Det her er det helt rigtige sted og handle, fordi de gode råd de kommer af sig selv, en god præsentation, og en god forklaring men også en hjælpsomhed, når man stiller spørgsmål på mail så kommer der... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte et pensel sæt som ved modtagelse var åbnet flere af penslerne klumpet helt sammen og kan ikke løsnes med vand sælger i brugte vare eller bare skrammel? Bivoksen stinker laaaangt væk af lampeo... もっと見る
企業が回答しました
Til sløjd handler jeg kun i Linå. Alt fås fra maling til høvlebænke, fra læder til søjleboremaskiner. Dejligt at budgettet kan være samlet hos én forhandler. Nemt at ringe og bestille specialvarer fx.... もっと見る
企業が回答しました
Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る
企業が回答しました
På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.
Bergsøesvej 11, 8600, Silkeborg, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De rigtige varer og ret hurtig levering. Fint.

Linaa.dk からの回答
Det er god Service Og en god kvalitet for en god pris. Og pakkerne kommer hurtigt.
En af mine Yndlingsbutikker😁

Linaa.dk からの回答
Bestilte uv resin, kom som det skulle og virker som det skal. Lidt pebret pris men sån er det jo.

Linaa.dk からの回答
Lever op til det man køber samtidig med en god kvalitet. Velfortjente fem stjerner.

Linaa.dk からの回答
Meget tilfreds med det jeg havde bestilt, og lækkert udvalg. Ikke sidste gang jeg bestiller fra linaa.

Linaa.dk からの回答
Stort udvalg og spændende varer, hurtig levering :)

Linaa.dk からの回答
¨Bestilte en messing lagervare, fredag 13.10.2023 ca. kl 02.30 om morgenen og med en note "Haster venligst", så regnede med at den kunne ekspederes samme dag og valgte at betale for Post nord da de leverer til Pakkeshop om lørdagen.
Skulle i knivklub tirsdag og ville gerne nå noget inden, derfor "manglede" jeg varen.
Varen er først kommet til pakkeshoppen i går d. 19.10.2023.
P.S.
Bestilte varer, samtidigt med denne bestilling, en vare magen til, men i kobber hos Smedjeriet.dk + nogle metal file -
De var i pakkeshoppen lørdag d. 14.10.2023

Linaa.dk からの回答
Altid gode til at sende mails, om hvor langt pakken er i processen. Hurtig levering, dejligt udvalg af gode kvalitets vare.

Linaa.dk からの回答
Jeg modtog min bestilling hurtigt, en håndsymaskine til læder. Der skulle medfølge 2 nåle, en fin og en grov, der var kun en og jeg ringede til jer for st i kunne rette fejlen, jeg skulle så sende et foto af den nål som var med,så i kumme se hvad det var for en der naglede, det gjorde jeg og fik en bekræftigelse på at i havde modtaget billedet, og har så ikke hørt fra jer siden?????

Linaa.dk からの回答
Fik et sommerfuglenet med stang tilsendt hurtigt, og nettet virker til at være i fin kvalitet.

Linaa.dk からの回答
Fantastisk kundeservice og hurtig levering.
Talte med den mest søde og serviceminded i kundeservice og selvom mine krav gjorde det næsten umuligt for hende at løse, gjorde hun det muligt!!!
Stor tak skal der lyde herfra. Jeg handler med garanti hos dem igen!!!

Linaa.dk からの回答
Virkelig god og hjælpsom service. Jeg købte en skekniv, som tydeligt havde en fabrikationsfejl. Der var inden bøvl og de sendte mig hurtigt en ny uden beregning eller fragt. Virkelig en positiv oplevelse, det gør at man kommer igen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。