Linaa.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det her er det helt rigtige sted og handle, fordi de gode råd de kommer af sig selv, en god præsentation, og en god forklaring men også en hjælpsomhed, når man stiller spørgsmål på mail så kommer der... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte et pensel sæt som ved modtagelse var åbnet flere af penslerne klumpet helt sammen og kan ikke løsnes med vand sælger i brugte vare eller bare skrammel? Bivoksen stinker laaaangt væk af lampeo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Til sløjd handler jeg kun i Linå. Alt fås fra maling til høvlebænke, fra læder til søjleboremaskiner. Dejligt at budgettet kan være samlet hos én forhandler. Nemt at ringe og bestille specialvarer fx.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ
  2. 刃物店

当該企業による記述

På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

De rigtige varer og ret hurtig levering.

De rigtige varer og ret hurtig levering. Fint.

2023年11月24日

Hej Peter

Tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Vi håber, at du bliver glad for dine nye produkter.

Hurtigt og præcist levering

2023年11月16日

Linaa.dk からの回答

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Det betyder meget.

Fin service

2023年11月11日

Hej Jørgen

Tak for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god shopping-oplevelse ved at handle hos os.

Du skal være velkommen igen en anden gang.

Fantastisk butik

Det er god Service Og en god kvalitet for en god pris. Og pakkerne kommer hurtigt.
En af mine Yndlingsbutikker😁

2023年1月11日

Hej Victor

Mange tak for de flotte ord og 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med at handle hos os! At yde god service, høj kvalitet til en rimelig pris samt hurtig levering er vigtige faktorer for os, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Fino

Bestilte uv resin, kom som det skulle og virker som det skal. Lidt pebret pris men sån er det jo.

2023年10月20日

Hej Henriette.

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi er glade for, at du er tilfreds med det produkt, du har købt hos os.

Du ønskes en god weekend.

Fik nøjagtig den farve

Fik nøjagtig den farve, jeg skrev, som ønske farve,

2023年11月8日

Hej Mariann.

Tak for de 5 stjerner.

Vi er altid glade for at kunne imødekomme vores kunders ønsker.

Du ønskes en god weekend.

5つ星のうち5の評価

Lever op til det man køber samtidig med…

Lever op til det man køber samtidig med en god kvalitet. Velfortjente fem stjerner.

2023年10月22日

Hej Lars

Tak for stjernerne. Vi sætter pris på din anerkendelse og feedback.

Det er godt at høre, at du har fået indfriet dine forventninger i forhold til de varer, du købte hos os. Du skal være velkommen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Meget tilfreds med det jeg havde…

Meget tilfreds med det jeg havde bestilt, og lækkert udvalg. Ikke sidste gang jeg bestiller fra linaa.

2023年10月20日

Hej Patrick

Tak fordi du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot.

Vi glæder os til at se dig som kunde igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Stort udvalg og spændende varer

Stort udvalg og spændende varer, hurtig levering :)

2023年10月19日

Hej Carsten

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Ja, vi har mange spændende varer i vores sortiment.

Du ønskes en god dag.

5つ星のうち2の評価

Alt for lang leveringstid på lagervare

¨Bestilte en messing lagervare, fredag 13.10.2023 ca. kl 02.30 om morgenen og med en note "Haster venligst", så regnede med at den kunne ekspederes samme dag og valgte at betale for Post nord da de leverer til Pakkeshop om lørdagen.
Skulle i knivklub tirsdag og ville gerne nå noget inden, derfor "manglede" jeg varen.
Varen er først kommet til pakkeshoppen i går d. 19.10.2023.
P.S.
Bestilte varer, samtidigt med denne bestilling, en vare magen til, men i kobber hos Smedjeriet.dk + nogle metal file -
De var i pakkeshoppen lørdag d. 14.10.2023

2023年10月19日

Hej Bo

Tak fordi du skriver.

