Ik had na advies een mooi up/down ledprofiel met dual ledstrip besteld, maar 1 van de aansluitdraadjes maakte geen contact. Ik moest foto's maken en heb daarna aangeboden om dit zelf te proberen solde... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor de tweede keer.. Prachtige led strips en spots gekocht. Bij mijn vorige project werkte alles top dus vandaar weer terug naar Tim! Ik was vooraf goed geïnformeerd door Tim en daardoor wist ik pre... ãã£ãšèŠã
Wat Quincy van Ledgigant heeft gedaan voor mijn zaak, vergeet ik nooit. Zonder hem had mijn opening gewoon niet kunnen doorgaan. Punt. We zaten onder zware tijdsdruk. Geen verlichting betekende... ãã£ãšèŠã
Afspraak gemaakt met led gigant en kon al dezelfde dag langskomen in purmerend. Ik ben enorm goed geholpen in het overvolle magazijn. Werkelijk meer dan 100 soorten Led profielen om uit te kiezen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ç §æå°éåº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ã³åº
- æ¯èŠ³ç §æãã¶ã€ããŒ
- ç §æè£œé æ¥è
- ç §æåžæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
LED gigant is uw leverancier voor LED lichtlijnen voor iedere gewenste toepassing. Wij leveren ruim 250 oplossingen op het gebied van LED strips en LED profielen. Uiteraard compleet geadviseerd. Wij beschikken over een eigen voorraad en leveren alles direct binnen 24 uur. Omdat licht lastig online te beoordelen is nodig wij u van harte uit in onze LED winkel.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mooi prijs
Mooi prijs, snel geleverd, goed verpakt en een groot assortiment!

Led Gigant ããã®åç
Ik heb al meerdere keuren hierâŠ
Ik heb al meerdere keuren hier bestellen en heb tot vandaag altijd top producten en service mogen ontvangen! Hartstikke bedankt.

Led Gigant ããã®åç
Via mail netjes contact gehad over itemâŠ
Via mail netjes contact gehad over item die in bestelling niet genoeg op voorraad waren zijn in overleg aangepast naar items die en goedkoper zijn
Dank jullie wel
Marcel

Led Gigant ããã®åç
Bestelling gedaan en super geholpenâŠ
Bestelling gedaan en super geholpen ondanks steeds wat eruit en erbij te doen. Erg behulpzaam en no-how.
dank heren voor de snelle levering .

Led Gigant ããã®åç
Uitstekende dienst na verkoop!
De webshop heeft een zeer uitgebreid aanbod aan producten aan een schappelijke prijs. Zeer goede dienst na verkoop! Bij een kleine fout in de levering (karakteristieken van COB leds waren ok maar spanning was anders dan gevraagd). Na melding via e-mail al de volgende dag reactie. In plaats van rompslomp van terugsturen had ik voorgesteld om aangepaste voeding tegen gereduceerde prijs te kunnen aankopen. De medewerker heeft mij ter compensatie onmiddellijk een geschikte voeding gratis geleverd!! Een dag later de aangepaste voeding reeds aan huis toegekregen ! Dit is echt een fantastische service na verkoop ... echt een aanrader.

Led Gigant ããã®åç
Zeer goed geholpen door Jeffrey enâŠ
Zeer goed geholpen door Jeffrey en Quincy. Ze kunnen goed elkaars projecten goed overnemen als de ander even niet beschikbaar is en zijn erg behulpzaam. Ik kreeg ze niet te pakken aan de telefoon, maar toen ik een mail stuurde met de vraag of zij mij konden bellen werd dit binnen een paar uur nog gedaan. Al mijn strips zijn keurig op maat aangeleverd en branden mooi.

Led Gigant ããã®åç
Geweldig geholpen als particulier over de mail
Ik ben geweldig geholpen via de mail ,ik ben een particuliere klant en werd doorverwezen naar de mail. Hier heb ik mijn vragen kunnen stellen, hierop heb ik duidelijk antwoord gekregen en ik weet nu hoe ik mijn led moet installeren en wat ik nodig heb!!
Dankjewel, voor de duidelijke antwoorden!

Bestel ergens anders
Op de site wordt gesteld dat "voor 14:00 besteld, volgende dag in huis". Inmiddels heb ik 8 dagen (5 werkdagen) geleden een bestelling gedaan en tot op heden enkel een betaalbevestiging gehad qua correspondentie vanuit Led-Gigant. Geen overzicht van mijn bestelling, geen verzendconfirmatie, niets nuttigs waaruit blijkt dat ze met m'n order bezig zijn. Ik ben benieuwd of ik m'n bestelling uberhaupt ooit geleverd ga krijgen, maar best case scenario is dit in mijn optiek verkoop onder valse voorwendselen aangezien ze zich absoluut niet kunnen meten aan hun levertermijnen. Als je dit leest voor je bestelling doet: bestel ergens anders/in China, dan heb je je items aanzienlijk eerder.
Edit 24/12/24: Van 1 naar 3 sterren. Na meermaals geprobeerd te bellen en me de laatste keer als zakelijke klant voor te doen heb ik eindelijk contact gekregen. Mijn bestelling scheen niet door het systeem gekomen te zijn terwijl mijn betaling wel was gelukt (er wordt geen financial matching gedaan blijkbaar). Vanaf het moment dat dit aan het licht kwam was het pakketje gelukkig de volgende dag binnen, inclusief gratis upgrade van één component!
Ik ben blij dat ik mijn materialen in huis heb, maar mijn verbouwing heeft aanzienlijk vertraging opgelopen door een fout van LedGigant. Zowel aan de telefoon als in de reactie onder mijn review proef ik een accusatoire toon die ik ook terug zie in reacties onder andere reviews. Tim zei me dat ze moeite hebben met het bijbenen van de groei van het bedrijf. Dat kan natuurlijk, maar dan houdt het motto "Voor 14:00 besteld = morgen in huis" simpelweg geen stand en zou dat niet op de site geplaatst moeten worden. Klanten horen niet te worden berispt voor het 'niet even emailen' om achter hun eigen bestelling aan te zitten, het is de taak van de supplier om na betaling te zorgen dat de bestelling bij de klant komt, niet andersom.

