nieuwe fiets. Ik ben zo blij als een... ãã£ãšèŠã
Tot nu toe een prettige ervaring, het bestellen ging gemakkelijk en de voorwaarden zijn top. Ik moet nog zien hoe het gaat qua afhandeling als er iets met mijn fiets mocht gebeuren zoals onderhoud of... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn Lease a Bike. Geboren uit liefde voor mensen en fietsen. Voor ons is een fiets niet zomaar een vervoermiddel. Voor ons is een fiets een manier om te genieten van het leven en goed te doen. Onze missie? Heel werkend Europa inspireren en activeren om op hun droomfiets te stappen. Zo dragen wij bij aan de gezondheid, het geluk en het welzijn van werkend Europa. Al ruim 65.000 tevreden bedrijven werken met ons samen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Alles verliep soepel
Alles is helder en duidelijk stap voor stap.
Je kan ook fijn de voortgang zien.
Ik ben erg tevreden!
Het ging als vanzelf
Makkelijk om een contract af te sluiten, een fiets uit te zoeken en op te halen.
Binnen een dag akkoord gekregen enâŠ
Binnen een dag akkoord gekregen en direct fiets besteld. Binnen een week op de fiets. Papierwerk via de mail accuraat en overzichtelijk
Snel en professioneel
Ging snel en professioneel. Heel snel na aanmelding had ik de code waarmee ik zelf een fiets kon uitzoeken, en de samenwerking met mijn werkgever en de fietsenwinkel was naadloos.
Duidelijk en snel proces
Duidelijk en snel proces. Zeer goede afhandeling
Super snel proces, binnen een week kon ik fietsen
Super snel proces. Binnen een week kon ik fietsen
In eerste instantie duurde het vrijâŠ
In eerste instantie duurde het vrij lang tot dat ik een bestelcode kreeg, maar vanaf dat moment ging het heel vloeiend. Verder als top geregeld
Top en gemakkelijk geregeld!
alles was netjes geregeld en duidelijkâŠ
alles was netjes geregeld en duidelijk uitgelegd
De stappen waren duidelijk hoe je eenâŠ
De stappen waren duidelijk hoe je een fiets kan leasen en simpel, top
Alles ging supergoed en makkelijk
Alles ging supergoed en makkelijk. De fietsenwinkel gaf ook aan het liefst met Lease A Bike samen te werken aangezien het proces lekker snel gaat en je de fiets direct kan meenemen. Kortom: top!
Snel geregeld
Snel geregeld, makkelijk. E-mail met duidelijke beschrijving van de stappen.
Alles snel geregeld
Alles snel geregeld, geen onverwachte verassingen.
Alles klopt
Eindelijk
Na lang twijfelen en maar blijven fietsen op een veel te oude fiets toch de overstap gemaakt naar een elektrische fiets.Na wat formulieren in te hebben gevuld naar mijn vertrouwde fietswinkel gegaan en daar een prachtige electrische fiets met toebehoren uitgezocht. Vanaf dat moment wordt je volledig ontzorgd. Alles word verder voor je geregeld, je hoeft de fiets alleen maar op te halen als deze rijklaar is gemaakt. en ja.... had ik het maar eerder gedaan. Dank voor de fijne service.
Huidige lease fiets overgenomen en nieuwe leasefiets aangevraagd
Vorige week mijn 2e leasefiets opgehaald. Mijn eerste leasefiets (een elektrische) heb ik overgenomen en deze schuift door naar m'n dochter. En zelf heb ik een nieuwe uitgezocht. Binnen 2 weken was alles geregeld en reed ik al in het zonnetje de wijde wereld in op mijn nieuwe e-bike. Ik ben er super blij mee! Zowel de overname van mijn huidige fiets als het bestel proces waren eenvoudig maar vooral ook super snel. Heb een keertje gebeld met de kantenservice en zij waren erg vriendelijk, meedenkend en behulpzaam. Ik zou zonder twijfel opnieuw een lease fiets via Lease A bike aanschaffen. Al 3 jaar erg tevreden en verwacht dat de komende jaar ook weer te zijn!
Smooth and easy process
Everything went very smooth. It was easy to arrange and also easy to get my bike from the shop
Zeer professioneel
Het gehele proces van de onboarding t/m het bestellen en afleveren van de fiets is zeer soepel en snel verlopen.
Alles verliep soepel.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