Linaa.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Det her er det helt rigtige sted og handle, fordi de gode råd de kommer af sig selv, en god præsentation, og en god forklaring men også en hjælpsomhed, når man stiller spørgsmål på mail så kommer der... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestilte et pensel sæt som ved modtagelse var åbnet flere af penslerne klumpet helt sammen og kan ikke løsnes med vand sælger i brugte vare eller bare skrammel? Bivoksen stinker laaaangt væk af lampeo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Til sløjd handler jeg kun i Linå. Alt fås fra maling til høvlebænke, fra læder til søjleboremaskiner. Dejligt at budgettet kan være samlet hos én forhandler. Nemt at ringe og bestille specialvarer fx.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Rigtig fin og brugervenlig hjemmeside og så rart med en kvalitets hobby/håndværksbutik, du både kan handle i på nettet og besøge fysisk. Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i buti... もっと見る

企業情報

1. ホビーショップ
  2. 刃物店

当該企業による記述

På Linaa.dk finder du mere end 6000 produkter inden for f.eks. træ, værktøj, maskiner, knivbygning, trædrejning og båludstyr.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 36件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg har for nylig handlet træ til…

Jeg har for nylig handlet træ til trædrejning, denne gang i selve butikken i Silkeborg. Super oplevelse, ligesom web shoppen.
Butikken og træ lageret er hele køreturen fra Aalborg værd :)

2024年4月4日

Kære Bo

Det lyder som om, at du havde en rigtig god oplevelse, både online og i vores butik i Silkeborg! Vi er glade for at høre, at du nød at handle dine trædrejnings-materialer hos os, og vi sætter pris på dine rosende ord om vores butik og trælager.

Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste service og de bedste produkter, så det glæder os at høre, at vores indsats er blevet værdsat. Tak for din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

som altid nemt at finde det man skal…

som altid nemt at finde det man skal bruge og hurtig lev. også en meget fristene side for os der har mange gode ting at lave og hvor hænderne sider rigtig på kan varmt anbefale dem

2024年4月9日

Kære Odin

Tak for din positive feedback! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Det glæder os at vide, at vores webshop gør det nemt for dig at finde det, du har brug for, og at du har værdsat den hurtige levering.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Fick fel vara

Fick fel vara. Skulle ha en helsvart kniv med svart läder. Fick en babyblå kniv med
beige läder.

suck

edit: det var inte bara bilden utan texten stod tydligt Svart kniv. Vilken dålig ursäkt

2024年3月22日

Hej Max

Vi har fått ditt omdöme på Trustpilot.

Som vi skrev i mejlet till dig så beklagar vi att vi inte kunde skicka det som var beställt...och förväntat.

Tyvärr hade vi ett fel i bilden på vår hemsida, där kniven var svart som den var från början, men varan har sedan dess ändrats till blå av vår leverantör. Detta har nu uppdaterats så att bilden matchar varen. Vi ber om ursäkt för att det inte hade blivit uppdaterad tidigare.

Som vi också nämnde till dig är det tyvärr omöjligt för oss att få tag i den svarta kniven nu. Därför erbjöd vi oss också att ta tillbaka din kniv och återbetala ditt köp.

Vi väntar fortfarande på din feedback om detta...

Under tiden, ha en bra dag.

Många hälsningar

5つ星のうち5の評価

Blot en positiv melding om Linaa.

Nemt at finde rundt på hjemmesiden. De holder hvad de lover med afsendelse, og jeg modtog et godt produkt

2024年4月2日

Hej Ole

Tak for de pæne ord og fordi du tog dig tid til at anmelde os.

Som altid god service

2024年4月1日

Hej Gert

Vi lægger stor vægt på at vores kunder skal have den bedst mulige oplevelse, når de handler hos os. Dejligt at det også er, hvad du har oplevet.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse god betjening og…

Rigtig god oplevelse god betjening og hurtig levering

2024年3月25日

Hej Bent

Mange tak fordi du tog dig tid til at lave en anmeldelse.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os. Du skal være velkommen igen...

Linå

Linå, det er webhandel når det er bedst.
Der er ingen slinger i valsen.

2024年3月21日

Hej Mads

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi vil glæde os til at betjene dig en anden gang...

5つ星のうち5の評価

En fristende og god hjemmeside

En fristende og god hjemmeside, der altid får lokket noget i min indkøbskurv 😁
Jeg elsker at snitte i træ, men har ingen erfaring. Så det bliver aldrig til noget brugbart. Nu har jeg købt et komplet sæt til snitning af en lille fugl. Og jeg er igang da alt er med i æsken + en lille vejledning og adgang til Youtube video. For mig er det mega motiverende at alt er med i æsken så jeg bare skal sætte mig og begynde.
Nok ikke sidste sæt, der lander her hjemme 😉

2024年3月6日

Hej Berit.