Led Gigant ããã®åç
Zeer slechte leverancier met zeer slechte service
Na bestelling geplaatst en betaalt te hebben, kreeg ik een dag later keurig een mail met de track&trace code.
De volgende dag kreeg ik echter een creditnota in de mail zonder enige verdere verklaring. Als je vervolgens belt om uitleg en je geeft aan dat je particulier bent, dan verwijzen ze naar hun mailadres. Geef je aan dat je een zakelijke klant bent, dan word je wel te woord gestaan. Helaas is dit gesprek dan heel kort en zeker niet servicegericht. Er wordt zelfs aangegeven dat dit de reden is dat zij geen particulieren klanten te woord staan!
Uiteindelijk was mijn bestelling toch niet op voorraad maar daar kon niets aan gedaan worden.

Netjes opgelost
In eerste instantie een deel van de bestelling niet helemaal in orde. Een mail gestuurd en kreeg direct het juiste opgestuurd.

Led Gigant ããã®åç
Super persoonlijk advies gekregen enâŠ
Super persoonlijk advies gekregen en veel tijd genomen om het juiste product aan te bevelen. Producten zijn super en werken allemaal helemaal goed. Al met al super tevreden.

Led Gigant ããã®åç
Krijg maar niet de goede spullen
Spullen besteld voor de sauna. Op hun verzoek tekening aangeleverd. Ene Jeffrey snap er werkelijk helemaal niets van. Eerst te laat geleverd. Daarna niet de goede spullen. Inderdaad onbereikbaar per telefoon. Email reacties duren lang. Uiteindelijk andere medewerker gesproken die het wel snapte. Afgesproken dat spullen retour gaan en dat ik de goede spullen zou krijgen. Per mail bevestigd. Na 1,5 week niets ontvangen. Na een vraag via de mail waar het blijft kreeg ik doodleuk een reactie "we hebben u een nieuwe retoursticker gestuurd". GEwoon een vraag lezen en beantwoorden is al niet mogelijk. Waardeloss bedrijf. Blijkbaar is een bezoek aan het bedrijf oke maar online is het een aanfluiting.

5 dagen geleden ledprofielen besteld enâŠ
5 dagen geleden ledprofielen besteld en direct betaald. Tot op heden niets ontvangen en ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Vorige een antwoord gehad ze het erg druk hebben en dat ik maar moet afwachten wanneer ik de zending kan verwachten.

Zeer tevreden
Langs gegaan bij de demo ruimte in Purmerend en ben super geholpen.
Hulp en advies gekregen voor mijn project met een goede service.

Led Gigant ããã®åç
Langsgegaan bij led gigant inâŠ
Langsgegaan bij led gigant in Purmerend.
Super geholpen door Bauke.
Led verlichting is van hoge kwaliteit.
Led-gigant
Ik ben onwijs goed geholpen door onwijs leuk personeel waren onwijs vriendelijk en hebben alles op voorraad en ze gaven onwijs goed uitleg
heb support nodig en niemand neemt deâŠ
heb support nodig en niemand neemt de telefoon op. ook op mails waarin ik aangeef mij te bellen word niet op gereageerd.

Slechte service
1. Onjuiste info op de site. Ledstrips waren breder dan opgave op de site.
2. voorraad van artikelen op de site klopt niet (geen stock meer van bestelde artikel) en dan proberen ze zogenaamd contact op te nemen om ander model te verkopen.
3. Als dan blijkt dat je geen andere keuze hebt om punten 1 en 2 te accepteren en je moet hierdoor andere profieltjes hebben... Stuur je ze een mail met de aangepaste artikelen. Hierop wordt dan niet gereageerd, na enkele 10 tallen telefoontjes zeggen ze dan we passen het aan en sturen het op. Een dikke week na bestelling komt er dan een levering... en juist ja. Verkeerde profielen.
4. Nu proberen de profielen te retourneren op hun kosten aangezien ze noch originele bestelling hebben gerespecteerd noch de gevraagde aanpassing. En je kan het al raden. Weer veel telefoontjes en mailverkeer zonder resultaat. KORTOM SLECHTE ERVARING met dit bedrijf waar klant duidelijk geen koning is. Hier draait alles rond kwantiteit en niet rond kwaliteit!

Mindere ervaring met LED gigant (ofâŠ
Mindere ervaring met LED gigant (of Profiel gigant = zelfde bedrijf). Bestelling komt in een doos met 1 plakbandje erover... Open natuurlijk en er missen kleine onderdelen. Direct melding van gemaakt. Het lijkt direct opgepakt te worden, maar voordat de ontbrekende onderdelen opgestuurd worden duurt even... Er ontbreekt dan nog een onderdeel, maar daar wordt een credit nota voor gestuurd....
Als ze alleen de moeite hadden genomen om het pakket goed in te pakken, was er niks aan de hand geweest. Nu ben ik er weer extra druk mee.. Gelukkig was de customer support goed bereikbaar en werd het uiteindelijk adequaat opgelost.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