Elsker jeres produkter. Fantastisk kvalitet, stort udvalg, hurtig levering og gode priser. Produkterne er nemme at arbejde med og holder lÊnge. Har ingen udfordringer med at fÃ¥ neglene til at holde... ãã£ãšèŠã
Jeg ELSKER produkterne fra Le Mini Macaron. IsÊr jeres nye builder gel, der pludselig kan fÃ¥ ens smukke negle til at holde meget lÊngere end fÞrð Jeg er desvÊrre meget allergisk overfor langt de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mine neglelak (kÞbt i Matas) artede sig ikke som mine andre macaron-lakker. Den trak sig sammen mod midten under lampen. Skrev til kundeservice og spurgte hvad jeg gjorde forkert, eller hvad der kunne... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, jeg bestilte 12 dages adventkalender pÃ¥ tilbud i januar 2024. Produktet er fint og nemt at bruge, dog holder lakken ikke sÃ¥ lÊnge pÃ¥ mig. Det kan pilles af i hele flager efter f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Le Mini Macaron er forhandler af et super nemt koncept, som gÞr det muligt for private forbrugere selv at lave gel-negle. Le Mini Macaron er udviklet specielt til hjemmebrug og designet til travle piger på farten. Nu kan du lave gel-negle på rekordtid der holder i uger, med en finish der kun er matchet af professionelle saloner. Le Mini Macaron er hurtig og sikker. Vores gel er designet til at sikre mod gener og hudirritation, og lampen er designet til sikker, hurtig og effektiv brug. Vores lille lampe er designet til hurtig en-finger brug. Lav en finger ad gangen - den er tÞr på kun 30 sekunder! Lampen bruger LED lys, der ikke er skadeligt for huden. Vores Maxi lampe tager 4 fingre og er tÞr på 60 sekunder! Le Mini Macaron er udarbejdet i samarbejde med franske Camelia Beauty og allerede lanceret i USA, Asien og Sydeuropa hvor anmeldere, modebloggere og magasiner har rost den til skyerne! Le Mini Macaron er blevet udpeget til at vÊre den mest effektive gel manicure til hjemmebrug i en kvalitet der er fuldt på hÞjde med de professionelle saloner.
Thomas Helsteds Vej 7B, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
- info@leminimacaron.dk
- leminimacaron.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Hurtig levering og lever fulgt op tilâŠ
Hurtig levering og lever fulgt op til mine forventninger.
Super god kundeservice!
Jeg har ikke kÞbt fra Le Mini Macaron hjemmesiden endnu men havde kÞbt en masse af deres produkter fra en anden virksomhed. Da jeg åbner en af deres neglelakker, ser jeg at den er tÞr og stÞrknet på bÞrsten. Jeg skriver herefter til Le Mini Macaron for at hÞre om dette er en defekt.
Jeg får herefter rigtig hurtig respons, og de sender mig en ny neglelak med det samme.
God stil også selvom varen ikke blev kÞbt hos dem. Jeg vil anbefale Le Mini Macaron og skal klart kÞbe deres produkter fra deres egen hjemmeside fremover.
En rigtig god oplevelseð
Rigtig fin hjemmeside, hurtig levering og alt var som det skulle vÊre.
Antal stjerner er rettet, da mit problem blev imÞdekommet med rigtig god service
Jeg kan egentlig super godt lide lakken, farverne, lampen og holdbarheden - mit problem er at neglelakken lÊkker ud over det hele, fordi lakken ligesom lÞber ned og samler sig der hvor flasken bliver bredere. Det er virkelig Êrgeligt, for jeg har spildt rigtig meget af lakken pÃ¥ dette. Jeg synes at produktets design skulle Êndres, og jeg tÊnker i hvert fald at finde et andet gel-lak mÊrke at bruge for nu. Ãrgerligt nÃ¥r farvekortet er sÃ¥ lÊkkert, og jeg har kÞbt lampen..

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
JEG ELSKER JERES PRODUKTER!
JEG ELSKER JERES PRODUKTER!
Kanon hurtig levering og virkelig lÊkre farver! Jeg er utrolig glad for alle produkterne og blev virkelig overrasket over hvor lÊnge det holder.
Jeg vil helt klart handle her igen, samt anbefale det til andre ððœ

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Gode produkter og hurtigt betjening
Gode produkter og hurtigt betjening. Elsker den hÃ¥ndskreven personlig besked pÃ¥ ordrebekrÊftelsen ð

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Godt nok bedste kundeservice ever
Godt nok bedste kundeservice ever! Og gode produkter og masser af mulighed for vejledning. Love it!

Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering.
KrÊver noget Þvelse at lÊgge pÊnt og få til at holde i op til de lovede 10 dage.

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Hurtig kundeservice og gode varer
Hurtig kundeservice, gode varer og fine priser. Jeg vender retur :)

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Syntes produktet er dyrt i forhold tilâŠ
Syntes produktet er dyrt i forhold til hvor lÊnge det holder

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Tried for the first time last week andâŠ
Tried for the first time last week and it's really beautiful and resistant. Some small chips came out of the point of some fingers, but considering the week I had, it's better than expected. With conventional polish nail, it would be all ruined by the half of the week.

Fantastisk service
Fantastisk service - super effektive og hurtige til at svare! KÊmpe anbefaling herfra :-)

Gode produkter!
Hey.
Jeg har brugt Le Mini Macaron i snart 8 måneder, og det har vÊret virkelig godt når jeg har kÞbt og brugt det!:)
Anbefaler dem varmt!
Knus Emma.

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
LÊkre lakker men meget svÊr at fjerne
Super lÊkre farver og lakker fÞrst og fremmest!! Og virkelig god service. Jeg har mailet med jer tidligere da jeg ikke synes de bitte små lakker fra kits er til at håndtere. Og i var så sÞde at sende mig en ny lak uden beregning. Tak.
Men kan ikke give 5 stjerner for de remover pads og remover tool som jeg også har kÞbt simpelthen ikke virker. Remover tool er så skarp at den sliber helt ind i mine egne negle. Har man en almindelig lak på i to lag + en gennemsigtig lak over den så kan det lige lade sig gÞre men med French manicure hvor der i alt er 4 lag lak på spidsen af neglen er det for mig helt håblÞst at få af. Jeg har nu brugt i alt 30 remover pads til mine 10 fingre, 3 timer og nÊsten alle mine negle er flossede og Þdelagte fordi det lak ikke vil gå af. Og JA jeg har filet fÞr remover pads men lakken sidder bare fast. Så jeg er ret Êrgerlig.