Det glæder os meget at høre, at vores hjemmeside har været kilde til inspiration og konkrete muligheder for dig! Første skridt ind i en ny hobby 😊

Vi stræber kontinuerligt efter at gøre vores produkter så tilgængelige og motiverende som muligt, og det er dejligt at se, at det har gjort en forskel for dig. Vi håber, at din nye hobby bringer dig masser af gode oplevelser og vi ser frem til at være en del af dine kommende kreative eventyr!

Tak for din anmeldelse, og vi håber at se dig igen snart.

5つ星のうち5の評価

Bought an anemometer for our diploma…

Bought an anemometer for our diploma project and linaa kindly supplied us with a usb-module we forgot to purchase. Very kind and helpful customer service although shipping was delayed over the holidays.

Everything works just as it should. 10/10

2024年1月5日

Hi Nicholas

I'm glad to hear that you found our customer service kind and helpful! We always strive to assist our customers to the best of our ability.

Thank you for choosing Linaa…and good luck with your diploma project!

Best regards

Unprofessional

Ordered an item which was clearly marked as "in stock" on the 10th of January. Didn't get any notice on shipping for several days. Six days after, I send them an email to which I do not get any answer. Called two days after that, on the 18th (8 days after the order was placed) and then instead of apologizing they say that they need to check and get back to by email. And after long back and forth by email, instead of sending the item right away and with the fastest option possible, they now say that they'll send it on 22nd, 12 days after the purchase date. Utterly unprofessional and irresponsible.

2024年1月10日

Dear Ayat Gali

Thank you for writing.

We are sincerely sorry for the process you have experienced with your recent order. We understand the frustration caused by the delay and lack of communication. It has definitely not been satisfying.

We take note of your feedback and will work to improve our communication in the event of delivery delays. We always strive to provide the best possible service and prompt delivery...but unfortunately we have been unsuccesful in your case, much to our unsatisfaction.

You will shortly receive an email from us, where we offer a compensation for the inconvenience you have experienced.

If you have any further questions or concerns, please do not hesitate to reach out to us directly.

Thank you for bringing this to our attention; we much appreciate the opportunity to make things right.

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Nemt og enkel bestilling online

virksomheden viser tydeligt hvad deres vare er

2024年1月9日

Hej Leif

Tak for de 5 stjerner.

Vi er glade for, at du synes om vores hjemmeside og præsentationen af vores produkter. Vi bestræber os på at lave nogle brugbare beskrivelser.

Du skal være velkommen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Altid tilfreds med at handle hos Linda.dk

Jeg manglede en ting i min pakke sendte en mail med billede af det jeg havde modtaget, og beskrev det der manglede, jeg fik lyn hurtig svar og det manglede blev sendt samme eftermiddag

2023年12月14日

Hej Randi

Mange tak for de 5 stjerner og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi beklager for den manglende del i din pakke men sætter stor pris på, at du kontaktede os og gav os chancen for at rette op på det. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores håndtering af situationen.

Endnu engang tak for din forståelse…og godt nytår.

5つ星のうち5の評価

Super kvalitet og super service

Og mangler du det rette stykke træ til dit knivskæfte i butikken, går man lige med en tur ud på værkstedet, hvor personalet saver dig det rigtige stykke.
Super kvalitet!
Super service!

2023年12月14日

Hej Stine

Tak for den fine anmeldelse af din oplevelse ved at handle hos os. Den værdsætter vi.

Vi lægger stor vægt på at give vores kunder den bedste oplevelse både online og i vores fysiske butik. Vi er glade for at høre, at det også var det, du oplevede. Dejligt at du også fandt vores hjemmeside brugervenlig. Det er vigtigt.

Du er altid velkommen til at besøge os en anden gang. Online eller i butikken.

Godt nytår.

God kvalitet af produlter

Hurtig levering, men ikke mindst, produkter i god kvalitet 👍😃 Da det er julegaveindkøb, vil jeg for en sikkerheds skyld ikke lige afsløre her, hvilke produkter der er tale om 😊

2023年12月9日

Kære Evy

Tak for de 5 stjerner.

Vi er superglade for, at du er tilfreds med din handle-oplevelse hos os. Du skal være velkommen her igen :-)

Glædelig jul til dig og dine...

5つ星のうち5の評価

Aldrig har jeg oplevet at få mine varer…

Aldrig har jeg oplevet at få mine varer så hurtig.
Super betjæning, venlig og god vejledning.
Det er et sted jeg vil handle fremover.

2023年12月7日

Kære Erik

Tak for din fine anmeldelse af os. Den betyder meget.

Du skal være meget velkommen til at handle hos os igen.

God jul (snart).

Trustpilot エクスペリエンス