Led Gigant レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Afspraak gemaakt met led gigant en kon al dezelfde dag langskomen in purmerend. Ik ben enorm goed geholpen in het overvolle magazijn. Werkelijk meer dan 100 soorten Led profielen om uit te kiezen... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 照明専門店
  2. インテリア デザイン店
  3. 景観照明デザイナー
  4. 照明製造業者
  5. 照明卸業者

当該企業による記述

LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

Brutaal en administratieve puinhoop

Normaal geef ik geen zeer negatieve reviews, maar bij Led-gigant is het nodig om anderen te waarschuwen. En let op: Led-gigant.nl is hetzelfde bedrijf als Profielgigant.nl.

Bij mijn online bestelling twijfelde ik of ik het juiste ledprofiel had besteld. De bestelbevestiging die je ontvangt geeft geen duidelijkheid over je bestelling. Dat is al vreemd. Je kunt het niet checken. Direct na mijn bestelling heb ik mijn twijfel via e-mail doorgegeven, tezamen met mijn contactgegevens om te voorkomen dat de verkeerde producten worden opgestuurd. Je hoort niets. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Vervolgens ontving ik vijf dagen later totaal andere ledprofielen dan ik besteld heb (zodanig anders dat ik vermoed dat productcodes niet juist geadministreerd zijn in hun magazijn, zie ook reviews van anderen). Bellen hierover lukt wederom niet. Emailcontact hierover wordt zeer brutaal beantwoord, daarnaast wordt er meteen gezegd dat alle retourkosten voor mijn rekening zijn en dat ik de juiste profielen niet meer bij hun kan bestellen.

Ik heb de spullen geretourneerd op mijn kosten. De creditnota ontving ik netjes maar het geld niet. Ook hier moet je achteraan. 1,5 maand later ontvang je het geld. En voor je gevoel mag je daar heel blij om zijn.

Kortom: - administratief is het een puinhoop - zeer brutaal in beantwoording - de schuld ligt altijd bij de klant (zie ook de reactie die hoogstwaarschijnlijk op deze review komt en bij andere reacties ook duidelijk is: het ligt eigenlijk nooit aan hun).

Advies: sla deze twee bedrijven over.

2026年4月24日

Beste Ralph,

Bedankt voor uw review op zowel led als profielgigant.

Helaas zijn wij niet verantwoordelijk voor het onduidelijke overzicht wat u voor uzelf gecreert heeft tijdens het bestellen, zoals u aangaf had u meerdere tabladen tegelijkertijd openstaan bij het bestellen, er maar gewoon een aangeklikt en doorgedrukt zonder na te kijken of dit daadwerkelijk was wat u nodig had. Toch vond u dat dit onze schuld was!

In welke wereld is het de schuld van een bedrijf, waar u zelf notabene het verkeerde besteld, dat u het verkeerde besteld heeft??

Dat de terugbetaling lang op zich heeft laten wachten had inderdaad niet mogen gebeuren, daar hebben wij ook verontschuldigingen voor aangeboden en dit direct geregeld toen dit kenbaar werdt gemaakt, Dat wordt er alleen niet bijgezet ;)

Het gaat u goed Ralph, wij zouden het waarderen als u niet meer bij ons besteld, wij doen alleen zaken met leuke en lieve mensen

Geen enkele inzet

Wat een verschrikking. 2 simpele LED profielen besteld. GLS bezorgt niet eens, brengt ze gelijk naar een pakketpunt 45 minuten verderop.

Krijg je contact met deze mensen? Nee. Doen ze hun best om je probleem op te lossen, ook zeker niet. Ik ben dit bedrijf zo ongelooflijk zat dat ik overweeg een credit card fraude zaak te openen om maar niet meer met ze te hoeven communiceren.

En dan vervolgens na m'n 3e belletje pas reageren dat ze me niet expres proberen tegen te werken, het gaat me erom dat jullie niet eens proberen mee te werken.

2026年6月22日
5つ星のうち5の評価

top service en goeie producten

Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik precies wat er mogelijk was. Ook de service is top er was 1 ledstrip die verzwakte aan het eind daar heb ik tijdens de montage iets te wild mee gedaan waardoor de verbinding een beetje los liet. Dat hebben ze kosteloos opgelost door de strip weer goed vast te solderen. al met al een top winkel!

2025年11月15日
5つ星のうち3の評価

Mooie spullen maar moeizaam bij garantie

Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solderen, maar ik moest het opsturen (zonder verdere instructies) of langs komen. Toen bleek dat het garantie was, wel snel een nieuwe ledstrip ontvangen, maar ik wacht nog steeds op een reactie om de retourkosten vergoed te krijgen.

2026年6月4日

Top service!!!

Top service! Na 6 weken heb ik pas de led strips geïnstalleerd, mijn kast op maat liep uit. Een deel van de strip was niet goed. Na een mail hierover, 22.00 s’avonds, kreeg ik binnen 30 minuten reactie. Volgende dag opgelost, nieuwe led strip gekregen. Naast de mooie producten noem ik dat echt top service!

2026年6月10日

Niet fraai

Niet fraai. Via de website kwam ik er niet uit, gebeld en mij werd gevraagd om mijn winkelmandje op te sturen voor een passende offerte zo gevraagd zo gedaan. Een week later nog geen offerte, wederom gebeld. Men blijkt het nu zo druk te hebben dat men aangeeft om even verder te shoppen bij andere leveranciers terwijl mijn planning nu een week uitloopt. Erg frustrerend, maar weer verder kijken.

