Skrev til LG kundeservice vedr. hjælp til at finde et samlebeslag mellem ny vaskemaskine og tørretumbler. Skrev kl. 12.56, blev ringet op kl. 13.35 for yderligere info og kl. 13.43 modtog jeg mail me... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Have a 7 year old refrigerator, LG model LMXS30776D. Decent refrigerator, but the ice maker failed in the 6th year. Point being: don’t buy extended warranty. The ice makers for LG are notor... もっと見る
Jeg købte et LG-tv til omkring 13.000 kr., som døde efter kun 4 år og 3 måneder. Det er pinligt kort levetid for et premium-tv. Fejlen skyldes et defekt power board, en velkendt og udbredt fej... もっと見る
Har købt en LG vaskemaskine, model F4Y5VYP3W. Er meget skuffet over dette produkt, maskinen tager vand ind i korte, hårde stød, hvilket får rørerne inde i væggen til at lave høje bankelyde. Har kont... もっと見る
Kæmpe fup nummer med CASHBACK
Kæmpe fup nummer med CASHBACK
Skulle udfylde en ret stor formular med hvilke TV model, tilfredshed, bankoplysninger, billede af købe kvittering. Et sted i formularen stod der at jeg skulle tage et billede af min anmeldelse, forstod på det at jeg skulle skrive en anmeldelse på papir, og tage billede af det, lyder mærkligt, det gjorde jeg, og fik beskeden at de ikke kunne godkende det, ringede til LG, Og fik en medarbejder i røret, som sagde at jeg skulle tage en billede af mit nyindkøbte LG produkt, og sende det på et direkte link han sender mig, og det gjorde jeg så, efter flere ugers ventetid ringer jeg igen til LG, og de siger at de vil undersøge det, samme dag modtager jeg en mail, hvor de skriver at min cashback ansøgning er afvist. Kort sagt, det er et stort fup nummer de gør for at få folk til at købe deres produkter. Er virklig skuffet over det. Køber ALDRIG flere LG produkter mere fremover.
Føler mig snydt lige som andre også har skrevet her.
Det med at sende et billede af anmeldelsen kan misforstås, således at jeg troede at jeg skulle skrive anmeldelsen på papir, eller på anden måde. De kunne da i det mindste skrive at man skulle tage billede af produktet man har købt.
Men det er jo en rigtig god måde at snyde kunderne på.
LG CX65” købt i januar 2020
LG CX65” købt i januar 2021, til 15.000kr.
I februar 2024 begynder det ikke at kunne tænde og LGs samarbejdspartner, siger at det nok er motherboard der er røget.
LG dækker ikke noget da det er lige over 2 år, og Bilka dækker heller ikke da det er efter 2 år.
Det kan sgu ikke være rigtigt. Har hørt fra flere at motherboards tit er udgået, så det skal nok kasseres.
Jeg har læst om flere på nettet, der har haft samme problemer med deres LG OLED
Lg cashback. Virkelig skidt!!!
Jeg købte et tv igennem Elgiganten, hvor LG havde en kampagne. Man skulle købe tv’et og lave en anmeldelse om tv’et på deres side og så ville man få det de kalder “cashback” og i mit tilfælde skulle jeg have haft 4000kr tilbage.
Jeg laver anmeldelsen og får en mail på at der kan gå op til 45 dage før jeg får mine penge.
Jeg modtager så en mail om at jeg har sendte billede af ordrebekræftelsen, istedet for kvitteringen.
For at ændre dette skal jeg bruge et login.
Dette login har jeg ikke fået og det venter jeg så 6 uger for at få før jeg kan sætte den rigtige kvittering ind.
Jeg får så sendt den ind og får endda ringet ind til LG hvor en medarbejder hjælper mig. Så jeg sender også kvitteringen til ham, hvor han sender den videre til dem der skal bruge den. Det også omkring en måned siden. Og har stadig ikke fået svar.
Dette er bare ikke i orden. Det kan ikke passe at der for det første skal gå så lang tid og at der går så lang tid før de svarer. Dette er mine penge som jeg SKAL have siden de har lavet en kampagne og jeg har gjort mit for at få de penge.
Ellers havde jeg aldrig købt det TV hvis det ikke var for at man fik de 4000kr igen.
Jeg skal have mine penge og forventer svar!
Jeg må nu tage den med forbrugerombudsmanden og få hjælpen derfra. Det kan ikke være lovligt det de har gang i!