Jeg er ked af at høre, at din bestilling ikke nåede frem til dig i tide. Jeg kan dog fortælle, at vi afsendte din ordre samme dag, som du bestilte den (altså den 13. oktober).

Jeg kan desværre ikke indsætte et printscreen her på siden, men vil gerne fremsende dokumentation på det til din mail, hvis du ønsker det.

Hvorfor forsendelsen så efterfølgende tog 6 dage om at blive leveret til dig, er helt klart en sag, vi må tage op med PostNord igennem vores fragtdistributør.

I mellemtiden er du velkommen til at kontakte os på vores hovedmail firma@linaa.dk så vi kan aftale en passende kompensation til dig.

Jeg beklager den dårlige oplevelse, som den sene levering medførte for dig, men håber at vi må se dig som kunde her en anden god gang.

5つ星のうち4の評価

Det var i orden!

2023年10月18日

Hej Rogeria

Tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os.

5つ星のうち5の評価

Altid gode til at sende mails

Altid gode til at sende mails, om hvor langt pakken er i processen. Hurtig levering, dejligt udvalg af gode kvalitets vare.

2023年9月19日

Hej Michelle

Tak for din positive anmeldelse. Den sætter vi pris på.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle på www.linaa.dk

God og fin.

Hurtig og smertefri levering. God fugleplakat.

2023年8月29日

Hej Børge

Tak for din fine anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med fugleplakaten, som du har købt hos os.

5つ星のうち2の評価

Jeg modtog min bestilling hurtigt

Jeg modtog min bestilling hurtigt, en håndsymaskine til læder. Der skulle medfølge 2 nåle, en fin og en grov, der var kun en og jeg ringede til jer for st i kunne rette fejlen, jeg skulle så sende et foto af den nål som var med,så i kumme se hvad det var for en der naglede, det gjorde jeg og fik en bekræftigelse på at i havde modtaget billedet, og har så ikke hørt fra jer siden?????

2023年8月28日

Hej Karen-Marie

Først og fremmest vil jeg gerne sige undskyld for den ulejlighed, du har oplevet med din seneste bestilling af en håndsymaskine til læder. Det er vores mål at sikre, at alle vores kunder får den bedste oplevelse, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger i denne omgang.

Vi beklager, vi ikke fik vendt tilbage til dig, efter at du sendte os billedet af den nål, du modtog med håndsymaskinen. Vi vil med det samme sende den manglende nål afsted til dig og fortsætte kommunikationen med dig via mail.

Tak fordi du skrev. Som sagt ønsker vi, at vores kunder får en god og tilfredsstillende oplevelse, når de handler hos os.

Endnu en gang undskylder vi for det besvær, du har oplevet.

God hurtig betjening

Fik et sommerfuglenet med stang tilsendt hurtigt, og nettet virker til at være i fin kvalitet.

2023年8月22日

Hej Cecilie

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt at du er tilfreds med dit køb.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og hurtig…

Fantastisk kundeservice og hurtig levering.

Talte med den mest søde og serviceminded i kundeservice og selvom mine krav gjorde det næsten umuligt for hende at løse, gjorde hun det muligt!!!

Stor tak skal der lyde herfra. Jeg handler med garanti hos dem igen!!!

2023年7月6日

Hej Lunte

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Det betyder meget.

Det glæder os at høre, at du havde en supergod oplevelse med vores kundeservice og levering til tiden. Vi sætter en ære i at yde god service og vil gerne opfylde vores kunders ønsker, når det er muligt.

Du skal være velkommen hos os næste gang, du står og mangler noget.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og hjælpsom service

Virkelig god og hjælpsom service. Jeg købte en skekniv, som tydeligt havde en fabrikationsfejl. Der var inden bøvl og de sendte mig hurtigt en ny uden beregning eller fragt. Virkelig en positiv oplevelse, det gør at man kommer igen.

2023年8月14日

Hej Flemming

Tusind tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores kundeservice og udskiftningen af din skekniv.

Vi glæder os til at se dig i "butikken" en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。