Elsker jeres produkter. Fantastisk kvalitet, stort udvalg, hurtig levering og gode priser. Produkterne er nemme at arbejde med og holder lÊnge. Har ingen udfordringer med at fÃ¥ neglene til at holde... ãã£ãšèŠã
Jeg ELSKER produkterne fra Le Mini Macaron. IsÊr jeres nye builder gel, der pludselig kan fÃ¥ ens smukke negle til at holde meget lÊngere end fÞrð Jeg er desvÊrre meget allergisk overfor langt de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mine neglelak (kÞbt i Matas) artede sig ikke som mine andre macaron-lakker. Den trak sig sammen mod midten under lampen. Skrev til kundeservice og spurgte hvad jeg gjorde forkert, eller hvad der kunne... ãã£ãšèŠã
Hurtig levering, jeg bestilte 12 dages adventkalender pÃ¥ tilbud i januar 2024. Produktet er fint og nemt at bruge, dog holder lakken ikke sÃ¥ lÊnge pÃ¥ mig. Det kan pilles af i hele flager efter f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Le Mini Macaron er forhandler af et super nemt koncept, som gÞr det muligt for private forbrugere selv at lave gel-negle. Le Mini Macaron er udviklet specielt til hjemmebrug og designet til travle piger på farten. Nu kan du lave gel-negle på rekordtid der holder i uger, med en finish der kun er matchet af professionelle saloner. Le Mini Macaron er hurtig og sikker. Vores gel er designet til at sikre mod gener og hudirritation, og lampen er designet til sikker, hurtig og effektiv brug. Vores lille lampe er designet til hurtig en-finger brug. Lav en finger ad gangen - den er tÞr på kun 30 sekunder! Lampen bruger LED lys, der ikke er skadeligt for huden. Vores Maxi lampe tager 4 fingre og er tÞr på 60 sekunder! Le Mini Macaron er udarbejdet i samarbejde med franske Camelia Beauty og allerede lanceret i USA, Asien og Sydeuropa hvor anmeldere, modebloggere og magasiner har rost den til skyerne! Le Mini Macaron er blevet udpeget til at vÊre den mest effektive gel manicure til hjemmebrug i en kvalitet der er fuldt på hÞjde med de professionelle saloner.
Thomas Helsteds Vej 7B, 8660, Skanderborg, ãã³ããŒã¯
- info@leminimacaron.dk
- leminimacaron.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Ar ser var ingen besvÊr med atâŠ
Ar ser var ingen besvÊr med at afbestille 2,pakker der var for meget efter jeg havde klokket mig i min bestilling. Tak

Fremragende kundeservice
Selvom der var fejl i min ordre, var kundeservice lynhurtig til at tilbyde et alternativ uden ekstra omkostninger.

Jeg er positivt overrasket
Jeg er positivt overrasket!
Holdbarheden er meget bedre end nailster, som jeg fÞrhen har brugt! Og så virker lampen altså også til mine andre mÊrker gellak.!

Super hurtig levering
Nem og hurtig bestilling og super hurtig levering, ingen problemer. Kan anbefales

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Fantastisk service der overgik enhverâŠ
Fantastisk service der overgik enhver forventning!
Jeg henvendte mig med et spÞrgsmÃ¥l om brug af lak og topcoat, som jeg havde svÊrt ved at fÃ¥ til at hÊrde, og Klaus fra support gennemskuede hurtigt, at min lampe var problemet, og han sÞrgede for, at jeg fik en ny. Allerede 48 timer efter min henvendelse modtog jeg min nye lampe. Jeg er SÃ
tilfreds, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Le mini M.

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
gode produkter og hurtig levering
Jeg synes at farverne er pÊne, og de holder godt hvis man gÞr forarbejdet. Jeg synes at produkterne bliver hurtigt leveret.

FÞdselsdags gave
Det var en fÞdselsdagsgave og fÞdselaren blev vÊldig glad for gaven. Den er endnu ikke afprÞvet, men jeg er sikker på produktet lever fuldt op til forventningerne.

Super nemt at gå til
Super nemt at gå til!
Fantastisk med alle de videoer som er på Instagram som en nem guider dig til hvordan du gÞr!
Og det kommer fra en som ikke er sÊrlig kreativ og ikke har en rolig hÃ¥nd, og jeg elsker at bruge til med t lave mine negle nu fÃ¥r resultatet bliver 1000 gange flottereð€©

Endnu en skÞn oplevelse
Virkelig hurtig levering, gode tilbud og dejligt at man får en lille personlig hilsen med.

Fantastisk service :)
Fantastisk service :)
Hurtig levering, fin personlig hilsen i pakken. Alt var som det skulle vÊre

Le Mini Macaron - Danmark ããã®åç
Produkterne er ikke god kvalitet
Jeg synes generelt at produkterne er af for dårlig kvalitet, enten så skal man file neglen for at de kan sidde rigtig godt fast, men så er neglen tynd bagefter og ellers så falder de af efter 1-2 dage eller knÊkker i spidsen. Man skal ofte tage 3 lag på for at det dÊkker, så tiden lÞber hurtigt op. BÞtterne er utÊtte så man kan ikke rigtig tage dem med på tur (der kommer en indsats som måske lÞser problemet, men mine neglelakke er klistret og ikke fulde lÊngere). Ellers godt koncept og jeg har kÞbt omkring 15 farver, så jeg er lidt Êrgelig over holdbarheden (også med toplak som tager mindst 2min ekstra pr negl).