LG 65 C3 4K Oled TV har en fantastisk…
LG 65 C3 4K Oled TV har en fantastisk god billedkvalitet og med LG soundbar er lyden helt i top.
Desuden er det et flot TV
Kjeld Ebsen
LG F4Y5EYP6W0F - super køb
Har lige kørt første tur med nyindkøbte vaskemaskine LG F4Y5EYP6W0F
Fungerede perfekt og dejlig lydsvag. Kan anbefales
Compre una TV LGOLED55C26LD.AEU EN MAYO…
Compre una TV LGOLED55C26LD.AEU EN MAYO DE 2023 , NO TIENE EL AÑO Y YA FALLA , NO ENCIENDE , PANTALLA NEGRA . MUCHAS EXCUSAS CON LA GARANTIA que NO CUBRE NADA Y ES UNA TV DE ALTA GAMA DE CASI 2000 EUROS . SI TECNICO DECIDE QUE ES CULPA MIA PAGO YO AL TECNICO Y ESO QUIEN LO DICE ? LG? QUIEN DEFIENDE MIS DERECHOS ? LG ES UNA ESTAFA . HAN LLEVADO HOY DIA 15/03/2024 LA TV EL SERVICIO TECNICO Y ME DICEN QUE MINIMO UNA SEMANA EN EL TALLER PARA COMPROBAR ALGO QUE SABEN CUAL ES LA FALLA Y QUE ES SU PROBLEMA NOS ENGAÑAN NOS ROBAN NOS ESTAFAN . RECORDE LUEGO QUE ESTO MISMO ME PASO CON UNA TV SANSUMG DE ALTA GAMA Y VINO EL TECNICO A CASA ,LA MIRO COMPROBO Y ME CAMBIARON EN MI CASA LA PANTALLA QUE ES LO QUE TIENE QUE HACER LG . DENUNCIARE y RECLAMARE EN LA ASOCIACION UCE GIJON QUE SOY SOCIA
Super glad for vores nye Amerikaner…
Super glad for vores nye LG Amerikaner køleskab. nem at tilslutte. Absolut større indvendig end vores tidligere køleskab. Kan stort set ikke hørers
Cashback er et kæmpe fup nummer hold jer væk
Har købt et LG tv med cashback d. 4 februar, der anmode jeg også om cashback fra LG
Har kontaktet LG flere gange om at få de penge som de lover i kampagnen, men de siger at den er under behandling
Kan det tage næsten halvanden måned.
Det virker som om at man lige ville øge slagstallet med en ikke eksistende cashback.
Jeg har nu klaget til forbrugerombudsmanden, så må de gå ind i sagen angående LGs kampagne om cashback og vurdere om den er lovlig og på rimelige vilkår.
Indtil da hold jer langt væk fra LG produkter h
LG Fryseskab
Jeg købte et LG-Fryseskab, hvor vi blev lovet at få 500 kr på cashback. Vi har udført papirarbejdet og sendt kvittering og de nødvendige ting, men kundeservice siger stadig, at vi ikke har nok information. Hold jer derfor langt væk fra dem, da de ikke holder hvad de lover. De fusker med deres kunder og lover dem cashback uden at formå, at kunne udføre det.
køb ALDRIG LG opvaskemine og slet ikke via Elgiganten
køb aldrig LG opvaskemaskine og slet ikke igennem Elgiganten. De glemmer at fortælle at displayet på min opvaskemaskine model ikke kan tåle fugt og varme og derefter går i stykker cirka er 10-12 måneder som en LG medarbejder endda har fortalt mig at de godt er kendt med problemet.
Reklamationsretten går ikke igennem Elgiganten selvom den er købt der, og LG gør ALT for at du ikke kan få dine penge retur da det kun er deres teknikker der kan tjekke deres maskiner. de skal bruge model nummeret på min maskine som skal sidde på et label de har sat på, og det er sat på den indvendige side af låget så når programmerne er færdige og maskinen åbner af sig selv så bliver den udsat på 60+ grader varm fugt og derved er teksten selvfølgelig forsvundet og derved kan jeg ikke få min reklamationsret..
køber ALDRIG LG, de snyder folk
3 år gammel Amerikaner køleskab
3 år gammel Amerikaner køleskab, er allerede gået i stykker i isterninge delen.
jeg har forgæves forsøgt at få hjælp ved LG Danmarks kundeservice, og blevet sendt videre til SCG, som skal hjælpe med reservedelen.
men ingen af disse steder virker til egentlig at være interesseret i at hjælpe med at finde ud af hvilken del det er, eller give rabat på stumpen når køleskabet ikke er ældre.
jeg kan ikke anbefalde LG til nogen at købe, du er overladt meget til dig selv når dine vare går i stykker
jeg køber ikke LG igen
LG55” OLED EVO C3 4 K TV OLEDS5
LG55” OLED EVO C3 4 K TV OLEDS5, smart flad skærm, og er en ren fornøjelse i billedkvalitet.
