Volg haar al een tijd en al eerder wat gekocht bij hun Nu was het een geweldig treden jurk met pofmouwen echt helemaal leuk. Enige is dat ik met de fiets er even rekening moet houden dat hij hee... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben heel blij met Linnies fashion. Hele mooie en goede kwaliteit kleding. Zit altijd lekker. En geven goede adviezen bij vragen, ook voor combinatie en kleuren. Wordt er gedacht dat het niet mog... もっと見る
Gister nieuw in de live gekomen, klant vriendelijk, 3 leuke jurkjes en 1 korte broek, past geweldig en super snelle service de volgende dag in de ochtend de bestelling al binnen! Jullie hebben er een... もっと見る
企業が回答しました
Kwaliteit van de kleding is perfect. Wat ik enorm kan waarderen van Linnies fashion, per kleding item staat de stofsamenstelling erbij vermeld en maat-advies. Communicatie Contact altijd super resp... もっと見る
企業が回答しました
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goeie kwaliteit kleding
Goeie kwaliteit kleding, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top.

Linniesfashion からの回答
Hele fijne levering ,snel en zorgvuldig ingepakt
De verzending netjes ingepakt ,heel leuk papier .snelle levering en de truien zijn zo heerlijk om te dragen.

Linniesfashion からの回答
Leveren snel en netjes en goede materialen.Vandaag besteld,morgen geleverd

Linniesfashion からの回答
Twee heerlijke warme truien binnen…
Twee heerlijke warme truien binnen gekregen. Mooie kwaliteit, snelle levering. Track en Trace via de mail. Kan niet anders zeggen dan TOP

Linniesfashion からの回答
Leuk shoppen met een maatje meer!!
Met een maatje meer kun je hier erg leuke kleding shoppen.
Ik heb nu met m’n lengte 1.58 eindelijk een broek kunnen scoren die niet korter gemaakt hoeft te worden heerlijk.

Top bedrijf!
Ik heb al meerdere keren een bestelling geplaatst, steeds super tevreden en snel verzonden.
Kledingmaten worden ook goed omschreven dus dat zit ook goed.
Kortom ik winkel hier graag 😍

Linniesfashion からの回答
Een prachtig pak,lekker stofje en het…
Een prachtig pak,lekker stofje en het zit ook nog eens heerlijk.
Ook snelle levering in heel mooie verzendzak ,werd er direct vrolijk van.
Ik ga zeker nog eens een bestelling doen.

Toppers!
Linnies Fashion is gewoon een hele leuke webshop waar hele leuke dames werken. Denken graag met je mee! En ze hebben ook geregeld leuke acties. Ik shop er geregeld.

Linniesfashion からの回答
Leuke kleding helaas slechte retour service
Wat een super leuke kleding van de zomer al eens besteld.
Nu laatst weer een bestelling gedaan helaas zat dit niet lekker en besloten de kleding terug te sturen. Helaas vind ik het echt een min punt dat je dit zelf volledig moet betalen ruim 15 euro achteruit en geen kleding. Hierdoor zal ik niet snel meer bestellen jammer want de kleding is vaak erg leuk maar als je dit vaker hebt wordt het wel heel duur. Ik snap dat ze niet alles kunnen betalen maar bij veel zaken krijg je dan de verzend kosten terug dit zou denk beter zijn. Verder heel tevreden over de snelle service.

Super !
Volgde ze eerst via social media en nu paar x besteld en Super leuke en fijne kleding. Erg blij mee love it en de Lisa blouse 🥰😍🥰

Linniesfashion からの回答
Super blij met mijn broek
Super blij met mijn broek, aangemeld voor wanneer deze weer op voorraad zou zijn kreeg een mail en hups alsnog kunnen scoren. Echt top snel verzonden en helemaal top!!

Top service
Top service! Leuke kleding en goed betaalbaar. Erg tevreden met mijn aankoop.

Lengteverschil in broeken
Ik heb twee pantalon-joggers besteld. Eén zit perfect, maar de andere is zeker 4 cm korter, waardoor het lijkt alsof ik ‘hoog water’ heb. Omdat ik te laat was met retourneren en de retourkosten toch best hoog zijn, heb ik hem gehouden. Maar elke keer als ik hem aantrek, besluit ik dat hij echt te kort is en belandt hij weer in de kast. Op de productfoto zag ik al lengtesverschillen, maar dit grote verschil heeft me echt verrast. Mixed feelings over mijn bestelling dus…

Hoge kosten voor niets
De jas die ik had besteld was veelste groot (maat 44/48 besteld zelf en heb maat 44/46) en kwaliteit viel echt tegen, dus retour gestuurd. Verzending en retouren zijn prima afgehandeld, maar....je betaald 6,95 voor retourkosten en dan vervolgens ook nog eens 2x verwerkingskosten van €1,25 en 0,99 voor een geretourneerd item. Ofwel ik heb zo'n €10,- voor helemaal niets betaald.
Dit was de 1e en laatste keer dat ik hier wat besteld heb, zal het dus ook zeker niet aanraden of hier te bestellen wanneer je over een maat of product twijfelt.

Linniesfashion からの回答
Mooie kleding voor de vollere vrouw ook…
Mooie kleding voor de vollere vrouw ook een mooie lengte van truien en tops en de broeken zitten heerlijk kan altijd slagen hier. Heb al veel kleding van linniesfashion en er zal nog meer bij komen.

Linniesfashion からの回答
Super blij mee mooi voor de feestdagen
Super blij mee mooi voor de feestdagen, echt n topzaak ❤️😘

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。