Op reactie vanuit de leverancier: vreemd dat u wel directe kan antwoorden op mijn review en na een week geen offerte kunt samenstellen ondanks het feit dat ik al 80% van de gewenste offerte in de vorm van lichtplan, winkelmand en aanvullende wensen had aangeleverd. Maar ja op naar een andere leverancier.

2026年5月19日

Bedankt voor uw review

Helaas is het gewoon gigantisch druk! Wij verplichten u niet om bij ons te kopen, en geven enkel aan bij haast dat er ook bij andere collega's van ons mooie spullen te koop zijn! Waar u trouwens zelf mee kwam?
Succes met uw project verder!

Leugenaars

En precies dat wat ik al schreef, Led gigant zal altijd het laatste woord hebben, en ja.. denigrerend!
Even voor de duidelijk. Het gaat om een retourzending daar ze dus de verzendkosten voor terug willen hebben, 7.95 euro.
Dus luister goed, je stuurt een pakket terug wat niet goed is geleverd, en dan willen ze hun 7.95 euro terug van de heen zending?!
En die hebben we dan betaald.. op 3 april. De datum die zei noemen is van de levering dus kwatspraat. Moet je bovendien ook vooraf betalen dus wat ze weer fantaseren kan dus niet...
Maar we krijgen daarna 4 herinneringmails met incassokosten waar we ook al 4x op hebben gereageerd dat die 7.95 al betaald zijn.. en dan uiteindelijk na ik een bewijs van betaling heb bijgevoegd laten ze het lopen met bedankt voor de betaling zonder enige gène... en dan nu in een reactie ook nog zeggen dat we niet netjes zijn geweest.. alweer een sneer en leugen. Hier hebben we dan voor een 800 euro aangekocht, superbedankt

2026年5月3日

Beste Rene,

Bedankt voor uw lange review!

Uiteraard zijn er dingen niet helemaal lekker gelopen, maar om nu enkel ons negatief in het licht te zetten is ook niet helemaal netjes, dit is ook al uw 2e review bij ons in 1 week.

Even het volgende

Alles wat wij verkeerd geleverd hebben in uw ogen is dusdanig vaag en cryptisch besteld dat niemand hier enig idee heeft wat u nu wilt
Hieronder een van uw mail waarin u aangeeft iets te willen bestellen

Hallo

Verdorie..
Laatste bestelling heb ik de hoekjes 90 besteld, maar heb de connectoren wss besteld.
Ik moet dus 4 van die hoeken hebben, om de led kabel in de hoeken door te leggen...
Dus die moet ik 4 hebben, plus nog 4 van die connectoren

Bedankt voor alle sneren en leugens en reviews.

Ik ga u het volgende vragen.

Koop alstublieft nooit meer wat bij ons, wij doen alleen zaken met leuke klanten
U valt helaas buiten deze categorie

Het gaat u goed rene!

5つ星のうち5の評価

Goede service, bereid om te helpen ( ook met mijn niet goed gelezen handleiding vragen😅) Adapter defect even mailtje geen probleem kreeg zo een nieuwe. Top service

2026年4月16日

Top geholpen!

Ik heb hier besteld voor mijn woning, ik wist niet helemaal wat ik moest hebben of hoe ik het voor me moest zien en wat er allemaal bij kwam kijken

Na mail contact heb ik snel een offerte gekregen en werd ik door het proces gelopen hoe ik alles moest aansluiten

Top!

2026年4月6日

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen.

Er was iets fout gegaan bij mijn bestelling, waarna er helaas wat vertraging was bij mijn project.

Ik werd direct netjes te woord gestaan waarna mijn probleem binnen een dag opgelost was, en ik verder kon met mijn project.

Snelle adequate handeling en ze weten waar ze het over hebben!

2026年4月9日
5つ星のうち1の評価

Mijn bestelling werd fout geleverd

Mijn bestelling werd fout geleverd (de profielen waren niet correct), waarna ik ze heb teruggestuurd zoals gevraagd. Sindsdien zit ik echter zonder producten én zonder mijn geld terug te krijgen.

De communicatie verloopt moeizaam en traag, waardoor het probleem maar blijft aanslepen zonder oplossing. Als klant sta je dus gewoon in de kou terwijl zij het geld al hebben ontvangen.

Dit is voor mij absoluut geen betrouwbare service. Ik raad aan om hier voorzichtig te zijn, zeker als er iets misloopt met je bestelling.

2026年2月20日

Beste Pieter,

Bedankt voor uw review!

De communicatie loopt inderdaad moeizaam, echter bent u ZELF de reden hiervoor
U reageert steeds pas na
2 maanden reageerde op mails.
Waardoor deze kwestie dus helaas erg lang duurt. Om deze reden moeten wij telkens bij GLS een onderzoek opnieuw laten opstarten omdat wij niet elke uitkomst 2 maanden of langer bewaren, ook is de informatie van GLS tracking niet langer zichtbaar.

5つ星のうち1の評価

Ze hadden foutieve stukken opgestuurd…

Ze hadden foutieve stukken opgestuurd voor het verbinden van de profielen. belofte gemaakt om de correcte stukken op te sturen, echter werden de correcte stukken nog steeds niet verzonden. Antwoorden zeer traag op e-mail en via telefoon niet te bereiken.

2026年2月19日

Trustpilot エクスペリエンス