Er meget tilfreds med kvaliteten.
Køb aldrig LG vaske/tørre maskine til…
Køb aldrig LG vaske/tørre maskine til etageejendom hos Elgiganten.
I 7 mdr har underboerne været plaget af lyden fra LG’s tørremaskine der er installeret i en 2. sals lejlighed, hvor blæseren i maskinen, kaster lydbølger ud i koldvandsrøret der går igennem huset. LG”s tekniker har konstateret at det ikke vil hjælpe at skifte blæseren, da modellen er designet sådan. Lejligheden under - der har rørføring til både nabo og underbo - har måtte skille køkkenet ad for at isolere rørkasse, væg og vaskeskab, men lyden kan ikke fjernes. Under-underboen har bygget isolerende rørkasse omkring vandrørene for at formindske lyden.
Dette opslag er til skræk og advarsel, hvis I overvejer at købe LG’s produkt hos Elgiganten, I skal tænke jer godt om. Det drejer sig om følende produkt:
LG CV92T5S2SQE
I skal ikke forvente nogen hjælp fra LG eller Elgiganten, de holder på at produktet intet fejler, så den eneste løsning er at forlade de underliggende lejligheder i tørreperioden som er ca. 45 min hver gang maskinen tørrer, da man som underboer bliver vanvittig af lyden i rørene der starter og stopper med 1. min. interval gennem hele tørreperioden!
LG 77 tommer oled
Har købt et 77 tommer lg tv oled, og har fået lavet en kalibrering af farverne. står virkelig flot i billedet, og er utroligt nemt at finde ud af i opsætningen. Vil klart anbefale det
Burn-in på et 13000kr LG tv efter 3 år
Burn-in på et 13000kr LG tv efter 3 år. LG i UK og USA skifter panelet gratis, hvis man betaler arbejdsløn, men ikke i Danmark. Aldrig mere LG til mig.
God service og god feedback
LG 65" C3 4K OLED evo TV (2023)
LG 65" C3 4K OLED evo TV (2023)
Netop monteret nyindkøbt fladskærm, nemt st installere. Klare farver med en dybde i billedet.
Fedt Tv til prisen.
Virkelig godt fjernsyn
Troede, der skulle være en manual med til TV-et (LG 55" c3 4k OLED evo TV.
Men efter at have startet TV-et viste det sig at være nemt og intuitivt at benytte fjernebetjeningen og finde rundt i menuerne.
Billedet har virkelig høj kvalitet - havde købt en kalibrering for at få det optimale ud af TV-et
Køber aldrig LG produkt igen
Købte d. 4/10-2023 en LG ThinQ vaskemaskine.
Efter 3 mdr begyndte den at buldre og brage i centrifugeringen. Vi fik fat i LG som skulle have os til at oprette en sag med video og lyd som de kunne sende til deres reparatør. Han kommer af 3 omgange for at fikse den, men ender med at påstå at det hele skyldes underlaget maskinen står på. Underlaget er det samme som i de øvrige 15 rækkehuse herude og ingen af dem har nogensinde hørt om sådan et problem før. LG fastholder, der er intet at gøre.
Nu har vi så fået problemer med en skrigende lyd der kommer når maskinen vasker. Helt sikkert en lyd der ikke skal være der. Vi sender 2 videoer med lyd til deres reparatør og han afviser med at det er lyden af dyser der sprøjter vand ind. Pludselig opstået og meget højt og generende, det passer jo ikke og jeg ved det. Jeg tror reparatøren tjener kassen på at afvise reparationer så LG ikke skal reparere på det.
Nu affinder jeg mig desværre med skidtet men kan garantere at jeg aldrig nogensinde køber et LG produkt igen og til alle der vælger at spørge mig fraråder jeg det.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。